Jump to content

MMA: Новини от седмицата


neshev

Recommended Posts

Въпреки че UFC не планират All Access тип шоу за Jose Aldo vs. Connor McGreggor, от компанията са решили да направят разширена версия на популярната им YouTube поредица "Embedded", като за Aldo и McGreggor се очаква да има нови 10 епизода. UFC направиха прецедент като отразиха цялото турне на двамата, което обхвана градове като Rio, Boston, Toronto, Dublin и още. Освен Embedded, UFC планират и "Bad Blood" издание, като цялата им вражда е може би най-рекламираната в историята на UFC.

Bas Rutten и Jeff Blatnik ще бъдат вкарани в "залата на славата" на UFC. Rutten е пионер на MMA, като е известен най-вече с мачовете си в Pancrase, където победи имена като Funaki, Suziki, както и братята Shamrock. В UFC, Rutten стана HW шампион, но контузии спряха кариерата му преждевременно. Rutten ще бъде част от крилото на пионерите. Blatnik е влиятелна личност от първите години на UFC, като беше commisioner и един от главните причини, MMA да бъде легализирана. Blatnik ще е част от крилото на "contributors". Освен тях, HoF-ът ще започне да вкарва и важни за UFC мачове като първият от тях ще бъде между Matt Hughes и Frank Trigg, които се състоя на UFC 52.

WSOF са освободили starwweight шампионката си Jessica Aguilar. Според мнозина, Aguilar е една от най-добрите жени в тази дивизия, а освобождаването и е сигурен знак, че ще се присъедини към UFC.

По-рано тази седмица, съдия е разпоредил доживотната забрана на Wanderlei Silva да бъде отново преразгледана. Wanderlei Silva беше отстранен доживотно от NSAC, след като избяга от допинг тест, а в момента се води дълга съдебна война. Това е добър знак за Wadnerlei, който все още има надежди да продължи да се бие, въпреки обтегнатите му отношения, както с NSAC, така и с UFC.

Друг боец, който имаше проблеми с допинг в миналото, Chael Sonnen все пак ще направи завръщане в UFC. Въпреки че обяви пенсионирането си, Sonnen ще направи един последен опит, когато изтече наказанието му. В момента Sonnen има podcast и е анализатор за ESPN, като все още се състезава в jiu-jitsu турнири.

Weidman не планира трети мач с Anderson Silva. Според шампиона, Anderson Silva не е показал с нищо, че може да го победи и, ако има трети мач, резултатът ще е ясен.

UFC все пак се разбраха със сателитния provider DISH Network и PPV-тата им отново ще се излъчват там. Сделката ще е за няколко години, което е добра новина за потребителите на DISH, след като конфликт между двете страни попречи предишното PPV да бъде излъчено по техния канал. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...