kabakov Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) п.п. не знам за кой път го казвам, но ако някой твърди че неговирят клуб не е перачница за пари на собствениците му то той е лъжец...тва май го пиша за десети път...а това кой е заслепен си личи в последните поне 10 месеца. Едните все търсят някой виновен, някоя световна конспирация, натиск на Бойко върху сериозни международни фирми, натиск на същия върху ФИФА, УЕФА, НАТО, ООН, ЕС, Русия, Китай и т.н докато собствениците им в това време си перът парите, или по-скоро вече са си ги изпрали., а другите си перът кротки и спокойно парите и си гледат собственото канче. Бойко ли е виновен, че собствениците са направили 30 000 000 лв дългове? Edited September 16, 2015 by kabakov8989 hacky and The Best 2 Quote Link to comment
Mom4u Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 (edited) Абе, ти си невменяем. Собствениците, които ги натрупаха тия дългове с престъпните си схеми кой ги прати в ЦСКА?! Бойко Борисов. Ето ти и една снимка, да си я гледаш и анализираш, ако не ти е особено трудно. Edited September 16, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
kabakov Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 И значи Бойко ги е пратил с идеята за 5-6 години да направят 20-30 млн дългове и да ви изтритрият от лицето на футбола така ли? При положение, че още след Томов трябваше да се случат тея неща и щяха проблемите да са в много по-малки размери. Но щом те успокоява, че Бойко е виновен за всичко то ти, респективно останалите вярващи в това сте невменяемите... Quote Link to comment
Mom4u Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 Първото не мога да го твърдя със сигурност, защото нямам доказателства. Но е факт, че именно Бойко Борисов прати ТИТАН в ЦСКА и историята натам я знаем. Иначе не виждам смисъл да продължаваме, щото ти реално нямаш и един стойностен и валиден аргумент освен - Лупи, ТИТАН, бла бла. Ако си прав досега държавата защо не се е усетила, прокуратурата, разследвания ?? Къде са осъдените ? Затвор кога ? Или си някое болно говедо, или просто си поредната овчица, живееща в собствения си микрокосмос, дето не вижда по-далече от носа си. Няма смисъл да продължаваме да говорим на различни езици - свиркай си, гласувай си за ГЕРБ ( получаваш и бонус ДПС ), радвай се на живота и така. Край от мен, всеки да преценява на какво да вярва. Quote Link to comment
Dani_ebe Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Октомври ще се разбере кой какъв е в Левски. Май не са добре нещата, ама аз лично чакам черно на бяло. Свинете не ги знам там какво става, ужас най-забавен е за мен, ама грешката беше 2013 като върнахте Лупи, а не бихте рестарта тогава, поне според мен. YoTheReal 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 Е, това всеки го отчита като грешка, както и да е. Просто в момента атаките са много и от всякъде, но ако на 24 имаме благоприятно развитие ( т.е. стартира делото ), колелото се завърта. Just a fan 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Кефи ме оптимизма ти Гришата не иска да плати и 1 лев, но ти упорито си въртиш колелото. Не виждам какво оздравяване ще се приложи на 30 млн с президент, който властта го е смачкала и тепърва ще го мачка още. Quote Link to comment
Mom4u Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 Да, не иска да плати 30 млн, но ще плати на държавата. Запознай се малко с работата на синдика като цяло, сконтиране на задълженията и пр. Всичко зависи от датата, от която ще бъде постановена несъстоятелността, всички задължения след нея отпадат. Едно е да изплатиш 25 млн и още незнайно колко чакащи, друго е да разсрочиш 10 към държавата и по 10-20% максимум от останалите. Quote Link to comment
ELA_I_SI_ZIMI Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Си ес кей хулиганс вече и от дела по несъстоятелност ли почнаха да разбират бе, ебати висшото общество. За цялата история на България не знам дали има и няколко дружества, които да са били оздравени след подобен процес Накрая гнома просто ще си премести микре в София и ще се почне с припознаването пак Quote Link to comment
