Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

3 hours ago, Ponetron said:

Аз не казвам, че задълженията са ви много .. просто и вие, както искаха и част от нашите най-големи фракции, заебахте АД-то и си направихте чисто ново. Онова със задълженията си живее още, и кредиторите ше имат да взимат... цял живот. Но не чух  никоя медия да натъртва това през всеки 10 минути както на нас. Аз не ви обвинявам заради това. И аз бих го предпочел, вместо да плащам стари чужди задължения, ама да се правите на невинни е тъпо. При нас може да стават разни законни врътки, но се поемат задължения към Фифа,фафа,фуфа .. и НАП.

Другото с което не съм много запознат, но е доста интересно... Не знам защо си мислиш, че за 4 години ще се качите във "Висшата лига". БФС по принцип приема на редовен конгрес през определени години ново дружество в редиците си. Следващия такъв мисля че им е 2018 ... а като нищо може и да няма насрочен подобен. Все пак с това не съм запознат, а и не знам .. може да сте "приети".

А се замисли .. чисто от "морална" гледна точка. Наистина ли смяташ, че "истинското пречистване" идва като си извървите пътя от селата до А група? По спортно технически причини ли отпаднахте до там, че да е честно да вървите тоя път?

Това се опитах да обясня. Едно е акциите Гигов да ги беше предал на сегашния собственик и той да каже фалираме, взимаме лиценза на Ботевград и т.н. Друго е акциите да бъдат в Касев, който знаеш е ментално нестабилен. Доре беше поискал 3 милиона за тях :D Ако акциите на ЦСКА бяха в подобен тип наистина нямаше да имате друг избор, но те са в Гриша Ганчев. Кредиторите сигурно и на 10-15% да им се изплати ще викат ура, така че задълженията ще спаднат драстично. Това за Висшата лига много зависи от спонсори дали и кога ще се намерят. Хипотетично съществува вариант и тази година Локомотив да участва в Б група и ако се намери друг човек да помага финансово защо още догодина да не е в А? Друг въпрос е, че В група в момента май е по-силна от Б :D Клубът със сигурност е приет за член на БФС, но не помня кога беше. 

В момента някои хора падат изключително ниско и се изсраха на всичко хубаво, което са направили през последните години. И само не ми говорете за морал в България, че ще повърна.

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

U_think_U_Know_Me
On 7.06.2016 г. at 9:23 PM, zvekovicaU said:

никой никога не е пречил да се почва от аматьорите. Спартак Варна и Локо София цъкаха цял сезон по окръжните, жалко че косата не пише вече да каже за на Гигов задълженията. имаш и още една грешка. не знам дали си даваш сметка(по скоро не), но София-град и София-област са две различни неща. това на което си фен ти е представител на София-град и Етрополе няма много общо с него. останалото са пак глупости - единственият законен вариант е оздравяване.

Човеко, аристократичната майна с кристалния дворец под тунела цитира някакъв бистър ум, който твърдеше, че Инквизицията е убила Жана Дарк. Разбери, че говорим за такова високо ниво на "казвачи на истини", че ти си безсилен пред фактите.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

• 4 weeks later...

