LightOne Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) Подвигът е следния. Колко смислени атаки имаха ПСЖ в мача? Те хубаво направиха 19 корнера, но нито една чиста позиция от игра не видях поне аз. Подвиг е как Лудогорец си цъкаха юнашката с по едно подаване, което ПСЖ по някаква причина не опита дори веднъж срещу уж по-слабите играчи, и вместо лудогорци да бяха правени на луди калинки от класните бразилци, то се случваше точно обраtното. Кой и кога изобщо е можел да повярва, че след четири мача с ПСЖ и Арсенал, Лудогорец ще имат пет вкарани гола общо и три пъти са водили в резултата. Ама били паднали с 6-0, хубаво, но това пролича ли си в реванша в София? Вместо четири закономерени разгрома, имаме изключение в случая редом до три пропилени шанса. Това случайност ли трябва да се води? Да, Лудогорец се проваляше в края на мачовете, но когато всички очаквахме да им се надсмиваме, че изобщо не могат да се мерят с големите батковци, сега им се присмиват, че си били изпуснали точките. Мисля, че има разлика между двете неща. Аз лично не съм тръгнал да величая Лудогорец колко велики неща направили видиш ли, но все пак има закономереност за израстване в играта им, която прекалено се подминава с лека ръка. Edited December 8, 2016 by LightOne damtiham 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
itzo1994 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Quote Отиде си Стефан Орманджиев Големият футболен съдия и ръководител Стефан Орманджиев е починал едва на 63-годишна възраст, съобщи синът му Стоян. Стефан Орманджиев от дълго време опитваше да пребори коварна болест, но накрая тя взе връх. "С огромна тъга и болка споделям, че на 4 януари около 19,20 часа от този свят си отиде моят татко - Стефан Орманджиев. Много ще ми липсваш." Това съобщи Стоян Орманджиев, син на бившия вицепрезидент на БФС и президент на ЦСКА, цитиран от "24 часа". Стефан Орманджиев е роден на 29 март 1953 г. в София. Син е на един от най-легендарните треньори във футболната история на България и ЦСКА Стоян Орманджиев. Стефан Орманджиев играе в юношите на ЦСКА, а след това в "Граничар" (Свиленград). Набляга и на обучението - дипломира се като инженер във ВИАС. Но открива, че призванието му е съдийството. Навлиза в българското футболно съдийство през 1983 г. От 1993 до 1998 г. е международен съдия. Rock and Berbatov 2 Quote Link to comment
itzo1994 Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Силното БФС със силните и логични правила на първенството ни... Ако Верея бие Левски на баража, за ЛЕ ще се класират четвъртия, седмия и осмия в първенството. А какво правим, ако на старозагорците не им дадат лиценз? Левски или Локо Пд отива в Европа? Или Лудогорец да играят на 2 фронта, най-добре! Himler, MJ23 and iMMORTAL! 3 Quote Link to comment
tker 17-0 Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 (edited) Тъкмо щях да се включа и аз по темата и да кажа, че ми писна от глупостите в БГ футбола, но най-много ми писна от завършилия на трето място в класирането отбор. Писна ми от тяхното ръководство, треньор и голяма част от феновете им да слушам само простотии. Следващите редове не се отнасят за нормалните левскари, които осъзнават, че проблемите им не са тези, които шефовете им представят: 1. Първо, започвам с темата за баража. За мен проблемът има две измерения. Ще започна с моралното, макар то да не е определящо. Когато си водел с 10 точки на втория, загубил си битката и в последните 20 мача, имаш толкова победи, колкото загуби, най-малкото не е мъжко и коректно да имаш каквито и да е претенции. Когато си бил убит с разлика в последните две дербита, Лудогорец те бие на ходом и едва печелиш някой и друг мач, за мен не е редно да искаш административно и служебно пак да влезеш (не че не са свикнали де). Другият момент е техническият. Да, БФС са олигофрени и никой не го оспорва. В този казус обаче, аз не виждам проблем. Ако стане както иска въпросният отбор, а именно те да се класират директно, а Дунав и Верея играят бараж, има опасност от по-голям резил. След като ЦСКА обжалва наказанието си, най-логично е третият да си играе бараж по план. Защото иначе, ако теоретично обжалването мине, колкото и малко вероятно да е това, може да се случи, имащият право на бараж Верея, да го спечели и при връщане на ЦСКА, да няма право да играе в Европа. Тогава ще се окаже че Левски нелегитимно са се класирали директно, а спечелилият баража, не играе, което би бил още по-скандален казус. Или тогава евентуално биха провели нов бараж. 