Jump to content

Bulgarian Fighters Organization (BFO)

Recommended Posts

wwe_1429072383__logo-bfo1.jpg

Bulgarian Fighters Organization е сравнително нова българска компания, която организира ММА и боксови събития. Организацията популяризира бойните спортове в България и подпомага развитието на нашите състезатели.

На този етап организацията е провела две "Галавечери". Ето го и карда на последната:

BFO

Нощта На Героите

27.03.2015

Зала Универсиада, София

wwe_1429072474__1542241_985530_koko_paco

https://www.youtube.com/watch?v=c_rggQoL5P0

MMA:

Владислав Генов - Йордан Симеонов - 66 кг

Теодор Николов - Тоан Нгуен - 61 кг

Борислав Йоневски - Вайс Сайфи - 84 кг

Томас Стойменов - Мартин Пенчев - 93+ кг

Даниел Илиев - Александрос Коспентарис - 84 кг

Владислав Кънчев (5-0-2) - Йоанис Анагностополос (2-2-0) -77 кг

БОКС:

Петър Александров - Тодор Бояджиев - 66 кг

Стилян Костов - Станислав Ненков - 71 кг

Коко Семерджиев (32-15-2) - Александър Пацов (3-1-1) - 81кг

• Upvote 2

Кадри от шоуто има в youtube, предполагам и във voyo. Все пак се излъчи по БТВ Екшън. Макар и да не може да се доближи като качествто на сблъсъците с това, което сме свикнали да гледаме в мейнстрийма със сигурност казвам, че и ние си имаме плюсовете. Типичният български манталитет допринася за безценни вражди, шуут промота и изцепки от рода на "продължаваме напред". Враждата между Семерджиев и Пацов е абсолютен култаж и продължава дори и след мача. Определено това беше и мача, от който публиката най-много се вълнуваше. В медиите има спекулации, че дори след мача е имало боища из ВИП секциите на публиката. До колко е вярно няма как да знам, но определено би било култово ако е факт.

Друга интересна спекулация е потенциален мач на Кубрат Пулев по-късно през годината в "Арена Армеец". Още нищо не е потвърдено, но като нищо да се състои и някой мач на Пулев в София.

За организацията като цяло не е ясно дали ще оцелеят, но подходът им към работата е добър. Опитват се да вкарват и история към сблъсъците, правят превю клипове, имат телевизионно излъчване сериозно, добре си построяват кардовете. Единственото нещо, което липсва на този етап са оспорваните срещи. Ще видим накъде ще се развият, но каквото и да стане смятам, че не е лошо да погледнем малко и в собствената си паничка какво става, а не само да се радваме на западните продукции.

• Upvote 2

Ква публика, къв култаж, кви пет лева  :lol:

По стечение на обстоятелствата понеже един от организаторите на събитието ми е познат, глупакът не успя да си продаде билетите и изкочи един и реших да си запълня вечерта, като нахлуя, колкото да пия 1-2 бири и да погледам сеир. Ми кво да ви кажа, още от началото до самия край обстановката беше изцяло Азис - ММА. От едната страна на редовете гледаш 13 годишни нинджа Обийци, сериозни представители на анцуг културата с от по палка нагоре из джобовете, от другата гледаш Запад, които бяха дошли като за мач, артикули, техното знаме, по едно време даже запалиха и някъв коз, вътре в залата  :lol: Сашо Пацов, който е най-голямата забележителност в Надежда след Локо и широко пък беше събрал всичките надежднески батки събрани на куп  :lol: През 2 минути се обикаля залата да се търси проблема с чорбари ако има  :lol: Въобще абсолютна родна картина омайна сладка. И преди съм ходил на някви галавечери да гледам познати, но толкова скандално и кафево не е било абсолютно никога. Силно мечтая един ден да имам възможността да отида на уфц ивент да вида дали там ше се доближи поне малко до това, което видях преди няколко седмици, но силно се съмнявам

Колкото до кулминацията на вичиртъ, тия двамата от 100 години се готвят за тоя мач, аз дето пуша по 2 кутии на ден и съм по-обездвижен и от костенурка бих имал по-добро кардио и от тях взети накуп....