U_think_U_Know_Me Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Инквизицията е запалила Орлеанската дева? Добре, харесва ми, похвални "казвачи на истини" цитирате. Има права пропорционалност: колкото е по-тъп един човек, толкова по-силно иска да каже каква е единствената и безпогрешна теза. Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
Radox Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 По темата за българският футбол ще кажа само едно - напоследък едни професионални бетъри ми разкриха една истина за залозите, за която бях сляп дълго време - че отборите, които се борят да не изпаднат, е невъзможно да да загубят или са направят хикс в края на първенството! Много е успешна тази стратегия и съм много напред от нея. Ето защо ви препоръчвам победи на Монтана като гост срещу Локо Пловдив и Славия в последните кръгове! Коефициентите са доста големи, а Монтана просто няма как да не победят, като се борят да не изпаднат. Също така препоръчвам Над 6,5 гола и в двата мача, защото ще се раздадат до край. Заложил съм ги с по 500 лева и двата. Успех! :) ShwN and Mom4u 2 Quote Link to comment
Mystery Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Недей бе, човек! Монтана имат 12 загуби в последните си 14 гостувания на софийски отбори, а в Пловдив Локо им вкарва средно по 2 гола на мач в последните 18 двубоя. Ама ти си знаеш де. MJ23 and Einas 2 Quote Link to comment
Radox Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 19 minutes ago, Mystery said: Недей бе, човек! Монтана имат 12 загуби в последните си 14 гостувания на софийски отбори, а в Пловдив Локо им вкарва средно по 2 гола на мач в последните 18 двубоя. Ама ти си знаеш де. "Най-лошото, което може да се случи на човек, който няма понятие от залози, е да му излезнат по случайност няколко мача подред." (Пауло Коефициентельо) Mom4u, Flam3, MJ23 and 2 others 5 Quote Link to comment
Mystery Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Аз от залози не разбирам, но разбирам от футбол. При теб е обратното. Rock and soccerav 2 Quote Link to comment
Radox Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) 11 minutes ago, Mystery said: Аз от залози не разбирам, но разбирам от футбол. При теб е обратното. Така е, няма как да не се съглася - а самият връх на задълбочените футболни познания съм чувал, че е "Лудогорец - Пирин ша е гол-гол чуек, усещам га!" Edited May 12, 2016 by Radox Quote Link to comment
Flam3 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Radox, тоя сезон май никой няма да отпада, та май ти е грешна системата Rock 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Велика тема. Човек и да не е от bwc може да ревне от споровете тук. По темата - Скрийте се с тия Левски, ЦСКА, догодина Белите Орли се завръщат във В група, а скоро и в Б. Bastian and Radox 2 Quote Link to comment
Radox Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) 30 minutes ago, Flam3 said: Radox, тоя сезон май никой няма да отпада, та май ти е грешна системата Няма значение. Важното е да е отборът да е близо до дъното. Само тогава се активират магичните сили, които го карат да печели абсолютно всеки мач! По принцип не трябваше да ти го разкривам, защото това е информация, която я знаят само футболните експерти, но айде от мене да мине. Edited May 12, 2016 by Radox ShwN and Flam3 2 Quote Link to comment
Bastian Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Който е гледал Монтана-Черно море знае. Дадоха на Черно море дузпа в края и стана 2-2 и след това няма такива куриози в наказателното им поле.. те по 3-ма от Морето гледат топката съдията вдига засада...Добре, че поне сами си я вкараха. MJ23 1 Quote Link to comment
Mystery Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Важното е, че Севиля и Виляреал са уникални домакини и няма как да паднат от Гранада и Депортиво. Einas 1 Quote Link to comment
tker 17-0 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Току-що се прибирам от финала за купата и искам да споделя емоционалните си впечатления: 1. Най-напред искам да честитя купата на всички армейци във форума! С оглед на развитието на финала, смятам че е заслужено. Надиграхме Монтана през цялото първо полувреме, като тяхната първа възможност беше от фаул в 45 мин. В началото на второто, също бяхме по-добри и пропуснахме шансове за убиване на интригата. Нашите свършиха силите около 65 мин и нормално ни понатиснаха, но имаха само 1 отменен гол и няколко полуположения. 