Случи се нещо знаково в най-новата българска история. Особено в тази от последните години. Демонтиран бе цял един модел, сравним по своята опустошителност само и единствено с турското робство.
Направиха го ЦСКА и Гриша Ганчев. Те станаха първите в тази държава, които не се дадоха на делянпеевщината.Те са първите, които я победиха.
Не се залъгвайте. Корпулентния може да пече паласки в Дубай, но той има толкова много аватари тук, че това все още е НЕГОВАТА държава. Той разпространява вестници, той продава на „Лафка“-та, той свива цигари, той назначава съдии, той строи, а след това и ремонтира пътища, той дава на Опосумите му да пасат, той е БиТиВи, той е „Стандарт“, той е всичко! Както някога Султанът е бил всичко в Османската империя. И за да живееш спокойно в нея плащаш кръвнина.
ЦСКА и Гриша Ганчев отказаха да платят кръвнина на Пеевски! Развяха знамето на Сектор Г и доказаха една стара максима. И най-малката държава е по-силна от най-голямата мафия. Държавата ЦСКА се надигна и успя! Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин. А сега нека заповяда не бай Иван, а Бай Бойко.
И да си върнем България. Видя се, че не е толкова трудно моделът #КОЙ да бъде демонтиран и в политиката, и в икономиката, и в туризма, въобще навсякъде. Просто ти трябват и там един Ганчев и един ЦСКА!
Сега най-тъпото ще е феновете на ЦСКА да се притесняват от подмятанията от Левски. Тъпо е. Там, където някога Крали Марко си е развял х.я и кръстил мястото „Подуяне“, сега си развява тубмака делянпеевщината. Там е адвокатът му, там са феновете му, там е политиката му. Да оригиналничиш с оригиналността на ЦСКА днес е тъпо, когато си Левски на Пеевски. Когато неговата мобилна компания ОФИЦИАЛНО купи публиката на Левски!
Феновете на ЦСКА трябва да са само и единствено горди. Те оцеляха във „В“ група. Нещо повече, показаха, че и там си остават №1. Затова решиха да ги асимилират като „сините“им братя. Е, не направо чрез Пеевски, но през задлъжнелия му Васил Божков. В добавка на двамата подкрепа се хвърли да оказва Кирил Домусчиев. Кой би оцелял, когато срещу него има хора с 20 милиарда!?
Оцеля ЦСКА! Защото е ЦСКА! И защото днес имаше Гриша Ганчев. Останалото е мучене…

Шизофренията в нашия футбол достига застрашителни размери.

Edited by Iceman33
  • Upvote 2

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

U_think_U_Know_Me
On 21.04.2016 г. at 7:54 PM, U_think_U_Know_Me said:

Плот туист: аз съм Боби Перуката, но за да пишеш такова мнение тук, трябва да си го знаел!1!

1 Аз продължавам да не мога да видя драма в това аматьорски отбор да бие отбор от "А" група. Много по-фрапиращи неща са се случвали по света.

2 Държавата не налива. Налива държавно дружество, което си прави реклама и е на много добра печалба. Защо налива може да питаш ръководството на въпросното предприятие.

3 Защото така е преценил. Ботев също игра във "В" група (нещо, за което червените тогава ни се присмиваха), за нас игра Данчо Минев. Не си спомням да сме имали претенции, както между другото и далеч нямахме такова отразяване на чутовните ни срещи срещу разни селски отбори. Тогава съответно и ние бихме отбор от "А" група.

4 По същата причина.

5 Специално единствено Берое се управлява по нормален начин. Пък и по-полека с проверките- да не проверят където не трябва благодетеля на ЦСКА, че да се разбере какъв в действителност е нормалния начин.

6 Берое спечели маса трофеи спрямо финансирането си. Ботев бе в пъти по-добре финансиран, при това с неброени пари, и нищо не направи.

7 Да. Според теб след колко години ЦСКА ще е фактор в А група отново и ще се напълни с цигани от целия свят?

8 Погледни 1

9 Да, настана време за революция и нов не само държавен, но и световен ред след победата на отбора на Гриша Ганчев :D . Бахти превъзбудата, бахти чудото...

Само няколко месеца по-късно официалната група на ЦСКА: Анатолий Господинов, Георги Китанов, Александър Конов, Рафа Перес, Лазар Марин, Стойчо Атанасов, Божидар Чорбаджийски, Пламен Гълъбов, Антон Недялков, Александър Дюлгеров, Красимир Станоев, Кристиян Малинов, Густаво Кулма, Борис Галчев, Йордан Йорданов, Петър Витанов, Никола Колев, Арсенио Нунеш, Диого Виана, Иван Минчев, Самир Аясс, Александър Георгиев, Станислав Маламов, Кирил Десподов, Преслав Йорданов, Георги Минчев.

