Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

3 hours ago, baikiro said:

Нямаш право да коментираш и да критикуваш неща от които не разбираш, защото нямаш ценз както ти се изрази. Нека всеки да коментира неща с които се занимава и разбира от тях.

Осъзнаваш ли колко малоумно звучиш в момента? Аз мисля, че в момента ти наистина тролиш, но ако не - ти си абсолютен нечовек.

Т'ва е все едно да кажеш - "ти нямаш право да казваш как не трябва да се ядат лайна, защото не си ял лайно и нямаш опит". Не, аз знам, че дори и да не го опитам, то няма да ми хареса. По същия начин е и тука. Не съм в управлението на страната, но като един нормален гражданин, аз имам право да си изразя възмущението/критиката/позицията за т'ва, на което тия некадърници в парламента ни подлагат (държани за ташаците от Шопара). Може да не съм управлявал футболен клуб или футболна федерация, но като футболен фен, аз отново имам право да си изразя възмущението/критиката/позицията за небивалиците, които тия хора говорят. Ти нормален ли си?

Edited by StoneColdFaN
2 minutes ago, StoneColdFaN said:

Осъзнаваш ли колко малоумно звучиш в момента? Аз мисля, че в момента ти наистина тролиш, но ако не - ти си абсолютен нечовек.

Т'ва е все едно да кажеш - "ти нямаш право да казваш как не трябва да се ядат лайна, защото не си ял лайно и нямаш опит". Не, аз знам, че дори и да не го опитам, то няма да ми хареса. По същия начин е и тука. Не съм в управлението на страната, но като един нормален гражданин, аз имам право да си изразя възмущението/критиката/позицията за т'ва, на което тия некадърници в парламента ни подлагат (държани за ташаците от Шопара). Може да не съм управлявал футболен клуб или футболна федерация, но като футболен фен, аз отново имам право да си изразя възмущението/критиката/позицията за небивалиците, които тия хора говорят. Ти нормален ли си?

Имай си правото да си изразяваш възмущението. Много ми се иска някой да си изказва възмущението върху това как ти си вършиш работата. Без естествено да си има изобщо някакво понятие от нея. 

Осъзнаваш ли, че само си губиш времето с непрекъснатият хейт? Нищо хубаво нито за теб, който го пишеш, нито за нас, които го четем. 

Радвай се бе, човек. Имаш един живот. Радвай се, че живееш. Стига лоши мисли и негативни емоции. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Другата неделя да идва по-бързо и да се приключва тая мъка, че ми писна на кура от тоя прокажен отбор. Два месеца благинка без да ми тровят нервите. Разбира се тази чест ще остане на каталунските нищожества, но животът не е перфектен.

On 12/5/2024 at 7:42 PM, Glam4o said:

Знам, че минаха няколко дни от пловдивското дерби (което беше много слабо, факт), но как бихте коментирали решението на рефера Гидженов, както и този на ВАР (Кабаков), да не отсъдят това като дузпа?

Абсолютно никаква дуспа. 

На фифата може и да свирят. Ама в реалния живот това няма как да хване дикиш. С такива театрални представления най много да го вземат в някое читалищно театро.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

image.png.9b0ebe7c022248b78895cd7734491ac3.png

Берба, взимайки предвид миналото на тези хора, може и да има истина в това, което твърдиш. Но от друга страна, ако това се потвърди (няма как) и следваме твоята логика, ако искаш да направим следващия Конгрес в няк'ъв публичен дом. Ще си ги разсъблечем всичките - от водещите на Конгреса, през делегатите, ще стигнем даже и до журналята. Просто да няма съмнения, че новия избор пак е опорочен от хора, извадили си бюлетини от хуя. :)

Edited by StoneColdFaN

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/sedemkraten-evropejski-shampion-sledi-izkyso-mladata-zvezda-na-levski-821656?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2MT0dN658Np-xU-LS8A2ebnpNH4vZbL1rTjAUhF0DRU-QSA3EdABiqRNA_aem_6stbKOm89FjEb6hdiEbMWQ

Мисля че и той ще откаже като каже на Ибрахимович, че се е родил в Левски и ще умре в Левски.. :( 

47 minutes ago, MJ23 said:

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/sedemkraten-evropejski-shampion-sledi-izkyso-mladata-zvezda-na-levski-821656?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2MT0dN658Np-xU-LS8A2ebnpNH4vZbL1rTjAUhF0DRU-QSA3EdABiqRNA_aem_6stbKOm89FjEb6hdiEbMWQ

Мисля че и той ще откаже като каже на Ибрахимович, че се е родил в Левски и ще умре в Левски.. :( 

Аз се моля да му каже така, ако изобщо има някаква истина в това. Това ще бъде един от най-лошите трансфери в историята. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

"Има една световна сила и това е България. Гунди не дойде при вас, та аз ли? Никога няма да предам държавата си, за това ДА ГО ДУХАТЕ."

