Jump to content

CZW Tournament Of Death 14


degenerat 2

Recommended Posts

degenerat 2

Едно от двете главни шоута за CZW и едно от по-важните indy събития през годината. И така, TOD 14:

TOD14FlyerLarge.jpg

1st Round matchups for the 14th Annual TOD:

CZW Owner DJ Hyde v. 'Wrench' Conor Claxton v. Nick Gage

'Bulldozer' Matt Tremont v. Josh Crane

Ron Mathis v. Jake Crist

Ricky Shane Page v. Danny Havoc

Non-Tournament Scaffold Match:

Devon Moore v. Dave Crist

Non-Tournament LOL (Ladders, Orange Sacks and Legos) Match:

Lucky 13 v. Eric Ryan

More #TOD14 info coming soon!

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
degenerat 2

Не мога да се съглася, че изглежда слабо. Едва ли ще надминат или достигнат миналогодишното издание, но определено има потенциал. На 90% предполалагам, че и двата полуфинала ще продължат истории - единият най-сетне да постави тийзвания почти година Gage vs Tremont, а другият да е поредна глава във вече доста личната вражда м/у OI4K и NOI. Евентуален финал между Havoc и Gage, лично за мен ще е сериозен mark out, още повече, че не помня тяхна среща 1vs1. Видът на мачовете от round 1 още не е обявен, но повечето предполагат мазалото. Crane показа в IWA MS, че е доволно откачен, а Claxton e в силна серия и трябва да продължи с доказването. Отделно Gage в deathmatch след толкова години... Без да разчитат на Kasai или някакъв BJW power, си мисля, че това е общо-взето максималното, което могат да предложат към момента. 

Вече за победата на Gage, сме напълно единодушни по въпроса. :beer:

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Може би това е проблема, свикнах с BJW пичовете и един Касай примерно липсва. Нямам търпение да излиза, ToD с какъвто и да е кард винаги е лудница.

Link to comment
  • 3 weeks later...
degenerat 2

След като го изгледах, резултатите:

Tournament Of Death 14 First Round Barbed Wire Boards Match:

Jake Crist defeats Ron Mathis

Tournament Of Death 14 First Round Pits & Strips Match:

Matt Tremont defeats Josh Crane

Tournament Of Death 14 First Round Light Tube Bundles Match:

Danny Havoc defeats Rickey Shane Page

Tournament Of Death 14 First Round Fans Bring The Weapons Three Way Match:

Conor Claxton defeats DJ Hyde and Nick Gage

Ladders, Orange Sacks & Legos Match:

Lucky 13 defeats Eric Ryan

Tournament Of Death 14 Semi Final Light Tube Bundles Match:

Matt Tremont defeats Danny Havoc

Tournament Of Death 14 Semi Final Panes Of Glass Match:

Conor Claxton defeats Jake Crist

Scaffold Match:

Dave Crist defeats Devon Moore

Tournament Of Death 14 Final No Ropes Barbed Wire Match:

Matt Tremont defeats Conor Claxton

Определено изненадващо развитие на турнира, за добро или лошо. Твърде бързата елиминация на Gage със сигурност не беше най-добрият вариант след завръщането му, но да карам поред:

Jake Crist vs Ron Mathis - не успяха да изградят добре мача, проблем, който за съжаление се прояви и при някои от останалите срещи. Реално в първите 3-4 минути се втурнаха да хвърлят ход след ход, което ме накара да мисля, че времето ги ограничава. Е, не познах, в следващите 4 последва мотаене и гласене, за да дойде веднага след това финалната серия. В страни от това доста солидно надъхаха за шоуто, тъй като мазалото беше налице и видяхме, може би най-ненормалните изпълнения в целия TOD. Специално Guillotine Driver-a от ръба беше извратен.

Matt Tremont vs Josh Crane - мачът ми напомни на класическия IWA MS стил със stiff удари и painful (ако мога така да се изразя) моменти. Принципно не съм най-големият почитател на този тип срещи, но показаното тук беше стабилно и контрастираше на фона на всичко останало.

Danny Havoc vs Rickey Shane Page - лично за мен най-добрият мач в round 1, тъй като освен наистина бруталните моменти успяха да използват и останалото време, така че да ги направят значими. Тук, като че ли и публиката беше най-активна, което е допълнителен показател за работата на двамата.

Conor Claxton vs DJ Hyde vs Nick Gage - за мен адски скучен hit him with weapon fest и ненужно дълъг brawl из публиката. За съжаление мачът получи повече време отколкото първите три взети заедно. Единственият интересен момент явно трябваше да е spider net spot-a, но ми се видя полу (или напълно?) botch-нат, като Gage срещна по кофти начин дъската. Финалът... в първия момент не ми се вярваше, че всичко свършва така. С оглед края на турнира, логика имаше, но тук идва въпросът, ако искаха да push-нат Claxton чрез TOD, защо Gage въобще беше включен в него. Все пак една от легендите на компанията се завръща след 5 години и вместо да има някаква основна роля в турнира (ако щете дори нечие издигане), той просто беше там... за нищо. Ако ги гласят с Tremont за COD би било добре, но тук не това бе начинът.

Lucky 13 vs Eric Ryan - добро начало и финал, но нищо смислено между тях. Все пак краят дойде с един от най-бруталните ходове, които съм виждал, тъй че няма да се оплаквам.

Matt Tremont vs Danny Havoc - обичайната стабилна среща между двамата, трудно биха разочаровали. Нищо по-особено, но добър кеч и прилични spot-ове.

Conor Claxton vs Jake Crist - много добър мач с добро изграждане и spot-ове идващи в точните моменти. Claxton вече имаше опит в този вид мачове срещу Havoc, но тук срещата ми хареса повече. Жалко само, че това не беше оставено като единствен успех на NOI над OI4K, тъй като The Wrench щеше да бъде пушнат дори още повече.

Dave Crist vs Devon Moore - трудно бих нарекъл това мач, такъв реално нямаше, но и двата spot-a от скелето си струваха. С една дума много лош booking, но лудницата беше налице.

Matt Tremont vs Conor Claxton - достоен финал и най-добрият мач за шоуто по мое мнение. Стабилна история тип настоящето на CZW срещу бъдещето на компанията, добре поставени spot-ове и доволна бруталност. Tremont най-сетне взе своето, но в процеса Claxton също получи много.

Като цяло както и очаквах не достигнаха миналогодишното издание, повечето мачове не бяха нищо особено, а booking-ът в много отношения беше зле. Враждата между NOI и OI4K която уж беше акцент, не получи никакво смислено развитие, а Gage меко казано не беше използван по най-добрия начин. Все пак като изход бих казал, че не съм напълно разочарован. Имаше доста по-добри варианти, и да, един финал между Gage и Tremont звучеше в пъти по-интригуващо, но издигането на Claxton не бива да се подценява. В deathmatch дивизията окончателно изгря една нова звезда, което не е никак маловажно с оглед все по-тесния й състав. Отделно TOD си е TOD и в страни от всичко друго, забавлението и зрелището отново бяха гарантирани. В това отношение разочарование не може да има.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
TheSaltonSea

Nick Gage кога излезе от затвора ? :D Довечера ще се гледа :)

       

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

                                             23142a6bdad1e5e1.gif

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...