Като махнем част от клошарите (Лазар Марин? гг силни селекции от най-слабия отбор в А група правите, ако не броим Минчев, щото той все пак игра в отбор, който практически отпадна от групата :D ) получаваме отговора на въпроса за "местните момчета" дето наложително трябвало да получат място в национала, защото ЦСКА е институция и тн и тн.

Вече имаме три опорни точки на "казвачите на истини":

1 Налагане на местното момче Диого Виана

2 Да отмъстим на Инквизицията за Жана Дарк

3 Да бутнем всички паметници на Бенковски и да ги заменим с такива на Гриша Ганчев- човекът, дето честно финансира целия си бизнес :(

Edited by U_think_U_Know_Me

Една от опорните точки да се оправи държавата ни трябва да бъде футбола да бъде забранен със закон.

Ох, не се издържа вече. С тия декларации и на едните, и на другите някой ден ще пострадам сериозно, особено като чета за "бай Иван", Бенковски и още повече за Бойко и Гриша Ганчев в тези роли. Пеевски като падишаха също е доста силен де. Смилете се и предупреждавайте, бахти.

А в крайна сметка и не знам защо е целият този цирк. Ганчев като шеф на Литекс може да си преименува отбора и на Барселона ако иска, а за цвят на екипите може да ползва и шареното Pride знаме без проблем. Пак е негов избор и евентуално там на маркетинг отдела. То всъщност имаше една Барселона от някакво софийско село в долните дивизии вече, така че няма да е прецедент. Ако трябва да съм честен и аз май повече харесвам червеното от оранжевото, ама все пак ми е странно отбор с 4 титли тепърва да си сменя екипа така кардинално. :) 

Не искам да обиждам някой от форума, ама който взима навътре българския футбол има сериозни трески за дялане в самия себе си... Я сега си представете Челси да се пишат Арсенал-Лондон АД и да се пуснат с червено-бели фланелки, за да преебат кредиторите? А? :D А после от FA да създадат нов Ultra premiership с 29 отбора, от които 3 се казват Арсенал, докато Мансфийлд влиза автоматично, щото прожекторите на стадиона са насочени правилно като ъгъл спрямо Хеопсовата пирамида?

Всички са големи моралисти. Всички се сетиха да говорят за МОРАЛ, когато се дължат 1 милион евро на ТЕНГАРИНЯ и Сержиньо (тоя поне участва в клип на Емилия... запомнящо се). Всички дето спаха докато Божков продаваше титли. Всички дето спаха, когато някой натресе собственици на ЦСКА да са... ТИТАН?! Всички дето спаха при милионите откраднати от Лупи и хората около него.

И поне Гриша Ганчев е по-черен от дявола, сигурно Домусчиеви, Марешки, Коко, Цецо Василев, Боко, Пеевски, ВенцЕслав Стефанов, ТИМ, Гигов, Галя Топалова (wtf?!), Георги Илиев и други "ангели" вкараха по-чисти пари по по-чист начин в българския "футбол".

Не одобрявам "хибрида" особено, ама откъде се навъдиха толкова моралисти в тая държава се пита в уравнението?

Другия въпрос е защо има фенове на "сините", които стъпват във волейболната и баскетболната зали на отбора? Там дружествата одавна фалираха, там нови дружества одавна се направиха, там новите дружества директно влязоха в Суперлигата и НБЛ.... ама кредиторите на ЦСКА (Тенгариня и ко.) са по-важни от задълженията към държавата на гореспоменатите клубове :).

^ Викаш щом другите отбори са нечисти значи къде толкова е проблемът да има още един такъв? :D Не ме изненадва де, доста типично балканско мислене си е "те ебаха майката на държавата, аз тука сто часа кошче да си изхвърля обелките от кренвирш ще търся, как па не". 

