Jump to content

UFC: Dana White призовава за по-малко спаринг


BORKO_10

Recommended Posts

danawhite_13835095_2195503b.jpg

UFC: Dana White призовава за по-малко спаринг 

Поредната контузия, която провали дългоочакван двубой беше тази на Khabib Nurmagomedov. Това даде тласък на дискусията относно честите травми, които съпътстват бойците в UFC.

Президентът на организацията, Dana White сподели какви са неговите впечатления от това и как може то да се избегне.
 

"Имах разговор с Javier Mendez, в който говорихме, че тези момчета трябва да започнат да тренират малко по-различно. Трябва да правят по-лек спаринг.

NFL го доказаха. Те са правили много изследвания. Състезателите по американски футбол вече не се блъскат толкова всеки ден. Те играят само в неделя и това е. Разбира се, трябва да има спаринги, но тези момчета прекаляват с щетите по тялото си в залата.

Отговорът на молбата ми към треньорите е добър. Javier ми каза 'Ако Cain не се бие, никой не получава пари. Аз не получавам, Cain не получава, UFC не прави пари, с които да плати на Cain. Така че това не е добре за всички.'

Радвам се, че човек като Javier разбира това. Тук няма вложено никакво его. Той просто иска да направи това, което е най-правилно за бойците си."

 

 

Link to comment

Трябва да променят нещо и то много скоро, преди да останат тотално без звезди. Не може да градиш име с мач веднъж на високосна година - не става.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...