buhala Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) кви факти бе бате, ти си ерата балък, заклеам се въпросния човек дори пише тук ххаххахахаххахахаха Edited March 27, 2015 by buhala Laoch 1 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) Не знам как може след 2008 година ОТНОВО да се случва СЪЩОТО. Разбирам, че алтернативата е фалит и селските групи, но ужасен край не е ли по-добре oт ужас безкрай ? ДА И НИЕ НЕ СМЕ ЦЪФНАЛИ И НИЕ ФАЛИРАМЕ И ТН, НО АКО МАХНЕМ МУСТАКА 100% НЯМА ДА ГО ВЪРНЕМ, MATES. Edited March 27, 2015 by Dani_ebe Mom4u 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 (edited) кви факти бе бате, ти си ерата балък, заклеам се въпросния човек дори пише тук ххаххахахаххахахаха Абе, аз да не съм Ванга да знам кой къде с какъв ник пише, виждам темата в техния форум, после виждам твоята тука 1:1, т'ва е. Айде, спирам, достатъчно внимание ти обърнах. Дани, това за връщането не зависи от мен, ако беше така всичките до един - плява, бивши играчи, "легенди", Лупита, Инджовци - всичко под ножа. Само че няма алтернатива към момента. Честно казано в момента не ме вълнува дали вие ще фалирате или не, всеки да си гледа собствения цирк. А първо го махнете тоя Мустак тогава да видим, че от колко години вече сте го замахали... Edited March 27, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
MJ23 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) Лудогорец обявява конкурс за проект на нова клубна емблема, съобщиха от ръководството. В него могат да участват всички привърженици на тима. Проектите трябва да са свързани с цялостната идентичност на ПФК Лудогорец като отбор шампион с утвърден символ – орел. Участниците следва да представят: • изработен проект на лого в програма за векторна графика; • цветен и черно-бял вариант на изображението на кирилица и латиница; • предложението на електронен носител; • кратко описание на замисъла и идеята на изображението; Проектите трябва да бъдат изпратени на имейл: marketing@ludogorets.com или на адрес гр. Разград, ул. Търговищко шосе, Спортен център Лудогорец, за отдел "Маркетинг" до 17:00 часа на 10 май 2015 г. Вариант 2 Edited March 29, 2015 by MJ23 parcaleste, Mom4u, Laoch and 3 others 6 Quote Link to comment
Gooner_4 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Докога ? Laoch, Mom4u, Rock and 2 others 5 Quote Link to comment
PostMortem Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) Мачът не съм го гледал, но ако това се беше случило в по-нормална държава (пример: Англия), дори и съдията да не е забелязал по време на самия мач, сетне при разглеждането щеше да се наложи наказание поне 3 мача за извършителя. А реално и доста повече, щото това си е застрашаващо живота влизане. Тук всеки прави каквото иска, така че... Edited April 5, 2015 by PostMortem Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
Gooner_4 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Аз го гледах мача с едни приятели цесекарчета и какво да кажа ..отвратен съм.Само като им видиш поведението на тези и чувството за безнаказаност,което ги е обзело ,си даваш сметка,че тук вече не става дума за футбол,дори за човешки ценности.Плюнки,средни пръсти,операции без упойка с бутоните напред ..това ли е националната ни кауза ? Да,знам,че тази тема е дъвкана безброй пъти,обаче границите,които много отдавна бяха преминати вече дори не се виждат в далечината. Остави това,че са мръсни играчи,забележете колко са нагли бе..дотам се стигна вече да не ми се гледа български футбол.Ще дойде есента и новия сезон в Европа и пак ще се започне с пропагандата за големите евробойци,които ни представляват ,а онзи гелосания селяк пак ще се изхвърля по студията в телевизията ''Тия лудите мачове само ние ги праим''. И после искат уважение ..грешка,те го изискват от нас ! За тяхно съжаление обаче в България има доста свободно мислещи хора,които са истински фенове на футбола и никога няма да се откажат от принципите си и убежденията си ,за да подкрепят тези хора,които мислят,че всички им дължим нещо. Rock 1 Quote Link to comment