Колкото пари искате, толкова заложете за т'ва, че ще е такъв отговора.

Edited by StoneColdFaN

Фокусирахте се върху бруталното изказване, вместо въпроса, който се криеше зад него, но да, Гунди продължава да ви е в устата и да Му се подигравате. Жалки сте. Но не по-жалки от томаша и неговия гимик, който се изтърка тотално вече 😂

https://sportal.bg/news-2024121409491391338?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3TAwCIp416fpfywWKeG71XhSS92OuONSDIq34k78RWXTXkTXeNATh5nMo_aem_73bFJnQgr1Q4dbpyf9Zi2w
Казал е и че той е създал Спартак Варна

Не мога да повярвам колко време и енергия отделяте за тая помия наречена български футбол. Пичове, Лудогорец станаха шампиони в началото на декември месец. И то един от най-слабите отбори на Лудогорец дето в Европа го ебат без вазелин и дори при тоя смешен формат на ЛЕ няма да успее да продължи в следващата фаза. А вашите отбори са превърнати в жалки, бежански лагери, които загубиха шансове за титлата още преди края на първия полусезон от същия тоя Лудогорец. И не смейте да говорите колко бутани са турците, защото тая есен имаше доволно съдийски аванти и за сини, и за червени! 

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

И кво да правим бе, ментесо? Да спрем да ги подкрепяме ли? Какви фенове сме тогава? 
Отделно от това:

IMG_6645.thumb.jpeg.3c5fcf627b0b92487932b472b5f3f59e.jpeg
Толкоз за легендарния Мърльо. Не че Генчев е тактически гений, но въпреки серията от загуби води с 10 точки над хасковския Моу, който направи легендарна серия без победи.

30 minutes ago, raquishi said:

И кво да правим бе, ментесо? Да спрем да ги подкрепяме ли? Какви фенове сме тогава? 
Отделно от това:

IMG_6645.thumb.jpeg.3c5fcf627b0b92487932b472b5f3f59e.jpeg
Толкоз за легендарния Мърльо. Не че Генчев е тактически гений, но въпреки серията от загуби води с 10 точки над хасковския Моу, който направи легендарна серия без победи.

Отборите се подкрепят на стадиона, а миналата седмица срещу Спартак Варна имаше 500 човека в

сектор Г. 

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Сори, че ви разбивам подуенската седенка, но да слагате Генчев до Мъди е признак за тотално неразбиране на материята.

Може да продължавате.

Edited by Ponetron

Понехуй, сравнява се точковия актив, вкараните и допуснатите голове, не виждам къде се сравнява Генчев с Мъдри.

Ракуши, правиш доста лесен избора за най-неприятен потребител на годинта на предстоящите награди.

Генчев вече не е треньор на Левски. Предполагам е уволнен, нямаше кой знае какви индикации че иска да напуска. Жалко, очаквах да изкара сезона. Интересно че ментето томаш ще преживее зимата, а Генчев не.

Закривай... Ясно, че имаше какво да се жалае още от отбора, ама пък да сменяш треньори на всеки полусезон е абсолютна грешка. И сега въпросът, отново, е #КОЙ ще дойде...

On 11/10/2024 at 4:58 PM, Just a fan said:

В последните секунди на мача с Крумовград, Александър Томаш си върна преднината по некадърност пред Генчев. Няма такова некадърно псе.

КРАЙ, ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ!!! Станчо Пичока спечели Битката на ретардите, след като г-н Сираков го разкри и уволни при първата открила се възможност.

28 minutes ago, Just a fan said:

@MJ23 Станчо Пичока май беше разкрит и обурган??

Не, просто Милан ще маха Ментесека и Станчо идва в комплект с Марин Петков. 

6 minutes ago, MJ23 said:

Не, просто Милан ще маха Ментесека и Станчо идва в комплект с Марин Петков. 

Ставам фен на Милан в такъв случай. ФОРЦА МИЛАН! КУР ЗА ЛУЗЕРИТЕ ЗА 2005ТА!