MJ23 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) хахахаххаха Edited March 18, 2015 by MJ23 Mom4u, Iceman33, U_think_U_Know_Me and 3 others 6 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 (edited) Левски - Лудогорец и Черно море - Локомотив (Пловдив) - 1/2-финалните двойки за Купата. Честито на печелившите. Edited March 19, 2015 by Mom4u StreetGloW 1 Quote Link to comment
Radox Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Го иба, пак ни ибаха... Just a fan, TheSaltonSea and Laoch 3 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Имаме към 15-25% шанс. Омразата ще бъде титуляр и в двата мача. Quote Link to comment
Radox Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Аве колко беше коефа за хикс снощи срещу Аскуу го иба? Quote Link to comment
kabakov Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 последно като го гледах вчера към 15:30 в еврофутбола беше 11.00 за Х на Левски - Хасково Quote Link to comment
MJ23 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Някой знае ли нещо повече за Инджов в ЦСКА? Какъв е, що е? Единствено в Гугъл ми излиза как перял пари на ДПС и т.н. обичайните партенки. На пръв поглед без грам заяждане ми изглежда неадекватник. Това с намаляването на заплатите е простотия. ЦСКА има релевантни футболисти, които може да продаде за добри пари. Кукоч, Силва все нещо може да вземат, а Инджов се изцепил, който не е съгласен да му се намали заплатата, щели да разтрогнат. Това би било малоумие отвсякъде. Quote Link to comment
StreetGloW Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Някой знае ли нещо повече за Инджов в ЦСКА? Какъв е, що е? http://isa2000.bg/ Едноличен собственик на капитала на дружеството.Фирмата прави годишен оборот в размер на 30-35млн. Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 (edited) След 31.03 има реален шанс и ЦСКА и Левски да останат без лиценз. Буферите и те гледам са го закършили яко с парите, Ботев остана без собственик, само един отбор продължава да се развива, че даже и държавата отпуска милиони за трибуна "Моци". Sad, but true. Edited March 27, 2015 by Mom4u goldberga and parcaleste 2 Quote Link to comment
parcaleste Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 ... даже и държавата отпуска милиони за трибуна "Моци"... С това не можем да се борим, но и ние сме си платили всичко де-що... само стадион да имахме. Ама в тая "държава", дето все дава само на едни, а се пречка с десетилетия на други няма как. Mom4u 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Абе, ще ме извиняваш, ама и вашето със Славия не е живот - тото обръщалки, плащания колкото да има лиценз, стадионите под всякаква критика, дядо ми е разказвал навремето на ЦСКА - Локомотив или Левски - Славия, че имало по 10 000 + само слависти или буфери...А сега всичко в тая държава + БФС работи само и единствено за интереса на един човек и неговия отбор. MJ23, OyeaH and parcaleste 3 Quote Link to comment
parcaleste Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Погледни посещаемостта на цялата група. При положение, че сме от София, където всичко се върти около двата галеника в днешно време, когато хората си имат толкова неща на главите, а за децата футболът е FIFA и PES, е много трудно да дръпнещ когото и да било на стадиона. Особено отвратените от случващото се по терените. Специално Славия и Локомотив сме насрани със "собственици" цицачи, но поради манталитета на хората в България въобще, за които мантрата е "да не стъпна повече, докато тоя е тук", наместо "да станем да го извлечем за яката". Но и при много публика това не помага - Ботев колко време гонеха Митьо Селския и какво им струва да го изгонят в крайна сметка? Левски и ЦСКА от години са на същото дередже, а единственият сумарно, когото измежду двете публики успяха да изгонят, е шушумигата Петев. В този ред на мисли - интересно е да се види тяхната посещаемост къде ще отиде (лично съм виждал проблясъци на това от първо лице), ако бъдат подложени на подобен геноцид и гаврене като нас със Славия в продължение на години и години. Mom4u and MJ23 2 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 (edited) Ние успяхме да изгоним ТИТАН, едни хора бяха гонени от свои и чужди, бити в Перник от Цимбици и всякакви други, но крайната цел бе постигната, a сектора се попречисти от боклуци като Дучето и приближените му. Говедата ако не са определени хора в техния сектор могат да изгонят Мустака, не е като да нямат най-голямата фенска маса в България. За пловдивските отбори не мога да говоря, евала правя на Ботев навремето, че преминаха през ада буквално, но не се отказаха и изгониха Селския, буферите и при тях бая циркове имаше с Марешки и Тото Динев. Само се чудя каква е ролята на държавата и БФС и кога ще се вземат адекватни мерки да се подпомогне спорта като цяло, за любовта по остта Разград - Перуци и Б.Б. нещата са ясни. Отделно като вляза в която и да е спортна медия от известно време насам - помия по адрес на ЦСКА и Левски предимно, от друга - силен ход на г-н Домусчиев, Разград отново за пример, Лудогорец работи по европейски модел и т.н. и т.н. Дали не е най-добре да ни пращат по окръжните, не знам докога ще може да продължава тая мъка... Edited March 27, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
