Just a fan Posted January 3 Posted January 3 Нека почива в мир Пената! Епоха в ЦСКА, футбола и българския спорт като цяло. 😢 Quote
Ponetron Posted January 3 Posted January 3 Новината ме хвана на път и 10 минути стоях отбил да се освестя. Никога не ми се е скапвало така настроението за човек извън семейството ми. Хем знаем, че тва ще се случи и пак е гадно. Заеби. Целият стадион заслужава да е на негово име. Quote
MJ23 Posted January 3 Posted January 3 Светла му памет на Димитър Пенев. Наистина епоха в българския спорт, може би последният доайен от времената, когато почвах да гледам футбол - той, Батето, Иван Вуцов.. Каквото и да кажем в този момент ще е малко, кураж на Любо Пенев, дано и след този удар продължи да има сили.. Наистина Пената си беше епоха във футбола, най - големият ни треньор, страхотен футболист от това, което съм чел. Ужасно начало на годината... Quote
The Olimpic Hero Posted January 3 Posted January 3 Епоха си бе Димитър Пенев, нека почива в мир. Разбира се спомените ми с него са най-вече свързани със САЩ 94, където станахме четвърти в света, а на мен това ми беше първото Световно първенство, което гледах. Няма как да нямам супер яки носталгични чувства към цялото усещане тогава, към поколението ни футболисти в този момент, както и разбира се към Димитър Пенев. След това, че като управници се оказаха боклуци е съвсем друг въпрос. Пената обаче не е бил част от някакви управления, той си я караше спокойно, беше треньор на ЦСКА в някакви периоди и разбира се, че ще останат и емблематични култовите му лафове, където бъркаше футболисти, континенти, събития и т.н. Абе голям беше! Quote
MJ23 Posted January 3 Posted January 3 17 minutes ago, The Olimpic Hero said: Абе голям беше! Не мога да се сетя за друг толкова известен българин, за който никога да не съм чул някой да каже нещо лошо... Това говори много. Bastian 1 Quote
Just a fan Posted January 3 Posted January 3 Много рядко срещана порода човек, особено, когато говорим за фигура с такъв статут. Говорейки си с него имаш чувството, че той самият не осъзнаваше, че е Димитър Пенев, който има 10 шампионски титли като треньор и футболист, който е с основна заслуга за най-великите моменти в историята на футбола ни, най-добър треньор на ХХ век и тн. Мисля, че всеки искал снимка с него или просто го е спрял да го поздрави и между другото е разменил няколко изречения с него ще потвърди. Quote
natopor4en Posted January 3 Posted January 3 15 minutes ago, Just a fan said: Много рядко срещана порода човек, особено, когато говорим за фигура с такъв статут. Говорейки си с него имаш чувството, че той самият не осъзнаваше, че е Димитър Пенев, който има 10 шампионски титли като треньор и футболист, който е с основна заслуга за най-великите моменти в историята на футбола ни, най-добър треньор на ХХ век и тн. Мисля, че всеки искал снимка с него или просто го е спрял да го поздрави и между другото е разменил няколко изречения с него ще потвърди. Да, аз ще го потвърдя. Разменял съм си няколко приказки с него. Много възпитан и скромен човек. Quote
Just a fan Posted January 5 Posted January 5 Г-н Вангелов защо изнасилва трансферния пазар по такъв брутален начин? Искаме още 10, г-н Вангелов. ShwN 1 Quote
ShwN Posted January 5 Posted January 5 5 уредени трансфера преди началото на подготовката. А май ще има още. Чакаме и изходящ трансфер, Ето'О май си заминава. Edit: CRB видяха от Венци и решиха и те да ни обявят трансфера - Ponetron 1 Quote
Just a fan Posted January 5 Posted January 5 (edited) 1 hour ago, ShwN said: Ето'О май си заминава. Ето'о си заминава ако г-н Вангелов му позволи да замине. Но да, най-вероятно вече има договорка някъде, иначе не вярвам да се бяхме хвърлили така за Соле. Ако остане би било оптимално, разбира се. Една средна линия с опции Жордао, Ето'о, Соле, Ебонг и Петко не звучи зле. Надявам се да го навият да остане, при още един полусезон като изминалия в най-лошия случай ще кешираме стабилно. пс - в Х пише, че искаме и някакъв еквадорски кавал, който до оня ден е играл с Меси и има 5 гола в живота си, така че може би и един измежду Питас и Годой също е пътник. Edited January 5 by Just a fan ShwN and Ponetron 2 Quote