2. Другото, което няма как да подмина е как за ръководители и някакви фенски организации на сините, явно по-важен е ЦСКА. В последните 1-2 години, видяхме невиждано неуважение и липса на феърплей. Стигна се до селски прояви, като изписване на името с малки букви, непоставяне на емблема и всякакъв род обиди. Капитанът им обясняваше как някакви фенове били от Ловеч и подобни глупости и феновете им ехидно се подхилваха. Същите фенове, на които преди време той им показа, че са наркомани в Коматево. Митов също се включи, опрeделяйки кой бил автентичен и кой не. Явно за тях е по-важно кой бил с тире, запетая и долна черта, без да усещат че с присътвието си на стадиона, те сами знаят, че това е вечният съперник. Ако нас Левски ни биеше така, далеч нямаше да ми пука как се казват, а щях да се чудя къде е проблемът при нас. Явно е въпрос на приоритети. 3. Последното нещо е свързано с неколкогодишното мрънкане, около ощетяването на държавата и фаворизирането на "микренското джудже", или както там му казват. Далеч не съм защитник на Гришата като човек, или дори като собственик. Аз исках да се оздрави оригиналният клуб и да се плати на държавата. Въпреки това, точно Левски да казват как някой погазвал правилата и бил фаворизиран е все едно Владо Кузов да се изказва в подкрепа на децата. Същият този отбор, се финансира по спорни схеми вече маса години. Пак те, не плащат нито стотинка наем за базите си, въпреки че уж не са свързани с МВР. Те играят в елитната дивизия с 20+ млн. задъжения, които не е ясно как се плащат при годишни загуби от милиони. Да не говорим как Локо Сф, Пирин и Ботев на Христолов бяха изхвърлени за суми около 1млн. лева. Отделно, пак същият клуб, осигуряваше играчите си, вземащи огромни заплати, на минималната РЗ, при това с години под носа на данъчните. Къде бяха тогава тези повелители на морала тогава, когато техният клуб ощетяваше държавата с милиони левове и защо никой не им потърси тези пари. Като цяло точно те да се оплакват, че са ощетени и че други погазвали правила е смешно. Ако трябва да попитам какво би станало при нормален футболен съюз, ако фенове удрят с бомбичка помощник треньора на противника. Какво щеше да стане за рецидив със свастики, или за нахлуване на пистата и атака на футболисти (дори и собствени), събличане, толкова характерно за някои от феновете им и гонене с пръчка. Нека преди да пишат декларации и да се излагат, да се замислят над тези неща. Edited June 2, 2017 by tker 17-0 Brutalnia, Just a fan, cska_sofia and 3 others 6 Quote Link to comment
Mystery Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 (edited) Толкова дълъг пост, а само глупости. Язък ти за писането. Абсурдно е третият да играе бараж, а четвъртият да се класира директно. Това го няма никъде. НИКЪДЕ. Това дали Левски заслужава чисто от морална гледна точка да играе в Европа или не, в случая няма абсолютно никакво значение. Футболните класирания се базират на резултати и точки. По кой спортно-технически критерий отбор, завършил по-назад в класирането, e по-облагодетелстван от по-предно класиран? Точно ти ли ще ми говориш за морал, при положение че отборът ти (който дори не е същият) прескочи едно ниво, за да играе в първа дивизия? Точно ти ли ще ми говориш за морал, след като цялото пародийно първенство беше скалъпено САМО заради твоя отбор? Точно ти ли ще ми говориш за морал, след като на последното "дерби" вашите фенове издигнаха транспарант "Гунди изгоре"? И какво уважение всъщност искаш, след като вие се обединихте с отбора, нанесъл най-голямата загуба в историята ви? Едно е да вземеш чужд лиценз фиктивно, съвсем друго е да прехвърлиш играчи, треньори, ръководители и селски манталитет в София, и единствено да смениш фланелките. Феновете на Левски били пълнели стадиона с вас - ами да, пълнят го, за да ви се подиграват. На терена е Литекс, на трибуните са чорбарите. Кое не схващаш? И всъщност какво толкова те касаят феновете на Левски? Я си виж някои от твоите - заплашваха и прогониха собствените си юноши, за да ги заменят с тези на Литекс. Ръководството ви се отърва от всичко цесекарско, включително и Янев, който ви спечели купата. Остави само един Чорбаджийски, колкото да не е без хич, че чак и лентата му даде, за да ви позамаже малко очите. Не ви ли е срам, че легендата ви Вальо Илиев е треньор на другия ЦСКА, а вашият е простоватият добродушко Стамен Белчев, който няма нищо общо с ЦСКА? Не ви ли е срам, че директор ви е погърченият олигофрен и подлога Стойкас Стоилас, известен най-вече със скандалите около себе си - и във футбола, и извън него? Историята ви с Лупи най-точно ви олицетворява. През 2008 г. останахте без лиценз за сефте и го прогонихте с камъни. След няколко години го приехте обратно радушно, само за да ви погребе окончателно. Ама после феновете на Левски били малоумни. Edited June 1, 2017 by Mystery Loop, yaripim, Brock_Lesnar and 3 others 6 Quote Link to comment
