Jump to content

UFC: Jon Jones задържан от полицията

gboy

Recommended Posts

Jon Jones е вече задържан от полицията след вчерашния пътен инцидент, в който той беше заподозрян като главен участник.

Боецът бе избягал от местопроизшествието, но вече има свидетели, които твърдят, че шофьорът предизвикал катастрофата е именно Jones. Той е минал на червено и е ударил друг автомобил, след което е избягал от местопроизшествието пеша.

Междувременно ситуацията около шампиона се затегна още повече, след като в ударената кола, управлявана от Jones, е намерена лула за пушене на марихуана. Първоначално се знаеше за един свидетел - полицай, който не е бил на работа - е видял Jones да бяга, а след това да се връща до колата, да взима пари, които натъпква по джобовете си и след това да бяга отново.

Единствената пострадала от катастрофата е млада бременна жена, чиито травми се оказаха малко по-сериозни - има счупена ръка. Това утежнява още повече положението на Jones, тъй като обвиненията срещу него могат да станат по-тежки.

От mma.bg

An officer at the scene found rental paperwork linking the vehicle to Jones, as well as a marijuana pipe and marijuana.

От mmajunkie.com

Позицията на UFC:

“We are aware that the Albuquerque Police Department is interested in speaking to Jon Jones regarding his possible involvement in a motor vehicle accident. We are in the process of gathering facts and will reserve further comment until more information is available.”

Явно наистина си е пълен боклук като човек. И преди съм писал по темата - особено когато си млад и те връхлети известността, много малко успяват да го понесат. Джон Джоунс може и да е велик боец, но видимо си е скапаняк и нищо хубаво не го очаква в тоя живот, колкото и пари да направи сега.

antropophagus

Хахах, тва доколкото разбрах имитира някво видео, дето било популярно в нета:

Пълна простотия някаква. Иначе Джон Джоунс и на мен ми е антипатично човече, а този нов случай само затвърждава мнението ми. Даниел Кормие май ще се окаже прав за това, че го наричаше фалшив пред камерите, а и не само той. То не беше парадиране с религия и какво ли не, а в действителност е противоположното на това, за което се опитва да се изкара.

Считайте какво ще прави, когато Anthony Johnson го бие другия месец.  :rolleyes:

Дано мачът се състои....

Много е тъп тоя. Па като ще се напушиш като куче, поне го направи на домашно с приятели, или още по-добре сам. А като се има предвид колко е близо мача, очаквам отново да излезне с мазна физиономия, за да се "извини" и да му се размине всичко както с белото.

JON JONES БЯГА ОТ РЕПОРТЕРИ ПРИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ ОТ АРЕСТА

След като бе привикан в полицията относно пътен инцидент, от който той избяга, Jon Jones бе задържан, но бързо след това и пуснат срещу гаранция от 2500 долара. При освобождаването му шампионът в полутежка категория избяга от репортерите, които го чакаха, като ги лиши от какъвто и да е коментар.

https://www.youtube.com/watch?v=GNYAP3q51vo

Мнозина са на мнение, че Jones не само трябва да отпадне от двубоя си срещу Anthony Johnson в UFC 187, но и да бъде лишен от титлата си. Най-активен в критиката е бившият боец и настоящ коментатор, Kenny Floarin.

"Мисля, че отнемането му на титлата е удачно. Разбира се, ако се окаже, че тези обвинения за верни. Отстраняването му от организацията може и да е крайно. Аз бих го лишил от титлата му. Да се знае, че ако сгафиш има последствия и глоби. Той трябваше да се изправи срещу Anthony Johnson, но ако всичко е вярно, той не бива да участва в този двубой. Трябва да потърси помощ. Според мен от UFC вече търсят негов заместник."

Източник: mma.bg

8081254W.png

UFC announced that it has suspended Jon Jones indefinitely and stripped him of the light heavyweight title as a result of violations of the organization’s Athlete Code of Conduct Policy. Jones was recently arrested in Albuquerque, N.M. on a felony charge of leaving the scene of an accident involving personal injury. As a result of the charge and other violations of the Athlete Code of Conduct Policy, the organization believes it is best to allow Jones time to focus on his pending legal matters. 

UFC feels strongly that its athletes must uphold certain standards both in and out of the Octagon. While there is disappointment in the recent charges, the organization remains supportive of Jones as he works through the legal process. 

