Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Just a fan

ЦСКА и Черно море излязоха с позиция срещу жребието. Да се тегли наново, тоя път в присъствие на момчетата на Папазки, от ония дето винаги поздравяват, да ни дават Враца и да приключва тоя цирк, предлагам аз.

Каквито сме каръци, първи мач домакини на Лудогорец, втори мач гости и да си ебаваме майката от тоя турнир.

• Upvote 1

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Голяма работа, че не завъртяли топки. Кой знае какво станало... Ако искат да нагласят жребия, пак ще го нагласят. Само се занимават с тъпотии... Да вземат да ползват изкуствен интелект - пишат имената на отборите и рандом генератора си върши работата, ама то и тогава ще има недоволни...

Just a fan

Тия са във ваканция след Лион, имаме шанс. Даже по-голям в два мача, отколкото на финал ако питаш мен. Ама не очаквам да стане нещо, аху-иху до неделя, след дербито всичко ще се размие. 

Баси, и рандом генератора на ИИ избра същите двойки, само размери домакинствата...

Screenshot2025-02-28155130.thumb.png.8c253619795c7fc212cbf24f9a2754c1.png

1 minute ago, kabakov said:

Баси, и рандом генератора на ИИ избра същите двойки, само размери домакинствата...

Screenshot2025-02-28155130.thumb.png.8c253619795c7fc212cbf24f9a2754c1.png

Самтаймс люн, самтаймс уин. :(

16 minutes ago, Just a fan said:

ЦСКА и Черно море излязоха с позиция срещу жребието. Да се тегли наново, тоя път в присъствие на момчетата на Папазки, от ония дето винаги поздравяват, да ни дават Враца и да приключва тоя цирк, предлагам аз.

Жалко че Монтана не са в другия поток....

15 minutes ago, kabakov said:

рандом генератора на ИИ

Дори Уефа/Фуфа с цялата технология на Света не теглят с рандъм генератори. Стига глупости.

Жребието снощи не беше нагласено, но провеждането му беше аматьорско. Пискането на клубовете участници е принципно и правилно. Твай.

Жребия в евротурнирите го тегли компютър, кво пречи и тука да вкарат нещо подобно?! Едва ли ще е кой знае колко скъпо.

Глупости, първия кръг само се тегли от тегли компютър и то по зададени строги параметри за да не се получи тка, че ако се класират малки отбори, да пътуват излишно. Т.е да се играе само срещу отбори от близки държави. След това всичко е с топчета и на ръка. Дори онзи ден за осминафиналите на ШЛ теглиха топки. Едно, че е по атрактивно, друго, че няма как да докажеш по никакъв начин на обикновения човек, че всичко е окей.

Продължаваме, бракя! 3 декларации за 30 мин, 5 за деня :D 

image.png.bb36e7518e758e427cb4354fe9fc14b0.png

Тъкмо щях да кажа, че известните с декларации Лесни не са се изявили, пък то гледай…

image.thumb.png.1487f5c8e034bbb908f8940718eaa9cf.png

Истинския жребий! Само да кажа, че това е от първия опит. И между другото, на тоя интелект ако му пишете псувни го изтрива, както се досещате. 

Edit: попитах го и за честността на жребия. :) 

image.png.85cf56d38535cb599b767397706b1f14.png

Edited by ShwN
  • LMFAO 2
Monteso

На т.н. грандове сега Илиян ли им е виновен? Ако му приемат оставката кой ще бъде национален селекционер? Ако искате да направиме осмокласника и треньор на националния, освен президент на БФС? Говедата най-много реват от Домуса, ама всички мръсни номера ги въртят заедно с Лудогорец. Сега и доноси почнаха да пишат. Нормално за милиционери. Вечна дружба по оста Герена - Разград. А чорбарите така се насраха, че ги очаква поредна нулева година, че ореваха света заради пустия жребий. Кой трябваше да го тегли, че да сте доволни? Шанса да ви се падне Враца беше 33%.. и само да ви обясня, че няма как да играете и 1/2 финала и финала с Ботев Враца. Рано или късно отивате на Лудогорец или Черно Море. Дано повторят жребия и втория път да ви се падне Разград!

Edited by Monteso
  • Upvote 2

-

Ей кълвач, Черно море първи поискаха нов жребий и ако не бяха реагирали те, най-вероятно нямаше и ние да го направим. Аз предпочитам Лудогорец на 1/2 честно да си кажа. 

Monteso
2 hours ago, ShwN said:

Ей кълвач, Черно море първи поискаха нов жребий и ако не бяха реагирали те, най-вероятно нямаше и ние да го направим. Аз предпочитам Лудогорец на 1/2 честно да си кажа. 

Дано желанието ти да се сбъдне и турците да ви изкълват, макар че не вярвам да има повторение на жребия.

-

Интересна е ситуацията с Ким чен Ун и Илиян. Дали не е време да свърши 30 годишната хранилка на тоя послушник?

Ponetron

Гонзо говори за генерална промяна, а държи тоя дебелия на власт. Първо от него и пияният ми идол Неделчо трябваше да махне. Все ми е тая за националния, но дано Ил.Ил не го отнесе заради тия дебели утайки.

Илиян също не е цвете, но е показателно как му се нахвърлиха всички само защото не им козирува и казва някои тъжни истини.

Голям страх е нагоре да не си изпуснат позициите, които кретат от времето на Батето...

raquishi

Непрегледана игра с ръка за дузпа, отменен гол. Добре вървим. Г-н Папазки преподава.

Червена доминация на трибуните и на терена. За хореографията няма какво да говорим, дори не може да се прави сравнение.

raquishi

Винаги съм знаел че си прикрита свиня. Каква доминация пич? Една тъпа грешка от “къде са българите” крисчо димитров. И това е. Транспаранта с Левски със синьо шалче беше тотал щета, вярно е.

44 minutes ago, raquishi said:

Винаги съм знаел че си прикрита свиня. Каква доминация пич? Една тъпа грешка от “къде са българите” крисчо димитров. И това е. Транспаранта с Левски със синьо шалче беше тотал щета, вярно е.

Дори не ги гледам. А и след като съм фен на най добрия отбор в момента в България, защо да съм свиня? Другия кръг ще треснем Лудогорец и пак ще мечтаете за титлата ;)