Jump to content

Какво обичате днес?

UNDERTAKER*

Recommended Posts

UNDERTAKER*

Стига с това мразене хора! Нека да я караме позитивно и да обръщаме повече внимание на това, което харесваме, а не това което мразим! (нещо нетипично за българите но все пак). 

Е, нека тази тема да е огледална на другата!  Ще дам старт!

Аз обичам като слушам хора да се оплакват колко са зле, а аз да се кефя, че съм добре. Не е точно позитивна мисъл, но ми доставя удоволствие хаха.

Шегувам се, разбира се. Давайте!

dr jack levine

Обичам т'ва, че Олимпика няма коса!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

То поводи за радост няма много, но.. най много обичам факта, че аз, семейството ми и близките ми сме живи и здрави. Това като е наред, всичко друго може да се промени или оправи.

Днеска обикнах Пламен Константинов заради решението му да забие на пейката Андрей Жеков и да пусне Любо Агонцев в игра. Разгеле намери се някой!

• Upvote 2

-

PostMortem

Хубаво кафе, а не шибани боклуци като кола, пепси, сода каустик и ко.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

в момента мразя тренировката за крака.......

Edited by Monteso
  • Upvote 2

-

Понеже до този момент не се бях хващал на истинска работа и блъскам като магаре обикнах почивните дни. 

• Upvote 2
parcaleste

Обичам да изключа за някакво събитие и то да ме изненада приятно с "ненадайната" си awesomeness.

Начина по който гърците го начукаха на Европейския съюз.

Начина, по който се самозакриха днес.

Обичам да свърша дадена работа за ~нула време, като и клиентите бидат така предоволни, че даже ми оставят горница. first_prize_winner_by_m4st3rd.gif

Edited by parcaleste
  • Upvote 1
HeaDMaKeR™

^Това е то да си талант в приготвянето на Big Mac.Обичам бързото обслужване!

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska