Jump to content

ROH: интервю с Christopher Daniels


degenerat 2

Recommended Posts

degenerat 2

newgear.jpg

Christopher Daniels e един от хората, които създадоха ROH и настоящ отборен шампион в компанията заедно с партньора си Frankie Kazarian. Fallen Angel отговори на някои от въпросите свързани с целите пред него и ROH, както и за новата TV сделка с Destination America:

Как реагира на новината, че ROH ще дебютира по Destination America?

"Честно казано, бях много изненадан. Това беше шок за целия roster, но в положителен смисъл. Особено от както се завърнах в ROH, едно от нещата в които се надявах най-силно беше в по-голяма степен да обединим усилията си към разширяване хоризонтите на компанията. Да бъдеш част от програма като Sinclair е добре, но при положение, че тя нямаше покритие навсякъде, което ограничава достъпа до шоуто, сделката с Destination America ни отваря много врати към нова и по-широка фен база. Така че, това е успех за всички ни като компания и марка."

Какво смяташ за това, че ROH ще е предшестваща Impact Wrestling програма?

"Според мен, от Destination America изграждат вечер изпълнена с екшън, нещо доближаващо се до телевизионен блок посветен на кеча. За да си го кажем направо, двете най-добри опции в САЩ извън WWE са Ring of Honor и TNA, така че те осигуряват наличие от широк спектър таланти, а и това е страхотно и за двете компании. В зависимост от това, което ще се случи в идните месеци ще разберем как това ще се отрази на Ring of Honor и как на TNA."

Каква беше разликата в съблекалнята на ROH, когато се завърна?

"Единствената разлика бяха хората там. Винаги е имало чувство на задружност и усещане за семейство в тази съблекалня, защото целта ни винаги е била да направим продукта на Ring of Honor по-добър, нещо което не се беше променило за времето откакто напуснах. Беше шантаво, защото когато си тръгвах през 2011, току-що бяха обявили сделката със Sinclair и изграждаха ТВ шоу от основи, а когато се върнах през 2014 първото шоу на което участвах, беше първото пряко излъчвано pay per view в историята на Ring of Honor. Според мен не бях направил нищо в този период с което да помогна на компанията, това беше труда на всички останали момчета. Хора като Adam Cole ,Michael Elgin, Jay Briscoe и Roderick Strong бяха изнесли това на плещите си и бяха изградили себе си. Чувствах се късметлия, че те ми позволиха да се върна и да доведа Frankie (Kazarian) със себе си. Той нямаше моята история тук, но от друга страна, това което бях направил преди не ми гарантираше място в съблекалнята и знаех, чувствах, че трябва да докажа, че мястото ми е в нея, мога да се състезавам с останалите и да бъда продуктивен. С Frankie направихме точно това през последната година и показахме, че можем да излезем срещу по-млади тимове като reDRagon, The Young Bucks, The Briscoe Brothers и Matt Sydal & ACH, и да предоставим качествени срещи. 

Какво би казал за отбора ти с Frankie Kazarian и спечелването на отборното злато в ROH?

"Когато бяхме в TNA като Bad Influence, ние искахме да бъдем отбор от типа на Beer Money или Motor City Machine Guns. Отбор, който изгражда себе си като такъв и това се превръща в приоритет. Чувствах, че ние полагаме повече усилия за себе си, отколкото TNA и макар да бях разочарован, това просто се случваше. Сега в Ring of Honor има толкова страхотни отбори, толкова отбори правещи всичко, за да станат страхотни и толкова таланти борещи се за титлите, което ме кара да очаквам с нетърпение възможността да защитаваме поясите си срещу тези момчета и да издигнем престижа на отборните титли до този на останалите пояси в компанията в очите на феновете."

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...