Jump to content

Какво мразите днес?

dbrm

Recommended Posts

Абе да си кажа честно от няколко дни ми е супер криво, всеки ме дразни и натоварва. Псувам, викам по въпросните хора, но не минава, затова смятам да пробвам нещо друго. 

Е в тази тема всеки може да пише, когато иска, какво го е натоварило днес, да му сипе как си трябва и евентуално да му мине. Толкова. 

Днес аз мразя Гери-Никол?

http://vbox7.com/play:f54fb1a948

Крайно противен, нисък орк. Крива физиономия, квадратно лице. Реално бих и теглил 1 кур, но и бих я пребил. Не знам в какъв ред, но и двете бих ги направил. Криско няма какво да го коментирам, той си е амфетаминовия педерас :* Кур за Гери, два за Никол.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Мразим курвите дето се правят на трудни, а като купиш бутилка са готови да ти го налапат под масата.

• Upvote 2

Хората, които "чакат на държавата", държавата, медиите, "забавните заглавия в медиите", това, че не се дигнах на Summer Chaos-a и такива неща. :)

Що се отнася до Гери-Никол - ако намали драстично auto tune-a, може и да успея да я оценя. Иначе Криско... какво да кажа: https://www.youtube.com/watch?v=otDOfL9gmeM. Не може да се каже, че го мразя. Най-малкото, защото не го слушам, но вероятно не е толкова безнадежден случай.

• Upvote 2

Мразя, че не останах в Букурещ.

​Така е, и аз ти се чудя защо се върна в тая пародийна "държава".

35izpu1.jpg

^ Специфично се върнах за да има кой да ти подава реплики, та да си пускаш прешкурените лафове.

U_think_U_Know_Me

Мразя, че не останах в Букурещ.

Така е, и аз ти се чудя защо се върна в тая пародийна "държава".

Все някой трябва да остане тук, иначе как ще си се доказал като тарикат, надхитрявайки ни да избягаш :( .

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Съзнанието.

Интернет, който вече не е нищо повече от поредната маркетингова помийна яма.

Човешката раса.

Конкуренцията.

Edited by TripleSix
  • Upvote 2

Съгласен съм с бухала за нещата дето мрази с тая разлика че мразя и лекета като него...

Иначе мразя страшно много реалистите. Тия дето са превърнали положението на тоя хал на който е сега, разни реалистченца било те създавайки нещо използвайки и виждайки само това дето им е пред очите, тия примирените консуматорчета дето използват въпросните неща направени от горните и тям подобна сган

Мразя самовлюбени некадърни капути , които не могат да осъзнаят колко са посредствени там , където си мислят , че са в godlike режим.

Мразя да няма с кой да пия.

Мразя хора , които ми казват , че не трябва да пия , че не трябва да пуша цигари , че трябва да си пазя колата и , че не трябва така да си живея живота.

Мразя усещането когато се доверя на някого, а той тя безпричинно си промени отношението към теб и ти се изплюе в лицето!

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

dr jack levine

Мразим парцала, много и олимпийския го мразим, щото нещат филми.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!