With this decision, UFC has determined that No. 1 contender Anthony Johnson will now fight No. 3 contender Daniel Cormier for the UFC light heavyweight championship at UFC 187 on May 23 in Las Vegas.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     източник: http://www.ufc.com/news/UFC-Statement-on-Jon-Jones-042815?utm_campaign=UFC&utm_medium=social&utm_source=sprout&utm_content=1430277510

JON JONES НАРУШИ МЪЛЧАНИЕТО СИ

Бившият шампион в полутежката категория на UFC, Jon Jones бе освободен от ареста срещу гаранция от 2500 долара. Съдът постанови на боеца да стои далеч от алкохол и наркотици през следващите 60 дни, докато тече разследването срещу него.

Ето първото нещо, което каза Jones публично.

"Трябва да прекарам доста време в търсене на изгубената си душа. Съжалявам на всички, че ви подведох."

Каквото и да се каже по темата няма да има смисъл. Един от най-талантливите бойци в историята си пропилява времето и таланта. Искренно се надявам да се оправи, но издънките му станаха прекалено много. 

antropophagus

Наистина жалко, защото е ясно, че е огромен талант, но това е правилното решение, такива неща не трябва да се толерират по никакъв начин. Малко е разочароващо, че слагат DC като заместник за мача за титлата, при положение, че идва със загуба точно от Джоунс, но дори един бърз поглед към топа в LHW показва, че няма друг по-достоен заместник на този етап. При тези обстоятелства е доволно мачлето.

Много жалко, защото реално още една категория остава без шампион след тежката, WW и тази до 61 кг. Просто остава еди горчив вкус в устата, когато човекът с пояса не е победил досегашния шампион, а някой друг (пък който ще да е). 

Кормие срещу Джонсън ще е мач между топ състезатели, но нека бъдем честни - никой от тях няма да бъде приет като истински шампион, докато Джон Джоунс все още е непобеден на практика.

UFC са уволнявали хора за сбиване в бар и ако това не беше Bones, а някой друг, нямаше и да го коментират, но нали е голямата звезда на компанията, няма как - ще въртят, ще сучат, накрая пак ще го пуснат да се бие. Не могат да си позволят да го изгубят просто. 

А, не, бе ... нашите маратонки ги носят хора, които, пияни и напушени, блъскат на червено бременни жени ... елате си купете за 59.99 чифта. :unsure:  Тепърва ще го удари по джоба тая тъпотия.

Да не говорим, колко срива имиджа на UFC и ММА като цяло подобно нещо. Друсай си колкото щеш, ама не го прави на обществени места и не преди мач, ега ти, толкова ли е трудно.

WHITE: ТОВА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ ШАНС НА JONES

Когато става дума за шансове за изкупление, Dana White твърди, че Jon Jones е имал много такива. 

"Bones" бе лишен от титлата си на шампион в полутежката категория и бе отстранен от UFC за неопределено време, докато трае разследването срещу него. След като и преди това имаше проблеми със закона, а след това даде положителен тест за употреба на кокаин, сегашната изцепка на боеца преля чашата на отношенията му с UFC.

Президентът на организацията, Dana White заяви, че търпението му е било до тук.

"Много хора знаят, че Jon имаше много шансове. Това беше неговия последен. Трябва да си оправи работите извън Октагона, а след това ще видим какво ще се случи. Той е една от най-големите ни звезди. Беше на път да стане най-великия за всички времена, но има проблеми със закона, с които трябва да се оправи. Затова го отстранихме и му взехме титлата. Ще видим кога ще се върне."

Пресичане на червено + предизвикване на катастрофа + блъскане на бременница + дрога в колата + DUI = 2500 глоба.

Пълна пародия, но така или иначе в нашето подобие на държава всичко е наопаки.

oh wait

^ 2500 долара му е гаранцията, а не глобата. Тепърва ще видим за колко и за какво ще го съдят.

JON JONES ЗАГУБИ ОЩЕ ЕДИН ГОЛЯМ СПОНСОР

Все още не се знае кога Jon Jones ще направи завръщането си в Октагона. Ще успее ли бившият шампион отново да стигне до върха и дали изобщо ще го видим обратно в UFC? Едно нещо е сигурно - Jones падна от високо и сега трябва да изгради всичко отново, включително и връзките си със спонсорите.

След като UFC отнеха титлата на Jones заради пътния инцидент, в който той участва. Reebok също прекратиха спонсорството си на боеца, а сега друг голям спонсор също се оттегли от шампиона.

Life Studios потвърдиха, че MiscleTech са прекратили отношенията си с Jon Jones. Представител на MiscleTech е съобщил официално новината.

