Jump to content

BWC Popularity Promotion - юбилейното издание

Recommended Posts

В годината, през която отбелязваме юбилея на форума в този му вид…

В WrestleMania сезона - период, в който всички очи са приковани към кеча…

В дни, в които във форума се случват невероятни завръщания…

BWC POPULARITY PROMOTION

ОЩЕ САМО ВЕДНЪЖ

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ

МАЙ 2015

Много въпроси относно съдбите на легендите на българския кеч очакват своя отговор. Какво се случи със сексмашината Olimpic? Успя ли Shawn_Michaels да си запази името? Дали пък мързеливият Radox не стана по-трудолюбив отвсякога? Реши ли се Loop най-накрая какъв е като сексуалност? Създаде ли HEIDENREICH ултимативния кренвирш?

Очаквайте завръзката на 1 април.

The Olimpic Hero

Легендарният дневник се завръща за юбилея! Бях забравил за него, а беше толкова добър. Даже, когато обсъждахме в Олимпик Енгъл приноса на Loop за BWC, пак не се сетихме за Pop Prom-а. Браво, Loop!

Хахахахахахаха!!!!!!!!! Пълна класика!!!!!

Айде, чакаме и завръщане на Wrestling God към коментарите!!!

За незапознатите - >POP PROM е федерация, която Loop създаде на 26 декември 2005 година ;)

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Добра идея, все по-празнично става настроението за юбилея.

Яко е да си от BWC! :)

Това като изборите в България, после всичко в тоя форум е пълен ташак, какво винаги. 

Държиш се нелепо.

На фона на стагнацията тук е доста лицемерно да правите някакви класацийки, празненства и т.н. Единственото адекватно действие е цялата клика, която сте в екипа е да се оттеглите ритуално. 

HEIDENREICH

Взе да ми омръзваш нещо със срането по всички теми. По-скоро ритуално ти ще се оттеглиш , така и така ревеш за цензура ,поне да има за какво. 

Как ще раегира neshev на яростната атака от страна на HEIDENREICH? Ще видим ли изобщо участие на neshev и вражда между двамата в Popularity Promotion? Дали пък neshev няма да удари Райх по най-святото му, купувайки конкурентите от "Леки"?

Отговорите на всички тези и още много въпроси...

Очаквайте от 1 април!

Взе да ми омръзваш нещо със срането по всички теми. По-скоро ритуално ти ще се оттеглиш , така и така ревеш за цензура ,поне да има за какво. 

Мога само да цитирам какво мисли по въпроса един от бившите ти "колеги"

[20:01:02] <ViChiX> vchera ti kazah che izobshto ne si v chas s horata v wwe-bg

[20:01:10] <ViChiX> dneska si go dokazal

[20:01:21] <G> e Loop i REICH

[20:01:24] <G> ne sa ot tam

[20:01:26] <G> nito Madd

[20:01:32] <G> tiq sa totalni zleta

[20:01:36] <G> i en iskam da rabotq

[20:01:37] <G> s tqh

[20:01:38] <G> powe4e

[20:01:40] <G> ;]

[20:01:44] <G> a ne iskam i da ne sum mod

[20:01:45] <G> taka 4e

[20:01:49] <G> naprawo si zaminawam

[20:01:56] <G> tiq sa dolni smotanqci

[20:02:01] <G> i o6te ot den 1wi

[20:02:10] <G> se obediniha sre6tu men 6toto ne im se wpiswam w partiqta

[20:02:18] <G> toq reich wuob6te ne znam 6to o6te go durjite

[20:02:22] <G> kato GRAM ni65to ne prawi

[20:02:23] <G> ama aide

[20:02:25] <G> towa si e twoe re6enie

[20:02:27] <G> ne me ebe we4e

[20:02:28] <G> ;]

