Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Няма ли да се стягате? Доста добре сте финансово, а резултатите и играта никакви ги няма. Срещу Спартак само класата на нападателя спаси Нафтата. Иначе ми е най-смешно Верея колко ги подценяват всички, а те купуват Костадин Стоянов и Иван Стоянов :D 

The Olimpic Hero

Ами засега, макар да имаме добри пари тази година, като за "Б" група, отборът ни играе доста зле и май ще ни е почти невъзможно да се доберем до 2-ро място, за да играем бараж.

Edited by The Olimpic Hero

Бахти, няма ли Локото Пловдив най-после да си отворят кошницата днес. Така тая година много лошо без уговорени мачове, не може да се направи лев. То само вижте, когато мачовете се играят, е пълна трагедия - от 0:0 до 0:1 или 1:0 свършва всеки мач. А предните 2-3 години как се разцепваха...

A то щот Нефтохмик не купуват мачове нали ?

Моm4u значи щом не си плащате задълженията означава че Михайлов е виновен за скорошното закриване на комунистическото ви отборче ?

Адолф. като не си наясно в детайли с нещата, те съветвам да не коментираш.

• Upvote 1

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

„Интересна информация. Знам за Иво Тонев, другият господин не го познавам. Знам, че бе адвокат в кантората на Батков. За мен е спекулация. Ако Левски беше на Бойко Борисов или на Делян Пеевски, щеше да е с доста по-сериозни възможности“, заяви Домусчиев в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Спрете му пиенето на Гела.

Edited by Mom4u

като каза Иво Тонев. Някой има ли идея с какво се занимава тоя човек, освен като някакъв шеф в Локо (Сф) и после в Левски, за друго не съм чувал?

Той не е подставено лице, не се бъркай така. Както и адв. Ангелов няма нищо общо със Свинята. И на Гела отбора не е държавно финансиран. И БФС не е в плен на ДПС и Камен Костадинов. Абе, всичко е 6!

Баща му е локомотивец  - беше шеф на тотото. Иво Тонев също УЖ беше локомотивец, кълнеше се във вярност, но в действителност помагаше на отбора. След него потопа на Гигов беше ясен. Що се касае до какъв е Иво Тонев - касичка на ГЕРБ. Само ще ти кажа едно нещо - той, жена му и сина му карат автомобили с еднакви номера с 6 цифри. Изводите са за теб.

Всичкото това го знам. Питам просто откъде официално му идват парите, че да може да претендира, че е собственик на футболен клуб. Че е подставено лице и децата в детската градина го знаят.

^ Батков 10 години никой не знаеше откъде взима по 10 млн на година,че да издържа "Левски" и никой не обръщаше внимание!

Е Батков переше парите на Чорни.

п.п. а иначе снощи браво на съдията. От къде извади тея топки да даде червен на Дяков още през първото полувреме не знам...

Edited by kabakov8989

Тоя синдик да вземат да му начертая една карта към "Армията", че вече половин година не може да я намери...

Синдик, миндик тва е едно излишно удължаване на цялата агония. При толкова дългове за какво оздравяване си говорим? Колкото и хора да ходят на мачове, да си купуват артикули и т.н. това са смешни пари на фона на дълговете на клуба. Някои плащания ще бъдат разсрочени разбира се, но други са належащи.

Едно е да разсрочиш 30 милиона, друго е наполовина, че даже и по-малко. Много е важно от коя дата ще постановят несъстоятелността - колкото по-рано, толкова по-добре. Иначе от доста време се знае, че делото е насрочено за 24 септември, клубът е уведомил ФИФА за всичко, аз не виждам БФС днес да казаха нещо, което не знаем.

Австрийската фирма STRABAG, която се занимава със строителна дейност, ще бъде новият спонсор на "Левски", информира Канал 3. Както е известно, от "синия" клуб обявиха, че в сряда ще дадат пресконференция, на която ще представят бъдещия си финансов благодетел. На срещата с медиите ще присъства и един от членовете на борда на директорите на фирмата Херберт Крутина.

Очаква се още за домакинството срещу Берое от 9-ия кръг на "А" група логото на компанията да бъде на фланелките.

Тва сигурно са строители на магистрали. Съвсем "случайно" насочили се към Левски разбира се!!! Без никакъв натиск!

пп - Аз се шегувах, ама...

