c0nffusi0n Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 The Phenom vs The Rated-R SuperstarГробаря срещу Острието.Един от най-епичните и запомнящи се мачове от турнира Summerslam!Но нека да не увъртвам, а направо да започна да ви разказвам за мача.Преди мача И така....Много не знам какво да ви разкажа, но ай ще се опитам да сътворя нещо.Граденето на техния мач започва още от турнира "Survivor Series" предишната година, когато Острието нокаутира Гробаря с камера в главата повреме на друг мач в клетка.Като този ход му коства титлата.След много ожесточени битки следващите няколко месеца, Острието най-накрая успява да принуди Гробаря да напусне федерацията, след като го побеждава в мач със стълби, маси и столове.Но в последствие Вики Гереро връща Гробаря обратно във федерацията и така отмъщава насъпруга си, който й изневери.МАЧЪТ Техния мач се играе почти 30 минути.Това е един от най-бруталните маочве в историята на SummerSlam.Мачът им е от вида "Ад в клетка", както и могат да изпозлват, всичко което намерят изпод ринга.Няколко стоманени стола бяха изкривени, 3 маси бяха строшени, една голяма стълба бе използвана..Даже и чрез копие бе разбита преградата на клетката.Според мен това е един от най-добрите мачове в историята на турнира.Още щом гонгът бе ударен, двамата започнаха да се налагат с тежки чукове.В началото, на мача, Гробаря бе надделял над Острието.Налагаше го с ритници, запращаше го към стоманените колкове, които държат ринга.Запращаше го в металните стълби.Но в един момент, когато Гробаря се канеше да запрати Острието в металните стълби, Острието се опомни и спря атаката на Гробаря.И заби главата му с всичка сила в изправените метални стълби.Чрез този ход, Острието си спечели малко време да се опомни.Оттози момент вече идва интересната част.Докато Гробаря лежеше простан на пода, Острието извади две маси изпод ринга и ги качи една върху друга.Той възнамеряваше да направи суплекс на Гробаря, като чрез този ход да го запрати през двете маси.Но планът му не се получи.Гробаря контраатакува, като се опита да направи "Задушаващо тръшване" но безуспешно.Докато Гробаря се опомняше (подпрян на въжетата), Острието грабна един стоманен стол и го заби прави в лицето на Гробаря.С този стол, Острието налагаше Гробаря с мощни удари в гърба.След което, Острието извади още маса и една огромна стълба.Щом разпъна масата, той вдигна Гробаря и го сложи върху нея.След това взе стоманения стол и се изкачи по стълбата.Острието скочи от 2 метра височина със стоманен стол върху гробаря, който лежеше проснат на масата.Гробаря бе в несвяст.Острието грабна отново стоманения стол и тъкмо щом се канеше да удари Гробаря, той хвана за врата Острието и отново безуспешно се опита да направи "Задушаващо тръшване.Острието се опита да се защити, но бе изхвърлен от ринга и запратен в преградата на стоманената клетка.Там той нямаше къде да бяга.Гробаря го спукваше от бой.В един момент Острието осъзна къде се намира.Той зашемети Гробаря и чрез копие го запрати през Станата на клетката.Гробаря кървеше, но продължаваше да се бие.В един момент и двамата се озоваха върху една от трите коментаторски маси.Острието зашемети Гробаря с удар по главата и му направи силно копие, заради което и двамата минаха през коментаторската маса.Изненадващо, дори след този ход, Гробаря имаше сили да се изправи.С Острието се върнаха на ринга.Острието взе отчаяни мерки.Той взе едната камера от оператора и я заби в главата на Гробаря.Опита туш, но неуспешен.Острието отиде в единия ъгъл на ринга и се приготвяше за копие.Щом побегна към Гробаря, той контрататакува чрез силно Задушаващо тръшване.След йоето изправо Острието на крака и опита "Последно причастие".Но... Острието се измъкна и направи мощно копие.Двамата продължиха да се бият още 9-10 минути и в един момент, щом Острието се канеше да атакува от въжетата, но Гробаря го хвана за врата и го запрати през двете маси.След което го преби с камерата и със стола.Като за финал, Гробаря вдигна Острието и му направи мощен "Надгробен камък"! 1......2.........3!Гробаря спечели мача! След мачаСлед края на мача, щом Гробаря си тръгваше, от сцената той забеляза, че Острието още мърда.Той се върна обратно на ринга, изправи Острието и му направи "Задушаващо тръшване" от сълбата като от този ход, тялото на Острието мина през пода на ринга и бе запратен в "Ада". Плюсове и минуси Плюсовете в този мач, са че според много фенове на федерацията, това е може би най-добрия мач изигравал се някога от Острието и Гробаря. Минуси, абе кво да ви кажа!За мен този мач няма нито един минус! Link to comment
BulletClub Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Какъв е смисъла да копираш теми от WWEHD? Link to comment
Loop Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Пак ли с Google Translate? Първото, което очите ми видяха докато скролвах:След йоето изправо Острието на кракаИ това е след 2 редакции. Сигурно съм от най-стимулиращите активността на нови потребители тук, при това даже няма да разследвам дали си наистина нов или си просто някой завърнал се след бан, но ако ще правиш теми с автоматични преводачи и без изобщо да погледнеш какво си написал преди да публикуваш, по-добре изобщо недей да се занимаваш. Link to comment
Metzgermeister Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Съжалявам, че бъмпвам темата, но да питам този материал оригинален ли е или е превод отнякъде? Ако е превод, спешно ми трябва оригиналът за академични цели. Имам да направя курсова работа, в която намирам текст на английски и негов не дотам добър превод на български, на който да откривам грешките. Медии като 24часа, които качват статии и на двата езика, не са ми много удобни, понеже тези на български не са преводи, а и там работят професионалисти и няма много грешки. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.