[20:02:33] <G> Olimpic

[20:02:35] <G> nqma ni6to ob6to

[20:03:01] <G> 6tqhme da go naredim mega qko w se4 4

[20:03:04] <G> i gg

[20:03:23] <G> Loop REICH i Madd sa cancer biggrin.png

[20:03:27] <G> taka 4e predi men da me e izql

[20:03:29] <G> iskam da si wurwq

[20:03:43] <G> 4e mi pisna da se zanimawam s glupaci

[20:04:20] <G> nai se smqh kogato toq reich i wsi4ki lamtqt za "iznasqneto na informaciq"

[20:04:24] <G> e hahahahahhahahahaha

[20:04:27] <G> olimpic si otwarq6e

[20:04:29] <G> admin razdela

[20:04:31] <G> wseki put w OA

[20:04:34] <G> tiq nared li sa

[20:04:38] <G> be dolni licemeri

[20:04:38] <G> ;]

[20:04:45] <G> ne iskam da se zanimawam s tqh

[20:05:15] <ViChiX> mi uspeh ti jelaq

[20:05:19] <G> np

[20:05:20] <G> mersi

[20:05:23] * G Quit]

После се чудете защо тук от десет години едни и същи сте модератори, а барем некой нов се появи или напуска до седмица, или го махате за "неактивност". Е, освен парцитуУуУу, който се опитваш да ни го пробуташ от 2008 някъде. 

HEIDENREICH

Що ли не съм учуден кое мнение ще извадиш.  Може да се правиш на жертва на системата колкото искаш  , слабо ме греят душевните ти терзания.

Няколко бележки преди да започнем:

• Шоуто ще е само едно и ще се проведе в средата на май по случай юбилея на форума.
  • Отново, както е стандартно за popularity promotion,  победителите ще се определят след гласуване по предварително обявен card, който ще включва поне 7 мача.
  • За да е по-интересно все пак, гласуването ще става на ЛС. Но така или иначе кой печели не е най-същественото в този тип дневници.
  • Тъй като шоуто ще е само едно, старите Heavyweight и Jobberweight титли няма да са намесени.
  • Не за всеки ще има мач, но под една или друга форма в епизодите през април и съответно на шоуто през май ще участват вече споменатите в първия пост, както и много нови имена, сред които hacky, parcaleste, Hachiko, YoTheReal, Steph, Rocky Maivia, buhala, Radoslav1948, Djambazov и други.
  • Споменатите епизоди през април ще са накратко описани събития от различен тип и с различни участници, целящи да покажат организацията и build-a на шоуто, както и развитието на старите образи.
  • Стилово ще се различава от шоутата от преди години, които в интерес на истината ми се виждат детински като ги чета сега (и стабилно неграмотно написани, нали това ни е драма в този форум). От друга страна, това винаги си е било дневник, насочен към простащината и иронизирането, а не към дългите описания на кеч мачове хватка по хватка и това ще си е пак така.
  • Някой ако се обижда от това да е иронизиран в кеч дневник препоръчвам да си проветри стаята и да не чете изобщо темата.
  • Очаквайте първия епизод по-късно днес. В него ще разберем как беше обявено завръщането на Popularity Promotion и как научи за това една от легендите на българския кеч.

Бургас, 1 април 2015, късно вечерта:

Беше обичайна пролетна вечер за The Olimpic Hero, който тъкмо беше привършил писането на поредната статия за някакъв новоизлюпен спортен новинарски сайт. Ставаше късно, а и той самият не беше в настроение да си губи времето с форуми или въобще интернет, поради което нашият герой започна безцелно щракане на каналите пред телевизора, попадайки на късната новинарска емисия на БТВ, в която Юксел Кадриев, видимо нетърпелив да приключва с глупостите, бързаше да разкаже на две - на три какво се е случило през деня. Имаше обичайната скандална присъда от страна на някой си там апелативен съд, протест на тютюнопроизводителите, защото правителството пак ги прецакало, репортаж на някакъв репортер (очевидно тотален връзкар) за това как Бай Стойчо от Долни окол сади лимони и печурки в една и съща саксия на терасата и рубрика за доброто у българина, показваща някакъв силистренски безделник, който учи местните деца да ритат топка.

