Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Monteso
2 minutes ago, MJ23 said:

Дори не ги гледам. А и след като съм фен на най добрия отбор в момента в България, защо да съм свиня? Другия кръг ще треснем Лудогорец и пак ще мечтаете за титлата ;) 

Тука ме хвърли в размисъл ? На кой отбор си фен ?

Edited by Monteso

-

raquishi

Оп, някой май остана с хуй фостата....

17 minutes ago, MJ23 said:

Дори не ги гледам. А и след като съм фен на най добрия отбор в момента в България, защо да съм свиня? Другия кръг ще треснем Лудогорец и пак ще мечтаете за титлата ;) 

Чоек, от 1000та отбора на София си избрал най-жалкия, може би след Септември е ноември.

ПС След като свърши мача ще кажа, че не заслужавахме да загубим, хубав гол на момчето което влезе, но и късметлийски. Първия гол детинска грешка на национала Кристиан Димитров. Имаха положения, но не мисля че им отстъпвахме по каквото и да било. Тактическия гений на Шашко е пословичен... Да не забравяме че отборът пак е нов - дон Хулио е от 2 месеца, ако му се даде време вече можем да правим някакви критики дали добре води отбора, или не толкова. За Томаш вече мина доста време. Сезонът на оранжевите катастрофален, дори да ни бяха победили и с 5-0. Съдийството за пореден път покъртително и от това се дразня най-много. Ако са по-добри от нас да ни бият, нека. Съдията не бива да се коментира като част от двубоя между които и да било два отбора. Кога ще достигнем това ниво, не знам. От ГОДИНИ се предлага международни съдии да водят големите дербита, както е правено и преди, еми НЕ, не може. Сещам се кой би бил против това, от североизточна България са.

Edited by raquishi
Just a fan

Аз съм дотук. Пожелавам на бившия си клуб здраве и всеки на стаж в него да си ебе майката. :) 

Ponetron

Тия се радваха повече от финала за купата бе :D 

Ма дреме ви някакъв мач. Чакаме си Рау във вторник.

Аз повече зимата на стадион без отопление няма да стъпа. Ебаси загубата на време и мизерия у тоя студ.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Mariyan01
2 minutes ago, Ponetron said:

Тия се радваха повече от финала за купата бе :D 

Ма дреме ви някакъв мач. Чакаме си Рау във вторник.

Аз повече зимата на стадион без отопление няма да стъпа. Ебаси загубата на време и мизерия у тоя студ.

От другата страна се бяхме стоплили със свински сълзи, беше горещичко даже.

Красноречиво е колко са жалки сините, на второ място са и се радват на Х срещу отбор на 8-мо място. Накрая на мача удобно беше изгонен Ето'О и поради някаква причина Кареасо трябваше да излезе, без да е свирен фал срещу него. Сами сме си виновни, че ги размазвахме по терена до 95тата минута и не спечелихме. Направо ми е непонятно как това отборче е на второ място, Ботев миналия кръг ни дадоха повече отпор. 

• Upvote 2
  • LMFAO 1
raquishi

Какво искате бе, постигнахте равенство срещу вторите в първенството. Само на 3 точки сте от Арда, аман от ревльовци.

ПС Жалко че оставате в групата за последното място за Европа, и няма да се срещнем пак. Жалко е, когато такъв гранд има финансови проблеми и не може да се бори с богатите отбори от челото :( 

Edited by raquishi

Ти нас не ни мисли, за вас това второ място е равносилно на титла, за нас всичко друго освен първото място е неуспешен сезон. 

• Upvote 1
  • LMFAO 1
Just a fan
4 minutes ago, raquishi said:

Какво искате бе, постигнахте равенство срещу вторите в първенството. Само на 3 точки сте от Арда, аман от ревльовци.

ПС Жалко че оставате в групата за последното място за Европа, и няма да се срещнем пак. Жалко е, когато такъв гранд има финансови проблеми и не може да се бори с богатите отбори от челото :( 

Само се моля тоя португалец да може да изхарчи парите на Папаза правилно и от другия сезон ще бъдете ебани всяка секунда от всеки мач, а ти ще бъдеш изнасилван на почивки от мен, Понетрон и Шон. 

raquishi

3 minutes ago, Just a fan said:

Само се моля тоя португалец да може да изхарчи парите на Папаза правилно и от другия сезон ще бъдете ебани всяка секунда от всеки мач, а ти ще бъдеш изнасилван на почивки от мен, Понетрон и Шон. 

Един познат от Разград ми го препоръча - Erbagil Проктен крем при анални фисури и хемороиди х40 мл :)

7 minutes ago, ShwN said:

Ти нас не ни мисли, за вас това второ място е равносилно на титла, за нас всичко друго освен първото място е неуспешен сезон. 

Е все пак Ефбет лига е ВТОРЕНСТВО, което вие често печелите. Я с някоя дузпа на Турцов, я нещо друго. 

• Facepalm 1
raquishi

О колко жалко е да сиии чорбааааар. Алелелелелелеллелееееее. Айде момци, оставям ви да си бъркате по дупките. 

• Like 1
  • Facepalm 1
HBK_forever
49 minutes ago, raquishi said:

О колко жалко е да сиии чорбааааар. Алелелелелелеллелееееее. Айде момци, оставям ви да си бъркате по дупките. 

