Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

С Литекс няма как да стане след като ще играят в Лига Европа, а и от УЕФА вече също са казали НЕ на идеята.
Виж следващите две излизат сега на дневен ред.

И нека чакането продължи...

п.п. А ако Ганчев, вярно е платил 2 000 000 дългове на Локото, то няма подобно преебаване майна...

Edited by kabakov8989

На 1000000% мога да гарантирам, че ги е платил. Може да са подписали записна заповед хахаха. И сега нищо чудно качествените играчи на Локомотив да отидат в Литекс, че Николайчо 2 хиляди не знам дали е давал през живота си, а 2 милиона...

Мога със сигурност да ви кажа, че ЦСКА на Васил Божков другия сезон ще играе във "В група".

Ако от БФС им разрешат да започнат от там - да. Но в противен случай няма да тръгне да взима лиценза на някакви селски отбори. Ако го направи ще бъде поне от Б група, а не от В.

Лиценз на отбор от Б група не може да се вземе по същата причина като с Литекс.Разликата при двата варианта е групата,но това е без значение.Иначе плана за Локо Сф е ясен-В група,без дългове с сменено име и седалище на дружеството.Тук проблема са само ония олигофрени,окръжните моралисти!

Аре, стига вече толкова филми. Почваме си от А окръжна/ В група и си минаваме пътя. Само не знам тия, които се спукаха да ни хейтват, колко скоро ще осъзнаят колко ще им бръкне в джоба липсата на ЦСКА. Венци Свинята може да си обяснява колкото иска, че нямало да му режат правата, ама само той си знае, че паричките ще изчезнат както синчето му. Това вече не е наш проблем, да си ебават майките и така...

Edited by Mom4u
  • Upvote 2

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

Вече съвсем почнахте да се проявявате като разглезени комунистически отрочета. Не стига че сами (разбирай шефовете, а не феновете) се набутахте в тва положение, ама пак се мислите за чисти кат момини сълзи... как може да намесваш сина на Венци Свинята... а и ето поредния "вариант":

Двамата са в бойна готовност и подготвят нов план за изваждането на "червените" от смъртоносната ситуация. Вариантите са няколко. Единият от тях включва ЦСКА да стартира участието си във "В" група от началото на сезона, като Ганчев и Инджов ще осигурят изключително комфортен бюджет на клуба. Вторият вариант е "червените" да вземат лиценза на втория отбор на Литекс, който е записан като участник в "Б" група през новия сезон, или на друг клуб от долното ниво на българския футбол. 

Edited by kabakov8989
  • Upvote 2

Що да не го намесвам, бе? Ти кой беше, че да ми даваш наклон на ***, че и комунист да ме наричаш? Някъде да съм се изкарвал чист като сълза? Написах, че ще си извървим пътя от дъното като пичове и аз съм ОК с това и няма да си предам отбора. Каквото има да става - да става, така или иначе не зависи от мен. И тия "поредни варианти", които ми копираш, са си чисти медийни интерпретации и не можеш да слагаш всичко под общ знаменател. 

Хайде честито на Левски. Така де Левски-Спартак, Батков се оттегли, Сливчо Тонев е тук. Разбира се той не е мишок перящ парите на ГЕРБ и Бойко, а един честен и почтен бизнесмен разчитащ само на отличния си бизнес нюх!!!

• Upvote 3

Трима собственици. Александър Ангелов, който явно доста е забогатял от адвокатство, а не че е сол ташак на Пеевски и че ДелянчУ е собственик в сянка.

".. и адвокат Александър Ангелов. Последният е повече познат като адвоката на Делян Пеевски."

Е той Ивчо вече им е донесъл една титла. 2007 изпълненията на Урош Голубович и Дарко Савич в прекия мач за титлата. Яд ме е само как тогава повярвах на сълзите на тоя путьо, как се кълнеше в Локомотив, а сега реве какво велико нещо е Левски......

http://www.blitz.bg/sport/article/280015

Е няма такъв НАГЛЕЦ. Щял да пита директно да почне от Б група със същите задължения. Да се намесва накрая УЕФА, да взима лиценза на БФС и да се свършва вече с подобието на футбол в тази страна.

по-скоро Левски-Юпитер стана... Единия мутромафийот беше заменен от трима гъзолизци...

http://www.blitz.bg/sport/article/280121

Ченгесарския план на пичката Тонев в действие. Няма пари за "отбора на народа", няма проблем! Съсипваме един отбор за смешен дълг, за да можем да им навземем играчите без пари, че друг вариант няма. Ето за това са една мръсна говежда сган и с право всеки ги МРАЗИ! Дано момчетата си намерят отбор в чужбина и синята пасмина да се провали с поредния си жалък план начело на путьото Тонев.

• Upvote 2

Я се раберете накрая - Тонев ли е начело на Левски, Боко ли, или Пеевски, или както е удобно според случая. Това че Гигов реши да се прави на интересен и не е платил тоя мижав (в сравнение с останалите) дълг си е негов проблем.

• Upvote 3

А Вие платихте ли го? Или го разсрочихте? Ако на Левски не го бяха разсрочили с тия 4 млн си бяхте чао. Нали правиж разлика ДЪРЖАВАТА да ти го разсрочи и да не ти го разсрочи (НАП визирам). И начело в момента ви е урода, който е начело и на държавата ГЕРБ+ДПС. Само не казвай, че ДПС е в опозиция и не управлява заедно с ГЕРБ, защото от постовете ти тук съдя, че си доста интелигентен и това ти е пределно ясно.