И същото по отношение на мисленето "щом кредитор е някъв мангал там не виждам проблем да остане с пръст в гъза". Живи и здрави, много успехи в новата колосална първа висша "А" елитна група или каквото е там и дано още тая година вземете 5-тата ви титла. А Левски им пожелавам пък най-накрая да си получат сектора на стадиона, нищо че като видиш обстановката около самия стадион осъзнаваш, че правенето на сектора е като да си лакираш ноктите докато кръвта ти изтича от някоя артерия. Лудогорец всяка година са на косъм Домусчиев да се разсърди и да сиктироса "проекта", та единствено можем да им пожелаем да не стане с гъза нагоре някоя сутрин през идния сезон, че ще 'ойдат и футболисти, и кренвирши по трибуните вкупом. 

• Upvote 3

Добре де, виждам че разбираш доста повече от мене ще те питам няколко въпроса:

1-ви (личен): Къде беше ти когато Тити ( ;( ) правеше новия баскетболен Левски, да обясняваш как парите трябва да се погасят?

2-ри (личен): Къде беше ти когато Данчо Лазаров озакони и вкара в Суперлигата Левски Бол, да обясняваш как парите трябва да се погасят?

3-ти: Кой трябва да изплаща заплатите на Бернардо Тенгариня, Сержиньо, Уилям Тиеро и т.н? ЦСКА - нали. Ама защо те нямаше да кажеш на първия или третия месец, че ЦСКА трябва да ги изплаща, а те има на четвъртата година, след като са се натрупали предостатъчно лихви след управленията на "Титан АС" и "Лира Инвестмънт" и ЦСКА дължи на тия пичове 1 милион евро? Живи и здрави да са, всеки работи, за да си вземе заплатата, само че, мен лично не ме вълнува на кой имат да дават пари Митко Борисов или Сашо Томов.

4-ти: Колко ТИТЛИ (виждам, че добре ги броиш) има дружеството, което в момента е работодател само и единствено на Дора Милева и Паслар?

А за балканското мислене се извинявам най-искрено, в другия живот ще предупредя майка ми да ме роди НА ЗАПАД. Но в среда, в която всеки си прави каквото си иска ("спорта" в България) да ми говориш за морал и балканско мислене само когато става въпрос за ЦСКА е смешно.

Като сте съпричастни със задълженията на Борисов, Иванов, Митал и Томов им помагайте, ЦСКА не е задълженията на споменатите!

И не ми пожелавай титли, по-горе споменах, че не одобрявам "новото" дружество, просто ми е много интересно как винаги като стане въпрос за ЦСКА и се пълни със Спортал-разбирачи навсякъде.

Edited by goldberga
U_think_U_Know_Me
10 minutes ago, goldberga said:

1-ви (личен): Къде беше ти когато Тити ( ;( ) правеше новия баскетболен Левски, да обясняваш как парите трябва да се погасят?

2-ри (личен): Къде беше ти когато Данчо Лазаров озакони и вкара в Суперлигата Левски Бол, да обясняваш как парите трябва да се погасят?

3-ти: Кой трябва да изплаща заплатите на Бернардо Тенгариня, Сержиньо, Уилям Тиеро и т.н? ЦСКА - нали. Ама защо те нямаше да кажеш на първия или третия месец, че ЦСКА трябва да ги изплаща, а те има на четвъртата година, след като са се натрупали предостатъчно лихви след управленията на "Титан АС" и "Лира Инвестмънт" и ЦСКА дължи на тия пичове 1 милион евро? Живи и здрави да са, всеки работи, за да си вземе заплатата, само че, мен лично не ме вълнува на кой имат да дават пари Митко Борисов или Сашо Томов.

4-ти: Колко ТИТЛИ (виждам, че добре ги броиш) има дружеството, което в момента е работодател само и единствено на Дора Милева и Паслар?