Ponetron Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 (edited) Тейкъра не ви е написал нищо тъпо, но пак сте с глави в задниците. Цял сезон се занимавате с гадните чорбари, а отбора ви затъва ... буквално и преносно. Цял сезон чакате мач с прасетата за да си покажете публиката, а отбора ви си отива. Нямахте търпение да ни погребете, а в края на сезона сме по-живи и от вас. Остана ви само тъпото "Литьекс не е ЦСКА", което вече не трогва никого, а само ви се присмиваме ... Впрочем не сме изпаднали в Трета дивизия по спортно-технически път, че да заслужавахме да играем там И ако на вас Легенди са ви хора с 20 мача за клуба, Вальо Илиев далеч не е такъв за нас., нито пък Янев заслужава да е треньор само защото е чорбар. Митов е върл левскар, дръжте си го.. Извадете си копитата от задниците и си погледнете отбора ... а не да пишете по ЧЕТИРИ декларации на ден за нас. И споко ... Верея не хапе. Пълнили сте стадиона за да ни се подигравате? Сигурно и след мачовете си се смеехте с футблистите като ги гонихте с пръчки. Каква забава струи от сектор Б .... или от В, някъде там. Edited June 2, 2017 by Ponetron Brutalnia, tker 17-0, Just a fan and 3 others 6 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Mystery Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Нищо не казваш за транспаранта. А това кой с кого се занимава - ами то се вижда от поста на момчето, където се говори само за Левски. Колкото до "Остана ви само тъпото "Литьекс не е ЦСКА" - знам, че сте на принципа "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина", но не всички сме като вас. The Best, YoTheReal and Himler 3 Quote Link to comment
Loop Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 А не може ли истината да е по средата? И феновете на новото ЦСКА–София се изложиха яко с припознаването и нямат право да коментират морал, и другите със събличанията и наркоманията са яко зле. А по историята с ЦСКА, административното вкарване в някаква си нова космическа първа лига на новия отбор, търговете и т.н. въобще е ясно на всеки бял човек, че това беше пълна гавра и новият отбор и след 100 години няма как да е на нивото на старото ЦСКА, нито пък феновете на новия може да се уважават толкова, колкото феновете на стария, които не припознаха първия дошъл и обещал им титли, благоденствие и берекет в замяна на зарязване на отбора си. Абе въобще когато и да се спре с "професионалния" футбол в България все ще е късно. Не може "грандовете" ти да са измислен нов отбор, който всячески се опитва да окраде стар такъв, погазвайки и писаните, и неписаните правила, някакво мафиотско обединение на изкуствено дишане, дето всеки момент ще последва съдбата на истинския ЦСКА, и пералня за пари от Разград, а по-малките отбори да са там просто за пълнеж, щото с мъка изпълняват какъвто и да е критерий и единствено захлебват с черно тото. И за капак "класират се 2-рият, 6-тият и 13-тият, изпадат 5-тият и 12-тият, другите на бараж". Викам догодина за да е още по-интересно първенството шампион да не е първият, а 4-тият. Знаете ли колко ще е заплетено до последния кръг! Himler, Brutalnia, YoTheReal and 2 others 5 Quote Link to comment
Ponetron Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 @Mystery, аз и за Томов и за Стоилов не съм ти коментирал, защото съм донякъде съгласен макар и с много "но". Колкото за плаката.. Идиотски е, но не питай мен защо го имаше. За мен дори е малоумно и не скандирам нито пея като се поеме "Гунди ви зове..", но не съм някой че да решавам кой, какво да вика. А не изкарвай отсрещните много по хубави, защото и сам знаеш, че сте същата плява. Като цяло нито имам желание, нито време да водим махленски спорове, които сме водили поне пет пъти в тоя форум. Няма какво повече да си кажем... Само едно нещо, като съвет от мен... Вашият път в момента е абсолютно същия по който ние тръгнахме още 2008. Вече сте в нашите години на Титаните когато ни затриваха, докато глезеха феновете, за да не усещат. От вас зависи дали ще видите готовия пример и ще сте умни да не го повторите или ще пишете по цял ден декларации и доноси срещу чорбарите и ще си затриете клуба. Щото второто е доста жалко и няма ние да сме ви виновни после... Monteso, Brutalnia, Just a fan and 1 other 4 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