Започна прогнозата за времето със ставащия прогресивно все по-досаден Емо Чолаков, който отнесе една стабилна бургаска псувня за слабата си успеваемост в прогнозите. Но тъкмо когато водещият приключи да обобщава какъв кучи студ ни е приготвил иначе така пролетният април и почти натиснал копчето за изключване, The Olimpic Hero чу финалните думи на синоптика:

„Не забравяйте, че каквото и време да ни поднесе пролетта, тя идва с най-новата атракция в семейството на BTV Media Group - триумфалното завръщане на българските кечисти от BWC Popularity Promotion в едно шоу, което ще имате възможността да видите веднъж в живота… и само по BTV. Останете с филма, който сме Ви приготвили, а от мен приятна вечер и много усмивки!“

Чувайки това The Olimpic Hero едва не се задави! Какво по дяволите? Завръщане на BWC Popularity Promotion?! А той не е уведомен? „Със сигурност пръст в това има оня лигльо Radox!”, помисли си ядосано Olimpic.

The Olimpic Hero

Шоуто започна. Страхотно въвеждане в старата и златна история, хахаха!

Нюрнберг, 2 април 2015, 9:03 местно време:

Пренасяме се на германска територия където друга от легендите на BWC Popularity Promotion - Radox, все още нямаше идея какво е анонсирал Емил Чолаков предната вечер от малкия екран. А дори и да имаше, може би нямаше да му е до това, тъй като точно в този момент смотаняците от строителната бригада, на която официално той бе ръководител, закъсняваха с 3 минути за началото на работния ден. Това не им беше за първи път, но Radox винаги побесняваше за това, а отделно и че закъсняваха с изпълнението на сроковете, а прекият началник на Radox - хер Щайнмюлер направо му извиваше врата и положението беше ужасно напечено.

Минаха още 2-3 минути, в които Radox съвсем почервеня от яд, когато по улицата се зададе едно от старите кучета в бригадата (предимно съставена от чужди нашественици в Германия) - старият Сабри Юнал Йозгюрлюючелеби, хванал под ръка сина си Мустафа Юнал Бююкбашъ, и двамата гордо вирнали мустаци и с топли балкански калпаци на главите, придружавани без особено бързане от останалите от бригадата.

Преди Radox да успее да изхвърли от себе си насъбралата се ярост и да се накара едно хубаво на глупаците, старият Сабри Юнал със зъбата усмивка и на чист немски, макар обилно примесен с турцизми (нали все пак сме комшии, ще го разбере бай Радо), го изпревари и започна да му поднася поздрави за огромното събитие, което ще се случи в София с участието на Radox и за което Юнал беше прочел в Хюриет дейли нюз през смартфона на малкия Мустафа. Останалите от бригадата също започнаха бурно да поздравяват шефа си като даже сърбинът Зоран (най-добрият зидаромазач в Германия) каза авторитетно нещо започващо с „йебем му мамичко“. Radox остана видимо изненадан и, забравяйки гнева си, започна да изяснява за какво става дума.

Подчинените му също се изненадаха, че Radox не знае, но все пак му казаха, че е обявено грандиозно кеч шоу в София по случай юбилея на BWC:PP и те са решили, че Radox, като бивша огромна звезда на българския кеч, също ще участва, та затова са тръгнали да го поздравяват и да му желаят успех в начинанието.

Radox остана стъписан и единствено развилнелият се в пристъп на бяс хер Щайнмюлер го върна обратно на строителния обект. „Това несъмнено е дело на оня бургаски филмар, дето се има за голям олимпийски шампион... Ще видим тая работа!“, каза си Radox.

