BORKO_10 Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Cormier за тренировките с Velasquez: Не правим спаринг, бием се Претендентът за титлата в полутежката категория на UFC, Daniel Cormier коментира тренировките с шампиона в тежката категория, Cain Velasquez. American Kickboxing Academyотнесе напоследък много критики заради суровите си методики, които следват бойците и честите контузии, които произлизат от това.Cormier затвърди това становище, споделяйки че двамата с Velasquez не са правили спаринг, а са се били съвсем сериозно. "Тренираме усилено. Хората, които излизат от тази зала получават много похвали. Сега може да чуете само добри нещата за Luke Rockhold. Когато и Cain Velasquez се бие, също отзивите са отлични. Аз дори не съм в топ бойците там. Тренираме много усилено и ще продължим да го правим. Ще продължим да правим тежки спаирнги. Малко променихме начините си на тренировка обаче. С течение на седмицата ще правим по-леки спаринги. Cain и аз ще правим спаринг утре за пет рунда. Но по-леко. Вчера с него се бихме. Не правихме спаринг, бихме се. Бихме се за пет рунда и дори и днес още го усещам. Cain също, но това е причината да сме подготвени, когато вратата на Октагона се затвори зад нас." Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.