Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какво мразите днес?

Featured Replies

Абе да си кажа честно от няколко дни ми е супер криво, всеки ме дразни и натоварва. Псувам, викам по въпросните хора, но не минава, затова смятам да пробвам нещо друго. 

Е в тази тема всеки може да пише, когато иска, какво го е натоварило днес, да му сипе как си трябва и евентуално да му мине. Толкова. 

Днес аз мразя Гери-Никол?

http://vbox7.com/play:f54fb1a948

Крайно противен, нисък орк. Крива физиономия, квадратно лице. Реално бих и теглил 1 кур, но и бих я пребил. Не знам в какъв ред, но и двете бих ги направил. Криско няма какво да го коментирам, той си е амфетаминовия педерас :* Кур за Гери, два за Никол.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

• Popular Post

Мюсюлманството; християнството; субкултурите; Слави Трифонов; бебетата; децата; червените пенсии; САЩ; Русия; Израел; патриотите; амбициозните хора; усмихнатите хора; нормалните хора; хората, които не мразят; хората, които се оплакват; хората, които се смятат за жертви; журналистите; българите; циганите; турците; македонците; сърбите; гърците; масоните; метълите; хипстърите; растафарите; рапърите; хаусърите; дъбстепърите; сокенарите; холиганите; Криско; комунистите; системата; ретардите; хората с голямо его; хората с липсващи центрове за хумор и ирония; хората, които се хвалят с нещо; хората, които парадират с нещо; хората, които разказват как са избухвали предната вечер; спермите, чиито теми на разговор са маникюри, басейни, кафенца и дрешки; курвите като майка ми, които раждат в диапазона 19-25; болниците; vbox, реалититата с танци и пеене; танцьорите; Ангел, Моисей, Рафи, Поли Генова, Графа, Мария Илиева; неуверените в себе си хора, които всякак си се мъчат да се самоуспокоят, че всъщност не са такъв провал, какъвто всъщност са; tumblr; футболът; казината; моралистите; топ 10 на Замунда; Лазар Ангелов; расизмът; негрите; 2pac; фейсбук; д-р Енчев; моловете; празниците; Коледа; богатите; бедните; buhala; педалите, които пият мартини и обсъждат кой как е облечен; Бойко Борисов; зодиите; ясновидците; малоумните татуировки; "троловете"; религиите; зоната ми на комфорт; клишираният хумор; неграмотните; консуматорството; студентите; ретардите; ретардите с достъп до Интернет; защитниците на моралните ценности; хората, които се смятат за алтернативни; инфлацията; рождените дни; Beats by Dre; прекалено клишираните хора; смартфоните; некадърното доене на фикционални франчайзи; Кеворк Кеворкян; загрижеността; тревоманите; цигарите; ракията; хероина; Комиците; картинки на сладки животинчета, бебенца, дизайнерски обувки, сладкиши и амортизирани мемета; статуси; бунтаро-пуританите; параноята; лекарствата.

мразя да мразя, но често ми се налага.

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

:rolleyes:

Edited by RcadestickR

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Циганите.

-

Циганите.

Мразя мечтателите. 

7778426V.png

Мразя, че не останах в Букурещ.

Наркоманите, циганите и.... Фики. :D

Топла бира и студени плескавици.

Напоследък мразя щастливите хора!

5079877.jpg

Мразим курвите дето се правят на трудни, а като купиш бутилка са готови да ти го налапат под масата.

Хората, които "чакат на държавата", държавата, медиите, "забавните заглавия в медиите", това, че не се дигнах на Summer Chaos-a и такива неща. :)

Що се отнася до Гери-Никол - ако намали драстично auto tune-a, може и да успея да я оценя. Иначе Криско... какво да кажа: https://www.youtube.com/watch?v=otDOfL9gmeM. Не може да се каже, че го мразя. Най-малкото, защото не го слушам, но вероятно не е толкова безнадежден случай.

^ Специфично се върнах за да има кой да ти подава реплики, та да си пускаш прешкурените лафове.

Днес мразя себе си.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Много по-лесно ще ми е да изброя какво обичам :(

Мразя, че не останах в Букурещ.

Така е, и аз ти се чудя защо се върна в тая пародийна "държава".

Все някой трябва да остане тук, иначе как ще си се доказал като тарикат, надхитрявайки ни да избягаш :( .

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Съзнанието.

Интернет, който вече не е нищо повече от поредната маркетингова помийна яма.

Човешката раса.

Конкуренцията.

Edited by TripleSix

Съгласен съм с бухала за нещата дето мрази с тая разлика че мразя и лекета като него...

Иначе мразя страшно много реалистите. Тия дето са превърнали положението на тоя хал на който е сега, разни реалистченца било те създавайки нещо използвайки и виждайки само това дето им е пред очите, тия примирените консуматорчета дето използват въпросните неща направени от горните и тям подобна сган

Мразя самовлюбени некадърни капути , които не могат да осъзнаят колко са посредствени там , където си мислят , че са в godlike режим.

Мразя да няма с кой да пия.

Мразя хора , които ми казват , че не трябва да пия , че не трябва да пуша цигари , че трябва да си пазя колата и , че не трябва така да си живея живота.

Да съм на чалга парти и да не пускат Джена.

Щи излезе късмета днеска. Пуснала е нова песен.

https://www.youtube.com/watch?v=15b3mz5Inuw

Мразим парцала, много и олимпийския го мразим, щото нещат филми.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!