ShwN Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Видя се кой е евроидиот от една смешна контрола пред (1)2000 човека. Quote Link to comment
ShaolinMonk Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Смятайте до къде съм стигнал. Да ми липсват мачовете от българското първенство, в момент когато ИСТИНСКИТЕ Евро-Свето-идиоти, а именно националите си играят мачовете преди да се върнат да играят за "грандовете" си. Няма такава тъпотия. Не съм очаквал да бием хърватите. Дори равен не съм очаквал. Но те на ходом ни биха с 3 на 0. НА ХОДОМ. Чесно, по-добре да гледам мач Монтана-Локо Пловдив. Quote Link to comment
Mom4u Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 Бойко, големият "мъж", насра като путка за пореден път. И пак няма да ни спрат с циганските си номерца. Quote Link to comment
MJ23 Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Бистришките тигри, май се оказаха бистришки котенца Лаптопа е принуден да се обяснява като пълна п.тка , на какви играчи ще пазиш здравето бе пич, феновете на ЦСКА ще слязат да ги бият ли Малоумна работа. Quote Link to comment
Mom4u Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 "Мач" ще има по един или друг начин, не могат да ни спрат, не и тоя път. Quote Link to comment
ELA_I_SI_ZIMI Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 (edited) ако се съберете и 1к на тоя протест аз имам тялото на Джони Синс, а дани_ебе не употребява синтетични вещества заебете ги прасетата майна, пуснете си утре талавизора по тва време да видите първата на жАлтити зад джамията на вси и срането на квадратната глава на узунов и 500-те му билета Edited October 16, 2015 by ELA_I_SI_ZIMI MJ23 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 Ще видим кой кого. Quote Link to comment
kabakov Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 На Бойко му е точно до вас в момента... Света не се върти около вас, крайно време е да го раберете. Quote Link to comment
ShwN Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Света не, България да. Крайно време е да го разберете. Just a fan and goldberga 2 Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 В такъв случай вие сте най-умрялата движеща сила в историята. С всеки ден ставате все по-абсурдни.Сега ново 20 - Божков ви искал, щял да купува акциите от Манджукови. Ма те нали ги бяха дали всичките на Гришата... Борите се срещу онези, които ви пореха 10 години, а не виждате, че продължават да ви порят.Иначе така и не разбрах какво искате от Бойко - единственото разбираемо, дето четох, е, че искате опрощаване на дълговете от трансферите, които са били при Титан, защото той ги довел. Което е малоумно - Бойко не е страна в договора, а парите не се дължат към държавата.Иначе Бойко ви шахматира та си еба веко. Щехте да сте 10 000, сега един разреден сектор Г, има ли 3000 души никой не знае. На влака от София за Мездра има повече хора. Quote Link to comment
kabakov Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 И цялата дандания, за 3500-4000 човека ли беше? Ама то сигурно останалите до 10000, че и нагоре лошия ББ ги е заплашил да не ходят... Quote Link to comment
Just a fan Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Абе мама му стара,вие отбори нямате ли си?Нали гувядата са първи,нали днеска играят с Лудогорец,защо не си гледате тях и не оставите ЦСКА на мира? Quote Link to comment
kabakov Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Е кво да ги гледаме, кат почнат след 20 минути ще ги гледаме.Между другото от всичките простотии казани от червените съм съгласен с едно - крайно време е Боби Перуката да излезе и да каже какво е решението на БФС - закриване, оставане във В, минаване в А окръжна, минаване в А група и т.н. Трябва да излезе и да каже, лично той, какво ще става с тоя отбор, а не да се крие като мишка по коридорите на централта на Иван Асен или на УЕФА...п.п Протест пред празна сграда Quote Link to comment