Абе смешник смешков,  преди 3 седмици ни отписвахте,  че сме умрели и ще се борим за оцеляване,  сега изравнихте с клизма 3 мин след добавеното време от 9 минути , добутаха ви до равен , вие се радвате , много жалко е да си просто говедо. По темата, доволен съм от играта и от старанието,  ясно е, че ЦСКА все още сме доста неподготвени тактически и че защитата и вратаря са зле,но има голям напредък. Страхотни играчи Скаршем,  Питас и Делова,  уникално включването на нашия юноша Петко Панайотов. Догодина сме шампиони 

Edited by HBK_forever

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Ponetron

С една дума - Сашо Томаш търна хийл

raquishi

1 hour ago, HBK_forever said:

добутаха ви до равен

1 hour ago, HBK_forever said:

Догодина сме шампиони 

:laugh::laugh::2funny:

Момчета, айде по-сериозно. Добутаха ни до равен като не ни дадоха дузпата, и ни отмениха гола, щото нокътя на палеца на крака му не бил изрязан. Така е. Направете си по един душ на путките и си трайте. Папазки още малко и ще му втръсне от бившето дружество "ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" и ще ревете за Сашо Томов. Дава луди пари за да падате от чичо венци и да ви шибаме на дербито и в двата мача. Знайте си мястото, палячовци. 

image.thumb.jpeg.ce56393ff145f116e5e25c82dad9d16b.jpeg

Edited by raquishi
  • Facepalm 1
Mariyan01

Най-смешното беше как съдята се насра да даде изгубените поне 4 минути след 2-рия гол, че недай си Боже Левски беше обърнал, щеше да има ново навлизане на агитка на терена хахахахах.

Гиджена е най-голямото острие на Папазки.

Тоя футбол на Томаш е яко селски, Кареасо и Етоо имаха 45 фала, всеки път като е преодоляна пресата и фал, то игра почти нямаше.

• Upvote 1
  • Facepalm 1
Rise of Thunder

Поялникът е абсолютен кретен. Сангаре е пълно менте и куц кон. Някой не го ли иска за плашило или да му копа в градината? 

При гола на Джемили нямаше никаква засада. Въобще тия на ВАР-а днеска бяха тоталка. Тоя мангал Етоо трябваше да е вън още първото полувреме. Нормален мач между Левски и ЦСКА. 

Ponetron

Бате, някога падали ли сте/губили ли сте точки честно? Нямате мач в който да не ревете срещу съдиите. Всъщност имате. Първия срещу турците, когато бихте. Тоя рев е кретенски. Бяхте по-слаби, надъхахте се накрая, нашите се насраха и тва е. Говеждите медии ви промиват мозъците с тия съдии.

• Upvote 1
  • Wank 1

Just a fan

Да свършва тоя сезон и да не се връща, ебати чудото. Всеки мач е потенциална простотия от тоя прокажен отбор. Гледам, че Здравков бил казал, че е по-добре да взимаме футболисти директно от ЮА, вместо от Европа, така че се надявам тоя път да не чакаме до последната седмица на летния прозорец, че да си вземем хората.  

• Upvote 1
Rise of Thunder

Бате, губили сме точки. И хайде стига стига с тия помии "говеждите медии" и "синьото бфс". Защото само за този сезон мога да ти изброя 10 чисти ситуации, където са ни рязали и то яката. Тия оранжеви мантри бяха на мода преди 10 години. 

• Facepalm 2

Между другото Нани се надявам още да не му дават шансове говедата и да се върне при нас. Ще е полезен догодина в битката с Лудогорец, а и той има проблеми с Бозата, не с Вескп Пиратката.

StoneColdFaN

Най-сърдечно пожелавам на Дюлгеров да му отрежат големите грозни уши и да му ги наврат отзад. Ми като не можеш, путко майна, няма да се предлагаш.

А тая засада в началото, която ви отмени гола на вас, си беше засада. Поне според критериите на другите съдии в Европа, защото много такива вече видяхме да се отсъждат, даже и на Европейското. Играта е вече така направена, че могат да отсъдят засада за това, че върха на ХУЯ ти е в нередовна позиция.

Edited by StoneColdFaN
  • Upvote 1
raquishi
20 hours ago, StoneColdFaN said:

А тая засада в началото, която ви отмени гола на вас, си беше засада. Поне според критериите на другите съдии в Европа, защото много такива вече видяхме да се отсъждат, даже и на Европейското. Играта е вече така направена, че могат да отсъдят засада за това, че върха на ХУЯ ти е в нередовна позиция.

Да, там тъпотията е че е толкова тънко, че зависи от нашите кретени да начертаят правилно и да са адекватни, а те не са. Цялото правило е малоумно, каква реална изгода имаш, че в момента на подаването стъпката ти е с половин милиметър пред тази на защитника?

20 hours ago, MJ23 said:

Между другото Нани се надявам още да не му дават шансове говедата и да се върне при нас. Ще е полезен догодина в битката с Лудогорец, а и той има проблеми с Бозата, не с Вескп Пиратката.

Никъв шанс, Нани е класа и се надявам дон Хулио да го наложи. 

Rise of Thunder

Нани ще му дадат шанс, когато започне да навлиза във форма. Защото, ако не помните, Нани беше контузен до преди 1 месец.