София, 2 април 2015, по обяд:

Докато Radox неуморно командваше бригадата си на строеж някъде в Нюрнберг, а Olimpic трескаво търсеше телефонните номера, скайпове и т.н. на старите си дружки и врагове от BWC:PP, големият бос на някогашната българска кеч федерация ViChiX водеше някои финални и доуточняващи преговори с главния изпълнителен директор на BTV Павел Станчев. Пренасяме се кажи-речи в края на техния разговор и ставаме свидетели на следния диалог между двамата бизнесмени:

П. Станчев: Абсолютно невъзможно ли е да докараме всички звезди от едно време? Имаше доста популярни лица, които липсват в списъка, който ми даваш сега!

ViChiX: Имало то! Аз решавах кой да е голяма звезда тогава, аз решавам кой да е голяма звезда сега! Освен това, тези, за които говориш - Olimpic, Radox, Shawn_Michaels - един дол дренки са! Тотални егоманиаци! Аз изобщо не искам да се занимавам с тях.  Ето, казвам ти, че имам подходящ лидер - parcaleste. Едно време не участваше, но сега можем даже да закрием шоуто с него.

П. С.: За можене - може! Но аз гоня рейтинг! Онези от Нова ни дишат във врата, а в последно време нищо не вадим, с което да ги отвеем. Освен MasterChef, но реално на кого му е интересно да гледа как се слага омар в портокалов сос?

V: Мани ги тия глупости! Разчитай на мене и на parcaleste за рейтинга.

П. С.: Колега, parcaleste е страхотен атлет, обаче получихме многобройни писма от фенове, които не искат той да участва. Бил прекалено авторитарен и правел ужасно слабо Копие. Как ще закрием юбилейното шоу с лошо изпълнено Копие?! Та нали ще настане бунт? Даже фен клубът на Локомотив София едва ли ще застане зад него, ако останалите фенове се разбунтуват като пловдивски агитки пред Миролюба Бенатова.

V: Добре. Слушай сега. Ясно ми е, че искаш повече star power. Ще видя какво мога да направя. Някак ще си преглътна собственото его и ще се свържа със старите лица. Но нищо не обещавам. А и това ще ти струва още 0,978345141634365343641543 биткойна. Опитът за свързване е толкова. Ако ги докарам - двойно. Да знаеш от сега. Иначе от Нова ще платят и още малко ако трябва.

П. С.: Извиваш ми ръцете вече, но така да бъде! Действай по въпроса!

Добрич, 2 април 2015, 12:47:

Телефонът рязко иззвъня, събуждайки крайно изтощения все още (след поредната пиянска нощ) Shawn_Michaels. Борейки се със свирепото главоболие и чувствайки, че ще му трябва бръснач, за да си отвори очите напълно, Shawn докопа телефона и вдигна на непознатия номер, който го търсеше. „Шон! Аз съм Olimpic!” беше това, което той чу в слушалката. За момент в ума на Шон нахлуха стари спомени от едни славни времена, когато той все още беше в отлична спортна форма и беше може би най-голямата кеч звезда на България. Единствен той от всички участвали в някогашното BWC:PP беше успял да продължи с кеч кариерата си, при това и в чужбина. Популярността му по света донякъде се дължеше и на безкрайния съдебен процес, който беше воден срещу него заради името му и честата необходимост то да бъде цензурирано, тъй като от WWE не можеха да се примирят някой друг кечист да се казва Shawn Michaels. Процесът беше приключил със спогодба, според която българският Шон можеше да ползва името само и единствено със знака _, т.е - Shawn_Michaels. Целият този „кеч период“ беше в миналото на нашия герой, който отдавна не спазваше спортен режим, а животът му протичаше еднообразно в спане през деня и тежки запои и кръшкания наляво-надясно нощем. „Шон! Не се прави, че не ме познаваш! Знам, че слушаш!“ се чу от среща. Шон успя да отговори с някакво сухо махмурлушко измрънкване и остави Olimpic да обясни за какво се обажда.

