UNDERTAKER* Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Стига с това мразене хора! Нека да я караме позитивно и да обръщаме повече внимание на това, което харесваме, а не това което мразим! (нещо нетипично за българите но все пак). Е, нека тази тема да е огледална на другата! Ще дам старт!Аз обичам като слушам хора да се оплакват колко са зле, а аз да се кефя, че съм добре. Не е точно позитивна мисъл, но ми доставя удоволствие хаха.Шегувам се, разбира се. Давайте! Darkwish, Brutalnia, batistaheel and 4 others 7 Quote Link to comment
dr jack levine Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Обичам т'ва, че Олимпика няма коса! Quote I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
MJ23 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 То поводи за радост няма много, но.. най много обичам факта, че аз, семейството ми и близките ми сме живи и здрави. Това като е наред, всичко друго може да се промени или оправи. The^Lunatic, Sashundera, mass1v3 and 2 others 5 Quote Link to comment
parcaleste Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Обичам, че има хори, с които мисля еднакво. Quote Link to comment
Monteso Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Днеска обикнах Пламен Константинов заради решението му да забие на пейката Андрей Жеков и да пусне Любо Агонцев в игра. Разгеле намери се някой! OneOfAll and MJ23 2 Quote - Link to comment
Opie Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Обичам, че имам ръце и крака а не съм сакат! BulletClub, dr jack levine and parcaleste 3 Quote Link to comment
Lubo Dimitrov Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Обичам когато получавам плюсчета. Quote Link to comment
ekologa1 Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Обичам DeepFreeze!:( damtiham and OneOfAll 2 Quote Link to comment
parcaleste Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 ОБИЧАМ да не съм на работа. THE ENEMY, Suffer-H and Opie 3 Quote Link to comment
dbrm Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Миди с ориз. Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
ShaolinMonk Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Ледено студена бира МАМКА МУ :). Opie and Laoch 2 Quote Link to comment
YoTheReal Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Пепси Туист, а не шибана кола. OneOfAll and BulletClub 2 Quote Link to comment
PostMortem Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Хубаво кафе, а не шибани боклуци като кола, пепси, сода каустик и ко. Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
Monteso Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited) в момента мразя тренировката за крака....... Edited July 5, 2015 by Monteso parcaleste and OneOfAll 2 Quote - Link to comment
ShwN Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Понеже до този момент не се бях хващал на истинска работа и блъскам като магаре обикнах почивните дни. MJ23 and parcaleste 2 Quote Link to comment
gardax Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 На Пешо сестра му , като се хване за мивката. Opie 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Начина по който гърците го начукаха на Европейския съюз. Apex Predator and Iceman33 2 Quote Link to comment
parcaleste Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Обичам да изключа за някакво събитие и то да ме изненада приятно с "ненадайната" си awesomeness. Quote Link to comment
YoTheReal Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Начина по който гърците го начукаха на Европейския съюз.Начина, по който се самозакриха днес. OneOfAll 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 (edited) Обичам да свърша дадена работа за ~нула време, като и клиентите бидат така предоволни, че даже ми оставят горница. Edited July 11, 2015 by parcaleste HeaDMaKeR™ 1 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 ^Това е то да си талант в приготвянето на Big Mac.Обичам бързото обслужване! Mt14, MJ23, Mystery and 8 others 11 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
Recommended Posts