Jump to content

Какво мразите днес?

dbrm

Recommended Posts

U_think_U_Know_Me

Мразим парцала, много и олимпийския го мразим, щото нещат филми.

Мисля че повече мразя парцала, отколкото олимпицк-ерваматина .Извън образ най-много ме е дразнила Стефка у тоя форон. Прекалено atention whore тъпо чаве ми идваше, дори и за загореляшката ни дружинка.  Неграмотното парци е с едно "случайно" показване на цица назад.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Хората, които казват "чаша ароматно кафе, закусвам, обядвам, вечерям" и други разни.

• Upvote 2

Мразя когато съм прост и загубя в бета 2-3 залога и от нерви набутам още 200-300 лв на малоумщини да избия.

Мразя да се прибера след работа, да изпия една бира, да легна да спа и след 10 минути съседа да ме събуди и да каже, че съм забравил фаровете включени и трябва да ходя в гнусния дъжд да ги спирам.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Rise of Thunder

Хората, които са оперирани от чувство за хумор, метълите, наркотиците, магданоз, копър, малолетните курви и псевдо мутри, които са на един шамар живот, грозните мангали, хипарите, Ввеселин Маринов, некъпаните хора по автобусите, тъпите контроли в автобуса, да ставам рано, някой да шуми, когато спа, когато е разхвърляно, неорганизирани работи и хора.

Днес мразя Лудогорец, както и вчера, както и утре.

Също мразя и Тъга от Inside Out. Почти колкото Лудогорец.

• Upvote 2

От вчера мразя parcaleste, защото не ми отговори на въпросите свързани с Локомотив в темата за български футбол. :(

U_think_U_Know_Me

От вчера мразя parcaleste, защото не ми отговори на въпросите свързани с Локомотив в темата за български футбол. :(

Покажи му среден пръст на този профан!

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

^ Не подкукуросвай потребителите да правят лоши неща!

... не ми отговори на въпросите свързани с Локомотив в темата за български футбол. :(

Немам нерви, мен...

По темата: точно днес много мразя да съм на работа. :dry:

Мразя че днес е неделя а утре е понеделник и съм на работа.Мразя да не знам какво искам.

Дреме ми на Уя!!!

И както казах вече , мразя да няма с кой да пия . Хората си мислят , че на Витшока с количка от Макдоналдс е по-добре от терасата ми в студентски с кебапи на скара , ракия и вода от чешмата.И такива хора намразих днеска , покраи тях и "софиянците"

• Upvote 2

Ми аз пак мразя, че си профуках парите в бета на световното по баскетбол до 19. Може би съм комарджия?

• 2 weeks later...

Steam за това, че вече 3 седмици чакам да ми върнат акаунта и очаквам вече да ми искат ДНК за доказателство...

Edited by ekologa1

Steam за това, че вече 3 седмици чакам да ми върнат акаунта и очаквам вече да ми искат ДНК за доказателство...

я пусни скрийншот на съпорт тикета

я пусни скрийншот на съпорт тикета

Втората снимка нещо се прееба от телефона като я качих. Въпроса е, че все едно контактуваме чрез гълъби и ми отговарят през 4-5 дена.

Untitled.png

2.png

23.png

Edited by ekologa1
  • Upvote 2

Е бате, каи честно doh.gifВсичко тва за некъв въшлив акаунт, аз изгубих около 1500 евро в цсго скинове заради едно кавалче, дадох им 4189248124 доказателства и само рентгенова снимка на белия ми дроб не съм им дал, за да докажа, че съм аз... и пак кур. Ако бех тръгнал да продавам сичко тва си е ена айляк кола, че и отгоре doh.gif

Eu2xF0h.jpg

Ем ти всъщност тия 1500 евро могъл ли си да си ги вземеш като реални пари или не?

35izpu1.jpg

Вярно, че акаунта не е нищо особено, но когато се сетя, че някой друг кавал играе на игри, за които аз съм дал пари просто не знам к'во бих направил ако ми е пред очите въпросниЯТ "хакер"...  Четох и други ticket-и и хората казват, че винаги им връщат акаунтите без да се бавят много, но не знам какъв е случая при мен и теб.

• Upvote 2

Не че нещо, ама и ти си много умен да си даваш IP-то, имейлите и паролите тук...

По темата - мразя като хората се туткат 2 дена да свършат работа, която отнема не повече от 15 минути.