2. Атмосферата на стадиона беше уникална. Аз бях в сектор В и не съм седнал и за секунда, както беше и в целия сектор. Пееше се през голяма част от времето, а хореографията на агитката беше страхотна. Важно е да отбележа, че поне аз не забелязах да се случват някакви глупости. До мен беше пълно с жени, деца и хора от всякакви възрасти, които бяха дошли да подкрепят отбора. 3. В автобуса на връщане, се бяхме събрали група от стадиона и се получаваха брутални скандирания, като бих наподобил групичката, която се събрахме, на публиката от Raw After Mania. Изобщо такива мачове могат да върнат хората по стадионите и да предизвикат интерес в телевизиите. Усещането да видиш как любимият отбор печели купа пред 35 000 свои фенове е невероятно, особено за отбор от В група. Последното, което ще напиша, може да не се хареса на някои хора във форума, но според мен днес доказахме, коя е най-добрата публика в България! goldberga, Rock, Ponetron and 4 others 7 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 (edited) Живи и здрави и честито. Реално ако съдията със Септември София беше адекватен още тогава в 94 минута трябваше приказката да свърши, но здраве да е. Отдавна съм казал, че футбола в България е тумор пречещ на другите спортове да се развиват. пп - Ето и ситуацията за която говоря на 04:04 атаката. Edited May 24, 2016 by MJ23 Berbatov 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 http://plevendnes.com/stadion-belite-orli-balgarskiyat-futbol-v-prehod/ Quote Link to comment
itzo1994 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Quote Официално новият формат на "А" група ще бъде с 14 отбора, а наименованието на първенството ще е Първа професионална лига. След изиграването на 26 кръга първенството се разделя на първа шестица и втора осмица. Първата шестица в още 10 мача определя шампиона и участниците в евротурнирите. Втората осмица се разделя на две групи, като в едната влизат 7-ият, 9-ият, 11-ият и 13-ият в класирането, а останалите ще са в другата. След това те играят по 6 мача и започват плейофи. Първите два от всяка група определят след 1/2-финали и финал отбора, който играе в един мач за място в Лига Европа с последния от тези, които имат право на участие в турнира. Третият и четвъртият от групите пък ще определят изпадащите и тези, които ще отидат на бараж. Новият формат ще има един изпадащ и два баража срещу втория и третия от "Б" група. В новата Лига участие ще вземат следните отбори - Левски, Лудогорец, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Берое, Славия, Черно море, Монтана, Пирин, Дунав (Русе), Верея, Локомотив (Горна Оряховица), Нефтохимик и ПФК ЦСКА-1948 АД, който е прекръстеният Чавдар (Етрополе), закупил впоследствие четирикратния шампион на България Литекс. Вече бившата "Б" група ще се казва Втора лига. Звучи объркано, но излиза, че и отборите след 6-тото място могат да се борят за Лига Европа, което според е добре, няма да има протоколни мачове към края на сезона. Berbatov and Rock 2 Quote Link to comment
Monteso Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) 1 hour ago, itzo1994 said: Звучи объркано, но излиза, че и отборите след 6-тото място могат да се борят за Лига Европа, което според е добре, няма да има протоколни мачове към края на сезона. И кое му е доброто ? Класираш се шести със зор в редовния сезон. Пращат те да играеш с всички гнусни съдийски отборчета от София+Лудогорец, заради които впрочем измислиха ново първенство, само и само да ги има на картата! Въпреки всичко успяваш да се пребориш и стигаш до последното място, което дава място в ЛЕ(4-то, 5-то което дойде). И вместо да играеш в Европа те пращат на бараж с някой който цял втори полусезон е биел като камбана Пирин, Монтана, Верея и разни други умрели отборчета... Не разбраха ли, че с тая малоумна плейофна система НЕ СТАВА! Връщай още два регионални отбора с история да станат 16, и ги пускай да играят по два пъти. Това ти е първенството. Стадионите навсякъде ще са пълни когато идват "именитите" шопски тимове, защото всеки мрази политическите футболни недоносчета. Отделно отборите няма да се срещат по безброй пъти, и на хората няма да им писне да гледат едни и същи малоумни мачове. Понякога се чудя дали на тоя капут мозъка не му се е запалил от перуката, че заедно с подчинените си измисля тия малоумщини!? Edited June 7, 2016 by Monteso Loop, Brock_Lesnar and MJ23 3 Quote - Link to comment
