MJ23 Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 Контакт за дузпа имаше. Картона - не се вижда добре, дали си прибира краката в края или директно с тях се хвърля - ако в второто си е чист червен. Очевидна засада при дузпата, бая са си играли да чертаят линии. Quote Link to comment
Just a fan Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 На олигофрените от Г трябва да им се признае, че всеки път успяват да си запалят лайнените факли, когато отборът е в подем и натиска. Само в последните 2 години ебаха майката на 10 мача по тоя начин. Ponetron and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 (edited) Още от онова нахлуване на терена казвам, че трябва да има строги проверки от полицията по стадионите. И който носи факли и бомбички, поне да му се конфискуват, преди да бъде пуснат. А най-добре ще е да се постъпи като в Гърция, след като в края на миналото лято наръгаха фен на АЕК Атина при сблъсъци между агитки, а след това пак при сблъсъци почина един полицай. Въвеждане на електронни билети, купуваш си един такъв и го показваш на входа, влизаш. Ако привържениците на който и да е отбор почнат да палят факли или да мятат бомби, въпросния клуб се наказва със солена глоба и лишаване от публика за няколко мача. Edited September 21, 2024 by StoneColdFaN HBK_forever 1 Quote Link to comment
raquishi Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 12 minutes ago, StoneColdFaN said: Още от онова нахлуване на терена казвам, че трябва да има строги проверки от полицията по стадионите. И който носи факли и бомбички, поне да му се конфискуват, преди да бъде пуснат. Аз вече бях позабравил за това, смятай за широката общественост дали изобщо са обърнали внимание. Лепнаха няколко мача без публика и всичко е наред. Цялата ни държава е на този принцип. Палим факли, бием се, пребиваме други, чупим седалки, закрепяме бюджета на БФС и това е като цяло. Защо да се правят промени, като само ще намалят приходите на футболния съюз? Само Левски и цска-софия плащат по 300-400 хил. на сезон сигурно. HBK_forever 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 (edited) 2 hours ago, raquishi said: Палим факли, бием се, пребиваме други, чупим седалки, закрепяме бюджета на БФС и това е като цяло. Само Левски и ЦСКА плащат по 300-400 хил. на сезон сигурно. Оправил съм ти начина, по който си ми изписал отбора, това първо. И второ, защо според тебе се бием, пребиваме други и чупим седалки? Не може ли да се проведе едно нормално дерби между нашите два отбора, да кажем, без да има ранени от стрелби със сигнални ракети и разменени ругатни? Октомври месец пак очаквам върховни хуйни - бомби, факли, ранени, ругатни (тоя бил такъв и оня бил онакъв) и плюнки. Edited September 21, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
kabakov Posted September 22, 2024 Share Posted September 22, 2024 Щото няма контрол и всички се чувстват безнаказани. Поименни билети камери с лицево разпознаване- който запали факла/хвърли бомба/сбие се и т.н. с наказание да не ходи по стадиони за 1/2/3/5 години и глоба. При рецедиф - до живот, при нарушение - кауша. HBK_forever 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted September 22, 2024 Share Posted September 22, 2024 Кабака май ще даде днес над 15 жълти картона? 🤣🤣🤣 Quote Link to comment
baikiro Posted September 24, 2024 Share Posted September 24, 2024 Отборчето на всички власти що така се мазни на Бойко? raquishi and HBK_forever 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
MJ23 Posted September 24, 2024 Share Posted September 24, 2024 11 hours ago, baikiro said: Отборчето на всички власти що така се мазни на Бойко? https://sportal.bg/news-2024092413071048682?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR06QeeD5Zo6peli3l7Ho7TAEIYBB4RpSa3R-XSiEh-UXsroD29oKq9r0zU_aem_r2eWlg4GcbGwvtV8ZdzFvg Ахахахаххахахаха, нямат спирка. Обаче виж според реакциите как представители и на двата животински отбори се припознават.🤣🤣 baikiro 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted September 24, 2024 Share Posted September 24, 2024 Другото не ми се коментира, но това, че нямало да пусне нито един фен на ЦСКА е жив популизъм. Това се решава от наредбата на БФС, не от Насо, Борето или Фичо ако щете. MJ23 1 Quote Link to comment
baikiro Posted September 25, 2024 Share Posted September 25, 2024 Тирето искат Балотели. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
StoneColdFaN Posted September 25, 2024 Share Posted September 25, 2024 (edited) Никога не е бил нещо специално. Плюс това, че е на близо 35 години, та не знам с какво може да допринесе. Дори и да дойде, което е много съмнително, макар цената му да е под милион (според Трансфермаркт) - ще поиграе тука около година и после ш' са оттегли сам. Edited September 25, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
OyeaH Posted September 25, 2024 Share Posted September 25, 2024 Приех една поръчка от Надежда до Дружба днес, добре захлебих и по телевизора ме давали.. https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/kurioz-taksi-vleze-na-stadiona-po-vreme-na-septemvri-cska-1948-video-810738 baikiro, THE ENEMY, yaripim and 1 other 1 3 Quote Link to comment
