nWoHulkster Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 NJPW "INVASION ATTACK 2015" (WPW)April 5th, 2015Tokyo Ryogoku Kokugikan1. Yuji Nagata, Captain New Japan, Alex Shelley, KUSHIDA & Yohei Komatsu vs. Manabu Nakanishi, Jushin Thunder Liger, Tiger Mask, Ryusuke Taguchi & Sho Tanaka2. Hiroyoshi Tenzan, Satoshi Kojima & Tomoaki Honma vs. Yujiro Takahashi, Tama Tonga & Cody Hall3. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: The Young Bucks (Nick & Matt Jackson) © vs. Roppongi Vice (Rocky Romero & Barreta)4. IWGP Jr. Heavyweight Title: Kenny Omega © vs. Mascara Dorada5. IWGP Tag Team Title: Karl Anderson & Doc Gallows © vs. The Kingdom (Miке Bennett & Matt Taven)6. Special Six Man Tag Match: Togi Makabe, Hirooki Goto & Tetsuya Naito vs. Shinsuke Nakamura, Tomohiro Ishii & YOSHI-HASHI7. Special Tag Match: Hiroshi Tanahashi & Katsuyori Shibata vs. Kazushi Sakuraba & Toru Yano8. Special Singles Match: Kazuchika Okada vs. Bad Luck Fale9. IWGP Heavyweight Title: AJ Styles © vs. Kota Ibushi Link to comment
degenerat 2 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 3. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: reDRagon (Bobby Fish & Kyle O’Reilly) © vs. Roppongi Vice (Rocky Romero & Barreta) Всъщност Young Bucks vs Barreta и Romero или аз пропускам нещо? Иначе стабилен кард със страхотно звучащ МЕ. С голям интерес очаквам и защитата на Omega с/у Dorada, след като мачовете му за титлата с Taguchi не ми допаднаха особено. THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
nWoHulkster Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Опа, прав си. Моя грешка или по-точно грешка на мястото откъдето копирах card-a. Link to comment
Shawn_Michaels Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 В момента AJ Styles ми е много интересен и тоя мач звучи доста добре,минимум поне тоя мач ще гледам "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
nWoHulkster Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 NJPW "INVASION ATTACK 2015" (WPW/NJPW World) April 5th, 2015 Tokyo Ryogoku Kokugikan 9,500 Fans - Super No Vacancy Full House 1. Yuji Nagata, Captain New Japan, Alex Shelley, KUSHIDA & Yohei Komatsu beat Manabu Nakanishi, Jushin Thunder Liger, Tiger Mask, Ryusuke Taguchi & Sho Tanaka (8:14) with an Automatic Midnight by Shelley on Tanaka. 2. Hiroyoshi Tenzan, Satoshi Kojima & Tomoaki Honma beat Yujiro Takahashi, Tama Tonga & Cody Hall (9:26) with a Kokeshi by Honma on Hall. 3. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: Rocky Romero & Barreta beat Matt Jackson & Nick Jackson © (12:33) with a Strong Zero by Barreta on Matt - Title change! 4. IWGP Jr. Heavyweight Title: Kenny Omega © beat Máscara Dorada (12:59) with a One-Winged Angel (2nd defense). 5. IWGP Tag Team Title: Michael Bennett & Matt Taven beat Karl Anderson & Doc Gallows © (9:41) when Bennett pinned Anderson after a Hail Mary - Title change! 6. Special Six Man Tag Match: Togi Makabe, Hirooki Goto & Tetsuya Naito beat Shinsuke Nakamura, Tomohiro Ishii & YOSHI-HASHI (13:49) with a Shouten Kai by Goto on Nakamura. 7. Special Tag Match: Kazushi Sakuraba & Toru Yano beat Hiroshi Tanahashi & Katsuyori Shibata (10:51) with a Sakuraba Lock by Sakuraba on Shibata. 8. Special Singles Match: Kazuchika Okada beat Bad Luck Fale (15:59) with a Rainmaker. 9. IWGP Heavyweight Title: AJ Styles © besiegt Kota Ibushi (27:01) with a Styles Clash (1st defense). = Okada laid out Styles after the main event and Gedo announced that Okada is coming after the IWGP Heavyweight Title. = It was announced that Togi Makabe is going to be the voice of Mad Max when the new Mad Max movie comes to Japan. = This year's G1 Climax will consist of 19 shows. The schedule: 20.07.2015 @ Hokkaido Prefectural Sports Center 23.07.2015 @ Twin Messe Shizuoka 24.07.2015 @ Kyoto City Budokan Center 25.07.2015 @ Takamatsu City Gymnasium 26.07.2015 @ Hiroshima Green Arena 28.07.2015 @ Beppu B-Con Plaza 29.07.2015 @ Fukuoka International Center 01.08.2015 @ Osaka Prefectural Gymnasium 02.08.2015 @ Aichi Prefectural Gymnasium 04.08.2015 @ Sendai Sun Plaza hall 05.08.2015 @ Iwate Industrial Bunka Center Apio 07.08.2015 @ Act City Hamamatsu 08.08.2015 @ Yokohama Bunka Gymnasium 09.08.2015 @ Tokyo Korakuen Hall 11.08.2015 @ Tokyo Korakuen Hall 12.08.2015 @ Tokyo Korakuen Hall 14.08.2015 @ Tokyo Ryogoku Kokugikan 15.08.2015 @ Tokyo Ryogoku Kokugikan 16.08.2015 @ Tokyo Ryogoku Kokugikan Link to comment
