Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

U_think_U_Know_Me

http://www.vbox7.com/play:543311cb57

ОСЪЗНАВА ЛИ ДЪРЖАВАТА КАКЪВ ЗВУЧЕН ШАМАР ЗА НЕЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОТСЪЖДАНЕТО НА ТАЗИ ДУЗПА СРЕЩУ ИНСТИТУЦИЯТА? ДОРИ МИСЪЛТА ДА СЕ ОТСЪДИ ТАКАВА ДУЗПА СРЕЩУ ОТБОРА НА ЧЕСТНИЯ БИЗНЕСМЕН Г-Н ГАНЧЕВ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА РЕВОЛЮЦИЯ! уПРАВЛЯВАЩИТЕ ХОДЯТ ПО ТЪНЪК ЛЕД!!!!

• Upvote 2

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Еми скучно дерби се получи. Гостите бяха дисциплинирани и групирани добре в защита, като може би имаха по-ясен игрови план. Нашите не демонстрираха особена креативност и разчитаха на по-скоро стихиен натиск в първите 10 минути и на двете полувремена. Като цяло, положенията бяха много малко и смятам че равният беше справедлив. Вече относно съдийството, смятам че дузпата определено може да се свири, като в реално време ми изглеждаше като 100%-ва. Аз лично смятам че Стоянов спести няколко жълти картона на гостите, както и даде много смешно продължение, но не мога да кажа че е повлиял пряко на изхода на мача.

"Вечното дерби" или както там се води мина. Мислех, че простотията на Левски с катафалки, карамфили и т.н. ще остане ненадмината, но и чорбарите добре са се справили. Това с шала на Йоргачевич бих го приел дори с чувство за хумор, но бях чел някъде, че водата, с която излиза е със сантиментална стойност за него и е малко малоумно да вземат и нея.

Но какво очакваме от шепа олигофрени, които са силни само на стадиона. Доста хора казват - Обединете се, концентрирайте енергията си срещу тези в Парламента. Да, ама не, нали си продават задниците за 20 лв и парче пица.

И докато в нормалните държави децата тренират футбол, развиват се и т. н. тук ги учим да крадат шалове, да хвърлят топката по играчи, да ги псуват и т.н. И после още се чудете защо нямаме футбол, защо вместо да се възпитават тези деца правилно, от малки им се насажда омраза и т. н.

Все повече се убеждавам, че хората са прави, че една не голяма, а огромна част от тези "ултраси" са абсолютни малоумници и не стават дори и да чистят кенефи в Англия, понеже не знаят език. Съжалявам искрено хора, които вместо да се концентрирт и да подкрепят любимия си отбор отнемат толкова много от времето си в омраза към врага. 

Edited by MJ23

Тъпаци. Аз им се чудя на простите тикви защо го правят, защо "омразата" към противника е по-силна от любовта и подкрепата към твоя отбор или просто няма нито едно от двете и малоумниците обичат да си трошат главите помежду си, за да задоволяват извратените си фетиши.

Целия проблем дойде от белото на Домуса. Помисли си и той завалията, че може да се надиграва с големите. Абе аланколу, Челси се опитаха да направят същото и отнесоха 3-0 твойте ли няма? Можеше Чичо Гошо да излезе окопан, да си паднат 2-0 и по живо, по здраво, ама не.. Домуса трябва да се напъне как играят атрактивно и т.н. А милия сериозно си вярваше, че имат шансове да са втори. Очаквам следващото унижение да  е в София от Базел. Ще излязат пак да се надиграват и да мачкат и Базел ще ги бият без проблеми. Защитата им дори не искам да я коментирам. Разбирам, че Моци може да е нещо като легенда н този клуб без история, ама той горкия и за Локо София не става...

Резак наеба целия отбор на Лудогорец. Кур за Ozil и mark-овете му. В София ги газим! Продължаваме напред.

• Upvote 2

Кои сте "вие"? BWC е най-сейф анти-Лудогорец мястото евър и това да не се променя никога, мерси.

• Upvote 3
23 minutes ago, YoTheReal said:

Кои сте "вие"? BWC е най-сейф анти-Лудогорец мястото евър и това да не се променя никога, мерси.

Млъкни бе.