JingieBY Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Не ми се иска да го казвам, не ми се иска и да го повярвам, но една умствено извисена част от "феновете" на ЦСКА се продадоха за жълти стотинки на Д(П)С. Оттук нататък ЦСКА ще е поредния слуга на изчадието от Разград и вече Домуса ще спи спокойно. И вчера каза, че сваля шапка на тоя ЦСКА - е нормално, мирен и покорен, не трябва да се протестира срещу съдии, бфс и мафията... VSB 1 Quote Link to comment
VSB Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) Мда, няма ги вече "ревльото" и лъжеца Лупи. Вече сме европейци, не коментираме съдията, гледаме си нашата игра. А догодина, като напълним отбора с юноши и станем боксова круша, съвсем ще се превърнем в любимци на журналя, коментатори и съперници. Гелата like this. Edited April 5, 2015 by VSB JingieBY 1 Quote Link to comment
Radox Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Ееее, много лоша новина... Лупи беше най.доброто нещо, което се беше случвало на ЦСКА. Сега без него току-виж се оправили Quote Link to comment
Mom4u Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 Колелото се върти. Подкрепяме си отборите въпреки всичко и докрай. StreetGloW and U_think_U_Know_Me 2 Quote Link to comment
ShwN Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 За сефте бях на тоя кирлив стадион и не видях въпросната ситуация в 18 минута, но от самото начало ги натиснахме добре, а съдията даваше някакви безумни фалове, а след това започна и с картоните за нас, което допълнително изнерви обстановката. Важното е, въпреки резултата, че нашите се раздадоха, не знам дали JingieBY е гледал мача, защото имаше хъс в действията на футболистите и се опитаха да се надиграват от самото начало. Mom4u and Rock 2 Quote Link to comment
JingieBY Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Гледах "дербито" и честно казано не ме бърка въобще резултата - все едно ми е дали ще паднем с 2:0 или 7:0. Като цяло не ми е проблем, че няма да спрем турците, защото сме много далеч от момента в който трябва да си говорим за футбол въобще. В 20-тата минута има такова влизане срещу твой играч - кристален червен картон, а съдията дори не спира играта. Ок, това е нормално стечение на обстоятелствата на мач на турците, във всеки втори техен мач Моци прави подобно нещо. Ама някой от нашите "треньори" протестира ли? Е така, поне малко? Някой от директорите (ако някой знае кои са) след мача каза ли нещо? Не е ли малко странно, как всички мълчаха кат някой путка? И разбира се, това беше повече от доволно стечение на обстоятелствата за Домус Ага, той е щастлив че доскорошния му противник вече е поредния роб на проектчето му. Нема го оня, дето лае постоянно и си позволява да казва неудобни неща... Целият тоя цирк беше за да се махнат Лупи и Стойчо. Добри - лоши, те бяха тези, които пречат. От една страна на Лудогорец - някакси неловко беше максималната заплата в отбора ти да е 15 бона и да си позволиш да поведеш със 7 точки на Каузата, които от своя страна дават всеки месец по 85 000 на Марселиньо и Моци. От друга страна пречиха и на тези, които искаха да вземат клуба и базите му без пари - Инджукови (ДС+ДПС), затова стигнаха докрай в добре познатите си методи и освен че купиха медии и плащаха всяка седмица да се излива помия по Лупи и Стойчо, си напазаруваха и добре познати фенове, за които не е трудно да поведат стадото. Достатъчно е да кажеш на безмозъчните тийн филмари които се имат за яки батки (и които стават все по-голямо мнозинство във "великия сектор Г"), че има там един лош чичко който взима по 40 бона докато майките и бащите им продават слънчоглед и едва връзват двата края - и ето ти последователи... Rock and VSB 2 Quote Link to comment