Съмнявам се някой от тук да има достъп до нужните документи и да знае със сигурност колко пари дължат Левски, от колко време, на кой и как ги разсрочват. Нещо много сте се зачели в коментарите из спортните сайтове, където всякакви компетентни пубери говорят за икономика и фирми без дори да са изкарали един лев през животеца си.

• Upvote 3

Това за ГЕРБ+ДПС и децата в детската градина го знаят. Що се отнася до нашите дългове - по официална информация дълговете са разсрочени и ще се изплащат по някакъв погасителен план, който на мен лично не ми е известен. А защо този дълг на Локо от НАП не са го разсрочили не е мой проблем, а проблем на Гигов като тогавашен собственик. Теорията, че НАП не са го разрочини, за да се закрие Локомотив Сф и от Левски да могат без пари да вземат играчите на отбора звучи най-малкото смешно. Левски няма титла от 2009 година насам, купа от 2007, и ако това е държавен (в частност на Тиквата и Делян отбор) здраве му кажи.

Между другото въпросния "Адвокат на Пеевски" е в надзорния съвет на Левски от 2005 година, когато никой още не беше чувал за въпросния Делян Пеевски. А дали тоя дето дава парите ще се казва Чорни (или има вярващи, че Батков е издържал отбора откакто го взе до сега със собствени пари) или се казва Пеевски няма абсолютно никакво значение.

Edited by kabakov8989

Много силна статия от GONG, нещо, което рядко им се случва.

"Респект и уважение! Нека го дадем на Локомотив София в последния му път. Пиша тази редове със сълзи на очи, докато се опитвам да проумея как и защо бронзовият медалист ще изчезне от картата. Историята на червено-черните ми прилича на онези драми, след които оставаш безмълвен и не знаеш какво да кажеш! Просто стоиш и гледаш в една точка с празен поглед, но това за жалост не е филм, а суровата действителност!

Ще ви издам нещо от кухнята. Знаете ли, в този клуб винаги е имало колектив. Като започнем от школата, където децата никога не са имали еднакви екипи, еднакви футболни топки, еднакви обувки, но са имали еднакви ценности и ги е обединявало една цел – Локомотив-ът да върви. Да, „Надежда” е работнически квартал, където нищо не се дава на готово и за да заслужиш нещо, трябва да се пребориш за него. И в живота е така, на терена също. Сложният път към възмъжаването.

На стадион „Локомотив” истински мъже не липсват! Ръка за ръка футболисти, треньори и фенове се озъбиха на безпаричието и заедно поеха по пътя си напред. В този отбор започнаха да се оформят лидери, някои стигнаха до националния отбор, Гъргоров се завърна и допринесе за онзи специфичен локомотивски дух. Димитър Васев и помощниците му не говореха много. Резултатите на терена казваха достатъчно. Трето място и бронзови медали, равняващи се на шампионска титла! ВЕЛИКО! Вчера в най-тъжния ден в историята на клуба, отличията бяха връчени. Емоциите взеха връх и в очите се появиха сълзи. Дори в тях имаше нещо положително. Сълзите показват емоция, отношение.

Когато започвах да се занимавам с футбол, гледах по телевизията едно интервю на Кристиян Добрев, в което със специфичната си широка усмивка той обясняваше на репортерите как ще опази с лекота противниковия нападател. Звучеше толкова самоуверен и сигурен. Докато гледах интервюто си казах, че този човек е толкова твърд, че едва ли нещо може да го накара да се разплаче. Е, грешал съм! Железният Георги Марков също не с сдържа. Тъжният капитан Александър Бранеков държеше в ръце красивата си дъщеричка, на която след време ще трябва да обяснява защо татко й вече не е в Локото. Всички футболисти заслужават по една добра дума. Всъщност заслужават много повече, заслужаваха да играят в лига Европа, заслужаваха да играят в А група и догодина, заслужаваха повече уважение.

Накрая, няколко думи и за феновете. Те отново бяха до своя любим отбор и винаги ще бъдат. Понякога са обект на закачки, че са малко, че не могат да напълнят един вагон. Но това, което имат в сърцата си няма кой да им го отнеме. И те демонстрираха своята любов снощи. Един от плакатите им гласеше „Честта и верността не се продават”. Благословени са хората притежаващи тези качества. Всеки един ИСТИНСКИ локомотивец ги притежава. Затова не страдайте, а се гордейте!"

Edited by Mom4u

На мен обаче много не ми харесва финансовите средства в касата на тима на Левски да идват от тъмен политически субект като Делян Пеевски от още по-тъмният политически субект партия ДПС :unsure: . Ама то всъщност постъпленията на доста от родните отбори така или иначе са от хора, които се занимават с бая сенчест бизнес. Още помня какви "въобще не свързани с подземният свят" охранителни фирми бяха спонсори на много от водещите ни отбори през втората половина на 90-те години. ВИС-2 на Левски, Мултигруп-ЦСКА, СИК-Славия, Делта-Г-Локомотив (София)... , абе въобще напълно чисти пред закона дружества :D . Сега ситуацията не е много по-различна. Което от много години насам е една от основните причини българският футбол да е на това дередже.

Edited by old school

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg