Jump to content

UFC: Rockhold: Vitor е майтап, никога не се е бил без допинг


BORKO_10

Recommended Posts

http://i.imgur.com/63UreOE.jpg

Rockhold: Vitor е майтап, никога не се е бил без допинг

Боецът в средната категория на UFC, Luke Rockhold не пести думи, когато стане въпрос за неговия минал опонент, Vitor Belfort.

В скорошно интервю, Rockhold отново нападна словесно бразилеца.
 

"Vitor е майтап. Казвал съм го и ще го казвам отново. Този човек не се е бил никога без допинг през целия си живот. Мисля, че цялата му кариера е шега. Но с удоволствие ще изляза и ще го накарам да я прекрати. Това е мнението ми."

 

 

 

Link to comment
Shawn_Michaels

Големи думи за човек,който яде KO :D ,Витор е един от най-уникалните striker-и в MMA,бързината и KO power-a му нямат равни в тази категория и сега ще го покаже на UFC 187,макар че гледам че повечето от форума не мислят така :D ,Витор беше най-големия още от зората на MMA като се биеше срещу хора много по-големи от него и ги побеждаваше.Ето така се бие :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
antropophagus

Ох, в тоя мач срещу Вандерлей, ебати тупалките му вкарва, направо го изстреля в орбита. Не съм по прогнозите, но от Витор няма да се учудя хич ако поднесе изненадата, макар и Уайдман да си остава фаворитът. Въпросът е дали това ще е същият Витор от преди да забранят TRT-то.

Link to comment

И аз съм фен на Витор и го уважавам супер много, най-малкото заради всичко което е постигнал в този спорт. Той е един от пионерите в ММА, бил се е навсякъде, а като качества е може би в топ 5 на всички времена. Не  мога да разбера защо много хора не го харесват, но и аз съм на мнение, че Витор още има шанс да бъде шампион в УФЦ. 

Link to comment
antropophagus

Не го харесват, защото сигурно е един от най-големите roider-и в спорта, аз самият като цяло съм против тия работи макар, че съм наясно, че повечето ползват, но както и да е, има бойци, които все пак харесвам въпреки това - когато имаш уменията. Ако нямаш таланта нищо не може да ти помогне. Витор не само че е пионер в mma, но и личната му история е много интересна, преминал е през много големи трудности (ако някой не знае, може да се поинтересува за случая с отвличането на сестра му) - изобщо боец в и извън октагона.

За Уайдман бих казал същото между другото, преди мача си със Силва доколкото знам има сериозни финансови проблеми и със семейството си е могло да изхвърчат на улицата - в такова положение как няма да го нокаутира като стой та гледай.

Дано стане двубоят (Уайдман - Белфорт) и двамата да са във форма.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...