Himler Posted November 19 Share Posted November 19 Изравняван ли ни в 90- та минута? natopor4en 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted November 19 Share Posted November 19 Браво на българският таран и капитан на националният отбор Кирил Десподов. Туй беше гол от световна класа. Много добро отиграване. Himler 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) Нещо любопитно - на сръбския стадион има предимно деца, защото домакините са наказани. На нас какво ни пречеше да направим същото? Кур за БФС! Да бях турил заплатата дейба :)))))) Edited November 19 by itzo1994 MJ23 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted November 19 Share Posted November 19 Значи какво излиза - сърбите отиват на Европейското, а са единствените, дето не са ни били. Даже и двата пъти ни изравняват в края. THE GRIM REAPER and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) Жалко. Изтървахме ги. Edited November 19 by natopor4en THE GRIM REAPER and HBK_forever 2 Quote Link to comment
HBK_forever Posted November 19 Share Posted November 19 Да им вкарам дебелия си монстър кур на нашите национали, както на велиту искам дахго навра целия со все мъдете THE GRIM REAPER 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
natopor4en Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) 54 minutes ago, Himler said: Изравняван ли ни в 90- та минута? За мене ми беше все едно. Аз търсех Х2 при 1 на 0 за сърбите. Бях сигурен, че този мач няма да го загубим. А братята сърби си бяха доволни и на хикс. Но добре се получи равният резултат. Равен между два приятелски народа, между два братски съседа. Edited November 19 by natopor4en Himler 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) Хубаво, приемам тоя резултат, НО с доза съмнение. Очевидно е, че Илиан Илиев си разбира от работата, защото ако бяхме със сърбина, щяхме да изядем по 4 гола в двата мача. И все пак сме добре, смея да твърдя, снощи франсетата биха Гибралтар с 14:0. Михайлов и слугите му обаче трябва да си ходят задължително, това е без съмнение. Edited November 19 by StoneColdFaN Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted November 19 Share Posted November 19 Може би феновете избързаха с протестите и ексцесиите. Вижда се, че в отбора има израстване и се тръгва нагоре. Няма как да сме недоволни от условията за футбол, които предлага БФС, явно просто не сме случвали на треньор последните години и от там идват неуспехите. Сега сериозно. Притеснително за мен е с какво безочие и до какви морални низини могат да стигнат Боби Михайлов и ко в жалките си опити да останат на власт и да не пускат кокала. Пределно ясно е, че на последните 2 мача целта им беше да смекчат критиките и да замажат очите на фенове и медии (за пореден път) и така до другите квалификации, когато отново няма да можем да бием Гибралтар и Черна гора в истинските мачове и ще се налага да се правят уговорки срещу приятелски на Боби федерации. Този път им излезнаха криви плановете, защото феновете изпревариха събитията и това хвана БФС-то мега неподготвени. Надяваха се точно на това, да се играе мачът в Пловдив без публика, да направим достойно 2-2 със силната Унгария, след това аха за малко да бием и Сърбия и да последва по-горе описаният от мен сценарий... Уговорените мачове с Унгария и Сърбия далеч не са прецедент, сещам се за още поне 4-5 назад във времето, които са играли ролята на възглавничка за ръководството ни. Мачовете с Италия ще спомена като най-явна схема. Само си спомнете как при последния театър между двата отбора направихме 1-1 с новокоронясания тогава Европейски шампион (като гост при това!), но за зла беда на италианците, съдбата най-накрая реши да им го върне за предишните шашми и макар към онзи момент да нямаше изгледи, в крайна сметка не успяха да се класират за Световното. Назад в годините си беше отвърдена схемата - равен тук, падаме там. Ние доволни - 1 точка срещу фаворита Италия, бием някой от слабите, станем 3-ти/4-ти в групата, замазва се положението. Да, ама последните години почнаха и слабаците да ни бият и вече не върви тоя номер... А иначе, ето за какво говоря: The Invisible and Berbatov 2 Quote Link to comment
Glam4o Posted November 19 Share Posted November 19 Ама тези наглеци май верно нямат намерение да се махат. На 8-и декември (след 3 седмици) щели да представят нещо си. Абе измитайте се още утре бе, нищожества. The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
raquishi Posted November 19 Share Posted November 19 Глупци, слепци с очи. ТЕ работят, А ВИЕ не знаете! StoneColdFaN 1 Quote Link to comment