MJ23 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 А кой е казал че другите ще се съгласят на тези 10-20%. Ганчев се съмнявам и 10 млн да извади, но както и да е. Каква е гаранцията, че някой анонимник, на който клуба дължи 200 хил евро ще се навие за 20-30, а няма да каже не ме устройва или всичко или да ви вадят? Изпадаме вече в теория на вероятностите. Пак казах времето ще покаже, за мен като неутрален от клуба ЦСКА по-добрия вариант за Вас беше Васил Божков. Гриша Ганчев до тук освен едни големи приказки друго не е показал. Quote Link to comment
Mom4u Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 В Берое през 2008 влезе синдик и след това ново АД изкупи всичките им активи, като даже си останаха в А група. И да, интересувам се, щото пряко засяга любимия ми отбор, некъв проблем ли имаш с това? Quote Link to comment
kabakov Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 "В Българския футболен съюз бе получен официален отговор от заместник секретаря на дисциплинарната комисия на ФИФА Бернардо Палмейро с копие и до ПФК ЦСКА АД, в което световната футболна централа потвърждава намерението си да отнеме точки от актива на клуба заради неизплатени суми на агентите Лоик Бенсаид, Хоакин Уриарте и Мадам Ба. От ФИФА поставят нов срок на БФС да предостави доказателства за налагането на дисциплинарните санкции. Въпреки това Българският футболен съюз остава непреклонен в позицията си да забави максимално отнемането на точки до произнасянето на българския съд по искането за обявяване на ПФК ЦСКА АД в несъстоятелност. Продължават и усилията на президента Борислав Михайлов да издейства отстрочка в санкциите на ФИФА срещу ЦСКА".Бойко е виновен... Quote Link to comment
Mom4u Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 Супер, можем да се хванем на каквото искаш на бас, че докато съдът не каже има/няма дело за несъстоятелност, никой няма да ни отнеме и 1 точка. Quote Link to comment
Just a fan Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Въобще не знам от къде толкова позитивизъм у твоето същество. Първо нито е 100% сигурно,че ще влезе синдик,второ дори и да влезе няма гаранция,че от тия 30 милиона няма да отпаднат само 5,трето няма гаранция,че дори при редуциране на дълговете до 15 милиона например Ганчев няма да си каже "майната им,отивам си у Ловеч дето не давам една стотинка и да ми е мирна главата.".Така че не се изфъргай като чикия на мокър песък и изчакай да видиш какво всъщност ще се случи.П.С.- Това за Литекс отдавна стана ясно,че не е законно,поне в тази форма от която ще има смисъл.Може да се получи само ако Литекс се влее в ЦСКА а не обратното,тоест Литекс със всичките си активи да се влее в сегашното дружество със всички бакии.П.С.2-Майната им на Лупи и Титаните!Заради тях знам всичките тия простотии.... (и заради Гришата де,ма той докато не се наака няма да го псувам) Quote Link to comment
kabakov Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Супер, можем да се хванем на каквото искаш на бас, че докато съдът не каже има/няма дело за несъстоятелност, никой няма да ни отнеме и 1 точка. Виж тука съм напълно съгласен, ест. ако тоя съд реши какво ще прави на 24-ти септември или когато там беше, но ако се отложи пак делото и се премине срока даден от ФИФА, който така и не се разбра кога е и пред угрозата на изкарат националните отбори от всички квалификации (което май ще е добра като се замисля на какво ниво сме и там) бъди сигурен, че точките ще се вземат дори и в последния ден от срока. Quote Link to comment
PostMortem Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Днес Спартака пръсна Славия! Дори съдията не можа да им помогне, а играта им беше трагична (без значение, че уцелиха греда). Играчите на Спартак играха много добре през по-голямата част от мача, а второто полувреме показаха с много желание и прекрасна игра, че са добър отбор.Имаше 2-3 хиляди човека, а изненадващо 90% от агитката на Славия бяха тук - 15 човека.Ентусиазмът е голям, чакаме жребия за 1/8 финал!ПП: "Курвите на Венци" ХАХА Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
YoTheReal Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Днес гледам обедните новини и се чудя - абе това ЦСКА-рите на абсолютно всеки, който им извади 10 лв. на цяло ли вярват? 40 минути Гриша Ганчев върти едни изречения, едни таралежи, змии, накрая нищо не казва на въпросната СЪДБОНОСНА среща и си тръгва под бурни аплодисменти и скандирания.Инак честито ни на всички левскари - поне до 18. октомври светът ще бъде едно по-добро място. The Best 1 Quote Link to comment
