Jump to content

Feedback и предложения


neshev

Отделна тема за всяко шоу?  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Както стана ясно, за десет годишнината на BWC, форумът ще претърпи лека реконструкция. Това ни поставя в трудно положение, защото от една страна не се връзваме с кеч разделите, а от друга сме прекалено обширни като тематика за да се впишем в спортната секция. Като допълнение, в момента сме под банера Fight Club и абсолютно никой няма как да знае за съществуването ни, дори да има желанието да коментира MMA. Чисто като брой на мнения, сме може би най-активният български форум на тази тематика и определено запълваме тази ниша най-добре на този етап. За това беше решено да се обособим като собствена под-секция на форума и да имаме четири отделни раздела. Малко разяснение:

 

= Новини и слухове - Еквивалент на темата от кеч раздела. Общо взето важат същите правила. Темите трябва да бъдат на български език. Не е задължително да са големи като брой на думите, но е добре да придават смисъла ясно. Две изречения са достатъчни. Less is more, в много от случаите. Истинското на този value идва от самите коментари, а не от това, че имаме преведени на български новини. Това прави темата "Новини" във вече миналия Fight Club раздел излишна и ще бъде заключена;

 

= UFC & Други федерации - Общо взето, това ще представлява сърцевината на Fight Club раздела. Тук ще бъдат коментирани и отделните шоута на MMA тематика. Семантика е, но на този етап множеството хора асоциират MMA с UFC и това е с цел по-скоро PR ход евентуално да привлечем нови user-и. В този раздел ще се коментират всички големи MMA компании. Това мисля, че беше основният плюс на Fight Club раздела и нямаше толкова изявени пристрастия към отделните компании, както е в кеч разделите и за това не мисля, че ще е проблем. В бъдещето нещата могат да се променят, но за сега няма особена нужда да диференцираме;

 

= Традиционни бойни спортове - Подразбира се. Тук влизат всички спортове, които са компонент на MMA и отделните компании, които ги промотират. Разделът предразполага и дискусия относно практикуването им, въпреки че в миналото не е било гореща тематика;

 

= Бойни спортове в България - Ново като замисъл и нещо, което не беше фокус на Fight Club раздела, но определено има хляб и интерес. Тук ще се коментират българи в бойните спортове, български компании, които се занимават с promoting, както и спортни форуми като световни първенства и Олимпийски игри.

 

Красотата на Fight Club раздела беше, че той е може би единственият, в който форумните политики не се мешаха в content-а и ще направя всичко това да продължи да е така, като приоритет номер едно ще бъде всеки да има правото свободно да изразява мнението си, стига да не поругава сериозно основните правила. 

 

Другото основно е, че всякакви нови предложения ще бъдат приети след гласуване. След като вие сте хората, които разраснахте раздела до това да получим четири нови, вие би трябвало да имате основната дума за това как трябва да изглежда. За това и първото нещо по домовата книга е дали всяко шоу да си има отделна тема или да използваме общи теми (UFC Fight Night, WSOF, Belator etc.). По настоящем PPV-тата си имат отделни теми, а второстепенните шоута използват общи такива. Определено поддръжката е една от страните на проблема, но тъй като вече има хора, които правят за PPV-тата, а ако трябва и аз мога да пускам, след като ми е 10 секунди copy paste, този проблем ще бъде елиминиран. 

 

Ние направихме MMA раздела от просто концепция, четвъртият по посещаемост раздел, а сега имаме възможността да се отделим като собствен организъм. За тази цел давам свободна трибуна на всеки, който има идеи или собствено виждане за това как трябва да бъде ръководен целият раздел, да я сподели. Всякакви идеи относно content, оригинални рубрики и обща дирекция са добре дошли. Ще се постарая всеки да има шанс да реализира идеите си и никой няма да бъде пренебрегнат.

Link to comment

Лично аз не виждам смисъл от отделни теми за Fight Night събитията. Нямаме потенциала да ги запълваме с нужния брой коментари, а съм останал с впечатление, че хората по-трудно се "престрашават" да пишат в отделна тема, особено когато коментарът им е с по едно изречение. Повечето такива галавечери са с по един относително интересен двубой и куп мачове, които не интересуват никой, така че не виждам за какво да се пускат теми за спорта само. 

  • Upvote 2

 

Link to comment

Темата за бокса да бъде върната или да се направи нова, тъй като няма смисъл да се пуска тема за всички мачове поотделно. 

Link to comment

Аз останах доста доволен от това , че имаме трибуна под формата на отделен раздел .Точно в fight раздела досега изключително рядко са ставали конфликти и сме контактували безпроблемно и ще е супер , ако занапред останат така нещата . Върти ми се в главата , че няма да е лошо Fight Night и UFC on FOX да са в обща тема , като за в бъдеще да се ползва само тя за различни събития. Така или иначе в безплатни кардове рядко има повече от един важен мач от гледна точка на ранглистата , тоест най-често се коментират 2-3 мача от целият кард , поне да са на едно място.

Link to comment

Темата за бокса да бъде върната или да се направи нова, тъй като няма смисъл да се пуска тема за всички мачове поотделно. 

 

 

Аз предлагам да направиме една нова тема за бокса и в първия пост да обновяваме мачовете за месеца. Хем да е полезна като инфо, хем там да се обсъжда бокса.

 

Направо я правя, ако не ви кефи - трийте.

Edited by gboy
  • Upvote 2

 

Link to comment

Реших да изчакам и да видя какви са нагласите преди да предприемам каквото и да е било. Мнозинството предпочитат общи теми и до няколко дни всички раздели ще бъдат функциониращи.

В MMA раздела, PPV-тата и UFC on FOX ще имат отделни теми, както и шоута с подчертано българско участие. Ще бъдат направени общи теми за другите по-малки компании, като ще присъстват и такива, които не са се дискутирали тук досега.

В general martial arts раздела, боксовите PPV-та ще са с отделна тема, а ще се направят две отделни, които ще се стремят да изяснят разделението в бокса и защо дадени боксьори не се бият помежду си. Темата на gboy по всяка вероятност ще бъде преименувана, а коментарите в нея ще бъдат разделени в съответните теми. За останалите бойни спортове също ще има общи теми с най-изявените им представители като компании.

Можете да продължавате да давате предложения/коментари, като в бъдеще ще има нови анкети.

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...