Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Бившият вече наставник на ЦСКА с уникални бонуси, прибрал е 655 000 лева

Livesport.bg успя да се добере до доста пикантна информация за така шумно афиширания договор на Стойчо Младенов с ЦСКА. След като само се говореше за умопомрачителните суми които влизат в банковата му сметка, сега Livesport.bg ви предлага и черно на бяло всичко с цифри.
Договор на Стойчо Младенов
5534f7b19e806_crop_600_402.jpg

Според контракта подписан от Георги Илиев на 19.07.2013г месечното трудово възнаграждение на Младенов възлиза на 10 000 евро, през първата година. От 01.07.2014г заплатата нараства с още 5 000 евро. Ако беше останал начело на ЦСКА и след края на първенството той щеше да се разписва срещу 20 000 евро.

5534f504bbbd0_crop_600_402.jpg

Също така обявяващият се за спасител на “червените“ получава незнайно защо на всеки три месеца бонус в размер на 15 000 евро.

5534f51e12d4f_crop_600_402.jpg

От предоставеният договор става ясно, че Младенов има и отделни бонуси ако тимът стане шампион, спечели купата на страната или суперкупата. Най-много е 50 000 евро за шампион. Отделно при всеки изходящ трансфер Стойчо Младенов прибира 3% от сумата. Наустойката при предварително прекратяване на трудовите взаимоотношения възлиза на 200 000 евро.

Честито на parcaleste и всички фенове на Локо (София), заслужиха си радостта тоя сезон, заслужена победа и днес. За ЦСКА няма какво да кажа, абсолютни бездарници в момента носят червения екип, даже не ми се коментират по отделно, кой от кой по-трагичен. Ако не друго, поне Сектор Г показа, че въпреки всичката помия и унижения през последните 2 месеца, е безспорният шампион тоя сезон. Поклон пред всички, които от мач на мач търпим унижение след унижение, срам и позор за този отбор, но сме там всеки един път, докрай. 

Edited by Mom4u

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

Известният фен на ЦСКА Венелин Колев от Горна Оряховица, който се явяваше като управител на магазина за артикули на „Българска армия“, успя да го ограби. Така бе нанесен поредният удар по „червените“ в последните дни.

В средата на миналата седмица той затворил вратите на магазина, който се намира точно до касите, прибрал оборота и счетоводните книги и се качил на автомобила, който му бил предоставен, за да върши работа. Паркирал го около терминал 1 на летището и отпрашил в неизвестна посока със самолет.

Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета.... :D :D :D :D

• Upvote 2

35izpu1.jpg

Ем, молихме се на некадърниците да вземат да вкарат най-накрая - айде, айде, дайте гол...Което за мен си е на чист български. Дали е сериозно вече, не мога да отсъдя като пристрастен в случая.

Edited by Mom4u

Най-любопитният диалог се разигра между запалянко на тима и халфа Боби Галчев, който разсмя целия сектор, който протече по следния начин:

Запалянкото: "Сваляй фланелката!"
Галчев: "Ще я сваля, но ако го направя, няма с какво да играя до края на сезона."
Запалянкото: "Няма да играеш."

:lol:
Edited by PostMortem

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Ем, молихме се на некадърниците да вземат да вкарат най-накрая - айде, айде, дайте гол...Което за мен си е на чист български. Дали е сериозно вече, не мога да отсъдя като пристрастен в случая.

Бе кво му се обясняваш бе, пич, луд ли си... виж, че е някъв ял бой от някой чорбар и се е комплексирал на макс.. само Сектор Г и ЦСКА му фостата.

Като ония глупаци дето ни питат, защо слагаме венци на паметника на Васил Иванов Кунчев... същата слабоумна история.

