Mom4u Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Дучето специално от много време не е никакъв фактор, доколко чувам е "трябвало" да се подмаже. Да видим, нищо не е на 100% все още, утре ще стане ясно в по-голяма степен. Quote Link to comment
kabakov Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 (edited) Е, то при вас всеки ден е "утре става ясно" и така от началото на година...п.п. нали уж Божков не си бил тръгнал заради фенове, защо му е сега Дучето да му целува гъзЪ след катоАко някой си мисли, че Дебелия Дуче го е изгонил, е в много голяма заблуда?Или се сменя версията според момента? Edited June 4, 2015 by kabakov8989 Quote Link to comment
Mom4u Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 (edited) Иска да си изчисти името просто, ясно е как си тръгна от Армията. А може и някъде там между парите, трапезите и всичките му останали простотии поне една милиминка цскарщина да е останала в него, знам ли го. Но по-скоро бих заложил на първото. Edited June 4, 2015 by Mom4u Quote Link to comment
ShwN Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Всичко е заради базите.. От години. Quote Link to comment
MJ23 Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Божков няма нужда от излишна публичност. Човекът си гледа внучето и съм на едно 90% убеден, че не би се върнал във футбола. Quote Link to comment
Mom4u Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 Не са ти много ясни нещата, той още в предишния си период искаше базите, но Царя не му ги даде. С новите архитектурни планове за Борисовата, който вземе базите на ЦСКА и Армията на концесия...абе, да кажем, че ще му е "зле". Quote Link to comment
MJ23 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 „Отворено писмо до всички фенове на Лудогорец,Въпреки, че Разградска област е една от най-бедните в България, Ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на Лудогорец и успяхме в поредната си кампания. Това не беше толкова кампания за събиране на пари за полетa на Министър-председателя, колкото кампания, с която показахме, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. И Ние го направихме по най-достойния начин. След като бяхме нападани дни наред от еднa определенa медия, за това, че Министър-председателят е дошъл за да уважи нашия Рожден ден и откриването на трибуна „Моци”, ние започнахме да събираме пари. Е, приятели, Ние успяхме !!! Събрахме нужните средства, и можем да бъдем горди с това. Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце. Събраната сума от 4 985 лв. ще бъде предоставена на Областния управител на област Разград, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица. С уважение,НКП Лудогорец Разград“.Ах, колко жалко е да си кренвирш Mom4u, iMMORTAL! and Rock 3 Quote Link to comment
Mom4u Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 Има вече повече яснота какво ще стане, коментарът ще си го задържа за по-натам като е официално. Дано спасят и Локо (София) по някакъв начин, от чисто морална гледна точка ако само нас извадят от тинята, ще ни се връща с лихвите в даден момент от бъдещето. Kharma is always a bitch. parcaleste and ShwN 2 Quote Link to comment
OyeaH Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Лудогорец прибира седем момчета от набор 2002 на Черноморец, научи БТА. "Акулите" от тази генерация спечелиха през миналата година Данониада в България, което ги класира на Световно първенство за деца. Там водени от младия Пламен Младенов те се наредиха на 10-о място като по пътя си елиминираха представителите на Англия, Аржентина и Уругвай в предварителната група, след което отстъпиха на видимо по-големите момчета от Саудитска Арабия, но след това за 9-16 място победиха САЩ и Германия.В последния си мач отстъпиха на отбора на Бордо, който представяше Франция. Това се превърна и в най-доброто представяне на български отбор изобщо в този турнир, като година по-рано Литекс дори не вкара и гол при своето участие. И докато други клубове от страната се оплакват при отмъкнато едно или две деца, то акулите с право могат да се гордеят, че имат най-добрата школа, след като им се взимат 7 деца. Всъщност от Лудогорец са потърсили девет малки "акули", но двама от тях са отказали категорично. Това са капитанът Георги Маджаров и Георги Пенев. Тея прибраха всички талантливи хлапета... Браво на Маджаров и Пенев, които са показали невероятна за годините си лоялност към клубната емблема. Rock 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Точно това копирах. Не е хубаво да пожелаваш нечия смърт, но ако нещо стане с Домуса няма да ми бъде много тъжно. Just a fan and Mom4u 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Само мен ли напоследък Берое ме дразнят повече и от "Каузата"? parcaleste 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 ^ От доста време са се взели яко насериозно и го раздават вся и вьо. За пример - НИЕ сме си били купили второто място, обаче те са надмогнали парите на Кайчо и са го спечелили, натривайки носа на "мафията". Quote Link to comment
OyeaH Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Селяни са, щом даже Хубчев им нададе средеца... Quote Link to comment
