Jump to content

Какво мразите днес?

dbrm

Recommended Posts

Не че нещо, ама и ти си много умен да си даваш IP-то, имейлите и паролите тук...

По темата - мразя като хората се туткат 2 дена да свършат работа, която отнема не повече от 15 минути.

Нито e-mail-а ще ми е същия, нито паролата ще ми е същата. CD Key-а е вече използван, а IP-то мога да си го сменя във всеки един момент. Какво по-точно може да стане ?

• Upvote 2

Е бате, каи честно doh.gifВсичко тва за некъв въшлив акаунт, аз изгубих около 1500 евро в цсго скинове заради едно кавалче, дадох им 4189248124 доказателства и само рентгенова снимка на белия ми дроб не съм им дал, за да докажа, че съм аз... и пак кур. Ако бех тръгнал да продавам сичко тва си е ена айляк кола, че и отгоре doh.gif

Eu2xF0h.jpg

Тва от чичокраси ли е ? ХАХАХАХ

• Upvote 1

Ем ти всъщност тия 1500 евро могъл ли си да си ги вземеш като реални пари или не?

Е бате ти си чичак, би треало да знаеш... бизнесът с виртуални итеми и акаунти е на ено 15 години и датира още от първото диабло :lol: http://opskins.com , ибей, редит, лично, секви схеми има. Eдин германец наскоро даже беше продал нож за 15 000$... тва ми е кеш ин-а за април и май и ми беше 30% от инвенторито, плащат си сичко дееба.  

xIbEYkD.png

Fmc1Luu.png

dr jack levine

Ем ти всъщност тия 1500 евро могъл ли си да си ги вземеш като реални пари или не?

Е бате ти си чичак, би треало да знаеш... бизнесът с виртуални итеми и акаунти е на ено 15 години и датира още от първото диабло :lol: http://opskins.com , ибей, редит, лично, секви схеми има. Eдин германец наскоро даже беше продал нож за 15 000$... тва ми е кеш ин-а за април и май и ми беше 30% от инвенторито, плащат си сичко дееба.  

Hidden Content

Начи нема галакси тоя месец?:(

• Upvote 1

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

U_think_U_Know_Me

Мразя пътя Бургас-Варна.

Ми не ходи по селата уе, яла в Пловдив.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

parcaleste

Мразя си чисто новата седалка за колелото. Набих се с едни 35 лв. за да ми тръни ГЗ. :(

Мразя пътя Бургас-Варна.

Ми не ходи по селата уе, яла в Пловдив.

Нали не трябваше да ходи в села ? 

Заеби ти к'во говорят хората , махай тая провинция , ела в Ловеч !

ShaolinMonk

Днес мразих всички хора около себе си, освен майка ми, съседката с цици като дини и странния пияница до нас, който ме черпи 2 бири.

5079877.jpg

Мразя, че си изгърмях всичките пари в началото на лятото и сега даже не мога да си намеря работа. 

7778426V.png

Днес мразя това, че толкова наложиха тая песен на Криско и Гери-Никол, че чак взе да ми харесва.... 

Г-н. Андреев... Не знам аз ли съм шибано тъп и не му разбирам хумора, или той е много далече от забавен. 

Edited by ekologa1

Шибаните евреи, дето пускат всеки мач по платения канал за футбол и трябва да се мъчим с прекъсващи стриймове или хич да не гледаме.

КУР.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.