Концернът STRABAG е активен на българския пазар от 2002 г. и от 2008 г. насам се появява под името на марката ЩРАБАГ ЕАД. До момента групата има филиали във всички региони на България, имащи отношение към пазара. Компанията оперира във всички строителни сектори, особено в транспортна инфраструктура, 

Edited by MJ23

По същата схема като Виваком - доброволно и без никакъв натиск. Иначе очаквам ФИФА да ни отнеме 15 т. в най-лошия случай преди да стартира делото. В такъв случай Витоша Бистрица си влиза спокойно в Б група ако ще и с по 20 на 0 да бием, на тях никой не им скача така или иначе. 

Той Боко и ФИФА натиска да ви затрие нали... Някак си не мога да го повярвам, че видиш ли, Боко и сие натискат Виваком и  особено STRABAG да станат спонсори на Левски. Това че Цветан Василев е казал нещо не мисля, че някой нормален ще го приема автоматично за истина.

А БФС пак отбиха само номера - общо взето тая пресконфереция си беше синтезирано обобщение на всичко което вече се знаеше.

И за да е пълна картинката - ето наказанията след идиотията на при юношите:

БФС санкционира юношите на Левски да играят два мача без публика и наложи глоба на клуба в размер на 1250 лева.

БФС и комисиите към него са просто неадекватни на всяко едно ниво... (и за да не остана неразбран - наказанията трябва да са поне двойни за мачовете и поне петорни откъм пари)

Edited by kabakov8989

Е, то не е точно натиск - само гледай колко обществени поръчки за строежи на пътища ще получат тия срещу щедро спонсоство в отбора на всяка власт. Виваком не ги коментираме, убеден съм, че изгарят от желание да наливат по няколко милиона годишно. От друга страна, официално в Търговския регистър по документи Левски все още е на Т.Батков. Така че има ли подставени лица, пране на пари и далавери в Сухата река всеки сам може да прецени.

Добре, още по очеваден бушон и чисто формален "собственик". Ето малко статистика за спонсорите в Левски за последните 6-8 месеца. Да припомним само, че преди това и според думите на Иво Тонев Левски бил на едно дередже с ЦСКА. Сега вече не само, че се изплащат милиони задължения към НАП и т.н., но се КУПУВАТ чужденци, не просто свободни агенти ( последният трансфер). Още един сектор ще се вдигне и митовете и легендите, че щял да се изплаща с приходи от билети ( А сектор ) не, мерси. Ами ако няма достатъчно зрители, колко години ще отнеме? Или фирмата строител няма нищо против 30-40 годинки да се точи цялата работа? Със сигурност, звучи ми като супер бизнес перспектива и стратегия. А ето ги и всички спонсори:

Виваком
STRABAG
Hotel Persenik
Efbet
Joma
Moto-Pfohe
AQUA TEMPUS
PrimeSped 
Градус

След като адвокат Александър Ангелов и Иво Тонев са били част от управлението на Левски с години ( нали това е основната версия на говедата, че нямат нищо общо с едни други лица..) защо до преди година-две-три не ги уреждаха тия спонсорски договори а сега изведнъж просто решават, че искат да са собственици и парите почват да текат като Ниагарския водопад по посока Сухата река? STRABAG никога в историята си не е спонсорирала нито един спортен отбор, даже в родната Австрия, но изведнъж решава да налива в Левски? Въпрос с понижена трудност - колко обществени поръчки за строителство ще спечели STRABAG след като се уреди с щедро спонсорство на Герена? 

От друга страна ЦСКА и Локомотив София бяха изтикани във В група, едните даже им пратиха една Свиня да ги дозатрие и прати още по-надолу. БФС не изпрати хора даже им връчат честно и почтенно спечелените сребърни медали...ОК, ЦСКА има дългове, нямаме против това, че сме във В група, приели сме го, но защо продължава цялата тая помия и атака по наш адрес? Гаврите на Канал 3 и пусканията им на предизборните манифестации на Тупана от Банкя в първите 10 минути на наши мачове, атаката на всички свински медии и ежедневните лъжи по адрес на клуба? БФС свиква специална пресконференция, за да ни каже, че ако не платим еди си какво щели да ни вземат точки, но пропуска да покаже писмото на ЦСКА към ФИФА, че има подадена молба за несъстоятелност, която е и защитата на клуба от кредиторите + влизане на синдик. С каква цел? Легитимно ли е БФС? Къде е Перуката докато футболът умира, а догодина сигурно ще сме в пета урна за поредните квалификации, предварително неуспешни..Който иска да ми се смее на поста, който иска да се подиграва, който иска да го приеме такъв, какъвто е - боли ме к**а. Всяко търпение има своя праг и рано или късно лавината тръгва по склона, докато не помете всичко по пътя си. Както искате го разбирайте.

Само да вметна, че представил на STRABAG за България е "Г-н Божков".