Just a fan Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 ^Добре. Ето едно видео да си запълниш двадесетте минути до мача: cska_sofia 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted October 18, 2015 Author Share Posted October 18, 2015 Къв Божков, кви акции, бе, неграмотници? Как се купуват акции на дружество в несъстоятелност? От синдика ли ги взимаш? Ебати, даже не искам и да псувам. cska_sofia and ShwN 2 Quote Link to comment
kabakov Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 ^Добре. Ето едно видео да си запълниш двадесетте минути до мача: Бяхте по-добри - биехте ни - ФАКТ. И докато аз мога да го призная, вие не може да си признаете бакиите, които сами сте си забъркали...п.п. имам чувството, че вече 10 месеца си copy/paste коментарите и се въртим в кръг. От мен толкоз по темата цска/леценз/дългове и т.н. Живи и здрави. Останалото е просто игра. Quote Link to comment
MJ23 Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Еми как няма да имаш чувството, като Перуката се е насрал и от 3 месеца го е страх да гъкне, камо ли да каже какво ще се случва от тук нататък. Quote Link to comment
Mom4u Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 ГГ вече е мажоритар при задълженията на клуба. След 22 предстои и развръзката предполагам. Божков и всички други "варианти", които се тиражират и налагат от свинските медии, не са актуални. Частта за "изкупуването на акции" на дружество в несъстоятелност пак я пропускаме, не знам ЙоДъРиъл какъв журналя ще ставаш... Quote Link to comment
MJ23 Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Бялата Златка много дебел ще го изяде скоро наистина. Не знам кво пико или амфети взима този, но много се самозабрави милия и не осъзнава вече колко много дразни всички. Quote Link to comment
ShwN Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Наркоманите насраха от Волен, нормално. Quote Link to comment
MJ23 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Бялата Златка изяде тукатите доста по-скоро от очакваното! Quote Link to comment
Mom4u Posted October 26, 2015 Author Share Posted October 26, 2015 (edited) К'во е изял? Такъв цирк ви разиграха вчера и повечето клъвнахте като най-големите шарани. Честит тоталитаризъм, тоя път обаче по нов стил и вместо с Тато - с Баце. А Волен си се наигра очаквано, това му беше и целта. Edited October 26, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
MJ23 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Много обичам някой като напише едно мнение в нета и после всеки почва да го копира, приемайки го на сляпо за истината. И какво е прикрил, че ГЕРБ са си купили изборите ли? Убеден съм, особено в София, Бургас и Стара Загора!!! Докога ще живеете в тази заблуда, мразя ГЕРБ, но направиха МНОГО за тези градове, а и където кметът е от тази партия. И докато във Враца и Ловеч продължават да си избират кметове от БСП ще са на това дередже. Quote Link to comment
Mom4u Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 (edited) Добре, бе, мозък, как точно в неделя в 19 ч. излязоха резултатите, а до днес сутринта рано още не са били отчетени всички бюлетини от заложниците в Арена Армеец, за София коментирам конкретно? Стотиците сигнали за купени гласове през целия изборен ден? Аз пък много обичам дървени философи без капка покритие да си дават мнението насам-натам, само и само да са контра. Вчера съвсем леко излезе и новината, че Омански фонд ни съди за 800 млн. заради случая КТБ и престъпните схеми на един определен кръг хора. Кой ще ги плати тия пари, Бойко ли? Някъде в медиите да се разшумя, или всички говорят за Волен? Някой да каза, че след среща "на върха" Балканите ще приемат пренасочени бежанци и ще стане точно това, което пак същия Бойко отрича? В на Свинята медиите тия неща може да ги няма, но английската преса не мълчи. Това, че ти като си слепец и не можеш да видиш на 5 метра от носа си реално какво се случва в тая държава, не означава, че и други сме. Edited October 27, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
Mom4u Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 (edited) http://www.mediapool.bg/sektsionnite-komisii-masovo-otkazvat-kopiya-ot-protokoli-news241045.htmlЕто, коментирай ми това, разбирач. Edited October 27, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
Recommended Posts