zvekovicaU Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Quote ПОЗИЦИЯ НА ЧАСТ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА По повод постоянно увеличаващия се брой "дружества", имащи в името си ЦСКА, искаме да заявим следното: Нашата позиция остава категорична и непроменена спрямо месец юни на миналата година - ние сме твърдо против "сливането", "преименуването", "взимането на лицензи" и т.н. на други клубове и представянето в последствие на получилото се ново "нещо" за ЦСКА. Абсолютно без значение е как се казват тези клубове, в кое ниво на футбола се състезават, от кой град са и какъв е цветът на екипите им. За нас такъв нов "клуб" няма да има нищо общо с ЦСКА и ние няма да го подкрепяме на стадиона! Излишно е да повтаряме мотивите си за пореден път в рамките на по-малко от година - тук нещата опират до принципи и коренно различен начин на мислене, а онези, за които ЦСКА е само "А" група, купи и медали, никога няма да ни разберат. Преди около десетина дни, по време на финала за купата на България цялата страна видя какво означава ЦСКА. Нашият клуб е неделима част от живота на хиляди българи, нашият клуб е огромна част от историята на българския футбол. ЦСКА не може просто с лека ръка да бъде заличен или заменен с "нещо" друго. Призоваваме всички, от които зависи бъдещето на ЦСКА, да впрегнат сили в оздравяването на сегашното дружество. За нас не е от значение кой ще се заеме с тази задача - всички писания по наш адрес, обвиняващи ни в определени пристрастия, са абсолютна клевета. Единственото, което ни интересува, е ЦСКА да продължи да съществува! Напълно наясно сме с тежкото положение на ПФК ЦСКА АД, но вече година вървим по този път и през това време видяхме, че другите приемливи варианти или са невъзможни, или вече е много късно за тях. За нас единствената останала опция е да се оздрави ПФК ЦСКА АД! "Офанзива", "Червен Младост", "Армейци Смолян", "Разлог" ("Югозападна Офанзива"), "Малките свине", "UltraSSandanski", "Червени шопи" - Елин Пелин, "Ултрас Плевен", "Command Yambol", "Армейци Троян", "Русе брани ЦСКА" и много други привърженици, които не членуват във фен клубове и фракции. единствените, които по някъв начин мога да нарека достойни. схвн да взима пример от тея маняци, а не от промити мозъци и аутисти като дърпатката, ГА и всичките там селяни с по 2 мача в годината, любители на купи и титли Quote Link to comment
ShwN Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Ако има някакъв шанс отбора да бъде оздравен, щеше да бъде направен и това е желанието на всеки един. Аз знам, че вероятно няма да съм обективен, ама помня кви помии бяха при Божков, помня какви времена настъпиха и след това. Точно затва не ми пука на кой на мястото ще играем, стига всичко да е законно. Ганчев е единствения лъч светлина, а точно тия маяци преди 3 години сами казаха, че ни взимат лиценза, ама да не се притесняваме, щото ще играем с този на Литекс и посрещнаха Стоичков на първата тренировка като бог. MJ23, Ponetron and VSB 3 Quote Link to comment
zvekovicaU Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 ми то там е работата, че няма абсолютно нищо законно. първо на първо, няма как Литекс да бъде върнат в А група, след като един път са били наказани и решението е влязло в сила. какво да кажат маняците от Поморие примерно или всеки друг останал отбор от Б и А група? второ, Етрополе могат да играят само и единствено на майка си в путката, тъй като нямат професионален статут. трето, името и седалището на Литекс не могат да бъдат сменени. понеже виждам, че споменаваш Металик - Сопот е град от област Пловдив, именно и за това беше потърсен контакт с тях, започна се чисто и коректно от аматьорските групи. юридически - при БПФК се влива друг отбор(съответно историята се запазва), докато в този случай нещата са: собственик на клуб от държава в третия свят изведнъж се събужда сутринта и решава да преименува клуба(от Литекс на четирибуквието). освен тва вече не го кефи да играе в Ловеч и ги мести в друг град. по случайност ги мести в София, където играят на друг стадион, на отбор който е в тежки финансови затруднения и предстоящ фалит. съвсем случайно този фалиращ отбор носи същото име, същата емблема, име и история. е да ви еба майката, прекалено много дупки и нарушения станаха. U_think_U_Know_Me, Iceman33 and THE ENEMY 3 Quote Link to comment
ShwN Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Миналата година умишлено след като бяхме изпратени във В с всички задължения бяха променени правилата така, че да не може да се започне чисто и коректно от аматьорските групи както при вас. От месеци знам, че БФС не са давали друга възможност, освен сливане с Литекс. Чавдар е използван, защото е в Софийска област. Ponetron, HEIDENREICH, MJ23 and 1 other 4 Quote Link to comment
