May 25May 25 49 minutes ago, Just a fan said:Ицинката тепърва щял да сяда да говори с ръководството. Няма смисъл мойски, фокусирай се върху дългото и спокойно лято, което те очаква.
May 26May 26 8 hours ago, MJ23 said:Култово е това хахахаххахаИмам един лаишки въпрос,запознатите да кажат.Тия трансперанти как се правят най-лесно?В смисъл-чаршаф ли е ,картон ли е ,на машина ли ги принтят или фенки краснописки си ги чертаят в халета/мазета/тавани?
May 26May 26 Тия верно ли са правили шпалир за ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ БЕ??? 🤣🤣🤣 Един сезон не бяха правили и са си търсили причина, друго обяснение нямам.
May 26May 26 12 hours ago, yaripim said:Имам един лаишки въпрос,запознатите да кажат.Тия трансперанти как се правят най-лесно?В смисъл-чаршаф ли е ,картон ли е ,на машина ли ги принтят или фенки краснописки си ги чертаят в халета/мазета/тавани?Както е казал Годой, със спрей на тапет е най-лесно и е най-използваният начин. Рисуват ги по халета и мазета обикновено като обикновените надписи се правят доста бързо. Вече сложните хореографии са си цели хамалогии. 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
May 27May 27 17 hours ago, Just a fan said:Тия верно ли са правили шпалир за ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ БЕ??? 🤣🤣🤣 Един сезон не бяха правили и са си търсили причина, друго обяснение нямам.В нормалните страни това показва уважение, в случая при пенсиониране. Тука псевдо феновете го приемат за унижение. Народопсихология... "I find your lack of faith disturbing."
May 27May 27 3 hours ago, kabakov said:В нормалните страни това показва уважение, в случая при пенсиониране. Тука псевдо феновете го приемат за унижение. Народопсихология...Това в нормалните страни се прави за легенди, не за абсолютни ментета с минимална заслуга, дори за собствения си клуб.
May 27May 27 Аз не мога да разбера на тебе къде ти бърка това, че са решили да покажат уважение към човека?! Къде е проблема в това? Както и къде е проблема отбор да направи шпалир пред шампиона, че се използва за подигравка? Или да се мрънка по принцип... "I find your lack of faith disturbing."
May 27May 27 Проблемът е, че е менте, което не заслужава уважение. Проблемът не е в шпалирите, които правите, а в това, че сте курви, които си вдигаха краката за същия шампион и празнуваха техни титли, докато в същия момент губеха 2-0.
May 27May 27 Че ние редовно си падаме от рязанград, не ме кефи, ама е факт. Оранжевите също. Кой какво празнува си е негов проблем. Аз не съм им празнувал титлите. И пак не виждам лошо в шпарил на шампиона. "I find your lack of faith disturbing."
May 27May 27 ЦСКА подписа нов 2-годишен договор със старши треньора Христо Янев. Ръководството на клуба гласува доверие на наставника и неговия щаб да надгради работата си от току-що завършилата кампания.
May 27May 27 Батко Жъстафен, а видя ли другата интрига? Има видео след финала от пистата в което Ицо Янев вика за Кюстендилеца, че е боклук 😄 Слухът е, че е бил изгонен малко преди тва от Иван пред Сектор Г с думите "Бягай от тука, да не правим скандали" 😅https://www.facebook.com/reel/1785442609615929
May 27May 27 17 minutes ago, Ponetron said:Батко Жъстафен, а видя ли другата интрига? Има видео след финала от пистата в което Ицо Янев вика за Кюстендилеца, че е боклук 😄 Слухът е, че е бил изгонен малко преди тва от Иван пред Сектор Г с думите "Бягай от тука, да не правим скандали" 😅https://www.facebook.com/reel/1785442609615929Чух, че има някакъв клип, ама не го намирам. И твоя линк ми вади рандъм рийлове, да не е изтрит? 🤔 Иначе се надявам да е вярно и другия сезон да се случи неизбежното и да изпаднем, именно благодарение на тази вражда.
May 27May 27 1 hour ago, Just a fan said:Чух, че има някакъв клип, ама не го намирам. И твоя линк ми вади рандъм рийлове, да не е изтрит? 🤔 Иначе се надявам да е вярно и другия сезон да се случи неизбежното и да изпаднем, именно благодарение на тази вражда.Явно Влади е насрал или са го посъветвали да го изтрие. От тоя клип е, но не знам коя минута. Янев се прегръща с Вангел и му го казва на ухо ама се чува от микрофоните на спортал 😃 Интересното е, че преди малко го гледах, а сега не го виждам тоя кадър. Може и спортал да са го резнали ако е възможно.
May 27May 27 Аз не мога да разбера каква е идеята да режеш каквото и да е или да се опитваш да го скриеш. Все едно не ни е ясно отношенията какви са и кой какво мисли за останалите. Пълен сеир си е в момента на Армията :) I was Razor Ramon, and I started the nWo... Sister Abigail
May 27May 27 Това е НЕДОПУСТИМО. Оставка на момента, 10 камшика в слепоочието и да върне заплатите на Папаза.
May 27May 27 И кое не е правилно в казаното? Ама Янев сам си го вкара. Един треньор трябва да седи далеч от фенските групировки, а не да им носи тениските и да се мисли за много як. Сега ще си "духа супата" и да се надява да изкара до октомври несец... "I find your lack of faith disturbing."
May 27May 27 Аз съм на страната на Кюстендилеца, по простата причина, че знаем колко предначертано е бъдещето на Янев и няма да дочака зимните анцузи. А Валтера пак ще пръсне едни милиони за играчи със спорни качества, с които да се опита да прикрие качествата на Янев, които се простират до Купа и второ място.
May 27May 27 6 minutes ago, The Olimpic Hero said:И какво излиза, че един фен е по-голям от отбора, така ли?Смисъл? Ако беше така, Папаза щеше да им клекне. А ако говориш от гледната точка на "Г", тогава за тях лично да, те за самите себе си са по-важни от отбора. Писал съм го и други пъти, те се интересуват от признания за нещата, които вършат откъм хореография, всичко друго им е второстепенно.4 minutes ago, ShwN said:Аз съм на страната на Кюстендилеца, по простата причина, че знаем колко предначертано е бъдещето на Янев и няма да дочака зимните анцузи. А Валтера пак ще пръсне едни милиони за играчи със спорни качества, с които да се опита да прикрие качествата на Янев, които се простират до Купа и второ място.То това е проблемът, обаче бавноразвиващите се чорбари отказват да го разберат. Цял ден чета за изпълнени цели, все едно това променя нещо генерално. Да бе, пичове, дадоха му цел и си я изпълни, обаче няма капацитета да изпълни следващата. Ако водопроводът ми е преебан, ще викна водопроводчик и ще му поставя цел да ми оправи водопровода. Това означава ли, че като свърши трябва да го пратя да ми оправи и покрива ако капе от него? За всяко нещо си има хора. Edited May 28May 28 by Just a fan
May 27May 27 А добре ве, вие откъде сте сигурни, че Янев няма капацитета? Някога изобщо в България, не говоря само за ЦСКА, а и за Левски и Лудогорец, ще бъде ли дадено реално време на един треньор да си направи селекция, да развие облика на отбора и да наложи стила си. Треньорите в ЦСКА и Левски обикновено изкарват по 3-4 месеца, което е абсолютно скандално и тотално грешно в моите очи.