Jump to content

Кои кеч федерации следите?


PostMortem

Кои кеч федерации следите?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Banner_2013.jpg

 

Време за преброяване на дивите зайци.

Кои/коя кеч федерации/я следите/гледате ежеседмично/хвърляте по едно око през месец-два?

Фактор ли е кечът в живота ви след 21г.? (които, сигурен съм, доста от форума нямат)

Има ли компания, която поне малко да се доближи по интерес до entertainment империята на Винс?

Въпрос след въпрос - the lizard knows.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

Следя темата BWC мач на седмицата. Там ми обясняват кое си заслужава да се гледа и кое е истински кеч. Такива полуфалирали скъсаняци като WWE са пълно чао.

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

Link to comment

Редовно WWE RAW, NXT, PPV и LU. Чат пат Smackdown, TNA PPV. Доста рядко TNA IMPACT, AAA. Когато имам свободно време гледам ECW PPVs от периода 1997-2001 или Royal Rumble-и, но тях вече почти всички съм ги изгледал.

Link to comment

Гледам по редовно WWE и то основно RAW.Smackdown гледам много рядко. Lucha Underground гледам по някой мач веднаж в месеца може би, даже и по рядко. Определено кечът не е абсолютно никакъв фактор в живота ми просто го гледам за развлечение и убиване на време. 

Link to comment
Rise of Thunder

WWE,NXT - редовно

TNA не следя от 2 години, защото взеха да ми стават много банални и скучни. 

Изродщините от CZW въобще не влизат в графата ми "Добро кеч шоу".

Мексикански кеч не следя.

Lucha Underground съм навит да го следя, но едва ли ще е скоро. 

Те това е.

Link to comment
Todor Atanasov

Само WWE и TNA, като често шоутата ги превъртам за по 20, 30 минути.Мачове от други федерации я изгледам 1, 2 в месеца, я не.Като ми се гледам кеч предпочитам да си дръпна нещо старо на WWF или WCW, защото не ми допадат нито японския кеч, нито луча либрето.Хардкорът ми е интересен когато е в комбинация с добри кечисти и интересни истории, а не мазохистите от CZW.

Link to comment

 

Изродщините от CZW въобще не влизат в графата ми "Добро кеч шоу".

 

Писна ми да чета мнения, които са направени от 2 изгледани клипа от youtube. CZW далеч не е това, което 90% от форума си представя. Има само 2 шибани турнира, които са по-брутални и то на единия само МЕ-то. Отдавна компанията разчита на млади таланти, има една от най-добрите школи в Америка и създава талант след талант. Да не си мислите, че някой като Dean Ambrose (най-пресен пример) е подписал в WWE заради своите "екстремни умения"? Подписа, защото изнесе мега яките вражди, мега яки промота, а ако беше безмозъчен тип (каквито се смятат относно roster-а на CZW тук), който само си троши тялото за 30$ пред 50 човека никой нямаше да го ебава и сега нямаше да е един от най-over кечистите в WWE. Постоянно има някакви мнения за кечистите на Combat Zone едва ли не, че са самоубийци и наркомани, а действителността е съвсем различна и омаловажавате това, което правят, защото ако си свалите едно шоу (не говоря за ToD или CoD) ще се убедите, че шоутата не са по-зле от тези на средно/добро indy.

Link to comment
Shawn_Michaels

Почти нищо не гледам сравнение с едно време само WWE и то RAW и турнири и от време на време турнирите на NJPW

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...