buhala Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 ДО УВАЖАЕМИТЕ ГОСПОДА ВАСИЛ БОЖКОВ И ГРИША ГАНЧЕВНие, привържениците на най-големия български клуб ЦСКА от град Перник с огромно притеснение приехме разпространената новина от един от многото недоброжелатели на отбора за появилите се разногласия между уважаемите бизнесмени окачествени дори като провал на сделката и затова искаме да отправим тези редове към Вас, господа:Да, ние разбираме, че това е бизнес и то много голям и е нормално да се появат противоречия. Нашата молба е, ако може поне да излезете с някаква позиция, с един вид успокоение за стотиците хиляди армейци, живеещи в постоянно напрежение едва ли не неспособни да вършат ежедневните си задължения, че нещата ще се случат и ще видим един възроден, единен и проспериращ ЦСКА.И още нещо, Уважаеми господа, ако искате да станете любимците на повече от половин България , ако искате дори да бъдете обожествени и децата на нашите деца да споменават имената ви с благодарност, моля ви подайте си ръка.С уважение:Фенклуб "Червена религия“ (Перник)Фенклуб "Радомир“Фенклуб "Кланница“ трябва да се издаде един сборник с всичките декларации от последните дни, ебати класиците Thing, parcaleste, OyeaH and 1 other 4 Quote Link to comment
Mom4u Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 И за мен е прекалено това клякане, ама Дучевистите все още виреят из страната с пълна сила. Quote Link to comment
Mom4u Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 (edited) То не е ясно още в А, Б, В или А окръжна ще има ЦСКА, дали няма да има няколко, нека има нещо официално, тогава вече мога да изразя позицията си. Към момента фракции и всички фенове чакат хората с парите "да се наиграят" и да решат бъдещето, това е. Edited June 19, 2015 by Mom4u Thing 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Най-тъжното е, че след всичките тези декларации, ако не се получат нещата ще има Божков говедо, джуджето от Микре, помака Ганчев и т.н. Типично по български. OyeaH, Thing and parcaleste 3 Quote Link to comment
ShwN Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 97% (+/-) от новините са неверни, в момента има среща между Божков и Ганчев, ако има нещо, ще е ясно до понеделник. Mom4u 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 (edited) Аз лично пожелавам на всички гробокопачи, източили ЦСКА последните години и довели го до това състояние, съдбата на старото АД, което след 10-тина дни вече ще е в историята. Какво ще става оттука натам знаят хората с парите и влиянието. Левски другата седмица и те ще са с нов собственик, интересно е само #КОЙ ще стои зад него...Харесва ли ни или не, не решаваме ние. Edited June 19, 2015 by Mom4u Just a fan 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Хайде "честито" - ЦСКА е в А окръжна. В други ден най-вероятно и Локо София. Левски, Локо Пд, Ботев Пд и те са полуживи. Честито мутрата от Банкя до тук докара футбола ни, но нищо. Нека се радваме на отборчето на любимия му Домус Ага - Лудогорец, на отборчето на близките му Черно море и разбира се на държавните Берое. Другите .. кучетата ги яли. ShwN and Mom4u 2 Quote Link to comment
Mom4u Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Празнувайте и се радвайте, поне за 3-4 г. няма да има кой да мразите и псувате. ShwN 1 Quote Link to comment
kabakov Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Айде пак Боко ви виновен. На червените все някой друг им е виновен и никога те не са виновни за нищо. А футбола се затрива още преди Боко да е излязъл от редиците на Ипон, така че айде да не е виновен той за простотиите извършени от всички след Черепа насам а... Quote Link to comment
buhala Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Глупости, браво на to4nite прасета, че успяха да пеят кур на такива като мен, до последно не го вярвах. Реално тва си е шамар за мен и всички като мен които "мразят и псуват" Явно все пак имат и достойна маса, която е готова да си понесе последствията с чест, мисъл и чувство за отговорност. А и реално не виждам защо едно отиване в долните дивизии се изкарва нещо чак толкова черно, на мен примерно нашето пребиваване там ми влиза директно в топ 3 на най-яките периоди от как ходя, а съм виждал... бая неща да кажем. Щом ние, мазутите, Спартак Варна и Етър можем, не виждам някаква пречка за прасетата. А и реално нещо такова може да предизвика и обратен ефект, както се получи при нас - публиката се мобилизира, именно за да докаже, че е зад отбора си дори и в най-ниските ешелони подкрепяйки си отбора независимо от всичко. Стигането до дъното жегва и мотивира, съмнявам се, че с масата червени глорихънтъри би се получило, но все пак е крачка напред. ShwN and MJ23 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Айде пак Боко ви виновен. На червените все някой друг им е виновен и никога те не са виновни за нищо. А футбола се затрива още преди Боко да е излязъл от редиците на Ипон, така че айде да не е виновен той за простотиите извършени от всички след Черепа насам а...Ако поне малко следиш форума ще ти стане ясно, че не съм червен. Мисля че съм се постарал достатъчно, да не избиват клубните ми пристрастия и да бъда максимално обективен. Но да има 2 отбора, които в момента са ми трън в очите - Лудогорец и Берое. ShwN 1 Quote Link to comment
kabakov Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 (edited) За Лудогорец ясно, ама Берое пък защо са трън в очите на бая хора, не само на теб? Да не съм пропуснал нещо около тях? Edited June 20, 2015 by kabakov8989 Quote Link to comment
Recommended Posts