The Invisible Posted November 19 Share Posted November 19 Давам секретна предварителна информация за цялата предстояща поредица от наръчници и учебници на издателство БФС: 1. Хореография 101 от Боби Михайлов. 2. Прозрачно управление на общината от Лечков. 3. Междукултурни и междурасови отношения от Георги Иванов. 4. Езикът на тялото - силата на жестовете и маниера от Емил Костадинов. 5. Схемаджийство “for dummies” от авторски колектив. yaripim, dzhbl and Nikos87 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 19 Share Posted November 19 Учебник щели да представят. Да еба НЕ-ЧО-ВЕ-ЦИ-ТЕ. Значи нямат никакво намерение да хвърлят оставки. Quote Link to comment
yaripim Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) 5 hours ago, HBK_forever said: както на велиту искам дахго навра целия со все мъдете Чети внимателно ся,благодари ми после - на 11 декември ще има Roast на Любо Жечев. ВелитУ ще е една от гостите. Златен шанс ти се отдава. Аз съм си купил билет и ще и видя мирижливите цици,като излезе да му сипва на микрофона Скоро друг шанс няма да имаш ... https://hater.bg/ Edited November 19 by yaripim HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 19 Share Posted November 19 А тоя учебник ще го приемат ли в училищата? За един приятел питам. Въпроса с оставката го оставям настрана, тия бият по наглост и Боко. Quote Link to comment
kabakov Posted November 20 Share Posted November 20 ББ при първа кръв през 2013-та си метна оставката. Реално друга беше причината, ама мина номера. Тука - няма братче. Помним как махнаха Батето, 2005-та ли беше, и как го прекараха тогава. Ако някой не направи пак такъв запис или директно не си забие колата в Боби Перуканов - няма мърдане от поста. Quote Link to comment
Ponetron Posted November 22 Share Posted November 22 Изслушването на Перукан започва след малко. Ще има сеири: Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted November 22 Share Posted November 22 БФС-арите вече виждаха как за пореден път се измъкват що-годе сухи, ама накрая им се такова мамата. От 2:11:30 натам е злато. Ето транскрипта (от dsport): Накрая на изслушването, членовете на комисията имаха право на финално изказване и изразяване на мнението. Ето какво гласи финалното изказване на Радостин Василев: „Ако нещо съм се объркал, разбрах, че от СДВР не е дошла препоръка за затваряне на стадиона. Второ, г-н Михайлов и ръководството на БФС не казаха кой, как и по какъв начин им е предоставил данни, че се очакват ексцесии на срещата, защото само твърдяха за такива ексцесии. Също така, според тях протестът е платен. Това са само голи твърдения. Високата степен на опасност, за която мисля, че говори главният секретар, е на всички мачове между Левски и ЦСКА, между Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. Тя не предпоставя затваряне на стадиони и преместване на мачове. Става ясно, че вие информирате УЕФА, за неща, които не сте получили от СДВР или от полицията, те отрекоха да са дали такива нареждания. Г-н Попов чете частично отговори на СДВР, които са общи по принцип, но няма препоръки за затваряне на срещата или преместване. УЕФА не затваря срещи в този случай. Срещата е затворена пред празни трибуни от БФС. УЕФА е препоръчала, след като БФС индиректно с много писма им вменява рискът да е при тях. Г-н Михайлов, аз разбрах, че не чувствате вина за случилото се пред стадиона и че не смятате за необходимост да носите каквато и да е отговорност. За разлика от повечето колеги тук, поради спецификата на моята работа, аз Ви познавам от 2007-2008 г., тъй като съм спортен адвокат. Това, което виждам днес тук, е едно и също в последните 17 години – този тип изслушвания, обяснения. Български полицаи бяха атакувани от протестиращи, невинни български граждани бяха бити в заведение в Министерството на спорта. Отдолу в заведението нахлуха полицаи и пребиха хора, които нямат нищо общо с протеста. Т.е. обществото страда като цяло от случилото се. Полицаите не са виновни, че има хулигани, които правят провокации. Полицията трябва да бъде защитавана, когато си върши работа, но имаше полицаи, които пребиха хора, те трябва да си понесат отговорността. Според мен, Вие, г-н Михайлов сте причината за всичко това, тъй като 18 години не се чувствате виновен за нищо. Вие кога ще се махнете от Българския футболен съюз, за да дадете възможност на този спорт в България да се развива нормално, защото Вие като президент изключвате отбори, които са срещу Вас на Конгреса, Вие като президент сте свързани с черно тото. Има Ви на снимка с международния организатор на черно тото Дан Тан в Сингапур. Вие като президент сте свързани с редица неща, които не говорят добро за един президент на БФС. Това цялото нещо има за цел да разбере, Вие ще си ходите ли най-накрая, или няма да си ходите?!“ Даниел Проданов заяви следното: „Г-н Михайлов, г-н Попов, цитирам едно изречение от вашето писмо до УЕФА – „Пореден опит на г-н Димитър Бербатов и неговият екип да свали легитимното ръководство и президент на БФС“. Имате ли данни г-н Димитър Бербатов да има отношение към протеста, или това е поредно заблуждение към УЕФА? Данни от СДВР за участие на г-н Бербатов няма, но Вие подавате такива към УЕФА, така ли?