А като говорим за бушони, до колкото имам спомен за ваш собсвеник се водят трима служители във фирмата на Манджуков или Инджов. Къде в картинката е Ганчев и въобще има ли нещо общо с отбора освен приказките по медиите? Така че специално за бушони да не говорим много много а...

Всичките тея спонсори са с договори за по 6,12,18 или някви подобни договори и някакви можави суми по тях, само Виваком са с тригодишен договор (по последно инфо).

А ако това мислене, че все някой друг, извън ЦСКА ви е виновен за батака, в който като се почне от управлението на Томов 1.0 до сега, са ви натикали собствениците ви, ви кара да спите спокойно продължавайте.

Не пред БФС, а пред домовете на Томов, Титаните и Манджуков/Инджов трябва да ходите да протестирате и да искате обяснения. Друг е въпросът, че законите в тая страна са идиотски - преследва се само задлъжнялото дружеството (без значение ФК или в някаква друга сфера е то), но не и хората по времето на които се е стигнало до тези дългове...

п.п. не знам за кой път го казвам, но ако някой твърди че неговирят клуб не е перачница за пари на собствениците му то той е лъжец...

Иво Тонев е човек на Бойки, това и децата го знаят. Адвоката е в Левски от 2002 или 2005 - по спомен карам тука - някой да е чувал през 2002/2005 за някой си Делян Пеевски? Или тука караме по-логита, че всеки адвокат е човек в частния си бизнес и частните си отношения на всеки от 2324 клиента?

А такива силни форумни писаници ги виждаме от не знам колко време и от 32554 човека казали във фейса, че ще протестират накрая на посоченото място и време я има я няма 50-60 човека. Така че стига сте вдигали гири във форумите/фейса ами вземете свършете това което казвате, ама не пред БФС и дома на Бойко, а както казах пред прозорците на Томов и Титаните...

Edited by kabakov8989

Като гледам тази тема се чудя дали не ровя из някой форум на привържениците на ЦСКА. Как пък един път не си погледнахте вашите грешки и глупостите, които се сътвориха на Армията през годините. Големи хора сте, не вярвайте на всичко, което четете в нета. Нито цифрите са ви ясни, нито 1 договор не сте видели, но си ръфате едно и също от 3 месеца. Айде малко по-сериозно. Левски са купили един играч за последните 2 години и сега се оказва, че финансово са по-силни от Лудогорец. Накрая ще стане ясно как новата трибуна се строи 3 години от...държавата :rofl:

Само да вметна, че представил на STRABAG за България е "Г-н Божков".

А като говорим за бушони, до колкото имам спомен за ваш собсвеник се водят трима служители във фирмата на Манджуков или Инджов. Къде в картинката е Ганчев и въобще има ли нещо общо с отбора освен приказките по медиите? Така че специално за бушони да не говорим много много а...

Доказателсто за първото имаш ли? Директни, неопровержими? Ако нямаш - по-добре не се излагай. 

Как точно се обявява несъстоятелност и при какви условия, запознат ли си? Как да влезе Гриша Ганчев и да почне да изсипва едни пари, нали ще го погнат не само кредитори. Тая глава понякога се използва и за мислене, не за някакви бръщолевици е така, колкото да има отговор. Кой дава парите в момента за лагери, предсезонни подготовки, заплати и пр. ? Милко ? Или Инджов ? По другото, което си се опитал да коментираш, нямам какво да ти отговоря, наистина, написал съм всичко в предишния пост. А за Томов, Титан и пр. има прокоратура, която отдавна е трябвало да се самосезира за многомилионните злоупотреби, свързани с ЦСКА. Но как да го очакваме, като именно Тупана ни изпрати Боклуците за собственици...

Значи на едни писания из медиите вярваме сляпо (адвоката на Пеевски) и още само със споменаването му се приема за истина, а за други решаваме да търсим доказателства и се съмняваме така ли?

Кой ти каза, че вярвам на каквото и да е, поднесено от медиите? Трябва да си изключително заслепено говедо, за да не проумееш кои хора стоят зад Иво Тонев, адвокатчето на КОЙ и цялата клика. И тука нещата не опират до това, че някой от тях е супер големия левскар, а до пране на пари, интереси и т.н. и т.н. И много бих искал да ми дадеш линкове къде в медиите се пишат нещата за КОЙ и Тонев, сектори и пр. Единствени Капитал си позволяват да ровят по темата, също и в политическите и други далавери на коалицията между Свинята и ГЕРБ, но за жалост хората в тая държава са масово прости и с интелекта и мирогледа на хлебарка, та предпочитат ВИП Брадър, БЛИЦ и ПИК.