Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Just a fan said:

Колко да е скоро като са 5 точки напред, а след събота следващият мач за първенството е след 2 месеца? 😂

Все ще допуснат грешка, не се тревожи. 

Posted

@raquishi, zdr, kpr?

Не си писал скоро, всичко наред ли е? Да не те заля Бялата лавина?

Posted

В тоя мач имаше нещо. Или Хую се помисли за голяма работа и пусна децата, или дадоха мача.

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted
5 minutes ago, Ponetron said:

В тоя мач имаше нещо. Или Хую се помисли за голяма работа и пусна децата, или дадоха мача.

Или са ментета.

Posted
12 minutes ago, Just a fan said:

Или са ментета.

Бе и на мен са ми надут балон ама титулярите им го взимаха тоя мач. Нещо смърди :D Все тая де, ако не издъним ЧМ в Събота, на пролет настъпваме

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Баш с Морето на Тича не го броя за издънка. А и тая калитарщина ако ще приключва, по-добре да е там, а не срещу четата на Пичока.

Posted
58 minutes ago, Ponetron said:

Събрат, просто малко са отборите, които не спазват командите н Голямото Д, за това винаги ги порят.

@Just a fan срещу трупата на Пичока мача започва от 3:0.

The Olimpic Hero
Posted

Томето Русев е абсолютен, тотален шизофреник. Всеки мач Левски е като Барселона, чики-рики, уникален футбол, Дон Хулио. Сега при първата издънка и започна да плюе, еми еби се, тъп марк!

Posted

Стига човек, след тоя мач си е за плюене. Няма как в най-трудния ти оставащ мач да пуснеш почти цял титулярен състав с резерви, просто няма нищо, което да го оправдае в случая. Това е все едно ние да бяхме тръгнали да ставаме шампиони и Янев да излезе с Додай и Брахими и Сегер вместо Питас, Годой и Жордао срещу Морето. Томето много добре осъзнава, че ако не е наредено отгоре те да са шампион, пролетта ги чакат пълни изродщини от страна на Лудогорец и тия потенциални 5 точки разлика са твърде малко.

Posted (edited)

Срещу отбор без загуба от 10 мача да излезеш с толкова много резерви малко си миришка на лудогорски сателит, наистина. 

Edited by Smegma
The Olimpic Hero
Posted
7 minutes ago, Just a fan said:

Стига човек, след тоя мач си е за плюене. Няма как в най-трудния ти оставащ мач да пуснеш почти цял титулярен състав с резерви, просто няма нищо, което да го оправдае в случая. Това е все едно ние да бяхме тръгнали да ставаме шампиони и Янев да излезе с Додай и Брахими и Сегер вместо Питас, Годой и Жордао срещу Морето. Томето много добре осъзнава, че ако не е наредено отгоре те да са шампион, пролетта ги чакат пълни изродщини от страна на Лудогорец и тия потенциални 5 точки разлика са твърде малко.

Между другото има една конспиративна теория. При 8 точки разлика, повтарям 8 точки разлика между Левски и Лудогорец, ако Лудогорец си вземат отложения мач са толкова, това преди мача със Славия, букмейкърите даваха коефициенти 2.50 за Левски шампион, което ми се видя абсурдно и валю, и 2.00 за Лудогорец. Тоест при 8 точки разлика в полза на Левски все още Лудогорец бе фаворит...

Posted

Ами бащицата на Левски вече има далеч по - сериозни проблеми. Ще обединява всички българи, турци, роми, помаци, милеми за бъдещите избори. Футболното отроче остава на заден план. :( 

• Upvote 1
  • Haha 1
The Olimpic Hero
Posted

А добре, както титлата беше нагласена за Левски, сега изведнъж е нагласена за Лудогорец?

Posted

А ако всичко е чисто в мача, Хулио си е за псуване. Това е един от най-странните и малоумни ходове, които съм виждал в Първа лига. Дори Сашо Томаш изглежда като Пеп пред това.

15 minutes ago, The Olimpic Hero said:

А добре, както титлата беше нагласена за Левски, сега изведнъж е нагласена за Лудогорец?

Чиста титла във България след 90те съм сигурен, че няма. В тоя ред на мисли, още мисля че Левски е фаворит на големите във властта, но не се знае ако Шиши почнат да го занимават с глупости дали няма Домуса да се промъкне. За ЦСКА още изключвам, освен ако Папазки не обещае голям % на държавата от хазарта :D Другото е просто гонене на топката.

Posted
42 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Нз чуек, с тая палава дузпа вчера дето ни я дадоха. 👀

27 minutes ago, Ponetron said:

Чиста титла във България след 90те съм сигурен, че няма.

Изключвайки титлите от 2003-та, 2005-та и 2008-ма съм съгласен.

Posted

@MJ23 Бившият ти отбор е поредният, който разкри най-надцененият треньор във България. Сега очакваме да ревне от съдиите, терена и 3I/Atlas.

Posted
Just now, Ponetron said:

@MJ23 Бившият ти отбор е поредният, който разкри най-надцененият треньор във България. Сега очакваме да ревне от съдиите, терена и 3I/Atlas.

Да си щади здравето,  наистина е безумно да си бил диагностициран с тази ужасна болест, която по всяко време може да се върне и да се ядосваш така... Да е жив и здрав и да се пази. Много противен е, футболна к.рва е, спор няма. 

Сега е време да покорим Варна,  а другата седмица да пуснем буферите напред за купата. 🥹

The Olimpic Hero
Posted

Хеееро, кууууурво, Хееероооо, кууууурво! 

Най-омразните ни президенти - Митко Събев и Пламен Киряков.

Най-омразният ни треньор - Димитър Димитров - Херо.

Най-омразният ни футболист - Стойко Курвата Сакалиев.

• Wank 2

Posted

Ок, търна явно ще продължи по - кратко и от хийл търна на Сина.. :( 

Posted
10 minutes ago, MJ23 said:

Ок, търна явно ще продължи по - кратко и от хийл търна на Сина.. :( 

Помогна за 8 мача все пак. Сега в Събота ще видиш какво ни е на мачовете ЦСКА - Литекс.

Posted

Как може ТИМ ги държат тия и толкова време отказват да си оправят терена? :D Това днеска беше пародия, даже не мога да критикувам нашите, че паднаха, то беше невъзможно да се играе футбол. Както и да е, по-важният мач е другия уикенд, днескашния ще го прежалим.

Posted

Е, ама теренът там е от над 10 години такъв. Всеки отбор, който отива трябва да го има предвид. За мен не е оправдание. Не сме отбор да направи 9 поредни победи. Беше време да ни приземят. И все пак мисля че ако беше в София го взимахме.

Posted

Бившият ми отбор ги еба преди седмица без да имат точен удар, защо ние не успяхме?!

Posted

Не използвам терена за оправдание, просто е факт, че на такъв терен футбол не може да се играе. Колкото и да го имат предвид, когато стъпиш на него и едвам се движиш, а топката не може да ти мръдне под краката е нормално да се видиш в чудо. Но пак го казвам, тоя мач ще го прежалим. Очакванията бяха ако ще успеем да догоним първите четири, то да се случи след цяла пролет гонитба, а с тая серия го направихме още преди зимата, въпреки че завършваме пети. Продължим ли другата седмица, Янев изкласва със 6 първия срок.