Днеска сутринта псувах дебело някои свои френдове у фейса, щото избухваха здраво "писаха шестица на Лудогорец, браво, най-щастливия ден в живота ми". Писаха и че Лудогорец играли некадърно, че тръгнали да атакуват и затова паднали с толкова много и т.н. Забавното обаче е, че същите тия хора преди 10 години когато Барса ни еба путката с 5:0 разправяха как великия отбор на народа се отворил и атакувал Барса и затова паднал достойно... Българинът по принцип е просто животно, което псува по всичко и всички, но футболните фенове в България са направо дъното на тази простотия. Вместо обективно да се погледне, че това е единственият отбор в България, който се опитва да постигне нещо, да управлява правилно парите си, да работи за коефициента ни в Европа, само се псува как били тумора на футбола ни, как Домусчиев бил подлога на незнам кой си и т.н. А колосалните Батков и Лупи какви бяха бе? Само точене и пране на пари и никакво реинвестиране в отборите си! Може ли да се класираме 2006 за групите на шампионската лига и след 1-2 години да падаме от Тампере и Зимбру? Вместо с космическите суми спечелени от ШЛ да се надгради нещо на тоя отбор, всичко беше съсипано. През последните няколко месеца "сините фенове, защитниците на синята идея, самите срещу всички" се занимават с обиди по Лудогорец, с погребения на ЦСКА и всякакви други помии, но не и с подкрепа на отбора - на мачовете има по 500 човека. Такава проста, побългарена и ограничена сган другаде няма. Почвам да си мисля, че са по-прости дори от прасетата, които пък се насраха да повтарят някакво "Динамо", вместо да наведат глави че се кланят на някакви ловешки селянии... УЛТРА ПРОСТИ са българските "фенове", не е истина!

35izpu1.jpg

Нехаресването ми на Лудогорец няма нищо общо с футбола, който играят. За другите неща си прав, но аз не се подигравам на Лудогорец, просто тук наистина е смешно някой да говори за "ние", пробвай в тая тема да намериш повече от 1-2 положителни коментара за Лудогорец.

Че Левски е зле - зле е. Че в сектоар нещата са още по-зле - така е. Че чорбата я няма - няма я. Каквото - такова. Не злорадствам върху Лудогорец, по едно време се усетих, че и от това няма много смисъл, а и сега даже нямам телевизор и нерви да се оправям със стриймове, та само им прецъквам мачовете в Спортал. Въпросът е съвсем друг.

Иначе че утре ще убият всичко живо в България и ще станат шампиони с поне 10 точки разлика - жалко, но факт. А общи коефиценти в Европа от другата година няма да има, та поне и този малоумен аргумент да ми се вменява вина, че не викам за отбор, който не подкрепям, ще отпадне.

• Upvote 2
51 minutes ago, Radox said:

...да управлява правилно парите си...

...само се псува как били тумора на футбола ни...

...как Домусчиев бил подлога на незнам кой си и т...

Монтана се отказа от домакинството си на Лудогорец в осминафинала за Купата на България.

Спортно-техническата комисия към БФС обяви, че Монтана ще приеме шампионите на собствения им стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

Мачът ще се играе на 25.1016 (вторник) от 20.00 ч., това решение взе спортно-техническата комисия на БФС.

Топло-топло от преди ден. Тва ся правилно ли е или е за доброто на турския футбол?

Радко J4a0gl3.gifправилнотоJ4a0gl3.gif2016J4a0gl3.gif

3 hours ago, buhala said:

Топло-топло от преди ден. Тва ся правилно ли е или е за доброто на турския футбол?

Радко J4a0gl3.gifправилнотоJ4a0gl3.gif2016J4a0gl3.gif

Спри херцата ве, наркоман :lol:

• Upvote 1

35izpu1.jpg

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
The Olimpic Hero

Култов запис от предаването "Едно към Едно" със Сашо Диков от 1998-а година. Коментира се мач от "В" група със сбивания, бой над съдии и т.н. Между другото, като гледам канала на този маняк в youtube, може и да изскочат още доста култажи, качвал е доста ретро спортни записи.

• 2 weeks later...