А за балканското мислене се извинявам най-искрено, в другия живот ще предупредя майка ми да ме роди НА ЗАПАД. Но в среда, в която всеки си прави каквото си иска ("спорта" в България) да ми говориш за морал и балканско мислене само когато става въпрос за ЦСКА е смешно.

Като сте съпричастни със задълженията на Борисов, Иванов, Митал и Томов им помагайте, ЦСКА не е задълженията на споменатите!

И не ми пожелавай титли, по-горе споменах, че не одобрявам "новото" дружество, просто ми е много интересно как винаги като стане въпрос за ЦСКА и се пълни със Спортал-разбирачи навсякъде.

Ако на първите два въпроса отговорът е: бъркал си е в носа какво следва от това? Всеки трябва като лъв да брани правдата в държавата, за да има право да се подиграва на селски тарикати и защитаващите ги "казвачи на истини" ли? Плс, дай някое историческо сравнение колко е велик ЦСКА, до този момент имаме 2- кое от кое по-впечатляващи.

За третия въпрос, за да разбереш колко е абсурдно мнението ти, предлагам да замениш ЦСКА с Еконт. Едни лоши работници влизат в конспирация срещу Еконт и си искат заплатите, когато са начислени лихви? Тъжно? Къде беше ти (личен въпрос? :( ), когато бедните гръцки мошеници бяха съдени от шивачки, за да могат злите провокаторки да си вземат минималните заплати ?

Има всичките ви титли. От сърце ви пожелавам Европа да ви изхвърли административно, за да може перукан да създаде "турбо велика лига" догодина. Ако не друго, поне искам да се посмея. Само да попитам: нали ЦСКА, подобно на Левски, са "сами срещу всички" ? :(

• Upvote 3

1 hour ago, goldberga said:

1. Не гледам баскетбол различен от NBA и супер рядко някой много важен европейски мач и не знам какво се случва с баскетболния отбор на Левски, но ми е все тая, ако ще и просто да ги закрият. Тити го знам от разни риалитита предимно. Не спечели ли това със стажантите на Шарлопов той? Или беше 100 кила?

2. Данчо Лазаров не знам кой е или поне не се сещам на момента. По отношение на "Суперлигата", освен ако това не е някой нов формат на БФС за това, дето уж трябва пирамидално погледнато да е първо ниво на българския футбол - не ме интересува.

Ако все пак реално задаваш въпроса къде съм бил физически кажи точни дати и евентуално ще ти дам доказателства в кой град/страна съм се намирал. Като цяло съм отворен към даването на отчетност. Но отговорът на U_Think за бъркането в носа е почти сигурно верен де.

3. Който е поел задължението да им ги плаща, той. В случая това е бил клубът. Дали е бил представляван от Данчо, Манчо или Ганчо клубът към този момент и въобще кой какви постове е заемал в него в момента на подписването на договори с тези играчи - няма значение, така че последното ти изречение е точно "абе знам, че по правило не е така, ама ме устройва да е така, така че си ебете майките".

4. Паслар беше някакъв борец, а Дора не вярвам да е някакъв особен спортист, но така или ианче личните им качества нямат значение тук. Автентичното ЦСКА има 30 и колко там бяха (най-много в България), преименуваният Литекс има 4-те титли от периода си в Ловеч. Не виждам защо се спори по въпроса, не съм чул някой да иска да си присвои титлите на отбора на Ганчев. А и би било нагло да го правят, кой каквото си е спечелил - това си е.

А тук е интересен въпросът с легендите. На единия отбор са Стоичков, Якимов и пр., на другия - Албан Буши.

