natopor4en Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Колега, съгласи се да не се съглася много много с теб. 1. Боби няма нищо общо с фалита на чорбарите. Те сами се фалираха и се саздаде футболното ГМО от Микре-София. 2. На Левски, Отбора на НАРОДА, никой никога нищо ней подарявал. Всяка купа и титла е спечелена с много труд и мъжка борба. Фактец. 3. Милионите верни фенове на Левски никога няма да позволят да се стигне до фалит. Туй ней платените фенчета на коптора в Борисовата градина. Himler 1 Quote Link to comment
Himler Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 1 minute ago, natopor4en said: Колега, съгласи се да не се съглася много много с теб. 1. Боби няма нищо общо с фалита на чорбарите. Те сами се фалираха и се саздаде футболното ГМО от Микре-София. 2. На Левски, Отбора на НАРОДА, никой никога нищо ней подарявал. Всяка купа и титла е спечелена с много труд и мъжка борба. Фактец. 3. Милионите верни фенове на Левски никога няма да позволят да се стигне до фалит. Туй ней платените фенчета на коптора в Борисовата градина. Прав си колега. natopor4en 1 Quote Link to comment
kabakov Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 4 minutes ago, natopor4en said: Колега, съгласи се да не се съглася много много с теб. 1. Боби няма нищо общо с фалита на чорбарите. Те сами се фалираха и се саздаде футболното ГМО от Микре-София. 2. На Левски, Отбора на НАРОДА, никой никога нищо ней подарявал. Всяка купа и титла е спечелена с много труд и мъжка борба. Фактец. 3. Милионите верни фенове на Левски никога няма да позволят да се стигне до фалит. Туй ней платените фенчета на коптора в Борисовата градина. Моето беше към ловчанлии. В правомощията на Боби е смяната на формата на първенството. Quote Link to comment
ShwN Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 12 minutes ago, kabakov said: Фалит, В група, подарена купа, нов формат на лигата. Айде сега същото, ама в син вариант. Боби ти си, само ти го можеш. Подарената купа вече я взехте, фалита ви е ясен, В група също. Не забравяйте само, че там дълговете ви не се чистят, докато не вземете лиценза на чужд отбор. А и Боби колкото да е ваш човек, не е много възможно да създаде нов формат заради вас. В България само един отбор заслужава такъв компромис. Just a fan, raquishi, Himler and 1 other 2 2 Quote Link to comment
natopor4en Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 3 minutes ago, Himler said: Прав си колега. Така си е, колега. Истината трябва да им се каже на хейтарите и на лумпенизираните буфери. Himler 1 Quote Link to comment
Himler Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 2 minutes ago, ShwN said: Подарената купа вече я взехте, фалита ви е ясен, В група също. Не забравяйте само, че там дълговете ви не се чистят, докато не вземете лиценза на чужд отбор. А и Боби колкото да е ваш човек, не е много възможно да създаде нов формат заради вас. В България само един отбор заслужава такъв компромис. Литекс ли? Quote Link to comment
Radox Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 (edited) Ко стана ве, Чоко Мърляка май насра? Също така: 1 hour ago, kabakov said: Фалит, В група, подарена купа, нов формат на лигата. Айде сега същото, ама в син вариант. Еми същото е, да... Същото като предишното, писна ми! Edited April 8, 2023 by Radox kabakov 1 Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Огромна шизофрения е да се спами от 7 години Литекс, а в същото време дори феновете на Левски също да ги припознават и да пълнят сектора за "Вечното Дерби" Не съм от нито един от двата отбора, но специално това явление ми е интересно, защо не пълнят сектора/стадиона и няма истерия за билети, когато играят с ЦСКА 1948? Quote Link to comment
assenort Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 (edited) 14 април 2022: Стойчо Младенов, култов треньор на ЦСКА - София и любимец на феновете, обявява напускането си заради "неразбирателство" със собственика на клуба, така-наречения Гном от Микре. Само три дни по-късно червените имат мач от първенството с вечния съперник... 08 април 2023: Станимир Стоилов, култов треньор на Левски София и любимец на феновете, обявява напускането си заради "различия" с псевдо-собственика на клуба, известен със закачливия прякор НСПП. Само седмица по-късно - отново на 17ти април - сините срещат в мач от първенството вечния си съперник... Съвпадение? Шегичка на съдбата? Или поредната серия на гнусната далаверо-тотаджийска схема, по която се разиграва измисленото българско първенство... Edited April 8, 2023 by assenort brayan_lotusrenault 1 Quote Link to comment
Himler Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 24 minutes ago, brayan_lotusrenault said: Огромна шизофрения е да се спами от 7 години Литекс, а в същото време дори феновете на Левски също да ги припознават и да пълнят сектора за "Вечното Дерби" Не съм от нито един от двата отбора, но специално това явление ми е интересно, защо не пълнят сектора/стадиона и няма истерия за билети, когато играят с ЦСКА 1948? Признаваме числото, a не тирето. Quote Link to comment
kabakov Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Числото пък тотално нямат общо с червения тръп. Quote Link to comment