Ponetron Posted January 5 Posted January 5 По груби сметки - 2 крила Перейра и Пиедрита, 2 халфа Ебонг и Суле и Андрей Йорданов. Май никого не изпускам? Очаквам да шитнем Сегер и Питас. Андрей Йорданов ако верно е за 120к, е топ трансфер. Един централен защитник и заспиваме. Евентуално и нападател, но само ако Питас си тръгва. Трудно ще наваксаме толкова точки, но ще е интересна пролет. Quote
ShwN Posted January 5 Posted January 5 Нямаме място за чужденци извън ЕС, дори и да се разделим с Додай, Кордоба и Санянг. Вариант е да продадем Питас и да извадим папорт на Годой, мъчат го него и Делова за българи ама да видим. Edit: взимаме и Никалъс Пенев за дубъла, с Борносузов ще обикалят кръчмите заедно. Нов Edit: Мартино е предложен на Сан Лоренцо, отделно Ривър имат интерес, ясно защо взимаме Андрей. Ето и +1 място извън ЕС. Edit три: забравих, че има италиански паспорт... Ponetron 1 Quote
Just a fan Posted January 5 Posted January 5 Ментето Фичу успя да намери единствения кипърец без гръцки паспорт, да го еба в кавала. Ponetron 1 Quote
Ponetron Posted January 6 Posted January 6 Айде и Соле. Как двама селяндури от студиото на Диема и от Враца са в пъти по адекватни от топ ултра мега директори на многомилионни компании? Футболът във БГ нема се оправи скоро Мачкай Вангеле. ShwN 1 Quote
MJ23 Posted January 6 Posted January 6 Прасетата жалки как се надъхват с някакви петоразрядни чилийци и парагвайци, все едно са взимали нещо по - различно, през последните 20 години..😂😂😂😂 Да не говорим колко са жалки и още преди да бъде изпратен Великият Димитър Пенев, побързаха да обявят, че така ще се казва бъдещата им АКАДЕМИЯ. Естествено стадиона не е заслужил подобно име, друго е WINBET ARENA. yaripim 1 Quote
Just a fan Posted January 6 Posted January 6 (edited) Ми г-н Величков га е анализирал Царско Село-Витоша Бистрица, ментето Нога е редял конусите на у7-ците на ПСЖ. Г-н Вангелов дори няма да го сравнявам с ментето Златков? Знаеш ли колко дига г-н Вангелов? Поне тройно на ментето. едит- не насирай емджейка, след като вземем левски за обиграване на футболисти за втория отбор през брата на г-н Папазки, може да благоволим да спасим и Локо София. Как ти звучи да ви позволим да сте втори на 30-тина точки зад Великия ЦСКА? Edited January 6 by Just a fan MJ23 1 Quote
MJ23 Posted January 6 Posted January 6 За съжаление сте не по различни от феновете на Левски. Ама ония поне имаха причина да ги удря шизофренията. Сега чета от резерва на Славия и някакви от 5 лига на Чили някакъв Екстаз, все едно последните години сте взимали не такива, ами играчи от Бдин Видин. Quote
Just a fan Posted January 6 Posted January 6 Кой визираш от 5-та лига на Чили? Дай име, г-н Вангелов до полунощ го е уредил. Ponetron 1 Quote
Ponetron Posted January 6 Posted January 6 MJ стана от червените, изгони говедата и пак търна. Ебаси великия сторилайн. ShwN and MJ23 2 Quote
MJ23 Posted January 6 Posted January 6 43 minutes ago, Ponetron said: MJ стана от червените, изгони говедата и пак търна. Ебаси великия сторилайн. Утре като изтрезнея по навик ще си скрия поста и ще се окаже "One night only"... Just a fan and Ponetron 2 Quote
natopor4en Posted January 6 Posted January 6 Ае приятеле, някой забеляза ли Гонзо на поклонението на Димитър Пенев ??? Тая вечер се заговорихме с аверите и ми направи впечатление, че нито те, нито аз забелязах Гонзо на преклонението на Националния. Нито пък въобще да изкаже някакъв коментар. Пък все пак е ръководител на БФС. И ддз....просто е някакво странно. Quote
Just a fan Posted January 14 Posted January 14 Кви са тия ментета къде ги е довела тая пичка Вангелов ве???? Quote
MJ23 Posted January 14 Posted January 14 On 1/8/2026 at 9:52 PM, Just a fan said: Г-н Вангелов има 24 часа да отговори. Тоя анимационен герой, все едно взеха Хааланд..😂😂😂 А за мен един Доминик Янков е в пъти по - голям удар, естествено ако намери формата си, от тая солета. Жълто - черните копанари отделно ще го пръснат от клетви като Георги Николов. Quote
Recommended Posts