Jump to content

UFC: Hendo: "Аз и Nogueira бяхме единствените чисти в PRIDE"


BORKO_10

Recommended Posts

 

 

Макар че Dan Henderson използва услугите на вече забранената тестостеронова терапия, той винаги е бил привърженик на засилените допинг тестове в ММА.

 

"Казвал съм и преди, че изненадващите допинг тестове трябваше да бъдат въведени. Това ще изчисти всичко. Е, може би не всичко, но ще затрудни много от бойците да взимат забранени съставки. Ако някой се покаже на вратата ти и ти поиска урина, тогава рискуваш много."

Нещата в PRIDE, където "Hendo" държа титлите в средната и полутежката категории, са били малко по-различни.

 

"PRIDE беше такова, каквото беше. Питал съм ги за допинг тестове. Винаги ни правиха тестове, но те бяха за други медикаменти, като кокаин и разни такива неща. Организацията беше повече за шоу. Отговориха ми, че само аз и може би Nogueira сме единствените, които те мислят за чисти. Кой знае какво са взимали всички останали. Но се радвам, че сега има такива допинг тестове."
 
Източник:  

 

Link to comment

Ма разбира се, че са били ... еле па Ногейра, който в Прайд можеше да издържи удар с бейзболна бухалка в главата и да му няма нищо - не виждам как ще е взимал нещо друго освен протеин.

 

Link to comment

В Pride точно пък Ног беше чист , колкото deep-а е пилот  на боен влак ... Истината за Pride е , че никой няма право да претендира  , че е бил 100% чист при условие , че drug тестовете бяха крайно съмнителни , да не казвам лист хартия с неясни надписи с ясна цел . Ног в Pride беше очеизвадно , че е на игли . Gboy го каза достатъчно ясно отностно способността му да издържа на удари ... а иначе да го омили човек , от Прайд излезе нечовек и 2 години по-късно в UFC , когато още дори нямаше тези рандом тестове , а само редовните Мир му отнесе главата за по-малко от 2 рунда. 
Да си чист и с претенции за най-големият събмишен граплер ... това некак си не се доказва с победа над Брендан Шауб.

 

Ако съдим по външният вид , а това е може би единственото по-обективно решение , може би евентуално Федор , Гоми , Диаз ( за треви не говорим ) и още максимум 3-4 да са били чисти.Където и тяхната натуралност е под огромно съмнение , това са лично мой наблюдения , който не мога да подкрепя с факти въпреки , че един Федор никога не е хващан със забранение субстанции ... то и Ног не е , ама върви разбирай ...

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...