Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Това четвъртия съдия ли е? Не вервам главния да търчи с таблет, но да попитам все пак?

На 99% е четвъртия. В една група във ФБ едно момче обясни същото, каквото и ShwN, така че това е истината, евтини сензации няма. 

Иначе ми е любопитно в неделя е "дербито" за 1 място Славия - Литекс. Колко души ще има на него и колко ще събере Локомотив на първия си домакински мач в А ОФГ? Аз лично съм убеден, че в Надежда ще има поне двойно повече!

Като стана дума за посещаемост, попаднах на тази статистика за зрителите присъствали на домакинските мачове на отборите през този сезон - първите 5 кръга.Сега, до колко е достоверна не знам. Леко уточнение - някои отбири са с по 2 домакинства, а други с три, затова например Пирин (3 мача) имат повече общо зрители от Левски(2 мача).

cac80745b61326205ac04cf3ba66862f_XL.jpg

Edited by kabakov8989

Виках да покажа и първите 2 мача на ЦСКА, ама няма смисъл..

Не те видях на стадиона, че те баннем ! Не че знам как изглеждаш , ама можеше да носиш плакат примерно ' Кур за Перуци".

Edited by HEIDENREICH

E , помолиха ни да не го скандираме. А и ще се скараме с Radox. той е представителят на ГЕРБ за Западна Европа.:D

п,с Не мога се запра ББПП!

Edited by HEIDENREICH

Кажете един точен резултат на Локо Пд - Левски, че съм в настроение да загубя едни 10 лева тука :). А може и да ударя кюравото :). Нема много време, давайте :).

5079877.jpg

The Olimpic Hero

0:4. Днес си мисля, че Локо Пловдив е време да си отворят кошницата и да направят по някой лев за черни дни като покрият всички възможни линии. :)

• Upvote 1

Така като го гледам мача и 1 гол е съмнително да падне. Да видим де, може второто да се сетят и да послушат Олимпик-а.

The Olimpic Hero

Е няма, тази година за съжаление повечето мачове се играят и тогава положението става дроп, не могат си вкарат повече от 1 гол в срещите.

Списъкът на България за мачовете с Норвегия и Италия:

Вратари: Владислав Стоянов (Лудогорец), Николай Михайлов (Мерсин), Божидар Митрев (Шериф).

Защитници: Николай Бодуров (Фулъм), Георги Терзиев (Лудогорец), Александър Александров (Лудогорец), Иво Иванов (Берое), Иван Бандаловски (Партизан), Йордан Минев (Лудогорец), Веселин Минев (Левски).

Полузащитници и нападатели: Светослав Дяков (Лудогорец), Симеон Славчев (Аполон Лимасол), Ивайло Чочев (Палермо), Станислав Манолев (Кубан Краснодар), Христо Златински (Университатя Крайова), Георги Миланов (ЦСКА Москва), Тодор Неделев (Майнц 05), Михаил Александров (Лудогорец), Александър Тонев (Астън Вила), Ивелин Попов (Спартак Москва), Венцислав Христов (Шкендербеу), Илиян Мицански (Сувон Блууингс), Валери Божинов (Партизан), Александър Колев (Ботев Пд).

Като изключим Александър Колев, все до болка познати изпълнители, които в голямата си част са неадекватен избор. Стоянов не играе за Лудогорец и иска да се мести (не е съвсем фокусиран), за Михайлов няма да коментирам, който е гледал последните мачове - знае. Лудогорец не върви тая година, но пак бутат в национала Терзиев и Александров. Бандаловски не играе в Партизан, мисля че имаше и контузия, Бодуров последните години е пълна скръб. Александър Тонев, за бога, не е играл от не знам колко време, никой  отбор не иска да го купи, но въпреки това е на първа линия. Неделев също няма игрова практика, Венци Христов търка пейката в Албания, Божинов го псуват след всеки мач в Сърбия. Чочев и той има някакви здравословни проблеми и вчера го смениха в 30-та минута срещу Дженоа. Славчев и Златински не ги знам и тях колко играят и дали са във форма... С две думи, до болка познатите проблеми и изпълнители. В крайна сметка, играчите които играят редовно и са в някаква форма, въобще са      е : Попов.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

При положение, че имаш Краев, правещия добър сезон до тука (вярно 6 мача ама все пак са повече от половината от играещите) Ивайло Димитров от Славия, Иван Минчев от Монтана, колкото и смешно да звучи, ако щеше Цонев и Костадинов от Левски. Срамота е да нямаш човек от Литекс в отбора, примерно Страхил Попов, а от Берое да си само с Иво Иванов-Главата... Може да не са кой знае какво, но поне играят редовно в отборите си. Тонев, Бодуров, Бандата, Христов и т,н. се викат само защото са картотекирани в отбори в чужбина при положение, че имаш поне 5 човека тука в страната играещи добре, а и редовно. Сега дали ще се справят е отделен въпрос ама при положение, че в тези, а и следващите квалификации предвид групата нямаме абсолютно никакви шансове (нека не се заблуждаваме, че ще сме пред Норвегия) да вземат да пуснат нови лица и да се направи нов отбор за следващото европейско през 2020г. Но докато мениджърите, а не треньора редят състава ще гледаме тоя ходещ цирк...

Те да викнат Валентин Антов, дето е на 14 ще играе по-добре от Бодуров.. 