Както се сещате, Шон също не беше уведомен от ViChiX за подготовката на юбилейно и еднократно завръщане на BWC:PP, при това в национален ефир, и това никак не му се понрави. Двамата с Olimpic постигнаха съгласие, че ще се включат в шоуто, ако ще и изобщо да не искат да ги допуснат там! Вярно, Оlimpic вече нямаше онази слава на секс машина, нито пък Шон беше някогашният “showstealer”, но да не се казват така, ако не участват и не провалят кефа на Radox, ViChiX и другите, които вечно са ги цакали!

Все пак според мен, за да оглавиш най-голямото събитие на компанията в национален ефир не е нужно да правиш силни копия. Важното за естетите оглавени от П.Б. е да си обучен в Lucha Libre и Puroreso, нещо което на 100% важи за новото лице на компанията и нещо, което експерти като тях безусловно ще оценят.

The Olimpic Hero

Задължително вкарай Петър Бакърджиев в дневника, Loop, и се гаври с него като букинг. :)

София, 3 април 2015:

Бяха минали по-малко от 24 часа от последната среща на ViChiX с изпълнителния директор на БТВ и уж всичко беше точно, но ViChiX беше поел няколко ангажимента, които не търпяха отлагане, колкото и на него да не му се занимаваше. На първо място, той трябваше някак си да зарови томахавката със старите егоманиаци и да ги събере отново за грандиозното шоу. На второ място, трябваше да привлече и нови лица, защото „нов бардак със стари…“ - абе знаете си.

Тъй като изобщо не му беше до първото, той реши да се заеме с второто. Взе поредната двулитровка Кока кола (стар навик, до компютъра му винаги имаше по една каса минимум) и започна да пише на свои познати и приятели, повечето от които знаеха следните факти за него:

• Гледа сериали.
  • Пие кола.
  • Иска пари. По възможност виртуални.

И толкова.

Офиса на Павел Станчев, 3 април 2015, по обяд:

Изпълнителният директор работеше под напрежение. Шоуто вече бе обявено в ефир, а все още не бяха уточнени някои въпроси като например кой ще води или коментира шоуто. Павел Станчев не обичаше да оставя подобни организационни въпроси за последния момент, поради което беше събрал в офиса си по-голямата част от огромния и без това спортен отдел на БТВ, както и няколко големи имена от телевизионната и въобще журналистическата гилдия. Сред присъстващите бяха Крум Савов, Петър Бакърджиев, Никола Кацаров, Петя Дикова, проф. Божидар Димитров (като водещ на предаване по БНТ, а и приятел на Павел Станчев, който имаше сериозно количество уиски в офиса, с което често черпеше Божо), Борис Календеров, Александър Кадиев и Робин Кафалиев.

Павел Станчев представи на своите колеги концепцията си за шоуто, според която коментатори трябваше да са Алекси Сокачев (който предварително беше изразил съгласие и затова не беше на срещата сега) и Петър Бакърджиев, на което обаче Петър раегира бурно, казвайки следното:

П. Бакърджиев: За щастие тези предавания отпаднаха от българските телевизии, а вие сега ги връщате и аз не мога да разбера как ще спечелите рейтинг с тези бутафории. Няма никакъв шанс да си дам гласа за аудитория, която не е чела нито една книга през живота си и за да коментирам някакви бруталности. Абсурд!

Р. Кафалиев: Аз пък искам да коментирам. Кечът ми е любимото предаване измежду шоутата, които хапят! Особено много ще се израдвам ако някой кечист тръгне да прави „Пибо-дабо“, но противникът му се отдръпне и ОТНОВО НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! О, да!

П. Бакърджиев: Какво „Пибо-дабо“, човек, като вече ги няма тия там Скалата, Кайн и не знам си кви си…

П. Дикова: Момчета, аз дали не мога да си издействам да направя някое и друго интервю с някой кечист, ама примерно в Австралия, че там ми се ходи? Ще поемете разходите, нали, господин Станчев?

