BORKO_10 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Владимир Кличко: Мачът ми с Фюри ще бъде зрелищен Украунецът, който е шампион във версиите IBF, WBA, WBO, IBO предрече зрелищен мач със следващия си противник Тайсън Фюри. След като многократно беше обвиняван, че двубоите му са скучни и еднообразни, сега Кличко вярва, че този мач ще се хареса на всички боксови фенове. "Тайсън Фюри е по-висок от мен, освен това е и много амбициозен човек. Мисля, че битката с него ще бъде много зрелищна, тъй като той ще атакува за разлика от Дженингс, който заложи на по-защитна тактика. Очаквам с нетърпение боя с Тайсън Фюри", заяви Владимир Кличко пред медиите. След последната си победа, Фюри стана задължителен претендент за титлата на Кличко във версия WBO. Ддвубоят между двамата най-вероятно ще се проведе в края на лятото в Германия. Другия вариант, който е по-малко вероятен е Англия. Очаква се съвсем скоро да стартират преговорите между двамата и до няколко седмици да станат ясни датата и мястото на двубоя. Link to comment
ShaolinMonk Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Искаше ми се Фюри да се бие с Уайлдър и победителят от този двубой да се изправи с/у Кличко за абсолютната световна корона. Но ................... така ни е било писано. Дано този път наистина се получи интересен мач. Кличко е много мощен и добър боксьор, но поне според мен не е никак атрактивен. Дано този път не е така. Link to comment
Shawn_Michaels Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Зрелищен да ще му скрие лимките,но няма интрига тука "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Kalata Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Ще е по-интересен от мача с Дженингс съ сигурност. Не вярвам да стигнат до съдийско решение. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.