И аз вярвам в преражданията, успех в другия живот. :) Но сериозно казано мнението ми за морала в българския футбол не е просто по отношение на цирковете с ЦСКА. Ти обаче като фен на ЦСКА, дето иска всичко да е наред там и дето чете декларациите за борбата на "Бенковски" срещу гадния тиранин ясно защо се жегваш. Сигурно и някой левскар като прочете ирониите за елитния им сектор на фона на порутения квартал около псевдо-стадиона ще се издразни, ама нормално е емоциите да са ту надолу, ту нагоре. А Спортал не чета, ама ако мислят като мен евала им правя, смисъл бих им вдигнал тост ако бяха на съседната маса.

5 hours ago, goldberga said:

Като човек компетентен по първия въпрос ще ти кажа, че това е всеобща практика. Друг е въпроса, че при Левски сумите бяха нечовешки. Същото в момента правят и Черно море с между 1 и 2 милиона задължения. http://www.sportal.bg/news.php?news=611238 ето и линк. Фалираме стария клуб, момчетата, които месеци наред си рискуваха здравето за без пари - да го ду.ат. Няма да се правя на светец и ще призная, че абсолютно същото се случи и в любимия ми Спартак Плевен на баскетбол. Общината гласува "крупните" 50 000 лв помощ за клуба, но тъй като то е с огромни запори - токът в залата не е плащан от поне 2-3 години и т.н. Та понеже тези пари нямаше как да влязат в клуба той също си смени регистрацията. 

Изобщо в баскетбола ни е пълна помия, не може да се съберат 10 читави отбора, които да направят едно поне полуприлично първенство. Жените и втората ни дивизия пък се ползват само и единствено за хазарт и залози. 

За третата точка - Защо не ревахте, когато тези договори бяха сключвани. Защо тогава нямаше "Вън боклуците от ЦСКА"? Или ще отречеш, че половината ви фракции бяха на заплата? И когато хранилката спря изведнъж станаха пернишки боклуци. В момента не мога да намеря интервю не на Борисов, а на другия един дебелак от Титан, в което обясняваше по колко и на кого се е плащало да подкрепя ЦСКА. 

MJ, поне ти разбра за волейбола и баскетбола... не сме най-черни в цялата държава, извинявам се.

Аз ревах още от идването на "Титан АС", а ако питаш за фракциите на Дучето не мога да ти отговоря, тва че те са взимали пари от Титан, Волен и т.н. не е проблем на сектор Г или феновете на ЦСКА.

Loop, на първите два въпроса се справи с 2. На 4-тия пак имаш грешка - шибаната ФИРМА (от 1999г.), която представляваше ЦСКА като футболен клуб имаше 3 титли. 2003,2005 и 2008 с точност.

А за третия въпрос явно само аз мисля, че неморалното идва още от натрупването на маса задължения без реакцията на никой, за да се стигне дотук. Сигурно е моя грешката.. сигурно трябва да се намери един Флорентино Перес, който да дойде и с магическа пръчка да цъкне 20-30 милиона лева (А за напред ще излизат и още) и това толкова важно дружество да оцелее.

U think, толкова сме сами срещу всички, колкото ти си ми забавен.

Майна, не си на ниво да пишеш 2-ки. Дори съм те пощадил да не коментирам как мяташ думи, чието значение не знаеш като "погасяване" на пари и даже "фирми". Та защитавай си прекръстения на ЦСКА-София ЕАД любим Литекс, проблем няма, но по-кротко с оценките на другите във форума. 

• Upvote 5
U_think_U_Know_Me
On 2.07.2016 г. at 8:23 PM, goldberga said:

U think, толкова сме сами срещу всички, колкото ти си ми забавен.

Личен въпрос: мислиш ли, че ю тинк насра като някой путянци след тази зловеща затапка?

Личен въпрос: по скалата от 1 до 10 колко точно "казвач на истини" си?

Личен въпрос: твоето мнение по-ценно ли е от закона? Ако "да", то това на кой от трите неща се дължи:

А) ЦСКА е институция и трябва специално обгрижване, каквото винаги е имало.

