Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Нали Томи немало да изкара до Нова Година, а Генчо щел да направи Лесни шампиони, що тъй стана?

Развали ми се хатъра, сега нема да видя как ще завърши европейското по ежеседмично говорене на глупости.

Edited by StoneColdFaN

Да уволниш треньора, защото не ти харесва тактиката и “вижданията” е доста малоумно обяснение от Боримиров. Да, и на мен не ми харесваше качеството на играта, но отново сме в серия от победи и все пак се класирахме напред за Купата, как ще уволниш треньора в такива условия? И лудогорец не играят кой знае какво, и ги бият всеки мач в ЛЕ, обаче тука си трепят наред, техния треньор що не го уволнят? Плюс идва зимна пауза, трансферен прозорец, има шанс за промяна. Ама не, насо и (Мило Борисов) знаят най-добре.

Кой с малко акъл в главата уволнява треньор при 13 победи, 1 равен и 5 загуби и второ място(пък било и още с 3 отбора)?... Неадекватно решение, поредно...

Генчев беше сготвен още от Октомври. Неслучайно Насо беше в Сърбия и после обясняваше, че било само почивка. Медиите може да са всякакви, но надушват бързо интригите. Да не говорим, че и онзи ФБ профил, който не управлявал той, спря да пуска постове от тогава. Според мен след силния край е нямало за какво да се хванат и са го натиснали с глупости докато сам не си бие камшика. Което и стана.

Въпросът е защо? Очевидно причината не е свързана с резултатите и представянето на отбора, къде по-лоши есенни полусезони сме имали...

Папазки е искал Генчев, защото чантите на Томаш при гостуванията били много тежки и трябвало някой да ги носи, май това е филма. 

Ако има някой фен на Ботев може ли да ми каже какво по дяволите се случва с терена на Колежа? Три пъти сменяваха тревата вече, а за четвърти пожълтява. Радиация ли има под тоя стадион, някой съботира ли го.. бах ти и тревата:huh:

-

^ Има фенове на Ботев🙂

Един път реално изцяло смениха тревата и това беше преди около месец, преди това само я кърпиха. Обясненията са много, твърдят, че след като сложиха изцяло козирката и няма достатъчно светлина и циркулация на въздуха и за това умира. Преди това в началото на сезона се твърдеше, че е зараза пренесена от коптора във Враца. Според мен истината е съвкупност от всичко това, но най-вече аматьорска поддръжка- тип ОП Паркове и Градини.

Сега уж взеха така нареченото изкуствено слънце и ще го използват. А иначе в момента според мен е жълта защото е още прясна прясна, а времето е студено и не е минало достатъчно време за да е в перфектно състояние. Ще видим пролетта как ще е, но наистина вече стана позорна работа, то покрай този строеж колко позорни неща се случиха, да не говорим, че докато го построят и вече морално остаря...

On 12/20/2024 at 12:07 PM, haliaba said:

^ Има фенове на Ботев🙂

Един път реално изцяло смениха тревата и това беше преди около месец, преди това само я кърпиха. Обясненията са много, твърдят, че след като сложиха изцяло козирката и няма достатъчно светлина и циркулация на въздуха и за това умира. Преди това в началото на сезона се твърдеше, че е зараза пренесена от коптора във Враца. Според мен истината е съвкупност от всичко това, но най-вече аматьорска поддръжка- тип ОП Паркове и Градини.

Сега уж взеха така нареченото изкуствено слънце и ще го използват. А иначе в момента според мен е жълта защото е още прясна прясна, а времето е студено и не е минало достатъчно време за да е в перфектно състояние. Ще видим пролетта как ще е, но наистина вече стана позорна работа, то покрай този строеж колко позорни неща се случиха, да не говорим, че докато го построят и вече морално остаря...

Е ако са поверили поддръжката на терена на общинска фирма наистина е позорно. Преди години работих за кратко в една фирма, която поддържаше националния стадион, под сектор В бяха "превзели" сервизните помещения за да имат под ръка цялата необходима химия и машини когато се наложи да се използват. Не всеки може да се справи с тая работа. А положиха ли отоплителна система под терена когато се строеше стадиона ?

Edited by Monteso

-

On 12/21/2024 at 2:52 PM, Monteso said:

Е ако са поверили поддръжката на терена на общинска фирма наистина е позорно. Преди години работих за кратко в една фирма, която поддържаше националния стадион, под сектор В бяха "превзели" сервизните помещения за да имат под ръка цялата необходима химия и машини когато се наложи да се използват. Не всеки може да се справи с тая работа. А положиха ли отоплителна система под терена когато се строеше стадиона ?

Ами за съжаление стадиона е общински, така че самият клуб няма много контрол над това кой ще отговаря за поддръжката на терена...

Хах за отоплителната система също е забавна история. Още когато започнаха да го строят по времето на Цецо Василев уж положиха тръбите под земята и ги свързаха с ВиК и тн.

Години по-късно обаче като подновиха строежа, май се оказа, че не са направени както трябва и не може да се използва( то минаха 15 години от както го събориха). Тааа да, до колкото знам ситуацията е - има отоплителна система ама не можем я ползваме😂

Освен Ботев и Спартак Вн са със забрана за трансфери за 3 прозореца. Някой май ни е подпукал. До утре вечер дали няма да има още? :D 

5 minutes ago, Ponetron said:

Освен Ботев и Спартак Вн са със забрана за трансфери за 3 прозореца. Някой май ни е подпукал. До утре вечер дали няма да има още? :D 

Аз за всеки случай влязох в сайта на ФИФА да проверя дали чорбата не са били пенетрирани и получих моментален удар в ташаците, когато наистина излезе, че са наказани за 3 трансферни прозореца. Докато зацепя, че става въпрос за московското ЦСКА, вече бях екзекутирал Стоянчо путката, чиято работа бяха тия неща до оня ден. 

