U_think_U_Know_Me Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Мразим парцала, много и олимпийския го мразим, щото нещат филми.Мисля че повече мразя парцала, отколкото олимпицк-ерваматина .Извън образ най-много ме е дразнила Стефка у тоя форон. Прекалено atention whore тъпо чаве ми идваше, дори и за загореляшката ни дружинка. Неграмотното парци е с едно "случайно" показване на цица назад. Djambazov 1 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
rockkaksd Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Хората, които казват "чаша ароматно кафе, закусвам, обядвам, вечерям" и други разни. pukkod and ekologa1 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Мразя когато съм прост и загубя в бета 2-3 залога и от нерви набутам още 200-300 лв на малоумщини да избия. ЧОТУДЕ, HEIDENREICH, Monteso and 2 others 5 Quote Link to comment
TripleSix Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Парите, несигурността, успешните хора. Quote Link to comment
dbrm Posted June 22, 2015 Author Share Posted June 22, 2015 Мразя да се прибера след работа, да изпия една бира, да легна да спа и след 10 минути съседа да ме събуди и да каже, че съм забравил фаровете включени и трябва да ходя в гнусния дъжд да ги спирам. BulletClub, The^Lunatic, ekologa1 and 5 others 8 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
parcaleste Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Мразя тъпи копелета-каменарчета, къде не разбират от дума. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Хората, които са оперирани от чувство за хумор, метълите, наркотиците, магданоз, копър, малолетните курви и псевдо мутри, които са на един шамар живот, грозните мангали, хипарите, Ввеселин Маринов, некъпаните хора по автобусите, тъпите контроли в автобуса, да ставам рано, някой да шуми, когато спа, когато е разхвърляно, неорганизирани работи и хора. Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Днес мразя Лудогорец, както и вчера, както и утре.Също мразя и Тъга от Inside Out. Почти колкото Лудогорец. OneOfAll and JingieBY 2 Quote Link to comment
JingieBY Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 От вчера мразя parcaleste, защото не ми отговори на въпросите свързани с Локомотив в темата за български футбол. parcaleste 1 Quote Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 От вчера мразя parcaleste, защото не ми отговори на въпросите свързани с Локомотив в темата за български футбол. Покажи му среден пръст на този профан! Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
parcaleste Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 ^ Не подкукуросвай потребителите да правят лоши неща!... не ми отговори на въпросите свързани с Локомотив в темата за български футбол. Немам нерви, мен... По темата: точно днес много мразя да съм на работа. Quote Link to comment
Kalata Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 София "прайд" 2015 ShwN, parcaleste, MJ23 and 10 others 13 Quote Link to comment
Genisys Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Мразя че днес е неделя а утре е понеделник и съм на работа.Мразя да не знам какво искам. Quote Дреме ми на Уя!!! Link to comment
gardax Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 И както казах вече , мразя да няма с кой да пия . Хората си мислят , че на Витшока с количка от Макдоналдс е по-добре от терасата ми в студентски с кебапи на скара , ракия и вода от чешмата.И такива хора намразих днеска , покраи тях и "софиянците" U_think_U_Know_Me and MJ23 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Ми аз пак мразя, че си профуках парите в бета на световното по баскетбол до 19. Може би съм комарджия? Quote Link to comment
ekologa1 Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Steam за това, че вече 3 седмици чакам да ми върнат акаунта и очаквам вече да ми искат ДНК за доказателство... Edited July 6, 2015 by ekologa1 parcaleste, THE ENEMY, MJ23 and 2 others 5 Quote Link to comment
buhala Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Steam за това, че вече 3 седмици чакам да ми върнат акаунта и очаквам вече да ми искат ДНК за доказателство...я пусни скрийншот на съпорт тикета Quote Link to comment
ekologa1 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 (edited) Steam за това, че вече 3 седмици чакам да ми върнат акаунта и очаквам вече да ми искат ДНК за доказателство...я пусни скрийншот на съпорт тикетаВтората снимка нещо се прееба от телефона като я качих. Въпроса е, че все едно контактуваме чрез гълъби и ми отговарят през 4-5 дена. Edited July 7, 2015 by ekologa1 damtiham and OneOfAll 2 Quote Link to comment
buhala Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Е бате, каи честно Всичко тва за некъв въшлив акаунт, аз изгубих около 1500 евро в цсго скинове заради едно кавалче, дадох им 4189248124 доказателства и само рентгенова снимка на белия ми дроб не съм им дал, за да докажа, че съм аз... и пак кур. Ако бех тръгнал да продавам сичко тва си е ена айляк кола, че и отгоре Quote Link to comment
Radox Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ем ти всъщност тия 1500 евро могъл ли си да си ги вземеш като реални пари или не? Quote Link to comment
ekologa1 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Вярно, че акаунта не е нищо особено, но когато се сетя, че някой друг кавал играе на игри, за които аз съм дал пари просто не знам к'во бих направил ако ми е пред очите въпросниЯТ "хакер"... Четох и други ticket-и и хората казват, че винаги им връщат акаунтите без да се бавят много, но не знам какъв е случая при мен и теб. OneOfAll and damtiham 2 Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Не че нещо, ама и ти си много умен да си даваш IP-то, имейлите и паролите тук...По темата - мразя като хората се туткат 2 дена да свършат работа, която отнема не повече от 15 минути. Quote Link to comment
Recommended Posts