Б) ЦСКА е сам срещу всички, това е един отбор на дисиденти, на борци срещу режима, които са страдали през цялата си история. Страдат и днес с Перукан, който направи ново първенство  за тях, но е възможно синята директива да им попречи да играят в Европа.

В) ЦСКА, подобно на Левски, са кухи спортни дружества, останки от соц-а, управлявани са лошо, законът е погазван многократно, защото са галеници на властта, законът ще продължава да се погазва, защото такъв е българският манталитет.

И за да не се чувстват сините преатели неспоменати: в историческите книги за "Левски" и те винаги са "сами срещу всички", бесни опозиционери на всеки режим и тн. Същевременно обаче, те са видни аристократи, показвайки снимки на Борис Трети на техния стадион като фен. Та като цяло "казвачите на истини" от другата страна на същата монета очевидно са имали за фен цар, който обаче е оказвал натиск на футболния съюз решенията да са срещу тях. Това перфектно се връзва с факта, че адвокатът на Пеевски няма нищо общо с Пеевски.

Абе, като цяло ситуацията е изключително лайняна, патова отвсякъде. За жалост футболът се превърна в бизнес и навсякъде се говори повече за мутренски конфликти на интереси, дружества, фалити, кражби, мафия и т.н., повръща ми се вече.

Edited by Mom4u
  • Upvote 3

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

Утхинк, не зачервявай ве?

Снощи прочетох, че май Вилката Вуцов ще ни става спортен директор. Обобщение - ЕЙ СА СИ ИБА ПУТИТО!!!

• Upvote 1

35izpu1.jpg

Още от дете

Литекс запали моето сърце

Още от дете

Съм от Чавдар Етрополе

Поздрав за припознавачите.

U_think_U_Know_Me

http://www.sportal.bg/news.php?news=613509

НЕЕЕЕЕ...ИЗРОДИТЕ ОТ ФИФА СА ВЛЕЗЛИ ПОД ВЛИЯНИЕ НА ДЪЛГАТА ГОВЕЖДА РЪКА...Без подигравки с ИНСТИТУЦИЯТА да не кажа няколко истини!1!

Някои въпроси стават все по-актуални:

9. БФС и държавата отчитат ли факта, че сблъсъкът Берое - ЦСКА бе много повече от обикновен мач и звучен шамар от страна на армейците към двете институции?

• Upvote 2

On 7/8/2016 at 6:56 AM, hollow said:

Още от дете

Литекс запали моето сърце

Още от дете

Съм от Чавдар Етрополе

Поздрав за припознавачите.

Много силно, брат! 

35izpu1.jpg

Вече сагата с ЦСКА е към своя край. Най-вероятно Божков ще оттегли оздравителния си план, а на Гриша Ганчев няма да бъде приет. Предполагам повечето фенове тук се радват, но според мен в дългосрочен план това ще навреди доста на ЦСКА. Армията ще бъде пълна на 23 юли на мача с Удинезе, в това не се съмнявам. Ще бъде пълна и първите мачове и като поотмине малко еуфорията ще видим дали наистина толкова голяма част са припознали този вид на ЦСКА. Изредиха се маса фен клубове да изразят подкрепа - кой от Хисар, кой от Сепарева Баня, които едва ли ходят по-често от веднъж годишно. Преди минути се видях с един познат, който смея да кажа, че е болен фен. Момчето се разплака, защото ЦСКА вече го няма. Просто каза, че повече на мачове няма да ходи никога, а за него знам в какви условия е ходил за привидно незначителни мачове на ЦСКА от Плевен до София. 

2 hours ago, MJ23 said:

Преди минути се видях с един познат, който смея да кажа, че е болен фен. Момчето се разплака, защото ЦСКА вече го няма. Просто каза, че повече на мачове няма да ходи никога, а за него знам в какви условия е ходил за привидно незначителни мачове на ЦСКА от Плевен до София. 

13620033_1356752967674665_42417111274350

Това ли е твоя познат?

• Upvote 2
  • 4 weeks later...