"Jon Jones вече не е атлет, спонсориран от MuscleTech. Ще премахнем името му и снимките му от всички наши материали, уебсайтове и социални мрежи в следващите няколко дни."

MATT MITRIONE С ОСТРА КРИТИКА КЪМ JON JONES

Боецът в тежката категория на UFC, Matt Mitrione даде обширно интервю, в което наблегна на няколко неща.

Едно от тях беше проблемите около Jon Jones. Mitrione имаше какво да каже за бившия шампион и не спести нищо.

"ММА в момента е като бебе, все още расте. Опитваме се да правим добри неща, като допинг тестовете и други подобни, но изведнъж се появява този глупак, който е забележителен лицемер и казва толкова много неща - 'Имам татуиран цитат от библията и съм невероятна личност' и куп други глупости, а след това блъска с колата хора, които са тръгнали към църквата и удря бременна жена. Зарязва колата си и бяга, връща се, за да се натъпче с пари и вероятно наркотици и след това отново бяга, без дори да погледне хората, които е блъснал - това е толкова зле. Това е черна точка за целия спорт. Смятам, че Dana White и UFC направиха правилното нещо - това е частна компания и ако се държиш като идиот, си получаваш заслуженото."

JON JONES МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ БИЕ В UFC

Честно или не, изглежда постигнатото от Jon Jones в тежък спорт като ММА, е забравено от всички. Той постави множество рекорди, сред които за най-млад шампион, побеждавайки легенда след легенда. Но това остава в миналото, тъй като на дневен ред са кашите, които "Bones" забърка извън Октагона с поредната си изцепка - катастрофа, от която избяга.

Мениджърът на боеца, Malki Kawa е огорчен, че всички бързо са започнали да съдят Jones и са забравили какво е постигнал той.

Няколко дни след като новината за произшествието се разчу, UFC решиха да отнемат титлата на Jones и да го отстранят за неопределено време. Kawa обаче не е съгласен с тази постъпка.

"Jon Jones спечели титлата в Октагона и никой не го е побеждавал, за да я вземе. От друга страна много хора започнаха да правят заключение, без да имаме нито едно проведено дело за инцидента. Не мисля, че е правилно така да се раздават наказания. Но разбирам и постъпката на UFC, спонсорите и всички останали.

Обаче е редно когато някой атлет, независимо дали Jon Jones или някой друг, ако бъде обвинен в нещо, той трябва да има правото да се защити.

Бих се радвал да има наказания след като минат делата. Но разбирам, че съдът на обществото понякога е по-тежък."

В резултат на отстраняването на Jones, Daniel Cormier получи нов двубой за титлата. Той ще се изправи като заместник на Jones срещу Anthony Johnson в UFC 187 на 23 май.

Бъдещето на Jones в същото време остава неясно, включително и това дали някога отново ще се бие.

"Не знам със сигурност. Твърде вероятно е това да бъде последния път, в който Jones се бие в Октагона. Мисля, че той ще се фокусира сега повече върху себе си. Ще си вземе нужното време за уединение.

Тук говорим за нещо повече от бизнес. Той е мой приятел и мен ме е грижа за него. Така че напълно ще го разбера, ако той реши да не се връща повече в този спорт. Той пак ще остане като най-великия за всички времена и никой не може да ме убеди в нещо различно. Никой друг боец не е успявал да постигне това, което той успя и никой не е влияел на спорта като него."
Shawn_Michaels

UFC може само да загуби от това,въпреки че си е манго Джонито е един от най-изключителни бойци в близки времена

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

JOE ROGAN СМЯТА, ЧЕ МОЗЪЧНА ТРАВМА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНА ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА JONES

Последната публична изцепка на Jon Jones му костваше титлата, отстраняване от UFC и загубата на сериозен спонсор. Сега боецът очаква делото си, а коментаторът от UFC, Joe Rogan започна да нищи каква може да бъде причината за честите издънки на Jones.

"Искам да съм ясен: не искам по никакъв начин да оправдавам действията на Jones. Това, което той направи е ужасно. Много съм разочарован от него. Мисля, че от UFC постъпиха съвсем правилно, отнемайки му титлата. Правилно е и че го арестуваха. Не може да удариш някой с кола и да избягаш от местопроизшествието. Това е престъпление, но има някои неадекватни неща, които хората правят, поради травма в мозъка. Тук идва сериозният въпрос. Очевидно те са виновни за действията си, но каква точно е отговорността им за това? Когато мозъкът е имал травма често сме свидетели на различни бойци, които правят откачени работи. Но колко от това е заради честите удари в главата през цялото време?"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...