Mom4u Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 Само да те коригирам малко, че след такива мнения нещата малко се преекспонират. Първо, Цимбика не е никакъв фактор в Сектор Г в момента, ходи по Росен и Animals и им се мазни, но повярвай ми, няма абсолютно никаква роля. Второ, семейство Младенови са прибрали от 2013 г. до днешна дата близо 900 000 лева от ЦСКА (София) като трудови възнаграждения. Ще си позволя и да цитирам г-н Петър Жеков по въпроса : "Нямам нищо против него. Просто преди време казах неща, които всички в клуба ги знаят и коментират, но никой не се осмелява да ги каже пред вас. Стойчо обяви пред мен, Якимов, Тодоров и Томов, че се отказва от парите, които му се дължаха от времето на "Титан". Това бе така докато не разбра, че в клуба влизат Манджуков и Инджов. През декември миналата година двамата платиха една заплата на първия отбор. През януари тази година дадоха пари и за служителите. Като разбра, че има пари, Стойчо отиде и си взе това, което му се дължеше от "Титан". Така всички служители останахме без пари. Дори Тодоров остана много изненадан от действията на Младенов", разказа носителят на "Златната обувка" на Европа за 1969 г. Трето и последно - благодаря на Лупи, че ни извади от калта през 2013 г., но този отбор не може да продължава да съществува вечно, издържайки се на кредит, рефинансирайки стари дългове и трупайки нови такива. Quote Link to comment
JingieBY Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 1. Относно Цимбика - честно казано не ме бърка точно кой е, какъв е, и т.н., но ако наистина "Сектор Г го ненавижда", както се твърди, тогава защо не беше пребит когато миналата седмица причакаха Лупи пред бТВ? Или поне да го бяха изгонили - имало е над 50-60 човека, едва ли ще е толкова трудно? 2. Да го кажем така - Стойчо Младенов е заслужил всеки лев който е прибрал от ЦСКА заради огромния си принос за клуба. Друг е въпросът дали е морално да си прибира неполучените възнаграждения в труден за клуба момент - аз не мисля, че той е постъпил правилно като си ги е прибрал и не съм съгласен с него. Също така, не е ли малко странно как г-н Петър Жеков изведнъж почна да му пука, точно когато ветровете на промяната задухаха? Защото аз мога да извадя и друг цитат по темата: Стойчо Младенов е човекът, благодарение на който Петър Жеков още е жив. Екзекуторът на „Ливърпул“ е платил от джоба си операцията на легендарния голмайстор миналата година. Тогава по препоръка на Младенов отборът започна да събира средства за интервенцията. Но сумата стигна едва 1/4 от нужното. Младенов извади останалите пари и гарантира операцията пред лекарите. Въпреки това Петър Жеков, който продаде своите златна, сребърна и бронзова обувка, изригна срещу Стойчо. Редом с мнозина и той започна публично да калкулира приходите на Младенов от ЦСКА. Това морално ли е от страна на г-н Жеков? 3. Така е, вече няма пари, ама каква е алтернативата? Защото номерата на дъртия ченгесар започнаха още от края на миналата година, след това единия от двамата "представители на феновете" е посъветвал тънко така своя подопечен примат Антон Карачанаков да напусне и да каже, че не му се дава шанс. След това - стига се до началото на сезона, няма да коментирам дали е имало натиск "да не се играе така, както трябва", защото не мога да го докажа - но играта на някои футболисти е меко казано съмнителна. Стига се до някаква пресконференция, на която единственото което се каза е, че Стойчо Младенов трябвало да направи отбора шампион. Ми чакай бе, батьо, на каква почва трябва да направи отбора шампион и ти как по-точно допринесе за този "шампионски отбор"?! Няколко дни по-късно се обявява, че той вече е новия собственик на отбора. Е да, ама на следващия ден вика - е аз първо ще си направя одит... А после - ми отказвам се, Томов не ми дава да правя одит. Гнусни, елементарни, ченгеджийски номера. И след това дойде търгуването с фенове и целия този цирк, който и в момента се случва - "представители на феновете", "таен инвеститор", "дю делиджънс" и тем подобни глупости за замазване на очите, а сега просто се отлага официализирането на новите собственици, които, видиш ли, щели да намалят бюджета и да залагат само на нископлатени български момчета. Бог да ни е на помощ, догодина ще си цъкаме дербита в долната шестица като пичове. Дано не съм прав за всичко това, но шансът е минимален... Както и да е, много се задълбочихме, а това не е дискусия за кеч форум. VSB 1 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) Левски и ЦСКА са политически роби от години.