parcaleste Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 ... Само се чудя каква е ролята на държавата и БФС... Е, каква е... "изгонихте" ТИТАН и ви натресоха Лупи. За втори път. Мен при Лудогорец в момента най-ме дразни наливането на държавни пари в стадиончето им. За 5 млн. можеше да оправят поне два стадиона в много по-реално нуждаещи се локации в страната. Ама да не се повтарям. Mom4u 1 Quote Link to comment
ShwN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Честно да ти кажа, колкото и да не ти се вярва, в момента Лупи е по-полезен от Инджов. За жалост след 5 дни, акциите ще са собственост на втория и тогава ще ни изклатят яко. Mom4u 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 (edited) Лупи е доказан манипулатор, схематик и всякакъв друг финансов факир, но ако не беше той през лятото на 2013 г., в момента нямаше да има ЦСКА. Така че какъвто и да е, каквито и схеми да е въртял за да припечели и за себе си нещо, само и единствено заради тоя факт заслужава елементарно уважение. Ние първо да вземем лиценз, натам водата е мътна... "Спасителите" Инджов и Манджуков нали не знаеха какво е състоянието и не са им дали да се запознаят с "документацията"...Това на базата на какво тоя помак говори за тези неща ??? „ЦСКА няма да вземе лиценз. Клубът е във фалит, а сегашното ръководство е изчерпало кредита си на доверие.Прочети още на: http://www.bgonair.bg/sport/2015-03-27/indzhov-daryava-aktsiite-si-na-fenovete-na-tsska-na-31-mart Edited March 27, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
buhala Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Защо този форум се е чорбаризирал толко много и защо така удобно се пропускат времената, в които агата и проекта му изобщо ги нямаше на бял свят и ако бфс беше нормално марката и харизмата отдвана трябваше да е по аматьорските дивизии кур за бефесе, курзабефесе Laoch 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 (edited) Разбрахме, че мразиш чорбата и гадните прасета, ама говори с факти поне. Това, което си написал, важи за още други отбори през годините. Аз не помня кога за последно през последните 15 г. откакто съзнателно гледам футбол и съм по стадионите БФС, медии, държава и какво ли още не е стояло ТВЪРДО И САМО зад един-единствен отбор... П.С. Отделно простотията президентите на клубовете да са членове на Изпълкома, това е черешката... Edited March 27, 2015 by Mom4u Just a fan 1 Quote Link to comment
ShwN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Колкото и невярващи да има, вчера Лупи обеща днеска да има заплати и си е изпълнил обещанието.. Mom4u 1 Quote Link to comment
buhala Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 И кои са тия други отбори, щото аз за друг такъв отбор, който през ден да пали едисикоя фирма с едисиколко, как цялата му трансферна политика да се базира на подобни схеми, точно както преди 89-та, само че вместо партията майка да има държавата зад себе си не се сещам ? Тройчо през ден говори за безпаричие, директиви, илюминати и конспирации, а в същото време кара х6 и си прибира кой знае колко още комисионни. Случайност ? Как така уефа ви ебе на няколко пъти, а пред корумпираното бефесе все се минава между капките ? Отдавна съм се отказал да пиша по форуми за футбол, но чорбарската наглост няма граници дейба, явно дори и тук Quote Link to comment
ShwN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ти мислиш, че само при нас е така? Жестоко си се объркал, има клубове далеч по-зле от нас. http://www.sportal.bg/news.php?news=538804 ?? Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Остави, само чорбарите са с мръсните номерца и шано далаверите, останалите са чисти като момина сълза. Поне за едно е прав - такива дискусии са безсмислени в такива форуми, още повече в BWC. Ще видим как ще се развият нещата до 31. ShwN 1 Quote Link to comment
buhala Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 само следващия път когато ходите да биете сгради да не забравиш да се изрежеш и да си сложиш аватарчето от там курзабефесе, кур за бефесеее заеби Quote Link to comment
Mom4u Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 (edited) Ти не забравяй следващия път да прегледаш forum.levski.com, я за тема за тЧасовници, наебали не една или две курви, я за лафа за лелката с водата Кур за БФС, indeed! P.S. И понеже аз говоря с факти - http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=5&t=13637 Доста прилики има в двете теми, само дето във форума на сините ни приятели е пусната малко по-рано ;( Edited March 27, 2015 by Mom4u ShwN 1 Quote Link to comment
ShwN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Дай print screen, че нямам рег в тоя въшлив форум. Quote Link to comment
Recommended Posts