Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Just a fan
Posted

Нека почива в мир Пената! Епоха в ЦСКА, футбола и българския спорт като цяло. 😢

Ponetron
Posted

Новината ме хвана на път и 10 минути стоях отбил да се освестя. Никога не ми се е скапвало така настроението за човек извън семейството ми.

Хем знаем, че тва ще се случи и пак е гадно. Заеби. Целият стадион заслужава да е на негово име.

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Светла му памет на Димитър Пенев. Наистина епоха в българския спорт, може би последният доайен от времената, когато почвах да гледам футбол - той, Батето, Иван Вуцов.. Каквото и да кажем в този момент ще е малко, кураж на Любо Пенев, дано и след този удар продължи да има сили..

Наистина Пената си беше епоха във футбола, най - големият ни треньор, страхотен футболист от това, което съм чел. Ужасно начало на годината...

The Olimpic Hero
Posted

Епоха си бе Димитър Пенев, нека почива в мир. Разбира се спомените ми с него са най-вече свързани със САЩ 94, където станахме четвърти в света, а на мен това ми беше първото Световно първенство, което гледах. Няма как да нямам супер яки носталгични чувства към цялото усещане тогава, към поколението ни футболисти в този момент, както и разбира се към Димитър Пенев. След това, че като управници се оказаха боклуци е съвсем друг въпрос. Пената обаче не е бил част от някакви управления, той си я караше спокойно, беше треньор на ЦСКА в някакви периоди и разбира се, че ще останат и емблематични култовите му лафове, където бъркаше футболисти, континенти, събития и т.н. Абе голям беше!

Posted
17 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Абе голям беше!

Не мога да се сетя за друг толкова известен българин, за който никога да не съм чул някой да каже нещо лошо... Това говори много.

Just a fan
Posted

Много рядко срещана порода човек, особено, когато говорим за фигура с такъв статут. Говорейки си с него имаш чувството, че той самият не осъзнаваше, че е Димитър Пенев, който има 10 шампионски титли като треньор и футболист, който е с основна заслуга за най-великите моменти в историята на футбола ни, най-добър треньор на ХХ век и тн. Мисля, че всеки искал снимка с него или просто го е спрял да го поздрави и между другото е разменил няколко изречения с него ще потвърди. 

natopor4en
Posted
15 minutes ago, Just a fan said:

Много рядко срещана порода човек, особено, когато говорим за фигура с такъв статут. Говорейки си с него имаш чувството, че той самият не осъзнаваше, че е Димитър Пенев, който има 10 шампионски титли като треньор и футболист, който е с основна заслуга за най-великите моменти в историята на футбола ни, най-добър треньор на ХХ век и тн. Мисля, че всеки искал снимка с него или просто го е спрял да го поздрави и между другото е разменил няколко изречения с него ще потвърди. 

Да, аз ще го потвърдя. 

Разменял съм си няколко приказки с него. Много възпитан и скромен човек. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Just a fan
Posted

Г-н Вангелов защо изнасилва трансферния пазар по такъв брутален начин? Искаме още 10, г-н Вангелов.

Posted

5 уредени трансфера преди началото на подготовката. А май ще има още. :D Чакаме и изходящ трансфер, Ето'О май си заминава. 

Edit: CRB видяха от Венци и решиха и те да ни обявят трансфера - 

:D 

Just a fan
Posted (edited)
1 hour ago, ShwN said:

Ето'О май си заминава.

Ето'о си заминава ако г-н Вангелов му позволи да замине. Но да, най-вероятно вече има договорка някъде, иначе не вярвам да се бяхме хвърлили така за Соле. Ако остане би било оптимално, разбира се. Една средна линия с опции Жордао, Ето'о, Соле, Ебонг и Петко не звучи зле. Надявам се да го навият да остане, при още един полусезон като изминалия в най-лошия случай ще кешираме стабилно.

пс - в Х пише, че искаме и някакъв еквадорски кавал, който до оня ден е играл с Меси и има 5 гола в живота си, така че може би и един измежду Питас и Годой също е пътник.