Опитвам се един път да проведа нормална дискусия на тема футбол, най-лесно е да се запсуваме ;)

• Upvote 3

да, всяка вечер сънувам роси и мс и за тва съм тръгнал да си избивам комплексите у форум за кеч хахахахх, малко по-сериозно плз

просто човека над мене го играе итк и ми стана интересно, проблем ли има  :rolleyes:

Edited by parcaleste

МС от доста време не съществуват , а това, че идваха сърби от Алкатраз в понеделник по линия на определени хора не значи, че ще пеем на сръбски. Айде със здраве

;)

Edited by Mom4u

Ем, ако до ден-два не стане някакъв обрат, ще поемем по пътя на Ботев за добро или лошо. Неделя сме в Ловеч, това поне е сигурно ;)

Ще ги закриват ли ?

Не, най-вероятно ще ги купи един адвокат, а реално 10-на години ще ги издържа еврейски престъпник, но малко след това ще тръгнат към фалит :(.

Днешната тренировка на тима ще бъде водена от Галин Иванов

Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев ще започне своята работа начело на "червените" от утре, научи LIVESPORT.BG. Бившият национален селекционер се очакваше на днешната тренировка на тима.

Търговският директор на "червените" Румен Вътков вече е поръчал екипировка за Ел Голеадор. 

"Армейците" ще тренират на съоръжението в Борисовата градина. Заниманието им е с начален час 17, 30. То ще бъде водено от Галин Иванов.

В него участие няма да вземе Стефан Николич. Нападателят ще пътува за Черна гора, тъй като трябва да поднови визата си.

Както се и очакваше Левски би Лудогорец дали честно или не, никой не знае. Но ми е много смешно как 99% от левскарите, които познавам 3-4 месеца ми викаха оо футбола не ме интересува и днес се прибирам гледам си FB: "Сини шампиони", "Сърце душа за Левски София", "Никога не ще останеш сам" и върха "Да празнуваме в Клуб 33 със сините герои" хахаххаа. И се чудя кога искам да им секне ентусиазма дали с поредната зелена калъфка, този път от Черно море или да идат в Европа и да отпаднат този път от някои готвачи :D

пп - 

Очаквайте скоро  Edited by MJ23
  • Upvote 2

Прекалено много омраза, пич, радвай се, че няма тия мърши да правят поредния дубъл, стискай палци за Локомотив някак си да станат шампиони и пей кур вовеки за зеления тумор.Gloryhunter-ите са неизменна част от футбола, дори и нашата жалка футболна сцена генерира някъв процент от тях. И ние и свинете сме си имена и като има такива поводи/победи и тн процента на фенове спрямо процента хора НЕ ГЛЕДАМ БГ ФОДБАЛ, СОРИ И НЕМА ИМ СТЪПИМ се движи паралелно с купите и тн. Аако бяхте вие на наше място щеше да е същия панаир,сигурен съм ,че ти е ясно, но нека го напиша, че ми се драскат простотиЙ.

• Upvote 3

Аре стига бе мама ви дееба, насрахте се с тая победа. То се едно беше спечелена Шампионската лига ебати! Някакъв мизерен полуфинал, спечелен с мизерното 1:0 в 99-тата минута, даже още титлата не сме взели, а вече фейсбуката се напълни с малумни постове за "СИНИТЕ БОГОВЕ" и "ИДЕЯТА ЛЕВСКИ". С подобни овчи блеенета изглеждаме смешни в очите на останалите, напомня ми за това как Мариян Огнянов полудя след като вкара на Челси гола, нищо че падахме с 0:3 преди това и тоя гол нямаше абсолютно никаква стойност. Играчите на Челси гледаха като паднали от Марс и се чудеха, аджеба, защо тия аборигени се кефят така след абсолютно безсмислен гол. Та сега се получава по същия начин - осираме се от малумни изказвания след победа в ПОЛУфинал. Ще е интересно какви ще са постовете у фейса ако паднеме от Черно Море на финала...

35izpu1.jpg

Така е, дори прекалено много шум се вдигна около тия смешници, но времената са такива, че и на трохите се радваме.

• Upvote 2