itzo1994 Posted September 26, 2024 Share Posted September 26, 2024 On 8/25/2024 at 9:28 PM, itzo1994 said: Българските отбори имат навика на няколко години да разнообразяват иначе богатия басейн от родните ментета, като викат разни чуждестранни анонимници за треньори и да ги представят за ебати авторитетите. "Приятелят" на Жозе Моуриньо, Бруно Рибейро, беше разкрит за два месеца, Пепе Мурсия уж знаеше всичко за българското първенство, ама и той едвам изкара няколко кръга. Стипич като нищо да е рекордьор за най-кратък престой. Ама на такова пародийно първенство такива лица му подхождат. БИВШИЯТ ИГРАЧ НА РЕАЛ МАДРИД ИГОР ЙОВИЧЕВИЧ IS ALL ELITE! Давам му до февруари максимум. baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted September 26, 2024 Share Posted September 26, 2024 (edited) 14 minutes ago, itzo1994 said: БИВШИЯТ ИГРАЧ НА РЕАЛ МАДРИД ИГОР ЙОВИЧЕВИЧ IS ALL ELITE! Давам му до февруари максимум. И маймуна да сложат в Разград, пак ще сме шампиони. Проблемът идва в евротурнирите където не можем да направим сериозен пробив от доста време. Тоя пич ще бъде махнат догодина след поредния неуспешен опит за влизане в ШЛ. След това ще бъде сложен ментето Захари за няколко мача преди да дойде следващия маняк и те така. Edited September 26, 2024 by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
baikiro Posted September 27, 2024 Share Posted September 27, 2024 (edited) Докато цирка между двете ментета Генчев и Томаш за това кой е бил 2ри повече пъти се вихри, аз само ще напомня, че великият Лудогорец никога не е бил втори и е спечелил всяка една титла за която се е борил. 13 от 13 възможни! The symbol of excellence! Edited September 27, 2024 by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
assenort Posted September 27, 2024 Share Posted September 27, 2024 "That is a bold statement" (Vincent Vega). Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted September 28, 2024 Share Posted September 28, 2024 Единия направи Динамо Подуяне шампиони, преди да е минала първата половина от сезона. Да си провери дилъра и да го смени, ако е нужно. Очевидно не му действа добре тоя наркотик, дето го взима. Или пък така му е добре, всъщност. Колкото повече глупости мърмори, толкова по-добре. Другия пък от два мача взе да се възгордява. Хубаво е, че почнахме да печелим, ама си дръж футболистите на земята, малоумник. Quote Link to comment
MJ23 Posted September 28, 2024 Share Posted September 28, 2024 https://sportal.bg/news-2024092806365680003 Много, много добра пайп бомба на Крум Савов. С нетърпение ще изгледам подкаста му, за да чуя всички неудобни истини, които казва за двата отбора на всяка власт. yaripim 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted September 28, 2024 Share Posted September 28, 2024 Мен като ми кажат, че подкрепям отбора на армията, не се обиждам. Никой от нас не се обижда, понеже знаем, че е така. Неслучайно ни наричат "армейците" и стадиона ни носи прозвището "Армията". Обаче като кажеш на големите "антикомунисти" от ЛЕФСКИ, че са отбора на милицията (комунистическия вариант на днешната полиция), което аз го правя редовно, отгоре ти се нахвърлят около 10-15 путки. MJ23 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted September 28, 2024 Share Posted September 28, 2024 4 hours ago, MJ23 said: https://sportal.bg/news-2024092806365680003 Много, много добра пайп бомба на Крум Савов. С нетърпение ще изгледам подкаста му, за да чуя всички неудобни истини, които казва за двата отбора на всяка власт. Крум Савов последно беше релевантен в неделните обеди преди около 22 години, жена му е по-актуална в момента :) Quote Link to comment
raquishi Posted September 28, 2024 Share Posted September 28, 2024 Кошмарна развръзка донесе първата загуба на Мъри с Гьозтепе (sportal.bg) Пореден чутовен успех на МЪРИ в Турция! Quote Link to comment
itzo1994 Posted September 29, 2024 Share Posted September 29, 2024 Quote Страхотен скандал разтърси Северна Македония! Президентът на футболната федерация Муамед Сейдини е бил пребит от няколко маскирани нападатели на излизане от ресторант в Скопие, съобщава "Алсат". Новината бе потвърдена по-късно и от говорителя на федерацията, който допълни, че при инцидента е пострадал и придружителя на Сейдини, с когото той е бил на работна среща. В момента текат разпити на Сейдини и други свидетели на случката, като полицията в Скопие работи усилено по откриване на извършителите на това престъпление. Самият Сейдини също коментира случилото се, като разкри, че все пак нараняванията му не са тежки и той е в добро състояние. "В момента, в който излязох от паркинга, бях нападнат от трима души. Слава богу, травмите не са тежки. Надявам се, че органите на полицията и всички компетентни институции ще вземат мерки за изясняване на случая", сподели босът. За някои неща братята македонци все пак са по-напред от нас. В правилната тема го качвам! Quote Link to comment
gboy Posted October 3, 2024 Share Posted October 3, 2024 Хора, тия дни рипвах едни видеокасетки на Левски и тъй като през годините съм събрал сума ти записи от телевизията на какво ли не, реших да си направя канал в тубата и там да сложа всичко - архивни кадри от мачове, репортажи, цели мачове, интервюта и т.н. Има какво ли не - от черно-бели кадри от 60-те на националния, до по-съвременни неща. Ако на някой му е интересно, може да разгледа - https://www.youtube.com/@vintageBGsport-h2t/videos kabakov, raquishi, itzo1994 and 1 other 1 3 Quote Link to comment
Bastian Posted October 5, 2024 Share Posted October 5, 2024 Тирето не ги бях гледал от баража с числото. От това, което видях, единствено Бусато някога в живота си е тренирал професионално футбол, другите са събирани от лианите. Quote Link to comment
Recommended Posts