А. Кадиев: Аз също харесвам кеч. Мама ми каза да харесвам кеч…

проф. Б. Димитров: Между другото, още през 1839 в двореца Гюлхане в Цариград султан Абдул Меджид издава Хатишерифа, с който провъзгласява равноправие на поданиците на империята, което включва и правото на всички националности да участват в турската борба, силно наподобяваща кеч… от друга страна, на 20 март 1891, късен следобед, в тогавашна Смирна българинът Искендер Русчуков побеждава местния шампион пред погледа на падишаха Абдул Хамид II Канлъ, след което получава поздравителна телеграма от княз Александър Дондуков-Корсаков, който дори на стари години в Русия следи събитията около България… Впрочем няма ли да сипем по нещо?

П. Бакърджиев: Ама това дори не е професионалната лига на кеч сериите! Вие искате да излъчваме някакви тотални аматьори, хептем представители на лекия жанр!

Б. Календеров: Колеги, не се карайте… ако трябва аз ще участвам и ще коментирам даже…

П. Станчев: Бобка, ти с тая адамова ябълка, дето я имаш, някой ако тръгне да ти прави Задушаващо тръшване ще се пореже, бе!

Н. Кацаров: Момчета, току-що си подобрих рекорда на Flappy Bird! YES! YES! YES!

В този момент в офиса буквално влетя Слави Трифонов, облечен в кожено рокерско яке и с тъмни очила, а освен това придружаван и от 3-ма гардове, всеки от които правеше Brock Lesnar да изглежда като недохранено хлапе. Слави беше побеснял и се разкрещя.

С. Трифонов: Абе, дришльовци, мене някой питал ли ме е за тва шоу? Кога се е правело шоу в нашия праймтайм без мое разрешение, а? Както и да е, опитвам се да съм спокоен. Това шоу ще се случи, обаче аз взимам приходите от реклама и аз, заедно с редколегията сценаристи ще определя кои да са тримата коментатори на шоуто.

П. Бакърджиев: Ама…

С. Трифонов: Млъквай бе, льольо. Да не викна Виктория Петрова на гости в шоуто да разкаже с какъв ал денте макарон си се опитвал да я минеш? Да не викна Мис-ката ти да поразкаже това-онова, а? Ако аз кажа, ще си не само коментатор, ами и участник в шоуто. При това ще се прекръстиш на Педрито, ясен ли бях?

П. Бакърджиев: Тъй вярно, сър…

Кои ли в крайна сметка ще са лицата на БТВ, които ще вземат участие в шоуто предстои да разберем тепърва. А в утрешното включване очаквайте да разберете как в шоуто се замеси hacky!

При това ще се прекръстиш на Педрито, ясен ли бях?

П. Бакърджиев: Тъй вярно, сър…

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax god.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

София, 4 април 2015:

Чудите се кои са тези хора, които получиха съобщенията на ViChiX? Пренасяме се директно при един от тях - hacky. Да сме наясно - въпреки че името му звучи като взето от форум за 11-12 годишни псевдо хакери, то hacky беше наистина сериозен компютърен специалист. Когато скайпът му изчурулика за ново съобщение, той си помисли „оф, поредната пача, дето ще ме пита как да си смени батериите на мишката без да пусне после“ и игнорира съобщението. Едва след като беше завършил писането на поредния source code за някаква програма, поръчана му Бог знае от къде, той намери няколко свободни минути, в които да си прегледа съобщенията и остана втрещен. Пишеше му мистериозният ViChiX, чието лице hacky никога не беше виждал и който му беше в Скайпа само защото от време на време го светваше за най-новите изтекли в нета билдове на алфа версиите на Windows 00 или пък за нови бизнес идеи и възможности във виртуалната реалност. Т.е съобщения от типа на „открих нещо невероятно и ако вкараш съвсем малко пара с мене ще я избиеш за нула време!“ бяха нещо нормално. Но не и съобщения, в които ViChiX се разобличава като човека, ръководил някогашната българска кеч федерация. А още по-странното? ViChiX канеше hacky да се пробва като кечист за едно шоу, което ще го направи суперзвезда!

