degenerat 2 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Историческият момент в който титлите на EVOLVE и Dragon Gate USA ще бъдат обединени:WWNLive Supershow - Mercury Rising 2015Date: 28.03.2015 Location: San Jose, California, USA Arena: Santa Clara County FairgroundsTag Team Match:Generation Next (Austin Aries & Roderick Strong) vs. Ricochet & Uhaa NationSingles Match:Chris Hero vs. Timothy ThatcherSingles Match:AR Fox vs. PJ BlackEVOLVE World Title /DG USA Open The Freedom Gate Title Unification Match:Drew Galloway © vs. Johnny Gargano © THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
degenerat 2 Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 ^ EVOLVE и DG USA се сляха/обединиха в края на 2011. Продължиха да имат отделни шоута, но общи roster-и, истории, титли и прочие. Самата EVOLVE титла беше въведена по-късно като втора главна, преди това бяха само DG USA поясите. Шоу под надслова на DG USA, обаче не е имало от близо година, и тази неактивност се дължи се на факта, че компанията не може да си осигури участията на (дадена бройка) кечисти от Япония и Dragon Gate. Та, поради това след като имаме единствено EVOLVE шоута (за явно неизвестен период), обединяването на титлите изглеждаше напълно логично, а наличието на два пояса излишно, и предполагам просто изчакваха подходящия момент и шоу в което това да бъде направено. THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
degenerat 2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 След като го изгледах резултати и коментар:WWN Supershow Mercury Rising 2015 28.03.15 Ethan Page defeated Caleb Konley Mia Yim, Kimber Lee & Cherry Bomb defeated Andrea, Nicole Matthews & Portia PerezEVOLVE World Title / Open The Freedom Gate Title Unification Match: Evolve Champion Drew Galloway defeated DGUSA Champion Johnny Gargano TJ Perkins defeated Drew Gulak, Biff Busick and Tommy End PJ Black defeated AR Fox Timothy Thatcher defeated Chris Hero Austin Aries & Roderick Strong defeated Ricochet & Uhaa Nation За първите два мача няма какво толкова да кажа. Opener-ът не беше нищо особено, а Konley е направо като друг кечист откакто си промени визията. И определено не го казвам в положителен смисъл. Page не ми допада като стил и образ, още по-малко пък идеята за издигането му и историята с Gargano. Като казах история, тази между PAB и Swann явно ще бъде дъвкана вечно. Нещо като Briscoes vs The Kingdom в ROH, но още по-изтъркана с времето. Към момичетата нищо лично, но за мача им ми беше все едно. Drew Galloway vs Johnny Gargano - очаквах да закрият шоуто с оглед залога, но както и да е. Чисто като кеч, мачът имаше своите недостатъци. Ненужният за мен brawl из публиката, работата върху на гърба на Gargano, която нямаше никаква роля след това, както и безсмисленият втори ref bump. В страни от това драмата и напрежението направиха финалните минути просто нечовешки. Невероятни near falls, mark-вал съм като хлапе при дадени изритвания. Има го момента, че някои неща дойдоха като over kills, но в случая им е простено. За изхода... ясно e ,че исках победителят да е друг, но в booking отношение този вариант изглеждаше по-логичен с оглед feud-a на Drew със Strong. И все пак фактът, че титлите бяха обединени от вчера дошъл кечист, а не от човекът който напрактика беше лицето на WWN толкова години не ми харесва особено. Mark-щината ми към Gargano я оставям настрани. Иначе поздравления за Drew, показва доста добри неща от есента на 2014 насам. TJ Perkins vs Drew Gulak vs Biff Busick vs Tommy End - много добър мач с повече от интересен сблъсък на стилове, който може да се види caмо тук. Gulak и Busick имаха някои awesome комбинации, End също се включи чудесно. Perkins ми направи много добро впечатление на EVOLVE 40, но все си мисля, че за победа с предаване над Gulak му беше рано, колкото и добре да се върза като история. PJ Black vs AR Fox - може би най-добрият мач на Black за целия уикенд и като цяло стабилна среща. Визирам главно края, който се получи доста реалистично и Apron DVD-то този път си изпълни чудесно ролята. Винаги съм харесвал подобни завършеци, които вкарват голяма доза достоверност в това, което виждаш на ринга. Timothy Thatcher vs Chris Hero - чисто като кеч, безспорният мач на вечерта и една истинска класика. Рядко съм виждал публиката да е дотолкова в мач изграден по такъв начин, но тук зарядът и усещането бяха страхотни. Като кеч и показана история едва ли би могъл да искам повече - прекрасен mat work, брутална офанзива от Hero, и Thatcher който се предпазва от нея работейки върху ръката, като едновременно set-ва и armbar-a си. Като booking нещата също бяха перфектни и с успеха си Thatcher беше поставен като едно от лицата на WWN. Нещо напълно заслужено в последните месеци, дори година. МЕ-та не беше нещо специално, но се получи достатъчно добре, за да закрие достойно шоуто и целия EVOLVE уикенд. Като booking също не мога да се оплача, Strong е може би най-добре изграденият heel в момента и тук набра още по-солидна скорост. Galloway vs Strong вече наистина звучи като нещо голямо. Uhaa Nation ще ми липсва много, невероятен worker, който така и не успях да видя в редица dream срещи. Като цяло доста стабилно шоу с истинска класика от Hero и Thatcher, много заряд при Gargano и Galloway, плюс много добра втора част след леко слабото начало. Като booking нещата също бяха солидни и следващите месеци ще са повече от интересни откъм истории. THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.