kabakov Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 То на 18 май (или когато свършва първенството) да сме в топ 3 пък дотогава все тая на кое място е отборът. Самият факт, че с този отбор, без нападател (нападателите - Курдов и Диаби са вкарали общо 1 гол) Левски е първи говори каква трагедия е бг футболът... Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Има отбори, които играят, за да вкарат повече, има и такива, които играят, за да допуснат малко - ние сме от вторите този сезон, макар и да не играем дефанзивно. Инак аз откакто гледам и помня добре сезоните на Левски, освен когато бяхме с Гонзо, с Дембеле и донякъде с Аниете и Гари, Левски никога не е играл с изявен голаджия. В този формат на първенството дори предпочитам да е така, да не се знае точно кого да пазят, за да не падне гола, както днес ние знаехме, че играем по-скоро срещу Асприля и Останалите, отколкото Литекс. Quote Link to comment
MJ23 Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Днес гледам обедните новини и се чудя - абе това ЦСКА-рите на абсолютно всеки, който им извади 10 лв. на цяло ли вярват? 40 минути Гриша Ганчев върти едни изречения, едни таралежи, змии, накрая нищо не казва на въпросната СЪДБОНОСНА среща и си тръгва под бурни аплодисменти и скандирания. http://gong.bg/bg-football/drugi/comment/ganchev-tropna-347586 Само прочети брътвежа на този малоумник и ще ти стане ясно Не знам колко трябва да си прост, тъп, малоумен.. да ти кажат 50 пъти случая Рейнджърс няма нищо общо и ти да продължиш да го натякваш на ден по 5 пъти. Quote Link to comment
Mom4u Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 (edited) Гледайте си собствения обор. И като сте такива "разбирачи" кое можело и кое не, с Берое как стана номера, че даже по средата на сезона и си останаха във А? ФК Мастер как стана Нефтохимик? Металик Сопот - Ботев? За всички се намира начин, само за ЦСКА няма. Ще им срутим кочината на Иван Асен ако се наложи и всеки ден да я пазят. Edited October 5, 2015 by Mom4u Just a fan and cska_sofia 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Примерите са ти ясни, Нефтохимик може би това им е 15 опит да започнат, сигурно и феновете им вече не знаят кой отбор са. Ботев си взеха лиценза на Сопот, така както ЦСКА може да вземе лиценза на който клуб се съгласи от София град (Стига все още законите на БФС да го позволяват). Ако в крайна сметка УЕФА разреши да стане това с дружеството, да платят дълговете към НАП и да си вземат историята - живи и здрави, ще се радвам за тях и феновете им. Но да вярваш на човек подсъдим за 700 хиляди лева окриване на данъци, че ще плати току така 11 милиона лева, че щял да купи 50-60 дка да прави терени ми е малко... съмнително. Да не говорим, че изказвания от типа "Аз пари имам" са нелепи, смешни и комплексирани. Никой богат човек няма да го каже. И Бил Гейтс да питате няма да каже, че е богат, защото винаги ще се старае да стане още по-богат. Но това си е ваша работа, само времето ще покаже кой е крив и кой е прав! Quote Link to comment
ELA_I_SI_ZIMI Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Това са глупости, при Ботев лицензи не е имало. Ботев се възроди на база стари документи за регистрация. Дружество регистрирано преди 1990 година и с подновена през 2010 се влива в такова на отбор от област Пловдив, след като му закупува правата. Когато А се влее в Б и остане само Б, то Б участва във В група. Нищо срамно няма и не виждам кво общо има с наглостта на свинете. Quote Link to comment
Mom4u Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 Така ли, бухал, прасетата са нагли? А подмяната на дружествата при Лудогорец 2011 г. на полусезона? Значи за всички може да се правят врътки и компромиси, само "свинете" са нагли, че искат да се мери със същия аршин? Съвсем скоро ще видите "свинска наглост". Quote Link to comment
Just a fan Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Гледайте си собствения обор. И като сте такива "разбирачи" кое можело и кое не, с Берое как стана номера, че даже по средата на сезона и си останаха във А? ФК Мастер как стана Нефтохимик? Металик Сопот - Ботев? Има една незначителна разлика между всички тия отбори и ЦСКА,нито един от тях не е дължал 11 милиона на държавата!Това е единствената пречка да не се допуска новото дружество,иначе всички знаем,че ако зависи от Перуканеца ЦСКА щеше да играе в "А" група. Quote Link to comment
Recommended Posts