“ Кристина Петкова също изрази мнението си, казвайки: „За съжаление, трябва да призная, че въпреки провеждането на това изслушване беше по мое предложение, не съм сигурна, че ние като членове на комисията получихме в необходимата степен яснота по отношение на организацията по провеждане на срещата. От казаното от страна на МВР става ясно, че Столична община са си свършили работата, а от МВР не са придобити допълнителни данни, освен публично създаденото и разпространявано онлайн събитие в социална мрежа, което иска оставката Ви, г-н Михайлов, и обявява протеста за мирен. Не са придобили информация за готвени опасности и провокации от страна на протеста. От цялата тази кореспонденция, която сте ни пратили вчера (б.р. 21 ноември), като членове на комисията, за което благодарим, ми става ясно, че Вие сте имали тази водеща роля в комуникацията и в това да обсъдите хипотетични варианти да няма фенове на трибуните, да се мести мачът. Вие сте били в активната роля да поканите на среща МВР и СДВР, Вие сте били в активната роля да адресирате съответните предложения към УЕФА. По отношение на изнесените от Вас твърдения, че протестът бил платен и е имало провокатори, искам да Ви кажа нещо, като човек, който някога се е възхищавал на футболната Ви кариера. Спортът и футболът трябва да обединяват. Това, което БФС под Ваше ръководство успя да направи, бе да обедини агитките на Левски, ЦСКА и други отбори, които имат дълговечна вражда в исторически и спортен план с един-единствен мотив – вашата оставка и искане за промяна на модела, по който се управлява БФС. Едно лично мнение, аз, без да съм платена от когото и да е било, Ви призовавам да си подадете оставката като първа стъпка към реформа на българския футбол. Благодаря, че бяхте днес тук.“ Представител на ПП Възраждане допълни: „Ние не разбрахме, дали Вие изпитвате вина за случилото си на база Вашите решения за затваряне на трибуните на стадиона. Не успяхме да чуем според Вас, дали щеше да бъде по-безопасно и да има по-малко пострадали и полицаи, и протестиращи, ако бяхме допуснали хора на стадиона, и органите, както потвърдиха, можеха да си свършат работата. Не разбрахме от Вас как Димитър Бербатов има огромен пръст в протеста, чухме прозрачни оправдания като социални мрежи. Това е абсолютно несериозно на база писмото Ви до УЕФА и единственото нещо, което имаме като становище, е, че е време Вие и Вашият екип да подадете оставка.“ „Поведението Ви по време на изслушването е много арогантно, защото ако не желаете пред нас, обществеността в България има нужда да чуе целия процес по непровеждането на мача пред публика, защото ако искането е било, че ще се иска оставката Ви или в 18-ата минута ще се скандира, смятам, че всеки отговорен изпълнителен директор може да си понесе последствията. Нищо от това, което видяхме на протеста, не оправдава действията за затворените трибуни“, заключи Цветан Предов. Quote Link to comment
Ponetron Posted November 22 Share Posted November 22 Аз го чух това и му се кефих, но реално тая комисия няма голяма власт. Те само изслушват. А като видях, че накрая Боби се скри в стаята на ДПС от журналята и съм сигурен, че този ще управлява докато внукът му не стане на 18 да го замени Вече не очаквам оставки от тоя, заеби .. Quote Link to comment
Himler Posted November 22 Share Posted November 22 Е, трябва явно още бой. Не трябва да се отказваме. Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted November 22 Share Posted November 22 Че той (с името си) скоро няма да управлява е ясно, натискът вече е прекалено голям и няма начин. Някой правилно по едно време попита кога е следващият домакински мач и какво правим от тук насетне? Защото протести най-вероятно пак ще има, всеки мач ли занапред ще е пред празни трибуни? Мен ме притеснява кой ще му е ""заместникът"", както самия Михайлов се изрази в БНТ интервюто. Човекът (или тези, които седят зад него де) със сигурност няма намерение да пуска кокала, а по-скоро мисли стратегии как да продължи да управлява по другия начин. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted November 27 Share Posted November 27 Започва пресконференцията на пияницата HBK_forever 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted November 27 Share Posted November 27 (edited) Как стана и се изниза пияндето Edited November 27 by jobber91 HBK_forever 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted November 27 Share Posted November 27 При такава доминация да си тръгнеш само с точка срещу Левски е срамота. Въпреки че все бяхме паднали, а дузпата беше доста спорна. Quote Link to comment
Recommended Posts