Звучеше налудничаво, но какво пък? Hacky можеше да си позволи няколко дни отпуска. А да се научи на кеч едва ли е много трудно. Все пак беше играл всички възможни кеч игри, а и беше писал няколко trainer-a за част от тях. Беше наясно със същината на нещата.

Утре в играта се намесват МНОЖЕСТВО големи имена и ще видим какво е правил Radox в последните дни!

Нюрнберг, 5 април 2015, 11:43 местно време:

Radox беше уредил всичко. Беше получил разрешение от хер Щайнмюлер да остави ръководството на обекта на доверения си и опитен приятел Сабри Юнал, а той самият да се върне в България за известно време по лични причини. Беше закупил и самолетен билет за след няколко дни (няма да се клати с рейса я, все пак връщането на спомените за BWC:PP го накара да се чувства звезда отново). Е, вярно - щеше да изпусне house show-то на WWE в Нюрнберг, за което имаше билети от 80 евро и за което даже беше писал в някакъв форум, ама майната му на тъпото шоу. В София го чакаше нещо далеч по-грандиозно!

Оставаше му обаче да се справи с един малък проблем. Никой не го беше поканил на шоуто. Radox знаеше, че това е поредният филм на Olimpic, директно целящ изолацията на Radox, но той нямаше да допусне това. За целта обаче му трябваха съюзници. Той веднага се сети за двама от най-верните си другари - HEIDENREICH и UNDERTAKER*. Какво ли правеха те сега? За последно ги видя когато караше кънки и се подготвяше за един тежък Hockey deathmatch, с който приключи някогашната му кеч кариера, а също и амбициите да бъде „българският канадец“. UNDERTAKER* беше винаги до него - изпълняваше всяка прищявка на Radox, даже го и пренасяше до ринга, за да бъдат сигурни двамата, че Radox ще влезне в мача отпочинал на 100% и готов за битка. От друга страна, с HEIDENREICH имаха своите търкания. REICH беше странна смесица между търговец - продавач на кренвирши, опитващ се да пробута стоката си, и превъртял служител на науката, опитващ всевъзможни експерименти с кренвиршите, които не успяваше да продаде, в търсене на кренвирша „елдорадо“ - най-висшия и ценен сорт. При един от тези си експерименти, Райх беше пробвал да създаде достатъчно дълъг и здрав кренвирш, който да се използва като скрито оръжие, а защо не и хокеен стик, в съдбоносния хокеен мач на смъртта. С това той спечели вечно уважение и признателност от Radox.

Тoй успя да се свърже и с двамата. Те бяха наясно какво се случва. Бяха чули анонсите по БТВ, но сякаш и двамата нямаха особен интерес да участват. Тейкър беше поел по своя път и не желаеше вече да е асистент на Radox, макар да не таеше лоши чувства към него и дори да се чувстваше леко задължен към него. Целият пословичен мързел на някогашния Radox беше помогнал на Тейкър да усвои много тънкости в транспортния занаят, а това от своя страна му беше помогнало да създаде огромна спедиторска фирма, действаща на целия Балкански полуостров. Райх от своя страна беше оставил прекия бизнес с продажбата на кренвирши и колбаси на единия си син (YoTheReal), а самият Райх се радваше заедно със съпругата си Lita_fan на внуците им, хапвайки всяка вечер пред телевизора част от продукцията. Впрочем, вторият син на споменатите съпрузи - Rocky Maivia, категорично беше отказал да си цапа ръцете с кайми и подобни неща и беше избрал пианото пред месомелачката.

И двамата с прикрито нежелание казаха на Radox, че ще го придружат колкото да видят за какво става дума, но вътрешно се надяваха Radox да се откаже от намерението си.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...