Всичко е окупирано и просто се въртят хората според това как са се разбрали.Времето на Лупи, явно е изтекло и това е начина да се махне.Eдва ли толкова няма някой български шейх мансур да извади лудите пари за сините или червените, но просто не е удобен/не му е ред/etc и продължаваме с мустакис и лупакис. Edited April 5, 2015 by Dani_ebe JingieBY, Mom4u, YoTheReal and 2 others 5 Quote Link to comment
ShwN Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Стивън Ло беше готов, затова и Томов толкова се пънеше дa e президент до вчера. Това го знам от доста достоверни източници (не един), ама явно са му секнали мераците на дръпнатия. Quote Link to comment
parcaleste Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) !ГОЛ-повтори - ГОЛ-повтори - ГОЛ-повтори - ГОЛ-повтори! Edited April 6, 2015 by parcaleste MJ23, Rock and PostMortem 3 Quote Link to comment
gardax Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Ей може и да не му е тука мястото , ама ше ви отворя очите за нещо. Тоз дето му викате Домуса няма грам турско в него. Човека е родом от Ловеч , просто е женен в Разград ... Quote Link to comment
ShwN Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Техните са родом от тоя край.. А и самият факт, че полицаите говореха на турски е достатъчно отвратителен и показателен за града.. Mom4u, OyeaH, gardax and 1 other 4 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Вместо да спорим да пожелаем успех на Локо София в битката за 2 място, защото вероятността да влязат в групите на ЛЕ при една добра селекция на фона на ЦСКА или евроидиотите от Литекс е в пъти по-висока. Ако искате ме псувайте, shame on you дет са вика. Един Романов, който е юноша именно на ЦСКА е 5 класи над банана карамел бой Тони Силва, за Бранеков и Оршулич да не говорим. Laoch, parcaleste and Macho Man 3 Quote Link to comment
ShwN Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Аз просто искам ЦСКА да е един нормален отбор, без задължения, без скандали и да играят добре. Толкова много ли искам, дейба мама му? StreetGloW 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 (edited) Аз не знам какъв е тоя драматизъм, ние правилен ход с Лупи нямахме, пари също. Сега ще се мине през транзитен период, логично е, нека се покрият спешните задължения, да се оптимизира бюджета, да се намалят заплати. Не може да си в състояние на фалит почти и тренъорът ти да взема 40 000, "звездите", дето не могат да вкарат в 5-ти мач - по 15 000. Edited April 6, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
Mom4u Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 (edited) Бившият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов вече е входирал искане за получаването на 250 000 лева от новите управници в клуба, съобщава "24 часа". На толкова са изчислени неполучените от него заплати. Младенов прекрати договора си с „червените" по вина на клуба, както бе записано официално в решението на БФС. Толкова по темата отгоре, JingieBy П.С. Защитникът на Лудогорец Козмин Моци най-вероятно ще се размине без наказание за бруталното си влизане срещу Стефан Николич по време на двубоя на разградчани срещу ЦСКА. В мача бранителят на шампионите не получи и жълт картон от съдията Георги Йорданов, който дори не отсъди и нарушение. Дисциплинарната комисия ще заседава във вторник, но до понеделник вечерта не бе сезирана за евентуално разглеждане на казуса. А комисията не планираше да се самосезира и да разгледа инцидента по видеозапис, каквото право наредбата на БФС й дава. Edited April 7, 2015 by Mom4u parcaleste 1 Quote Link to comment
Recommended Posts