tker 17-0 Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Виждам, че пак се влиза в безсмислени спорове, така че за последно от мен по темата: За баража, пак ще повторя. Звучи безумно третият да играе бараж, а четвъртият директно да се класира. Реално обаче за мен това се дължи на дългия срок за обжалване, който имаме, независимо дали ще се обжалва. Пак никой не ми каза, какво би станало ако спечелим, колкото и невъзможно да изглежда. Тогава ли Левски ще играе с победителят в баража за квотата, ако се окаже нелигитимно класирал се директно. Като цяло регламентът на първенството е адски тъп и това се доказва от факта, че например Монтана може да се спаси, но в случая при неизтекъл срок за обжалване се процедира по план, което за мен не е ненормално, защото другият вариант крие риск от по-голям резил. Другата част е до поста на Mystery, свързан с темата за морала, която започнах. Ако си прочел внимателно поста ми, никъде няма да прочетеш, че съм искал да прескачаме дивизия, нито да влизаме служебно, или да се прави ново дружество. Казах и че не подкрепям изцяло Ганчев, именно защото не смятам че хора като Стойчо Стойлов трябва да присъстват на Армията. Ние и във В група имахме сигурно повече фенове от някои отбори в А и си направихме кефа на финала за купата, изцяло с български момчета. След като обаче стана ясно, че клубът няма да се оздрави, за което голяма вина има и държавата, с години бездействие, се стигна до там че ЦСКА ще е този отбор, който бъде припознат (любима ваша дума) от повечето фенове, играе на Армията, носи емблемата и т.н. В крайна сметка, ЦСКА не е АД, а символ за много хора. Говори си как било ново дружество, което е факт и логично не играем в Европа. Това обаче не значи, че това било Литекс, защото по-нагоре казах, какви са условията за това един клуб да бъде такъв какъвто е. Или може би трябваше ГГ да изгони играчи, в които е инвестирал, като Десподов и Недялков, само щото играели в бившия му отбор. Истината е, че дори да говорим за сливане, или както там го наричаме, винаги по-големият отбор исторически, поглъща по-малкия. Отделно, се говори откъде дошли играчите. Ами те след 2-3 години може да не са тук, така че и това не е аргумент. Другото нещо е че аз адски мразя да казвам, че щом всички не спазват правилата, който ги спазва е прецакан, но във футбола ни е факт. Всички помнят колко от отборите бяха преубразувани, как влезе Лудогорец в А група, от колко години Венци Стефанов играе черно тото и т.н. В този ред на мисли да се обяснява как ЦСКА били основния проблем във футбола, щото прескочили една дивизия, нещо което феновете не са искали особено е безумно. Цялата система е сгрешена и когато за едни години наред са правени компромиси, е кофти за други да няма (лошото е че за повечето отбори са правени компромиси). Стигам и до фенската част. Не мисля, че някой нормален човек може да подкрепя подобни транспаранти, както и аз лично не ги подкрепям. С поведението ви като клуб, в което число не са само феновете, както писах, вие провокирате омразата с неуважнието, което показвате. След сеирите с катафалки, писане с малки букви и т.н. какво точно очаквате отсреща. Ако човек не знае какво става, както ви написа и колегата Ponetron, ще си каже че вие сте в супер позиция и проблемът ви е само ЦСКА. Както писах, ваша работа. Вместо да си гледате във вашата паничка, фенските ви организации и ръководство, само ви излагат. Ако по-малко пишехте декларации против други отбори и повече работехте, щяхте да сте по-напред и доста по-уважавени. Последно ще завърша с това, защо отделих два дълги поста на т.нар. вечен съперник. Не е защото толкова ми се пише за вас, а защото ми писна да чета и слушам едни и същи глупости от няколко години. Когато не се показва грам феърплей и основно противникът е в центъра на атаките, в един момент на хората им писва, та така. Иначе за нещата, които споменах, никой не е отговорил, което показва, дали са глупости. Ponetron, cska_sofia and Just a fan 3 Quote Link to comment
ShwN Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 4 hours ago, Mystery said: Нищо не казваш за транспаранта. А това кой с кого се занимава - ами то се вижда от поста на момчето, където се говори само за Левски. Колкото до "Остана ви само тъпото "Литьекс не е ЦСКА" - знам, че сте на принципа "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина", но не всички сме като вас. За ей тоя транспарант, издигнат от феновете на ФК Левски-София 1914 ли говориш? Ponetron, Monteso, Just a fan and 2 others 5 Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Ебахти аргумента, братче. Смъртта на един отбор, като закриването му, няма нищо общо с подигравките мъртви хора. Иначе това горе пак е тъпо, особено предвид, че носим името на Апостола, но просто не е едно и също. Quote Link to comment
