Jump to content

Rey Mysterio се завръща в ААA


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Преди малко AAA проведоха голяма пресконференция за мексиканските mainstream медии, на която обявиха следните неща:
 

s1A9lud.jpg


Rey Mysterio вече е част от roster-a на AAA и ще направи официалното си завръщане в Мексико на AAA Rey de Reyes (15-ти март в Гуадалахара). Шоуто ще бъде излъчено на живо в интернет като iPPV.
 

LwR7yJ2.jpg


На 23-ти май ще има голямо AAA шоу Mundial de la Lucha Libre, което ще е нещо като "световнa кеч купа". Ще има три отбора от Мексико (първият ще бъде Mysterio/Alberto/Myzteziz, вторият отбор също ще е с AAA кечисти, а третият с мексикански кечисти, които не са от AAA), два американски отбора (единият може да е от ROH), два японски и един "останалата част от света".

Работят по въпроса скоро Lucha Underground да започне да се излъчва в Мексико.

Освен това по време на пресконференцията AAA говориха за желанието си да се разрастнат на световно ниво. И в този ред на мисли, от известно време насам логото им гласи "Lucha Libre AAA World Wide".

Link to comment

Mistico вече като Mysteziz ли го водят? Мислех, че като им свалят маските вече не ги бръснат за слива, но явно са замазали положението и са го re-brand-нали. Иначе евала за Rey. Ще видим дали той ще има reverse-Sin Cara ефект и ще botch-ва всяко движение, след толкова години в WWE.

Link to comment

:beer:  Тази година се очертава много интересна откъм кеч. ААА набират яко сила и с Lucha Underground става още по-хубаво.

 

Жалко, че CMLL нещо напоследък ги няма никакви, преди много се кефех на шоутата им. :unsure:

 

Link to comment
nWoHulkster

@neshev Myzteziz (Mistico/Sin Cara I) си е доста популярен все още, а и си е стабиляга на ринга (откакто се завърна в Мексико не е правил нищо кой знае колко впечатляващо, но не е правил и нищо лошо). Миналата година като се присъедини към AAA посещаемостта им веднага скочи с може би 20-30%. Кофтито за него е, че първо Alberto, a сега и Rey го засенчиха, така че реално в момента е звезда номер 3 (заедно с топ heel-a Hijo del Perro Aguayo), но пък той е единствения от тримата, който е full-timer в AAA.
 
@gboy CMLL имат доста качествени неща. Например, последните им две "WrestleMania"-и бяха много добри, а и строшиха финансовите рекорди за кеч в Мексико. Проблемът при CMLL е, че са тотално различна кеч федерация и бизнес от всички други в наши дни и имат кеч формат и бизнес модел, които ги правят по-трудни за следене. Имат прекалено много седмична продукция, и тя не е много епизодична, и затова често добрите неща се губят измежду обикновените неща и така остават незабелязани.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...