Иначе работата за Бойко е сериозна, щом казват, че нареждането идвай най-отгоре.

Това са истински фенове - вместо да си подкрепят отбора плюят по Боко, на който му е през левия крачол в десния. А Гришата просто го е страх, че ще му извадят схемите за ДДС-то и захарта на яве и гледа да прави дудуци на същия ББ във всички възможни пози.

По принцип меко казано не съм фен на Краев, но е смешно при тази селекция да не е повикан. Не може Хърватия, Норвегия играчи да дебютират по на 15-16, а нас да ни е страх да повикаме 17 годишен... Явно Петев още е на заплата от Лудогорец? Мишо Александров, Александър Александров, че те играят ли дори и за втория тим? Пак добре, че не е повикал Чунчуков..

Ма кое е смешното ? Вкара два гола и национал ще го правят. Айде стегнете се. Левски не е фактор, тоя не е добър футболист. Легионерите са некадърни лайнари и те, ама са по-опитни, а сега не е момента да си правиме ташаци с Краев, Курдов и прочие тъпи говеда!

• Upvote 2

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Айде пак Левски vs. ЦСКА. При положение, че половината повикани не са помирисвали терен от месеци и то не щото са контузени, а защото треньорите така са решили, не е ли по-добре да викнат някой който поне играе редовно. Изброих произволно няколко млади момчета, които нищо не пречи да бъдат викната да се види кво могат да направят в националния и вече от тях да си зависи дали ще ги викат редовно или не. Не бил момента, ми то никога не е момента ако се следва тая логика. Нямаме абсолютно никакъв шанс за каквото и да е класиране за това европейско, колкото и от бнт да се опитват да ни промиват мозъците, след като се видя в каква група сме за световното 2018 още от сега е ясно, че и от там сме аут още преди да са почнали. Кога ако не сега е момента да се викнат млади момчета, които играят редовно в отборите си пък били те в нашата "велика" А група?

• Upvote 3

Това са истински фенове - вместо да си подкрепят отбора плюят по Боко, на който му е през левия крачол в десния. А Гришата просто го е страх, че ще му извадят схемите за ДДС-то и захарта на яве и гледа да прави дудуци на същия ББ във всички възможни пози.

Понеже гледам, че си последна инстанция по почти всяка тема искам да вметна едно-две неща. Бойко изобщо не му е през кура какво се скандира за него по стадионите. Преди време на откриването на стадиона в Разград SW бяха скандирали "Бойко курво" и извадили транспарант "Бойко Борисов - най-големият дилър" или нещо такова. Седмица след това съвсем случайно имаше акция в клуба им, откриха уж не знам си колко наркотици, нищо не стана след това, нали, но акцията си беше повече от показна. Два мача се скандира ББПП и веднага след това се разбра, че МВР "разработва" вече хора от сектора. След месец ще има разговори между ГГ и Бойко и Кралев за базите в Панчарево и без неговото одобрение нищо няма да стане. Общо взето патова ситуация. А и в крайна сметка, който иска - да ходи да си скандира пред Парламента и да сваля правителства, ЦСКА не трябва да има нищо общо с политиката. Не искаме козирки, уредени спонсори и т.н.

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

А и в крайна сметка, който иска - да ходи да си скандира пред Парламента и да сваля правителства, ЦСКА не трябва да има нищо общо с политиката.

Е тва беше най-правилно нещо което се каза по въпроса.

Честито на Мъри Стоилов, който успя за втори път да класира отбор в ШЛ, а при това и доста скромен тим.
Показа, че е добър тактик и умее да работи с малко средства.
Пожелавам му още по-голям успех в бъдещето.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Малко подценяваш парите в Казахстан. Късмета го покри в ОГРОМНА степен - гола срещу ХИК в 94, днес до 60 Апоел можеше да водят с 5-0 без никакъв проблем. Да е жив и здрав, но виждам Астана като един нечуван бръшлян чувал в ШЛ, от който може да се изкарат добри пари. 

пп - Преди време бях чел нещо интересно за тях - ръководството не дава да се купуват чужденци над 22/23 години! Бях го чел понеже Владко Гаджев се надаше да го вземат там. :D:D

Малко офф-топик, ама на какъв принцип се реши, че Казахстан трябва да играе в рамките на УЕФА, сиреч в европейски турнири и квалификации, а останалите централноазиатски републики (Туркменистан, Узбекистан и т.н.) - в Азия? Израел същата работа, но там по политически причини го разбирам айде... Бил съм в Казахстан за малко и Астана (градът) е меко казано неевропейски. По-скоро си е "строим каквото е видял на сън диктаторът", някакъв фарс и жестоко пилеене на пари като цяло.

Иначе казахстанките са страхотни жени за който е фен на азиатки, които не приличат на тебеширани мъже като корейките или на 12-годишни дечица като японките. Единственото интересно покрай футболния отбор на Астана ми е да видя имат ли някакви по-разхайтани фенки по трибуните... Много дотъпяха групите на ШЛ с тази тенденция слаби отборчета от всякакви държави да се докопват благодарение на регламента, тип Лудогорец и сега тези симпатяги.

Чисто географски малка част от Казахстан влиза в Европа, та явно на този приницип са ги допуснали. Щом може за Турция, що да не може и за тях?