xelzing Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 От много време не е имало толкова добре направен tralier.Също така и изборът на песен е много добър [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
BulletClub Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Супер успяха да ме надъхат за мача, еваларка! Последното promo/trailer, коeто ми хареса беше на Silva vs. Diaz. Link to comment
gboy Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Страшна истерия направиха около тоя мач, ще видим какво ще покажат цифрите накрая, но отдавна не е имало толкова очакван двубой. Сигурно Дайна стиска палците и на краката Конър да вземе да бие по някакъв начин. Но и да не стане (най-вероятно), то ще го изкарат, че е бил с триста контузии и т.н. и след един-два лесни мача ще направят реванша. Link to comment
xelzing Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Много ми е чудно, като инвестират толкова много в този мач, не ги ли е страх някой да не се контузи и целия hype да отиде по дяволите, понеже има още месец и нещо до мега двубоя. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
gboy Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Е, няма как - рисковете на професията. Не могат да не промотират един мач, защото някой може да се контузи. Пък и да се случи подобно нещо, хайпът не отива на вятъра - рано или късно ще се случи двубоя, даже да не казвам, че по-късно е по-добре. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.