ShwN Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Вдигането на транспарант от 3-4 бауша (във всеки сектор има по доста повече) не значи, че всички в Г биха го вдигнали, напротив. Аз също не мисля, че е уместен, обаче тука е малко ситуацията с Томов и Титан - те крадат, съответно всички, свързани с отбора са измамници, независимо дали са чистачи или фенове. Brutalnia and Monteso 2 Quote Link to comment
Lag4 Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Момчета, трейдърите пак са пияни и са дали около 1,75 за победа на ЦСКА срещу "бандата гейове" на Крушарски. Този коефициент до деня на мача няма да съществува, 100% ще падне две-три десети. Quote Link to comment
kabakov Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 В деня на мач очаквам да стане около 1.10/25 макс. Lag4 1 Quote Link to comment
Lag4 Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 И това е възможно, особено след голямата победа срещу Ботев. Quote Link to comment
Maradona Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 (edited) / Edited December 24, 2017 by Maradona Kill_Steen_Kill 1 Quote Link to comment
damtiham Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Продукта го наби на производителя - демек млякото на говедото. Ако до понеделник Левски не пуснат декларация ще започна сериозно да се притеснявам. Вече три кръга никакви жалби, оплаквания, комитети... Ебасимо, това на нищо не прилича. tker 17-0, Monteso, PUNK_THE_BEST and 5 others 6 2 Quote Link to comment
kabakov Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 гол от засада за Верея и отменен такъв заради несъществуваща такава. Обичайно рефериране в БГ.... Отделно, че тая сбирщина от хора наричащи себе си футболисти, само срамят синята фланелка... Въртиш равен с Левски и Лудогорец, а го поемаш четвъртит от литеск-етрополе-софия. Да живее футболната проституция... itzo1994, Just a fan and Brutalnia 2 1 Quote Link to comment
ShwN Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 И какво странно има това? Гледай си твоя отбор и не коментирай другите, защото е очевидно, че сте с под 10 класи от "конкурентите" за титлата и се молете да си вземете баража в края на сезона. Just a fan, itzo1994, damtiham and 4 others 4 1 1 1 Quote Link to comment
Lag4 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Септември - Берое 21 август 2.34 победа за Берое в седмиците (2.30 в Efbet). За мен няма логично обяснение този коефициент да е над 2.00. Септември и Витоша Бистрица са двата очевидно най-слаби отбора в първенството. При тях не може да се говори и за какъвто и да е домакински фактор. Най-вероятно гостуващите фенове от Стара Загора ще са повече от двайсетината зяпачи, които ще са за Септември. Отборът е абсолютно беззъб в атака (1 реализиран гол в 4 мача). Берое мушна 4 гола на Славия при последното си гостуване в София. Няма начин до 21 август този коефициент да не падне значително. Скачайте на валюто, момчета . MJ23 1 Quote Link to comment
Monteso Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 7 hours ago, Lag4 said: Септември - Берое 21 август 2.34 победа за Берое в седмиците (2.30 в Efbet). За мен няма логично обяснение този коефициент да е над 2.00. Септември и Витоша Бистрица са двата очевидно най-слаби отбора в първенството. При тях не може да се говори и за какъвто и да е домакински фактор. Най-вероятно гостуващите фенове от Стара Загора ще са повече от двайсетината зяпачи, които ще са за Септември. Отборът е абсолютно беззъб в атака (1 реализиран гол в 4 мача). Берое мушна 4 гола на Славия при последното си гостуване в София. Няма начин до 21 август този коефициент да не падне значително. Скачайте на валюто, момчета . Като излезне 1цата ще разбереш колко навътре в нещата е Черепа. Quote - Link to comment
Lag4 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Като проумееш, че мачовете от българското първенство при Черепа са на 81% payout, ще ти стане ясно, че на него не му е необходимо да прави каквото и да е друго, за да печели от глупаците. ShaolinMonk 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 https://www.vbox7.com/play:af3e5de049 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Lag4 Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Всичко се разви според очакванията ми за Септември - Берое. Коефициентът за двойката се срина под 2 и после гостите взеха победата (0-1). Brutalnia 1 Quote Link to comment
Recommended Posts