Jump to content

Какво обичате днес?

UNDERTAKER*

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Правя опит да върна темата сред активните, не знам защо темата ''какво мразите днес?'' жъне успехи, а тази замря така бързо.Аз днес харесвам факта, че loop е написал само 5 поста през този месец. Дано това да не се промени.

• Upvote 1
  • 1 year later...

Всичко, щото е петък, итс тайм то гет др-др-др-дрънк.

• Upvote 3

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Обичам да нащракам 1-ци, като оценка на снимка в sofiawars, на путки дето си качват по 537952158777 снимки и после да ги гледам как побеснели ми връщат услугата :D

• 4 weeks later...

Обичам да слушам радио. Знам , че за мнозина звучи странно, но просто обожавам да го правя най-често вечер. Много по-различно е поне за мен да гледаш дадена песен свързваща те със спомен от детството по телевизията и да я слушаш по радиото. Просто радиото те успокоява много повече, обвзема те една меланхолия, по-ярки спомени от детството и минали събития... Надявам се не съм само аз така.

^ Радиото няма да умре никога. Като пътувам, тренирам или на работа .. винаги  пускам радио. Имаше период преди две три години знаех наизуст в 2-3 града станциите на радиата, които слушам често и като пътувах си ги пусках постоянно. А откакто и БТВ и Нова си предават абсолютно всичко по радиото, особено сутрешните блокове, дори не пускам ТВ.

Мда, радиото е мега яко, макар сега да го слушам доста рядко. Преди 5-6 години обаче, си бях купил един радио-часовник-аларма. И постоянно слушах на него Radio 1 Rock - до толкова, че по едно време набарах, че тия хора не си сменят плейлиста въобще. И под въобще имам предвид, че не само песните бяха същите, но и по едно и също време се пускаха - към 13-14 ч. се пускаше U2, вечер след 00 ч. пускаха Master of Puppets и такива ми ти.

Имаше обаче и голям фал с него. :D Значи това нещо го навиваш и като стане час за ставане, ти се пуска радиото. Обаче закрепянето на "антената" беше ебати мъката. Съответно докато съм спал съм я бутнал или нещо и в 7 ч. вместо радио се чува едно шумене, микрофонии, откъсъчни гласове. А аз още в просъница и се бях насрал брутално. :)

Да пия айрян :D Имам чувството че на ден мога и 5 литра да изпия и няма да ми омръзне. Обожавам айряна, особено класиката шкембе чорба с айрян :D Разбира се има и минуси - 10 пъти минимум пикаене дневно + оувър 24,5 пръдни :D

Metzgermeister

Аз пък обичам шоколадово мляко - напитка на боговете, даже и Кърт Енгъл ще се съгласи с мен :D Лошото е, че ми действа разслабително и не просто пикая от него, ами взривявам кенефа с разстройство, затова гледам да не пия всеки ден :(

5 hours ago, MJ23 said:

Да пия айрян :D Имам чувството че на ден мога и 5 литра да изпия и няма да ми омръзне. Обожавам айряна, особено класиката шкембе чорба с айрян :D Разбира се има и минуси - 10 пъти минимум пикаене дневно + оувър 24,5 пръдни :D

Айрян с дюнер е по-медено. ;) 

• Upvote 3

1.jpg.a7baaf3932d6e4fad41db27da8ba5e5b.j

Факта, че natopor4en  е непримирим пред олтара на истината. И винаги търси и се бори за истината. Която разбира се е крайно неудобна, и някои персонажчета всячески се опитват (неуспешно) да попречат на Natopor4en да изрече истината и за пореден път да свали маските на фалшивите герои на нашето съвремие. 

• Upvote 3

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

• 3 weeks later...

fibi-500x500.jpg

Фибите на сестра ми, с които е много удобно да си чопля ушите и да си вадя ушната кал.

• Upvote 6

Обичам празниците - събирам се с близки, приятели, роднини и си прекарваме хубаво. Също и, че провинциалистите си ходят по родните места и София диша. :happy:

Kill_Steen_Kill
On 12.04.2017 г. at 1:35 AM, ShwN said:

fibi-500x500.jpg

Фибите на сестра ми, с които е много удобно да си чопля ушите и да си вадя ушната кал.

А на колко е сестра ти?

• Upvote 3

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878