Ponetron Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 (edited) Аз имам въпрос, вярвате ли на всичко, което Мъри каза снощи? Мислите ли, че е искрен и го прави за доброто на отбора или не са засегнали и негови бъдещи проценти? Все пак сме във българския футбол, всеки който говори за любов, има предвид пари. Edited April 9, 2023 by Ponetron Quote Link to comment
raquishi Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Истината е че Назгул не управлява Левски правилно. Затова МЪДРИ Стоилов от мегаполис Хасково абдикира! Quote Link to comment
itzo1994 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 2 hours ago, Ponetron said: Аз имам въпрос, вярвате ли на всичко, което Мъри каза снощи? Мислите ли, че е искрен и го прави за доброто на отбора или не са засегнали и негови бъдещи проценти? Все пак сме във българския футбол, всеки който говори за любов, има предвид пари. И да вярваме и да не вярваме, и да е прав и да не е, неговата работа не е да чете договорите със спонсорите и да дава акъл кой откъде колко пари да взима. Той трябва да гледа селекцията, тренировките и тактиката, това е. Абсурдно ми звучи всичко това, което говорят Сираков, Ивков и Мъри, звучи сякаш са се скарали за много пари - а то е ясно, че в Левски пари няма, камо ли много. Палмс бет имали голямо влияние - еми да, ще имат, като те плащат. Феновете ли да слушат, дето половината са наркомани и лумпени батки? Дето вика Шон, дай фалираме и да се мъчим после както старото ЦСКА. Само дето съм убеден, че ако стане така ПАК Наско ще е собственик и ПАК ще има такива циркове, че и по-зле. /rant Brutalnia, raquishi, MJ23 and 2 others 4 1 Quote Link to comment
raquishi Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Аз ПАК казвам че трябваше отдавна да фалираме тоя клуб и да основем нов от В група, както направиха Рейнджърс и много други клубове. Ама не, трябва да спасяваме Левски, а то който дойде да го “спаси” го загробва и употребява още повече. Сигурно затова и не го фалират. itzo1994 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 hour ago, itzo1994 said: Той трябва да гледа селекцията, тренировките и тактиката, това е. Е той не ви ли каза, че понеже много ви обича не може само да бъде треньор, иска повече власт. Нищо, че вчера не каза едно изречение на правилен български, човекът иска да е шеф на всичко и всички, вместо да се съсредоточи върху треньорството, в което аз поне не подлагам качествата му под съмнение. raquishi 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Наско даде гъза на Палмите, Мъри просто е тъп като човек и постъпва както е сметнал за добре в случая. raquishi 1 Quote Link to comment
kabakov Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Всичко е интереси и пари, много или малко, за пари е... А който дава парите той поръчва музиката. Естествено, че Палмите ще искат власт. Нищо по-логично от това, на практика те са собствениците... Quote Link to comment
assenort Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 (edited) НСПП пред БНТ: "...Този прословут договор за управление. Генералният спонсор е отпуснал 1 900 000 лева на клуба, а е фактурирал около 750 000 лева, които никога не е поискал. Има вероятност след време да си ги поиска, но са заявявали, че никога няма да ги поиска". Този момък е или пълен тъпак (общото IQ на него и наглата простакела Раева сигурно е под 90 пункта), или безсрамен демагог. Може би и двете едновременно. Фактурирали някакви пари, ама казали, че няма да си ги поискат. Ми той и престъпника-беглец Черепа каза, че Левски нищо не му дължи. Само че 16 милиона кинти са все още в счетоводните книги на Нове Холдинг и Националната лотария, нали? И формално по тази причина се "провали" сделката на века със сръбския благодетел... И пак обещания за светло бъдеще, реален социализЪм и други все още неоткрити от астрономите орбити... Edited April 9, 2023 by assenort raquishi 1 Quote Link to comment
ShwN Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Сега ще се изкажа малко по-сериозно и няма да троля. Според мен (и не само), двете страни крият неща от кухнята, а Мъри изглежда смешен да абдикира точно в тоя момент. Всичко е като едно deja vu с различен цвят. Не мисля, че има някакъв шанс това дружество да бъде спасено с "оздравителни планове" като на Божков и Цеката, така че искате или не ще трябва да приемете това, което толкова отричахте 7 години. Визирам тирето. Quote Link to comment
Himler Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Аз няма да подкрепям такъв отбор. Все пак имам чест. ShwN 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Раев е абсолютна курва. Когато и да свари илхана в генгбенг с 10 пекчи, все ще е късно. Quote Link to comment
kabakov Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Кой пък ще я иска тая бабетка сега. Едно време, кой свАрил Ибал... Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Серж Йофу винаги може да дойде на гости. Quote Link to comment
assenort Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ще бъде невъобразим LULZ ако сините удавници изпраскат подопечните на Гнома след няколко дни. Както обичаше да се изразява един колега от незабравимото войнишко минало - "Ебати ташака стАна, бате". Дано. Quote Link to comment
Recommended Posts