Jump to content

The Greatest Taunt Ever?

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

ЧОТУДЕ

Всеки кечист има знак, който прави по пътя си към ринга и/или след като се качи на въжетата, а и по време на мачовете си. Taunt-овете са от много голямо значение за свързването с публиката. А кой е вашия любим жест, запазена марка на даден кечист/стейбъл? Предполагам, че се е случвало на повечето от нас да използват мимики от кеча в реалния живот - надигане на вежда като Rocky пред огледалото, средните пръсти на Stone Cold към някого или "suck it" жеста на DX в спалнята. :D

Ако трябва да избера един, то това може би е жеста с разперените ръце на Randy Orton, въпреки че не съм му фен.

Не е задължително да е на някой от любимците ви - просто споделете taunt-а, който ви кефи най-много и кажете защо ви допада. А дали имате интересни случки с използването на кеч жестове/мимики?

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

c0nffusi0n

Самият аз правя това! Понякога, когато ме хване мързела в час започвам да правя същото, все едно се разтягам, след което веднага започвам да се прозявам. :D 

cm_punk_sig_by_pixelhwf-d4nnskj.png

129.jpg

Не го правя ама от малък му се радвам и като се надъхвах от време на време се качвах на дивана и го правех и си фантазирах, че ме гледат супер много хора.

We must secure the existence of our people and a future for white children.

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Самият аз правя това! Понякога, когато ме хване мързела в час започвам да правя същото, все едно се разтягам, след което веднага започвам да се прозявам. :D 

Крещиш ли Fellaaaaaa? Защото иначе не важиш. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...