parcaleste Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 "Държавата" на филмите. Mom4u 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Ти остави филмите, ама ако оставят тоя мач само с частна охрана и забранят шествието на папагалите, не бих искал да съм в Пловдив в неделя StreetGloW 1 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Споко, бухала е стюард там, всичко ше е наред. Mom4u, Marin and Rock 3 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Най-интересният кръг от началото на сезона се oчертава. Ще влезе ли Левски в шестицата или Ботев ще бъде този отбор ? Не ми се ще да им лягаме, но от друга страна сме в толкова слаба форма последния месец, че като нищо да ни бият и с игра. dadoktor and Rock 2 Quote Link to comment
Radox Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Ай стига с тия драми... Левски и да влезе и да не влезе в шестицата се тая. Нямат шанс да изпаднат, нямат шанс и за титлата. Даже във втората шестица ще им е по-добре, че ще играят със смешници Rock 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Абе, евентуално тяхно оставане във втората шестица ще ги тласне много назад и откъм приходи, и откъм посещаемост, ще трябва да разтрогнат с половината отбор, че от чужденците им не виждам кой ще остане да цъка само с Марек и Аскуу. От друга страна и Гела ще загуби приходи от телевизията си, все пак говедата са отборът с най-голяма зрителска аудитория в България, заедно с ЦСКА. Rock 1 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Ти какво искаш ? Да го духаме ние, или да запазите шансове ? Quote Link to comment
ShwN Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 ^Да не биете Марек. Mom4u, Rock, xkk and 3 others 6 Quote Link to comment
JingieBY Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Ако някой от ръководството в ЦСКА - треньори, директори, футболисти и т.н. се опита да легне или дори си помисли за полягане на жалтити или на който и да е, ще им се стъжни. ... Или поне така се надявам, в противен случай сме си мърши. Quote Link to comment
ShwN Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Как ще им легнем, чуваш ли се.. Ще бием Ботев с ХК, 1.85 чист коеф. за нас, подарък.. Rock 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Ама вие да не мислите,че Левски ще бие Марек? StreetGloW 1 Quote Link to comment
dadoktor Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 С оглед на резултатите на Левски срещу ЦСКА и срещу Лудогорец в последните 2 години май е по-добре за чорбата, ако Левски си влязат в топ 6. goldberga 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Ти какво искаш ? Да го духаме ние, или да запазите шансове ? Искам отборът ми да играе fairplay. Не ме интересува в коя шестица ще сте, има кой да ви мисли вас и проблемите ви. hacky and JingieBY 2 Quote Link to comment
StreetGloW Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 (edited) Много ми е интересно хората дето казват че съдбата на Левски била в ръцете на ЦСКА какво ще кажат слет като Левски хиксира , а ние победим Ботев. Разликата в дните на мачовете също е от голямо значение , при евентуална издънка на Левски , Ботев ще играе къде къде по-различно. Edited March 12, 2015 by StreetGloW Quote Link to comment
Just a fan Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Мега ултрас на ФК Антибиотик! Mom4u, Rock, parcaleste and 1 other 4 Quote Link to comment
StreetGloW Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Този господин и неговите съученици са 80% от активната ултрас Разград хулиган крю офанзива. Rock 1 Quote Link to comment
Bastian Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Къв е смисъла от тая първа 6ца ако няма да шибаме говедата?!?!?!? Rock 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ебати, верно ли има чак толкова големи идиоти, които предпочита отбора му да легнат сега, само и само, за да могат Левски със сигурност да не са в първата шестица? PostMortem 1 Quote Link to comment
Radox Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Къв е смисъла от тая първа 6ца ако няма да шибаме говедата?!?!?!? К? Rock, The Best and hacky 3 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Just a fan, baikiro, Rock and 5 others 8 Quote Link to comment
Radox Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Забрави да споменеш за двайсетте поредни титли отпреди 60 години и за полуфинала в кеш отпреди 80 The Best, parcaleste, Gooner_4 and 2 others 5 Quote Link to comment
hacky Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ами важно е миналото и мачовете с Левски, чоег. Quote Link to comment
Mom4u Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 К'ви 20 г., аз ви поствам последните 8 мача за първенство и купа. От тях имате два нулеви хикса, един вкаран гол и ШЕСТ загуби. Всичко това за период от 2 г. Хацки, ти като какъв се явяваш в случая ? Наясно ли си последно на кой лижеш гъза в тоя форум - Radox, neshev, Olimpic, REICH ? Човекът и сам може да си води споровете. Нали не гледаше български футбол, къде си вреш нослето ? Доживях Диема фенчета и некви неможачи на тема "футбол" да ми се бъркат в споровете... Rock 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Е, аз не "помагам" на никой да си води споровете, както сега съм на едно мнение с Радокс утре може да се псуваме, кво значение има, зависи къв е въпроса, явявам се като такъв, който коментира каквото му е кеф да коментира, просто винаги ми е забавно да чета как ЦСКА-ри показват колко са добри, а още по-забавно като чета като някой почне да сравнява кой колко бил компетентен в даден спорт. Щом нямам бан от този раздел, значи мога да си коментирам, ако ще и да пиша пълни пумии всеки ден, а че не гледам редовно всеки мач от А група, това не значи, че не следя какво се случва и също не ми пречи да си пиша какво мисля, дай ми игнор, за да не ми виждаш мненията. Quote Link to comment
Radox Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ай достатъчно купон, спрете простотиите, че да не лапне бахура некой parcaleste 1 Quote Link to comment
Recommended Posts