Май няма по-подходяща тема, за това което ще напиша, затова ще го пиша тук. Вчера, след мача на Лудогорец, пуснах студиото им по БТВ Екшън и останах потресен от поведението на Христо Йовов. Знам че е модерно да се обиждат Лудогорец, да се обвинява Домусчиев в какво ли не, да се атакуват медиите, затова че им сервилничат и т.н. Всичко това може и да вярно, но за мен е недопустимо да се правят жалки опити за обезценяване на успеха им, да се обяснява как го постигнали само с късмет, как все им връзвало, как нито един от тях не го бил впечатлил със силен мач и т.н.  Такова поведение е комплексарско и е част от причината българският футбол да е на това положение. Когато всеки почне да гледа собствената си паничка, вместо да завижда на чуждите постижения нещата може и да се подобрят. В момента всички други отбори се управляват лошо, некомпетентно и безхаберно. По стадионите няма фенове, към мачовете няма ТВ интерес и за всичко това не е виновен Домусът и проекта му. Ако повече хора, знаеха какво правят вместо само да хейтват, щеше да се получи. Та като цяло, както намирам обясняването, че лудите са кауза и който не ги подкрепя, не е българин за смешно, така не харесвам и обратната крайност, а именно да се отрича, или обезценява успехът им. И като последно поствам част от цитатите на Йовов, за да не съм голословен:

https://www.sportal.bg/news.php?news=638044

Бижутера беше пълен култаж. Това бе най-забавното студио, което съм гледал. Спукахме се компанията от смях. (и то за пълен късмет, щото обикновено студиото ни е през бирата).

Спиртала няма да им го простя как пропуснаха най-големия бисер. На полувремето Лудогорец води с 1-0 и г-н Бижутер ми цепи как "като паднели" (няма ако-мако тука, "КАТО" паднат), нямало "да им се сърдим на момчетата". Цяло второ полувреме го повтаряхме лафа до смРЪт и не ни омръзна.:beer:

И тръпненето в очакване след мача и безкрайните реклами си струваше. Почваме с някакви несловоохотливи опити да похвали тима, мъчи там комплименти, при което млъква неловко за секунда, и ако щете вярвайте, точно в този момент не знам какво ме дръпна за опашката и се обаждам "К'во да кажа" и буквално една секунда след мене чуваме „К’во да кажа”. МАНЯК, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?!?!? Сеирът продължава, нека Павката да отличавал футболистите, той не можел. А на въпроса с цел да се похвали тактическата грамотност в защита от страна на бразилците (което знаем не им е силната страна),  Бижутера Бисера изцепва как не му харесвал тоя стил. Тоя какво очаква Лудогорец да мачка цял мач ПСЖ ли? Вкарваш 2 гола на ПСЖ и ще мрънкаш за атаката им ли бре? Заяде се, че Дяков съжалявал за изпусната победа в последната минута. Да вземели да слязат на земята. Различни мачове ли гледахме, що ли. Как имало логика във футбола и от баланс и късмет разбирал нашия. Аха-аха им пожела да прекъснат серията от лудите, но засега все успешни мачове. Лудницата просто беше. Мачът беше умопомрачителен и това студио ще остане легендарно.:laugh:

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Не е проблема дали са Левски или Каузата. Като виден хейтър и хазартен тип на 99,99% съм убеден, че Йовов се беше набил с много мъжки залог за ПСЖ да пребият Лудогорец. Просто още в началото каза да паднат ПОНЕ с 3-0 усетих залог с -2 гола за ПСЖ. Отделно от това накрая беше присъщото хейтване, след като даден отбор те е издънил, само че е в национален ефир не почна и да ги кълне :laugh: На другия полюс днес беше бате VALUE, който 5 пъти поне каза, че Реал и Дортмунд са Х и накрая доста доволни и подбили с Гибона заформиха сеир.

Що се касае до Лудогорец, не виждам какъв подвиг са извършили и аз. Имаха 2 удара и 100% успеваемост, ПСЖ тотално ги надигра, биха им 20+ корнера, удариха няколко греди и може да сте сигурни, че ако от този мач им зависеше класирането щяха да ги победят с колкото си искат. 

От Лудогорец зависи дали ще погледнат реално на нещата или ще се главозамаят и ще отнесат някоя нова шестица.

• Upvote 1