parcaleste Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Styles и Ibushi не са добре с главите - ебати откачения финиш на тоя мач. Kenny Omega накрая turn ли тийзваше, че още не съм изгледал цялото шоу? Link to comment
Shawn_Michaels Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Аз изгледах само главния мач засега,може би хвана 4 звезди ама заложеха прекалено много на спотовете,което не ми допадна до някаква степен,относно Кени Омега може наистина да се замисля turn тоя поглед беше странен "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
nWoHulkster Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 Styles и Ibushi не са добре с главите - ебати откачения финиш на тоя мач. Kenny Omega накрая turn ли тийзваше, че още не съм изгледал цялото шоу?През годините само Low Ki & Ibushi са имали достатъчно големи топки да го пробват този finish. Omega sell-ваше идеята, че с Ibushi са бивши дългогодишни партньори и затова се чудеше дали да се намеси. Може ли това да води към turn? Може, но може и да не. Ще видим. Link to comment
parcaleste Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 За нямащите регистрация в XWT - някой е качил шоуто в Замунда. Link to comment
BulletClub Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Сега успях да изгледам някои от мачовете, много ме изкефи Мейн Ивента, още от ентранса на Стайлс почнах да се кефя, избрали са му перфектната песен.Както и да е, супер бруталния край на мача и не само, направиха класика двамата, Окада пак смаза, колкото и да го бутат за тая титла, пак си ме кефи.The Kingdom си тръгват с титлите - другото нещо, което ми хареса.Като цяло спретнаха добър турнир и яки мачове. Link to comment
degenerat 2 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Страхотен мач между Styles и Ibushi, изобщо не разочароваха. Това, че са заложили главно на spot-ове предполагам е някакъв опит за майтап. Чудесно разказана история с по-арогантното тръгване от AJ, отказа на Ibushi да отстъпи и това че двамата явно добре се бяха запознали с арсенала на другия като видяхме някои много добри контри и обрати. Моментите в които Styles се беше съсредоточил върху коляното също 'говореха' в тази насока. До мига в който Omega не застана на ръба, въобще не се бях сетил за използването на Golden Lovers мотива, но е прекрасно че вкараха и тази нотка. Поне за мен придаде сериозно на мача и историята му. Краят наистина беше луд, страхотно изпълнение. Страшно се радвам, че не видяхме размяна на finisher-и в мача. Поне тук завършващите движения като Styles Clash наистина значат нещо и не са ползвани просто за евтин near fall. За сега ходът се book-ва перфектно и моментът в който имаме повдигане от него ще бъде специален. Атаката на Okada след срещата също дойде много добре, след извървения от него път от WK 9 насам. За другото съвсем на кратко: - Okada vs Fale го прегледах с известна апатия, но всъщност донякъде ме изненада приятно, особено като се има предвид втория участник. Все пак главната идея за успех на Okada беше осъществена, така че всичко е ОК. - очаквах нещо повече покрай Yano и Tanahashi, поради което отборния мач ме разочарова. От друга страна евентуален Sakuraba vs Shibata мач не звучи зле. - с нетърпение очаквам и Goto vs Nakamura, много добро поставяне на мача. - операторите в ROH трябва да се научат как да показват Maria, прекрасни кадри тук. Иначе историята в мача не ми допадна особено, макар като кеч да имаха своите моменти. Отделно не съм фен и на двата отбора, което също е фактор. - Omega vs Dorada се получи доста доволно, определено в пъти по-добре от мачовете на първия с Taguchi. Надявам се рейнът му набра скорост. - Young Bucks vs Beretta & Romero също ми хареса много. Вторите определено са интересна комбинация, а finisher-ът им е брутален. В това отношение доста успешно се противопоставят на Super Kick войните, така че бих искал да видя и реванш между двата тима. THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.