zvekovicaU Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 никой никога не е пречил да се почва от аматьорите. Спартак Варна и Локо София цъкаха цял сезон по окръжните, жалко че косата не пише вече да каже за на Гигов задълженията. имаш и още една грешка. не знам дали си даваш сметка(по скоро не), но София-град и София-област са две различни неща. това на което си фен ти е представител на София-град и Етрополе няма много общо с него. останалото са пак глупости - единственият законен вариант е оздравяване. U_think_U_Know_Me and MJ23 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) Това ЛОко сф, което рита по селата няма нищо, ама НИЩО общо с онова с милионите задължения. Но на тях никой не им търси морал Или да заебеш отбор с милиони задължения и да си направил чисто нов със същото име е по-морално от това новия ти да поеме част от задълженията ... които дори ТИ не си натрупал. ? Edited June 7, 2016 by Ponetron Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
MJ23 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 4 hours ago, Ponetron said: Това ЛОко сф, което рита по селата няма нищо, ама НИЩО общо с онова с милионите задължения. Но на тях никой не им търси морал Или да заебеш отбор с милиони задължения и да си направил чисто нов със същото име е по-морално от това новия ти да поеме част от задълженията ... които дори ТИ не си натрупал. ? Само недей да сравняваш Локото с ЦСКА, моля те Гордея се, че любимия ми клуб е абсолютната противоположност на Левски и ЦСКА. Аз съм предоволен от това, което се случва в Локомотив. Първо задълженията са несъизмерими. Много неща се изписаха, но доколкото знам истинските задължения на Локомотив не са 1-1 и нещо милиона, а около 3. Това го признавам, защото държа преди всичко на истината и да бъда коректен. Що се касае до вариантите - тук не бяха много. Ако си спомняте първото нещо, което се опита онзи боклук гигов да направи е, ако случайно бяхме взели лиценз да ни преименува на ЦСКА, както стана сега с Етрополе или Литекс. Е не се получи. За да се отърве от дружеството с тези милиони задължения той го прехвърли на двама видимо психичноболни хора само за да каже гордо - БЕЗ МЕН ЛОКОМОТИВ ГО НЯМА. Е да, но Локомотив го има и е по-жив от всякога. За времето, в което цъкахме по села и паланки около София се изградиха два терена. Без мрънкане за базите (Дайте ни Панчарево, Върнете ни стадион Раковски), без помощ от държавата. Всичко бяха лично извадени пари от собственика Иван Василев + помощта на Актавис, която пое ангажимент към школата. Резултатите вече започват да се виждат, а тепърва ще стават все по-видими, когато Локомотив започне да побеждава наред при юношите. В събота е имало турнир в Монтана за деца родени 2005 година, който Локомотив печели след победи над Спартак Плевен с 5-1, Левски 4-0 и на финал над ЦСКА 5-2. Ето това за мен е повод за гордост, да се създават млади деца, които да знаят какво е Локомотив и след време с отглеждането на такива деца и продажбата им клубът да се самоиздържа. А не утре Тонев да напусне и да не знаем ще ни има ли, Гришата да го пречукат и да се чудим какво да правим и т.н. и т.н. Няма да давам наклон на х.я на никого, но за мен пътя, който любимия ми клуб е избрал е най-правилния. Аз не съм за купи, за успехи и т.н. Много по-горд ще се чувствам утре, когато подкрепя любимия си клуб в "дербито" с Костинброд, отколкото при не малко от победите в ерата Гигов. пп - Снимката е нагледно доказателство за това какво се свърши за 1 година в този клуб. Занемарената сгурия в какво се превърна. itzo1994 and Flam3 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Аз не казвам, че задълженията са ви много .. просто и вие, както искаха и част от нашите най-големи фракции, заебахте АД-то и си направихте чисто ново. Онова със задълженията си живее още, и кредиторите ше имат да взимат... цял живот. Но не чух никоя медия да натъртва това през всеки 10 минути както на нас. Аз не ви обвинявам заради това. И аз бих го предпочел, вместо да плащам стари чужди задължения, ама да се правите на невинни е тъпо. При нас може да стават разни законни врътки, но се поемат задължения към Фифа,фафа,фуфа .. и НАП. Другото с което не съм много запознат, но е доста интересно... Не знам защо си мислиш, че за 4 години ще се качите във "Висшата лига". БФС по принцип приема на редовен конгрес през определени години ново дружество в редиците си. Следващия такъв мисля че им е 2018 ... а като нищо може и да няма насрочен подобен. Все пак с това не съм запознат, а и не знам .. може да сте "приети". А се замисли .. чисто от "морална" гледна точка. Наистина ли смяташ, че "истинското пречистване" идва като си извървите пътя от селата до А група? По спортно технически причини ли отпаднахте до там, че да е честно да вървите тоя път? VSB 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Recommended Posts