Jump to content

UFC: GSP пред завръщане?


neshev

Recommended Posts

Според дългогодишния му боксов треньор и Hall of Famer, Freddie Roach (треньор на Manny Pacquiao и Miguel Cotto), GSP ще се завърне към MMA. След тренировка, която двамата са провели, GSP му е споделил, че си връща "огъня", което обнадеждава Roach, че GSP ще се бие поне още веднъж. GSP напусна спорта преди две години заради належащи контузии и неразбирателство със собствениците на UFC относно развитието на спорта.

 

 

Link to comment

В коя категория ще се бие? Той последно нали се състезаваше в категорията до 77 кг. До колкото знам в момента тежи с поне 10 килограма отгоре (вероятно яко е зобил след оттеглянето).

Link to comment

Аз лично мисля, че GSP ще се завърне за УФЦ 200, което е след по-малко от година. 

Link to comment

^^ Трудно е да се каже, но не мисля, че ще има проблеми да свали до 170. Нормално е, след като вече не тренира състезателно да е качил килограми, но ако е в състезателен режим ще си върне формата. Вече в WW е протежето му Rory McDonald, който ще се бие за титлата тази година. В MW пък е друг негов affiliate Chris Weidman, тъй че надали ще иска да се бие за титлата. На този етап някакъв бенефисен мач изглежда най-добре, но има и голяма вероятност GSP да се оттегли завинаги. 

Link to comment

GSP и Rory MacDonald ще бъдат домакини на Q&A сесията преди weigh-ins на UFC 186 другата седмица.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...