Edited by Just a fan
  • Upvote 2
Ponetron
Posted

По груби сметки - 2 крила Перейра и Пиедрита, 2 халфа Ебонг и Суле и Андрей Йорданов. Май никого не изпускам? Очаквам да шитнем Сегер и Питас. :D Андрей Йорданов ако верно е за 120к, е топ трансфер. Един централен защитник и заспиваме. Евентуално и нападател, но само ако Питас си тръгва. Трудно ще наваксаме толкова точки, но ще е интересна пролет.

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Нямаме място за чужденци извън ЕС, дори и да се разделим с Додай, Кордоба и Санянг. Вариант е да продадем Питас и да извадим папорт на Годой, мъчат го него и Делова за българи ама да видим. 

Edit: взимаме и Никалъс Пенев за дубъла, с Борносузов ще обикалят кръчмите заедно. 

Нов Edit: Мартино е предложен на Сан Лоренцо, отделно Ривър имат интерес, ясно защо взимаме Андрей. :D Ето и +1 място извън ЕС. 

Edit три: забравих, че има италиански паспорт...

Just a fan
Posted

Ментето Фичу успя да намери единствения кипърец без гръцки паспорт, да го еба в кавала.

Posted

Е те са в ЕС, за къв чеп му е.. :D 

Ponetron
Posted

Айде и Соле.

Как двама селяндури от студиото на Диема и от Враца са в пъти по адекватни от топ ултра мега директори на многомилионни компании? Футболът във БГ нема се оправи скоро :D Мачкай Вангеле.

Posted

Прасетата жалки как се надъхват с някакви петоразрядни чилийци и парагвайци, все едно са взимали нещо по - различно, през последните 20 години..😂😂😂😂 Да не говорим колко са жалки и още преди да бъде изпратен Великият Димитър Пенев, побързаха да обявят, че така ще се казва бъдещата им АКАДЕМИЯ. Естествено стадиона не е заслужил подобно име, друго е WINBET ARENA.

Just a fan
Posted (edited)

Ми г-н Величков га е анализирал Царско Село-Витоша Бистрица, ментето Нога е редял конусите на у7-ците на ПСЖ. Г-н Вангелов дори няма да го сравнявам с ментето Златков? Знаеш ли колко дига г-н Вангелов? Поне тройно на ментето. 

едит- не насирай емджейка, след като вземем левски за обиграване на футболисти за втория отбор през брата на г-н Папазки, може да благоволим да спасим и Локо София. Как ти звучи да ви позволим да сте втори на 30-тина точки зад Великия ЦСКА?

Edited by Just a fan
Posted

За съжаление сте не по различни от феновете на Левски. Ама ония поне имаха причина да ги удря шизофренията. Сега чета от резерва на Славия и някакви от 5 лига на Чили някакъв Екстаз, все едно последните години сте взимали не такива, ами играчи от Бдин Видин.

Just a fan
Posted

Кой визираш от 5-та лига на Чили? Дай име, г-н Вангелов до полунощ го е уредил. 

Ponetron
Posted

MJ стана от червените, изгони говедата и пак търна. Ебаси великия сторилайн.

• Like 2

Posted
43 minutes ago, Ponetron said:

MJ стана от червените, изгони говедата и пак търна. Ебаси великия сторилайн.

Утре като изтрезнея по навик ще си скрия поста и ще се окаже  "One night only"... :wank:

• Haha 2
natopor4en
Posted

Ае приятеле, някой забеляза ли Гонзо на поклонението на Димитър Пенев ??? 

Тая вечер се заговорихме с аверите и ми направи впечатление, че нито те, нито аз забелязах Гонзо на преклонението на Националния. Нито пък въобще да изкаже някакъв коментар. Пък все пак е ръководител на БФС. И ддз....просто е някакво странно. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Just a fan
Posted

Г-н Вангелов има 24 часа да отговори.

tema-sport-cska-ludogorets-480x723.jpg

Just a fan
Posted

Кви са тия ментета къде ги е довела тая пичка Вангелов ве???? 

Posted
On 1/8/2026 at 9:52 PM, Just a fan said:

Г-н Вангелов има 24 часа да отговори.

tema-sport-cska-ludogorets-480x723.jpg

Тоя анимационен герой, все едно взеха Хааланд..😂😂😂 А за мен един Доминик Янков е в пъти по - голям удар, естествено ако намери формата си, от тая солета. Жълто - черните копанари отделно ще го пръснат от клетви като Георги Николов. :wank: