Jump to content

Кеч гледаемостта на запис


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Появи се нещо любопитно, за което почти никога не излиза информация в интернет. По принцип всички рейтинги и гледаемости за кеч шоутата, които се публикуват в интернет, са т. нар. на живо+същия ден рейтинги и гледаемости. Тоест, в тях не са включени хората, които гледат шоутата на запис (DVR) през следващите дни, а в наши дни тези цифри въобще не са малки (и тенденцията е да стават все по-големи).

И така, на живо+3 дни цифрите за предишните две седмици изглеждат така (първите цифри са за седмицата от 1-ви юни натам, вторите цифри от 8-ми юни натам и т.н.):

WWE RAW: +10.8%, +12.6%, +9.3%, +9.7%, 8.5%
WWE SmackDown: +15.5%, +7.8%, +9.1%^, +7.9%, +11%
TNA IMPACT WRESTLING: +22.6%, +25.2%, +23.3%, +26.8%, 23.2%
ROH Wrestling: +21.5%, +13%, +8.1%, +3.8%, 7%
Lucha Underground (по El Rey): +36%, +41.7%, +49.2%, ?, ?

^ Тоест, в трите дена след съответното шоу още толкова хора са го гледали на запис/с толкова процента е по-голяма общата му гледаемост. Естествено, цифрите са различни всяка седмица, но все пак е любопитно да се отбележи конкретната тенденция и да се има предвид.

И между другото, това са цифрите само за оригиналните cable TV излъчвания. Няма информация за повторенията и излъчванията по други телевизии.

EDIT - Добавих цифрите за целия месец.

П. С. За съжаление на живо+7 дни цифрите не са известни.

Link to comment
nWoHulkster

Идеята на тази тема не е да се правят сравнения между шоута и гледаемости. Идеята е да се видят процентите гледаемост на запис за отделните шоута, така че като видиш гледаемостта на едно кеч шоу в интернет да знаеш приблизително още колко процента гледаемост да му сложиш отгоре, за да получиш по-точната гледаемост (така де, поне според официалните данни).

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...