3 minutes ago, Just a fan said:

Стоянчо путката

Фичо нали каза, че до три трансферни прозореца ще имаме отбор. Сигурно е имал нещо предвид :D :D 

Edited by Ponetron

А и взеха да излизат някакви статии за шматките от втория отбор, как щом Коялипу бил попил от Бербатов и Борносузов можел. Подготвят ни за атомна бомба пълна с ГОВНА.

ФИФА осъдили БФС да платят над 300 бона на ментето Кръстаич. Верно сега, че Перуката ни докара тоя на главата и му обеща няк'ви нелепи бонуси, ама т'ва са НАПЪЛНО НЕСЪЩЕСТВЕНИ детайли - според мен още трябваше. 1 милион, да кажем. 

А що се отнася до бонусите, само се чудя как Пиянката е пропуснал да обещае и 7-дневна почивка за двама в Бахрейн. Гледай само.

"1. 300 000 евро, ако България се класира на европейското в Германия

2. 100 000 евро, ако България се класира в Лига Б на Лигата на нациите

3. 4 самолетни билета - бизнес класа - за една календарна година до Белград и обратно."

Edited by StoneColdFaN
Just a fan

Палав хуйчец с тая откупна клауза на Коялипу, ама карай, два милиона евро  са си два милиона евро. Дано с тия дето ще вземат за Петров да им развържат ръцете, че едни 5-6 човека си трябват и зимата, и то не говорим за запълване на всички дупки в състава, само най-належащите.  

Ponetron
4 minutes ago, Just a fan said:

Палав хуйчец с тая откупна клауза на Коялипу, ама карай, два милиона евро  са си два милиона евро. Дано с тия дето ще вземат за Петров да им развържат ръцете, че едни 5-6 човека си трябват и зимата, и то не говорим за запълване на всички дупки в състава, само най-належащите.  

Аз противно на всеобщия вой, приемам спокойно тая продажба. Няма как да ти дойде оферта от Лига 1 и ти да предпочетеш да останеш в тая селяния тук. Да, винаги може да му вдигнеш заплатата, но струва ли си? А и за клуба е по-скоро добре. Взимаш 100% печалба за 6 месеца + показваш на бъдещи играчи, че спокойно може да правиш добри трансфери навън. Също така си спокоен за финансовия феърплей и може да налееш още пари за трансфери. Понякога трябва да си дадем сметка къде се намираме на футболната карта и реалността е, че в най-добрия случай сме под европейски средняк. Това е. И когато го осъзнаят, почваш да градиш. А играчи като Коя не са за това ниво.

Иначе си представих този Златков как гледа екселската таблица тия дни, която в Sheet "Трансфери" ще вземе да свети зелено :D Човеко си каза, че не разбира от футбол, а от финанси. Смятам, че ще си запали пура като прати скрийншот на Папазки с тая страница от ексела. Лошото е, че другите страници са в тъмно червено още. 

Just a fan
3 minutes ago, Ponetron said:

Аз противно на всеобщия вой, приемам спокойно тая продажба.

Е, много ясно. Тоя филм с "граденето" на отбор не става само с наливане на 2-3-4 милиона евро всеки 6 месеца, без нищо да идва в обратната посока. Папазки, откакто се занимава по-сериозно е дал 10 милиона евро за футболисти(айде 9, приемам, че и Гришата е дал милион общо за някое от ментетата, които взехме :D), а май сме продали само Назон, за когото няма абсолютно никаква информация, за какви пари сме го дали. Тука пак Фичо си е за ебане, защото очевидно са го надушили, че е отчаян и за му го набутали с тая клауза, ама пък ако можем да вземем Питас, когото не успяхме да навием лятото, нещата заспиват според мен. Оня също би бил много високо ниво за нашето първенство, като чисто технически е по-добре от Коя. А и с него го няма факторът "бъдещ трансфер", поне не до такава степен, защото e на 28-29 и ако му тръгне има предпоставки да го задържим..

raquishi

Можехте да вземете поне 3-4 милки от тоя Коялипу, бая голове навкара. Ама и 2 милки си е доволно, шефовете от къде да знаят че така ще гръмне и ще привлече такъв интерес. 2x печалба си е все пак.

Да видим с новия Пепе Мурсия какви ще ги ядем ние от синия лагер. 7 Януари е, а още няма и "спрягани имена" за трансфери, а имаме рязка нужда от такива на поне 2-3 позиции. Едно време с Пепе ако си спомням правилно, дойдоха две испанчета, Мигел Бедоя и Аниете, е тия двамата тогава ни спасяваха да не изпаднем. Да видим какви ще ги докара г-н Хулио Иглесиас, пардон...Веласкес.

Edited by raquishi

Ужасна новина. Бог да го прости човека.. Наистина беше истинска легенда в професията си, ненадминати коментари и на бокс, беше си атракция бокса на Олимпиадата като го коментираше той..  

• Upvote 1
  • Like 1